Hirdetés
- eldiablo: 30 év után szakítottunk, de azért még beszélünk...
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- MasterDeeJay: i7 4980HQ asztali gépben (vs i7 4770)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- drsanya: Simsonn Plus X pedálszett beszámoló vagy “teszt” egy szimulátoros szemével
Új hozzászólás Aktív témák
-
byte-by
tag
válasz
Mazsika
üzenetére
halo !
nem hiszem, hogy a gyári blokk hibás.
"Ahogy neztem a fb parametereit a hibajel kimenet negativ ertek. Illetve azt hiszem a prop tag erteke is."
jó lenne tudni, hogy a prop gain pozitív vagy negatív konkrétan.
egyébként a hirtelen változás (pl. ez esetben a hidegvíz azonnali feltöltése) az úgynevezett "tűske", idézhet elő lengéseket, és a paraméterektől függően nyeri vissza a PID az irányítást, ha minden beállítás korrekt.
kis időt még kellett volna neki adni, hátha látsz valami változást, persze megértem, ha nem volt rá lehetőség.ha túl nagy az erősítés goromba beavatkozó jel keletkezik amit a rendszer ki akar egyenlíteni , ez akár a beavatkozó jel csökkenésével is járhat, bár nem hinném , hogy erről van szó.
használtam már negatív erősítést vákuumtartály abszolút nyomásának kiegyenlítésére, ami egy kopoltyút nyitogatott friss levegőnek.
jó lenne látni a blokkot ,monitorozva pláne.
byte
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Lenovo ThinkPad X1 Yoga G6 (6th Gen) - i7-1185G7, 32GB, 512GB SSD, multitouch + TOLL
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4430, 100% Akksi
- Bomba ár! HP ProBook 430 G7 - i5-10GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gar
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B550 R7 3700X 32GB DDR4 512GB SSD AORUS RTX 3070Ti 8GB LIAN LI 216 RX ASUS 750W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest