- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Cifu: Űrhajózás 2025 - Összefoglaló írás
- Gurulunk, WAZE?!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bambano: Bambanő háza tája
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Depression: Hardver rúzs effektus?
- plevips: Sorozatkövető v 1.1
Új hozzászólás Aktív témák
-
byte-by
tag
válasz
Mazsika
üzenetére
halo !
nem hiszem, hogy a gyári blokk hibás.
"Ahogy neztem a fb parametereit a hibajel kimenet negativ ertek. Illetve azt hiszem a prop tag erteke is."
jó lenne tudni, hogy a prop gain pozitív vagy negatív konkrétan.
egyébként a hirtelen változás (pl. ez esetben a hidegvíz azonnali feltöltése) az úgynevezett "tűske", idézhet elő lengéseket, és a paraméterektől függően nyeri vissza a PID az irányítást, ha minden beállítás korrekt.
kis időt még kellett volna neki adni, hátha látsz valami változást, persze megértem, ha nem volt rá lehetőség.ha túl nagy az erősítés goromba beavatkozó jel keletkezik amit a rendszer ki akar egyenlíteni , ez akár a beavatkozó jel csökkenésével is járhat, bár nem hinném , hogy erről van szó.
használtam már negatív erősítést vákuumtartály abszolút nyomásának kiegyenlítésére, ami egy kopoltyút nyitogatott friss levegőnek.
jó lenne látni a blokkot ,monitorozva pláne.
byte
Új hozzászólás Aktív témák
- Hgst es seagate 500gb 2.5 hdd
- Hostpost.hu VPS - Webtárhely Bérlés
- Radeon Rx 6600XT/ I5 8400/ 16GB Corsair/ 1TB M2/ 128GB Sata SSD/ 500GB HDD/ Win11
- ÚJ Dobozos Lenovo Thinkpad T14s G6 Tartós Laptop 14" -60% Snapdragon 32/1TB FHD+ 20Hó Gar
- Bontatlan! Új Lenovo Thinkpad T14 G5 Tartós Üzleti Laptop 14" -45% Ultra 7 165U 16/512 FHD+ Magyar!
- Samsung Galaxy A56 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- OnePlus Nord CE5 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xbox One S 512 GB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- Keresünk iPhone 14/14 Plus/14 Pro/14 Pro Max
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest