Hirdetés
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Brain turbó: Intel Xeon CPU asztali alaplapban
- bitpork: Ha Isten létezik...
- Chosen: Intel Arc B580 játék kompatibilitás (2026.01)
- Candy: Kossuth Lajos azt üzente, elfogyott a gémergépe
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- sh4d0w: Nyitlocker
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
sörösló
aktív tag
Reménytelen, csak sokára fogja megérteni hogy nincs mit érteni. Mert ez Siemens ( AB, Modicon, Eaton, Omron stb.) Többé-kevésbé mindegyik szerencsétlen-tök(él)etlen a maga módján. A kicsik a feljesztési lehetőségek korlátozott módja miatt, a nagyok meg pl. Siemens azért mert megengedheti magának: - Ez van öcsisajt! A mienk ilyen, kicsit sótlan tán, a kóla se mindig hideg, de ez van. Eszed, vagy máshol kérsz egy szendvicset? Nem vagyok egy nagy PLC guru mint Szirty, de minden igényt kielégítő, minden szempontból tökéletes fejlesztőrendszert még nem láttam. Lehetnek persze elvakult hívői egy-egy gyártónak, de ez szerintem a rutinos megszokás miatt van. Sokat gyűrte, megszokta - olyan mint az asszony. Kicsit ráncos, kicsit háklis, de összecsiszolódtunk.
A hibakezelés meg egy alapvető nyűg, pedig szerintem a jó hibakezelés a program legfontosabb része a megbízhatóság szempontjából. Nem véletlen, hogy a safety modulok alapvető hibakezelési rutinjait nem a felhasználó írja, az már gyárilag bennük van! Nem bízható ugyanis a véletlenre, ki mit talál ki hirtelen felindulásból.
Apró kis programhibák meg sokszor okoznak többhetes fejtörést, aztán amikor rájön az emberfia, veri a fejét a falba: - Ezt nem vettem észre? Vagy az a német mérnök aki írta, egy ilyen egyszerű dologra nem figyelt?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Akko, Gateron, Haimu x Geon kapcsolók
- Szép! Lenovo ThinkPad X1 Yoga G6 x360 Érintős Hajtogatós Laptop Tab 14" -50% i5-1135G7 16/256 +Toll
- Samsung Galaxy Tab S10 Ultra 256 GB újszerű állapot
- GamerPC RX 9070/7700X/32GB DDR5/1TB M2
- Szép! Lenovo ThinkPad X1 Yoga G6 x360 Érintős Hajtogatós Laptop Tab 14" -50% i5-1135G7 16/256 +Toll
- iPad A16 128GB Wi-Fi Silver 100% (1év Garancia) Mindössze 4 ciklussal!
- 175 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5070Ti (ELKELT)
- iPhone 14 Pro 128GB 100% (1év Garancia)
- BESZÁMÍTÁS! Asus B560M i5 10500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB LIAN LI LANCOOL 207 Digital 650W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4325, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs