Hirdetés
-
LOGOUT.hu
PlayStation 5 összefoglaló
A témához szemernyit sem kapcsolódó hozzászólás és a Spoiler tag használatának elmulasztása figyelmeztetés nélküli törlést vonhat maga után!
Új hozzászólás Aktív témák
-
M107
addikt
Gyors kérdés mert külföldi helyeken sem egyértelmű a válaszok :
Meddig képes működni az alaplapra forrasztott SSD ?
Gondolom ha elszáll akkor kapok egy új gépet vagy alaplapot cserélnek ?
Kell aggódni, hogy idő előtt tönkremegy (idő előtt 3-5 év)...
A ps4 pro-m merevlemeze, még mindig hibátlan. 3.5 évesen....
Előre is köszönöm.UI:
Hétfő óta tulajdonosa vagyok egy PS5 lemezes gépnek
A tavaly novemberi rendelésem akkora jött meg.[ Szerkesztve ]
A fórumon, bármit leírhatsz, én csak az igazat írom le. :) Utálom ha hülyének néznek ! - Addikt - vissza az őstag címet :) )
-
M107
addikt
Gyors kérdés, ha valaki tudja egy kicsit annál kifejtősebben, hogy tovább sokáig....
Kérdeztem én több "szakembert", hogy meddig tarthat majd a SSD ami a nyákon van a PS5-ben?
70%-uk szerencse kérdésnek, a maradékuk meg 1 TB pro SSD-k szintjén, olyan 600 TBW után kuka.
Előre is köszönömA fórumon, bármit leírhatsz, én csak az igazat írom le. :) Utálom ha hülyének néznek ! - Addikt - vissza az őstag címet :) )
-
M107
addikt
Már van egy ideje, köszönöm
Mert ha most meghal akkor az egész konzolnak annyi.
S még nem lehet ugye áthelyezni az egész rendszert az m2-es bővíthető SSD-re.
+
Mivel nem tudnak gyártani annyit így gondolom nincs pótalkatrész sem a legyártottakhoz elég.A fórumon, bármit leírhatsz, én csak az igazat írom le. :) Utálom ha hülyének néznek ! - Addikt - vissza az őstag címet :) )
-
M107
addikt
Örülök, hogy poénnak fogod fel a kérdést...
Sajnos a Sony így gyártotta le, + nem lehet hiteles cikket vagy valamit találni róla csak hozzávetőlegesen.
Ezért a kérdés.A fórumon, bármit leírhatsz, én csak az igazat írom le. :) Utálom ha hülyének néznek ! - Addikt - vissza az őstag címet :) )
-
M107
addikt
válasz Kendek #99950 üzenetére
Köszönöm, de egy közel azonos samu Pro 600TBW bír, gari idő alatt vagy 5 év, azt hogy érted hogy a TBW értékkel nem sokra megyek, hiszen az egy viszony érték az SSD-k nél.
Remélem igazad lesz.A fórumon, bármit leírhatsz, én csak az igazat írom le. :) Utálom ha hülyének néznek ! - Addikt - vissza az őstag címet :) )
-
M107
addikt
Nagyon szépen köszönöm, mindenkinek aki segített értelmezni a PS ssd élettartamáról szól kérdéskörtA fórumon, bármit leírhatsz, én csak az igazat írom le. :) Utálom ha hülyének néznek ! - Addikt - vissza az őstag címet :) )
Új hozzászólás Aktív témák
-
MODERÁTOR
(rögzített hozzászólás)
Kicsit megosztóak a vélemények a Pro kapcsán. Mérjük fel, ki hogy tervez vele! Eredmény egy hét múlva!
Tervezel-e PlayStation 5 Pro-t vásárolni?
Eddigi válaszok megtekintése
Hirdetés
A topikban tilos hirdetni!
Az OFF topik erre található!
- XBOX ONE S/X HDMI IC csere aznapi elkészüléssel, 3 hó garanciával, üzletben!
- Nintendo switch Oled Mario Red új 12 hónap szavatosság!
- FIFA KEDVELŐK FIGYELEM!! Playstation 3 Fifa 08-15-ig CSAK 2990FT
- Playstation 5 Slim Digital bontatlan 2 év garancia
- PlayStation 4/Slim/Pro konzolok teljes karbantartása, pasztázással Thermal Grizzly 1 órán belül!!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest