Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Steven: Miért váltottam TV-ről projektorra?
- Bestx: Budget DIY eGPU USB4/Thunderbolt csatlakozással – egy mining VGA új élete.
- Fogkefe: elektromos vagy manuális?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- hmzs: Fujitsu Futro S920 csúcsra járatva
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Utazásra tervezve – Anker Zolo gallium-nitrid töltő
-
LOGOUT
PlayStation 5 összefoglaló
A túlzott offolás és a konzol vs PC téma nem megengedett!
Új hozzászólás Aktív témák
-
eM'82
addikt
PS5 kontroller: mennyire valós normál használat mellett a "drift" probléma? Mezei takarítással orvosolható, vagy inkább gariztatni majd?
infónak (nem tudom volt-e ma már), mert felhívtam 2 boltot:
Konzolvilág - ma is érkezett szállítmány, és állítólag folyamatosan érkezik (lemezes tuti) kisebb adagokban. Igaz kicsit enervált volt a telefon túlsó végén a srác (gondolom már nem először mondta el ugyanazt a story-t): "Vagy kapsz, vagy nem a múltkori rendelésed alapján, de folyamatos a feldolgozás."
Központi szalon - péntekre várják a következő szállítmányt lemezes PS5-ből, amit rendelésleadás után (telefon/mail) akár már szombaton át lehet venni (elmondásuk szerint).
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos:
• hirdetni
• konzol vs PC téma
- Azonnali készpénzes AMD Ryzen 1xxx 2xxx 3xxx 5xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- OLCSÓBB!!! Dell Latitude 7420 és 7420 All-In-One i7-1185G7, Intel Iris Xe Graphics, 16GB, 256GB-2TB
- LG 24" full HD LED IPS monitor (HDMI, DSUB, jack) eladó
- Samsung Galaxy S23 Ultra 256GB,Újszerű,Dobozával,12 honap garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude 7400 - i7-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD IPS I CAM I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest