Hirdetés
-
LOGOUT.hu
PlayStation 4 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL!
Aktuális:
Kölcsönjáték nyilvántartó
Új hozzászólás Aktív témák
-
RangerFox
veterán
válasz BornToBePuli #117462 üzenetére
Vannak ingyenes játékok, Paladins, Warframe, azokkal tudod gyakorolni a célzást többletköltségek nélkül.
-
negyedes
addikt
gyakorlas. kb ennyi. en is idegeskedtem miatta, de beletanulsz idovel. jatsz es ennyi.
Három dolog biztos az életben: az adó, a halál és az adatvesztés. - Baráth Gábor
-
ProEvoFan
nagyúr
Ember...ne is mond.Elején multi fpsben nagyon béna voltam, de a gyakorlás és a két raklap nyugtató megtette hatását. Szóval kitartás
-
Jackie_Chan
senior tag
válasz BornToBePuli #118618 üzenetére
Nah igy már egyszerűbben hangzik....
"Az nem hozhat változást aki nem tűnik ki a tömegből!" "Sic Parvis Magna-Minden nagy dolog kicsiként kezdte" "Nem azért felejtünk el játszani, mert megöregszünk, hanem attól öregszünk meg, hogy elfelejtünk játszani."
-
törölt tag
válasz BornToBePuli #118618 üzenetére
Nincs olyan, hogy másodlagos. Egy accountnak 1db elsődleges gépe van, és minden másik gép neki csak egy másik gép És nem a fiók elsődleges, hanem a gép elsődleges. 1 gép lehet sok fióknak az elsődleges gépe.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz BornToBePuli #118621 üzenetére
Hogy nem fogja tudni másodlagosként aktiválni? Persze, hogy az. De megpróbálkozhat vele. Majd írjátok le melyik menüpontban lett meg
-
SH4D0W2011
őstag
válasz BornToBePuli #119234 üzenetére
Szia!
A Bloodborne lesz az.
-
Wellin9
tag
válasz BornToBePuli #119954 üzenetére
Szerintem az Ezio saga a legjobb ,jött is valami "remastered" belőle The Ezio Collection néven,bár nem tudom mit szépítettek rajta,mai szemmel azért nem egy látvány orgia a játék.Ha az nem akkor meg a Black Flag lett a legjobb,bár annak már szerintem semmi köze az Assassinok világához,de lehet az csak engem zavar.
Többi része szerintem felejtős. -
pulyka jocó
senior tag
Szerintem a unity is nagyon jó! Vannak benne sajnos bugok, de érdekes a történet és a helyszín is.
(Párizst például nagyon eltalálták, nagy is és eléggé kidolgozott) -
RangerFox
veterán
AC4, Unity, Syndicate mind nagyon jók lettek, össze se lehet hasonlítani a a 3-tól lefelé lévő részekkel, annyit fejlődtek játékmechanikailag, a mozgást, a harcrendszert, mindent átalakítottak azóta, sokkal jobbak lettek, ráadásul már felpatchelt állapotban kevés bug van bennük. Én a Unityt élveztem a legjobban (a 4-et még Ps3-on játszottam, így a grafikától nem voltam elájulva, de a Unityétől már igen).
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz BornToBePuli #120048 üzenetére
Nincs odaírva, de kétlem hogy hetekig tartana. Ennyiért best buy, valszeg hamar elkel az összes.
Live-Die-Respawn
-
Gyulus76
aktív tag
válasz BornToBePuli #120207 üzenetére
Én ilyet vettem a G29-hez:
http://wheelstandpro.com/Előtte asztalra szereltem, de ég és föld a különbség. Nemcsak komfort, de szerelési idő szempontjából is. Ez összecsukható, így elfér a sarokban, felállítani, beüzemelni meg 2 perc se kell neki. A kivitele is minőségi, szerintem megéri az árát.
-
kentucky
őstag
válasz BornToBePuli #120727 üzenetére
Nem tudom megérné-e UK-s accra 11.200-ért, vagy ez :/
-
Thorkos
tag
válasz BornToBePuli #120727 üzenetére
Viszont megspórolok egy utat a boltba, mert az online ár 14e a boltban 15ért volt kint. Tegnap néztem
-
Kickass
őstag
válasz BornToBePuli #121231 üzenetére
Köszi
-
A`rpi
addikt
válasz BornToBePuli #121518 üzenetére
"Üdv! Az ingyenes hétvége után csak a For Honor Deluxe Edition vásárolható meg féláron?"
Rákerestem neked, és csak a Deluxe kiadás van leárazva.
-
BornToBePuli
aktív tag
válasz BornToBePuli #121518 üzenetére
Ha jól látom, akkor még megy a free weekend. Ezért nem is jött a kedvezmény. :-)
Read only felhasználó
-
BornToBePuli
aktív tag
válasz BornToBePuli #121545 üzenetére
Akit érdekel a For Honor free weekendes 50%-os akció, annak érdemes megnézni az Ubisoft Store vonatkozó lapját.
Read only felhasználó
-
SH4D0W2011
őstag
válasz BornToBePuli #121834 üzenetére
Szia!
Szerintem csak akkor, ha kapsz levelet a Sony-tól.
-
Nayrobi
őstag
válasz BornToBePuli #125161 üzenetére
Én megvettem a Rocksmith-t anno, de néhány nap után meguntam, sokszor elég pontatlan volt, az egymást követő dalok gyakran más hangolásban vannak és nem akartam 5 percenként hangolni, illetve latency problémák is voltak még optikán keresztül is, bár már vagy 2 éve nem vettem elő, ezt azóta lehet javították.
Ha látsz olcsón, akkor megérheti beleugrani, a mini játékok rohadt viccesek voltak, meg ha minden működött, akkor el lehetett vele lenni, de ha már igazi gitárt fogok a kezemben, akkor inkább bedugom egy erősítőbe vagy másokkal zenélek, ha meg szórakozni akarok, arra ott a guitar hero. -
pulyka jocó
senior tag
válasz BornToBePuli #125202 üzenetére
Ha van még valakinek akkor én is elfogadnék egyet privátban
-
ProEvoFan
nagyúr
válasz BornToBePuli #125773 üzenetére
GS fanoknak király ajánlat.
-
MODERÁTOR
válasz BornToBePuli #128516 üzenetére
Erre én is kíváncsi vagyok, de egyelőre csak annyit írnak, hogy nemsokára. Szóval a fekete péntekbe már nem fog beleférni, legfeljebb jövőre.
-
TazLeacher
nagyúr
válasz BornToBePuli #129747 üzenetére
1000 mbit Digi kábeles nettel vagyok.
erahurka: én letöröltem.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz BornToBePuli #130663 üzenetére
Nekem sem engedi.
-
törölt tag
válasz BornToBePuli #130663 üzenetére
Konzolról vedd meg, onnan engedi.
2010 augusztusig megtoldottam. -
MODERÁTOR
válasz BornToBePuli #135031 üzenetére
1.500 Ft, szóval marad 1.200 a wallet-eden.
-
MODERÁTOR
válasz BornToBePuli #143992 üzenetére
Igen, az én voltam, még tavaly rendeltem az amazon.com-ról (USA). Csak érdekelt, hogy lassan jön-e hazánkba is.
(#143996) Blaise: A fagyikkal elég kényelmetlen a játékokban mozogni, általában a DS4 az jobb választás. Szóval nem is feltétlenül szükséges a Move kontrollerek beszerzése. Persze azért van egy-két játék ami csak azzal megy. Nálam mindenesetre leginkább csak porosodnak.
-
Zsinder
aktív tag
válasz BornToBePuli #153893 üzenetére
Köszi, rendeltem ötöt.
-
Sordoran
addikt
válasz BornToBePuli #155473 üzenetére
Ez már súrolja a reklámozás határát, lévén MINDEN boltban kapható PS+ kártyát lehet később aktiválni, ne szűkítsük le a dolgot egy boltra.
Nekem egy hónapja lett vásárolva store-ból, és akkor a 14 napos trial idejéhez adódott hozzá a 15 hónap (akkor +3 ajándék hónap volt, igaz 18ezerért), szóval meg lehet online vásárlással is oldani. Persze garanciát nem vállalok érte, mert van akinek nem adódott hozzá.Double rainbow... what does it mean? Well, a double rainbow is a phenomenon of optics that displays a spectrum of light due to the sun shining on droplets of moisture in the atmosphere. Does that explain?
-
pachito
őstag
válasz BornToBePuli #158973 üzenetére
-
Polllen
nagyúr
válasz BornToBePuli #160629 üzenetére
Írják, h meglévő ps plus mellé is jár.
"Odamentem egy párhoz...négyen voltak!"
-
.LnB
titán
válasz BornToBePuli #161825 üzenetére
Shh hagyjál kibontakozni!
„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
MODERÁTOR
válasz BornToBePuli #162245 üzenetére
Ti egyébként kaptatok róla visszaigazolást, hogy sikeresen neveztetek a nyereményjátékra? Én kitöltöttem, megadtam a döntő kérdés precíz válaszát is, aztán csak simán visszaugrott az elejére, hogy lássak neki. Azért csak örültem volna valami megerősítésnek, hogy sikerült a nevezésem.
-
törölt tag
Hát persze, hogy lehetőséged van. Ahogy a days of playben
-
oriic
HÁZIGAZDA
Days of Play játéknak lett nyertese egyáltalán?
Live-Die-Respawn
-
marquuard
veterán
-
markknight
veterán
válasz BornToBePuli #170398 üzenetére
Nálam az van,
hogy csak a PS-rõl tudok vásárni, géprõl és telefonról nem.[ Szerkesztve ]
-
Dreimus
senior tag
válasz BornToBePuli #170398 üzenetére
Nem írtad le de egy régióban van a ps fiók és paypal fiók? Mert ha nem akkor ez az ok. Tehát pl usa fiók esetén usa paypal amin usa bank kártya van. Amennyiben minden stimmel akkor pár próbálkozás után letilt a rendszer ha még jó is lenne, a tiltás 24 órán keresztül van érvényben.
[ Szerkesztve ]
-
Dreimus
senior tag
válasz BornToBePuli #170434 üzenetére
Akkor simán nincs jó kedve PSN-nek. Előfordul néha néha sajnos. Érdemes egy két napot pihentetni de előtte törölni a fizetési módokat a fiókból és min24 óra után PS-ről hozzáadni a Paypalt majd ott vásárolni.
-
Bencus88
nagyúr
válasz BornToBePuli #171309 üzenetére
Köszi, akkor innen nem rendelünk
-
MODERÁTOR
válasz BornToBePuli #172178 üzenetére
Köszi, hogy szóltál, az utolsó kettőt el is vittem. Ez a 10% kedvezmény jó kezdés az év végi akciókhoz.
-
Zolibacsi88
aktív tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- PlayStation 4 Slim + PS4 kontroller (Csere XBox Series S)
- XBOX Series X / S HDMI csatlakozó csere, 1 napos határidővel, 3 hónap garanciával, üzletben!!
- XBOX Series/One/S/X/360 konzolok teljes karbantartása, pasztázással Thermal Grizzly 1 órán belül
- Nintendo Switch OLED + 128 GB SDcard + Zelda TotK kontroller és tok
- Nintendo switch Oled Mario Red új 12 hónap szavatosság!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest