Hirdetés
-
LOGOUT.hu
PlayStation 4 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL!
Aktuális:
Kölcsönjáték nyilvántartó
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pfiucska
aktív tag
válasz SunMount3r #202917 üzenetére
Nalunk hangfal van dugva a tv-re es működött a ps vele
iPhone 11, PS5, 18’ cbr500r, 23’ Octavia 2.0 TDI
-
Pfiucska
aktív tag
válasz hitchins #206802 üzenetére
USD feltoltot konkretan nem vettem de jatekot mar tobbszor es mindig minden klappolt.
Szerk.: az egyik ismerosomnek 1* volt problemaja de visszakapta a penzet rovid idon belul annak ellenere is, hogy nem vett g2a shieldet
[ Szerkesztve ]
-
Pfiucska
aktív tag
válasz aram01 #207657 üzenetére
Szerintem erdemes lenne hasznalt prokat nezegetni. En hasznaltan vettem a slimet majd a prot is es ha var az ember egy kicsit akkor nagyon jo uzleteket lehet kifogni. A slimet 2-3(?) honapja vettem 60k-ert: 2kontroller + swbf1, swbf2, mortal kombat xl, es fifa 17-tel; a pro-t 85-ert 1honapja: 2kontroller destiny2, witcher3 goty, project cars2(femdobozos) ja es a pro az glacier white kiadás.
Egy szoval sztem hasznaltan kell venni aztan majd eladni ps5 megjelenesekor vagy kicsit kesobb es akkor nincs nagy buko
-
Pfiucska
aktív tag
válasz undercover #209219 üzenetére
Nem fog 100-t erni a ps4 pro mivel mar most sem er annyit. En 85-ert vettem jatekokkal amiben visszaszamolva maga a gep kb 65-70k volt.
Szerk.: azthiszem allitolag 3 evig van meg tamogatas jatekok teren a ps-hez
[ Szerkesztve ]
-
Pfiucska
aktív tag
Sziasztok,
Az lenne a problemam hogy a ps4-em (7016b) nagyon gyakran nem enged fel a wifire a NW-31205-1 hibakoddal. Hiaba kapcsolom ki-be a ps-t, a wifi-t, a routert, a modemet semmi nem tortenik. Folyamatos probalkozas eseten 15-20-30-40-50p alatt unja meg es lesz internet rajta. Van valami otletetek, hogy mit kene csinalnom? PC-n kábelen van, telefonokról pedig mukodik a wifi. Ja es persze nem mindig csinalja csak ilyen 10/5 alkalommal szoval azt se tudom, hogy mitol fugg, hogy eppen mukodik.
-
Pfiucska
aktív tag
Koszi a valaszokat.
Kabel nem megoldas, macera lenne odahuzni.. Amugy a wifi kb legvonalban 4 meterre lehet a ps-tol.. Viszont jo lenne megoldani mert multizom (is)iPhone 11, PS5, 18’ cbr500r, 23’ Octavia 2.0 TDI
-
Pfiucska
aktív tag
válasz hombre[EU] #217835 üzenetére
Nem ugy volt, hogy nem lesz benne multi?
-
-
Pfiucska
aktív tag
válasz hombre[EU] #221178 üzenetére
Nekem az is fura,hogy a rohamosztagosok egy utessel levaghatoak. Vagy ez csak engem lepett meg? (Nyilvan nem mindegyik)
-
Pfiucska
aktív tag
Ha jol emlekszem nem tudnak zenet skippelni (vagy csak korlatozottan) a nem elofizetok + tele van reklammal. Ezenkivul nem igazan tudom en sem mert ez a 2 pont elég zavaró volt ahhoz, hogy elofizessek Ja meg a premium tud offline is zenet hallgatni.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Magisk
- Politika
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- Ezekben a változatokban lesz elérhető a OnePlus 13 Kínán kívül
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- CSS topic
- MIUI / HyperOS topik
- Hálózati / IP kamera
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- További aktív témák...
- Playstation/Xbox konzolok
- XBOX Series, ONE, S, X, XBOX360, PS4, PS5 konzolok és kontrollereik javítása garanciával üzletben!
- Asus Rog Ally Z1 Extreme 512GB SSD + Charger Dock
- FIFA KEDVELŐK FIGYELEM!! Playstation 3 Fifa 08-15-ig CSAK 2990FT
- XBOX ONE FAT 500 GB gyári tartozékaival, 2 kontrollerrel és 2 játékkal
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest