- Fórumok
- Konzol játékok
- PlayStation 4
- (kiemelt téma)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ldave: New Game Blitz - 2026
- weiss: Filmzene hasonlóság
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- GoodSpeed: MacBook egy kis gikszerrel.
- bitpork: Meglátjuk mit hoz a jövő
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
-
Frissítve: 2023-12-13 06:30 Téma összefoglaló
PlayStation 4 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL!
Aktuális:
Kölcsönjáték nyilvántartó
Új hozzászólás Aktív témák
-
vaksi8
senior tag
-
n000rbi
senior tag
-
n000rbi
senior tag
Off-on van, mivel a tv úgyse tudja. Próbáltam rgb full-t és Limitedet (ezekhez megfelelően a tv-n is állítva a dinamikatartományt), de ugyanazokkal a beállításokkal, amikkel 4.00 előtt tökéletes volt, most bazári (ízlés dolga persze) és a szemem kiégeti a fényes részeknél.
Hagyjuk is a témát, mert itt mindenki elégedett ezzel, nem akarom én elrontani a jó hangulatot. -
n000rbi
senior tag
Valóban?
Tehát azt mondod, hogy az ezer éve ps4-hez is műszerrel bekalibrált TV-men (55w829b) az fw4.00 után a tv hibájából lett ocsmány a kép és nem azért mert a kedves Sony húzott egy picit a színtelítettségen és kontraszton, hogy a paraszt örüljön a sok színnek?
Én meg kalibráltassan újra, hogy esetleg élvezni is tudjam, tényleg tök jó.
-
negyedes
addikt
-
Kvelstadt
veterán
-
Wlac
Ármester
Az az igazság, hogy OW és OW között is hatalmas különbségek lehetnek, és az eddigiek alapján nem egyértelmű, hogy ez a játék mennyire lesz "tele", de nagyon félek attól, hogy üres lesz. Szeretem a Ubisoft cuccait, de egy kaptafára épül az összes open world játékuk (foglald el a tornyot, az megnyitja a gyűjtögethető biszbaszokat és a fetch questeket), és bármennyire jól elvagyok az éppen aktuális Assassin's Creed-del, azért nem egy kategóriát képviselnek a GTA V-tel, vagy a The Witcher 3-mal. Ez a Horizon valóban baromi jól néz ki, és nagyon feelinges is az eddigiek alapján, így előbb-utóbb biztos végig fogom játszani, de egyelőre nekem inkább tűnik Far Cry-osnak, mondhatni látványos színdarabnak, mintsem valódi világnak.
-
krx21
nagyúr
-
oriic
HÁZIGAZDA
-
Elims
veterán
Na fasza.. :-/
Nem tudom,hogy hdr-es e.Samsung ue48h6400.
Ami biztos,a kocsik szebbek lettek.Jobban làtom a tükröződést a kocsin.Nem behaluzom. :-)Mondjuk még egy vmit àtàllítottam tegnap.A felbontàst automatikusròl 1080p-re raktam. ?
Vagy kàr volt vajon azt babràlni?Eisento: Írtàl màr a ubisoft ügyfélszolgàlatnak a hibàs tròfea ügyben? (Ha nem,most semmiképp ne tedd.Ingyenessé tették szàmítògépre a crew-t és nagyon sokan írnak nekik "Nem tudom működésre bírni" problémàval.)
Nekem is 10e fölött van a km,nem adta meg.Nem problémàzom rajta,nagyon tetszik a jàték.
De persze értelek téged is. :-)Da Shep: "ja, telószám változás volt a PS ügyfélszolgálaton: 06-1-6777317"
Köszi!!
TothL: 10utàn rendőr..
:-DD Komoly az is! :-)))De most Gyuribàcsi "megüzente" az igazsàgot. :-)))
-
tothl
addikt
-
SenorDave
tag
-
Wlac
Ármester
-
Elims
veterán
-
gyuribácsi88
addikt
Azért persze az is túlzás hogy alig hallani a hangját, mert azért van hangja nyilván, de az olyan baromságok hogy "az asszony a MÁSIK szobában nem tud aludni" azért az a nevetséges kategória. Aki egy másik szobában nem tud aludni a gép hangjától az azért nem tud aludni mert nem elég fáradt. Én ha fáradt vagyok akkor a légkalapács mellett is elalszok

A pro meg gondolom azért lett ennyivel nagyobb mert beleraktak egy 3x akkora ventit, ami majd csak 200-as fordulaton fog forogni, hogy a hisztiseknek is megfeleljen a hangja.
-
half333
őstag
-
perge666
veterán
-
half333
őstag
huu,ennek örülök. már nagyon rég terveztem ezt a konzolt,viszont most jutottam el idáig xd. szóval azt mondjátok megbízható konzol,hosszú távon is?
van akinek megvan hosszabb ideje,és nagyon sokat játszott rajta?
a Horizon Zero Dawn eszméletlen grafikával rendelkezik,amit ebben a videóban nézek (remélem nem olyan lesz mint amit sok pc játéknál láttam h nagyon brutál volt amit mutattak,de mikor kiadták fele annyira se nézett ki jól),nagyon részletes,viszont félek h unalmassá teszi h csak ezeket a robot lényeket irtod ki,mert az eddigi gameplay-ekből csak ez látszik,vagy csak nem akarnak spoiler-ezni? xd
-
TedThomas
aktív tag
-
half333
őstag
-
half333
őstag
-
perge666
veterán
Hoppsz,nagyon de nagyon benéztem,azt hittem hogy az optikai meghajtót hagyták ki.

Nem igazán van időm böngészgetni,csak itt olvasgatok,mikor írtátok az optikát a hangra nem is gondoltam.
TedThomas : Semmire,2 nap múlva lesz a legénybúcsúm,de már most úgy érzem magam mint aki be van b..zva már vagy 3 napja.

-
ZoleG
csendes tag
-
KaitouP
nagyúr
Mivel akkor még nem volt PS4 -em, viszont nagy SH fan vagyok, ezért már akkor végignéztem, amikor megjelent az első helyes megoldás, végigjátszás.
RE7 demó ugyan ez, csak egy gyenge copy, viszont utóbbit sem sikerült megfejteni. (Pl. dummy finger szerepe)
A fejlesztők szerint ki lehet szabadulni a házból, van megoldás. -
crue
őstag
-
kovsol
titán
-
Kvelstadt
veterán
-
oriic
HÁZIGAZDA
"(#91960) orichalcos nana, nem a bal kezesek, hanem a bal kézzel egerezők. Én az élet minden szintjén bal kezes vagyok, de egeret bal kézzel képtelen vagyok kezelni
"Na ez az érdekes, nálam minden bal kezes ismerős az egeret is bal kézzel használja.
(böngészéshez én mindkettőt szoktam használni, simán van hogy bal kezemmel kényelmesebb mint a jobbal, holott jobb kezes vagyok)(#91962) vonSux
Ezzel keresni? Kíváncsi vagyok kik veszik majd meg.

-
N@idia
őstag
-
oriic
HÁZIGAZDA
-
heim
tag
-
Gilberto
aktív tag
Nem kell évente új VGA. A proci is jó darabig kiszolgálja az embert. Nem vártam 4K-t, viszont 1080p/60 fps, szerintem nem olyan nagy elvárás. De már azt sem tudják biztosítani. Egy felöl a jatékfejlesztök hi´baja, másfelöl meg a Sonyé is. És egyébként is minden jel arra utal, hogy a konzolok ciklusa is böven meg fog rövidülni. És már korántsem fog úgy kinézni a szitu, mint ahogy volt az X360 - PS3 esetében. Égyébként pontosan azért vettem konzolt, hogy ne azon kelljen gondolkoznom, hogy mikor, mit kell cserélni. De ez a a teória is megdölni látszik. És perpill még a pro sem elég semmire, persze Full HD-n biztos lesz változás, bár már abban sem vagyok biztos a híreket olvasva. Aztán két év múlva megint jön egy jobb és így tovább. A fejlesztökre meg kívancsi leszek, hogy mennyire fogják magukat tartani a megállapodáshoz. A gond az, hogy nagyon kérdöjeles lett ez az egész. Gyakorlatilag sok ismeretlenes egyenletté vált a konzolszekció.
-
keIdor
titán
Egyébként tisztázni kéne mi az új generáció és mi nem. Mikortól beszélhetünk next-genről, hol a határ?
Azzal hogy felesleges-e megvenni vagy sem, nem érdemes előre kijelenteni. Ha szebbek lesznek a játékok, de marad a 30fps lock, akkor is megéri annak, akit érdekel a kinézet is, nem csak a sebesség. -
Lackooo84
nagyúr
-
keIdor
titán
-
Def26
félisten
-
oriic
HÁZIGAZDA
-
oriic
HÁZIGAZDA
Ez a 4K téma is. Én elhiszem hogy tök jó, meg valóban szép, de átlag user nem fog most a PRO miatt 4K-s HDR-es TV-t venni szerintem, ahogy XO S-nél sem csinálták ezt.
Bár egyre népszerűbb, a fullHD még mindig jobban elterjedt, és emiatt kellett volna adatokat mondani PRO-ról, hogy mi akik 1080p-t használunk továbbra is, mit nyerünk vele.
szerk:
___
-
LeventeV
őstag
-
oriic
HÁZIGAZDA
-
oriic
HÁZIGAZDA
-
oriic
HÁZIGAZDA
Kinézetre láthatod. Ha sima fullHD TV-d van, akkor kicsivel szebbek lesznek a játékok, esetleg kapsz plusz FPS-t. Ha a TV-d tud 4K-t meg HDR-t, akkor a játékok 4K-ban futnak majd és a HDR funkció is aktiválva lesz.
Plusz a PlayStation VR-t akarsz, akkor ahhoz PRO kell majd. (bár ez nekem fura, kicsit utánajárok ennek)Nagyjából ennyi.
(#91348) vg
Nincsenek még technikai részletek.
-
Citroware
addikt
-
gianni85
veterán
-
Tegla80
addikt
-
Bencus88
nagyúr
-
A`rpi
addikt
"Ha a sata kábelt kivezetnéd a gépházból akár 3.5 inches asztali hdd is jó lenne neki."
Elméletben igazad van, gyakorlatban viszont PS4 tápáramkőre nem biztos hogy tolerálná a nagyobb terhelést, mivel a 3.5" HDDk többet fogyasztanak a kisebb eleve mobil célra szánt 2,5" társaiknál.
Szóval, ha bármilyen megfontolásból 3,5" HDD mellett döntene bárki,
külön tápáramkőrt feltétlen biztosítson!Gyári megoldások is rendelkeznek saját tápegységgel.
Még egy fontos infó kiderül számunkra fentebb linkelt kiegészítő oldalán:
3.50, vagy újabb naprakész firmware esetén
4TBra bővíthető bármely PS4 modell.Ha CUH-1200, vagy újabb szériás PS4el rendelkezünk,
ez akár 8TBig is bővíthető, amennyiben naprakész firmware volt telepítve korábban.Naprakész firmware kitétel gyakorlatilag semmi, aki rendszeresen
interneten játszik annak kötelező mindig telepíteni a legfisebb firmwaret."*With the 3.50 firmware update for PS4™ we recommend up to 4TB for models below CUH-1200 and for models above CUH-1200, we recommend up to 8TB.
Note: You must be running PlayStation®4 firmware 3.50 or higher to use above mentioned hard drive sizes."
-
Kendek
MODERÁTOR
-
Sirandrish
legenda
-
Vasy09
őstag
-
bandi0000
nagyúr
-
davidsone
addikt
-
Kakaduku
senior tag
-
Kakaduku
senior tag
Dehogynem játszottam , csak még PC-n kezdtem neki, de annyira elvette akkor a kedvemet, hogy már PC-re a prémiumot sem vettem meg, pedig előtte szinte az összes BF megvolt tokkal vonóval.
Elkövetik ugyanazt a hibát, amit a BF3-4 esetében és ne ítélkezzek?!
Ez számomra egy kicsit erős, de béta alapján tudok csak ítélni és most ez így nem oké. Lehet hogy javulni fog a teljes játékban, de mi van akkor ha nem. Engem nem fog vigasztalni, hogy kidobtam 18-20e forintot és kaptam egy olyan játékot, amiben ismét ugyanazt a hibát követik el már harmadjára.De ez már nagyon OFF, inkább befogom, mert sok mindenkinek nem tetszik a másik véleménye és az sem, hogy kinyilvánítja azt korrekt és INTELLIGENS módon és normálisan akar beszélgetni a témáról, minden támadás nélkül.
-
hovika81
tag
-
gabesszg
aktív tag
-
perge666
veterán
-
Def26
félisten
[moderálva] Ha éppen nem valamelyik [moderálva] csapattárs ölt meg akkor egy camper szed le.
A másik meg, hogy alig van hc szerver. A tömeg normál szervereke nyomul. Jó pár ismerősöm nekem is hc -t erőlteti, múltkor is behív, rámegyek, és panaszkodik, hogy "jó lenne ez a hc de nagyon lagol". Erre megnézem és persze, hogy ázsia szerveren voltunk. EU -n, meg alig volt valami...[ Módosította: Intruder2k5 ] -
oriic
HÁZIGAZDA
-
gyuribácsi88
addikt
-
A`rpi
addikt
Így aztán végképp nem tudom ebben mi az a funkció ami miatt csak az új JOYokat érinti ez az opció...
Kábeles kommunikációt DS4 is tudja (PS3) esetén például amíg nincsen párosítva a géppel addig csak kábelen lehet használni. (Külön regisztrálni kell BT eszközként menüből, hiába van összekötve kábellel.)
-
Wlac
Ármester
-
tonerz
aktív tag
-
Robi86
senior tag
-
kovsol
titán
-
Pedro78
senior tag
-
Lackooo84
nagyúr
Hát nem tudom, nálam az ősidők óta fix IP van minden eszköznek, stabil kibaszélessáv net, most egy bika ASUS AC56U router. Itt azt hiszem user error-ról nem beszélhetünk.
Broforce sajna játszhatatlan, kezdjük ott, hogy a 9-10 pálya körül kifagy, és meghülyül a mentés, utána nem lehet egymáshoz csatlakozni (már kitrükköztük a megoldást), és az élienes pályáktól akkora fps esés van, hogy diavetítés az egész, akkor is, ha épp nem történik semmi akció a képen. Kár érte, pedig jól elszórakoztunk vele az elején. Anno a Helldiverst nyomta valaki? Na akkor tudja milyen az, amikor nem lehet multizni... -
Tegla80
addikt
-
Gebriel
veterán
-
LeventeV
őstag
-
Kakaduku
senior tag
-
Gebriel
veterán
-
jegenye77
addikt
-
törölt tag
-
Def26
félisten
-
gyuribácsi88
addikt
-
Neoteric
addikt
-
Neoteric
addikt
-
heihachi
addikt
Kicsit több lesz az, mert tegnap már 10 milliónál jártak.
http://www.vg247.com/2016/08/10/10-million-species-discovered-so-far-in-no-mans-sky-and-other-tales-from-the-games-first-24-hours/ -
boost
veterán
-
boost
veterán
-
ldave
félisten
-
ViharVadász
őstag
Bocsánat, hogy csak most válaszolok, tegnap délutános műszakba voltam. Onnan meg ugye picit nehezebb válaszolni, főleg ha a főnökök még ott lihegnek a nyakamba.

Elsőnek is köszönöm mindenkinek a válaszát!
Tudomásom szerint nekem is dinamikus IP címet ad a szolgáltató, de ezek szerint nem publikusat, mert akkor nem ajánlotta volna fel ennek a lehetőségét. Korábban is volt már más oldalakon, hogy letiltottak engem aztán egy két nap után az a probléma el is hárult mikor kaptam új IP-t, de itt valamiért benyomták a durcit a szolgáltatónál és most nem adnak újat, vagy csak nem publikusat.
No de amint megjön a fizetésem, akkor inkább beadom a kérvényt, nekem már nincs kedvem az ügyfélszolgálattal szórakozni, én csak játszani akarok és élvezni a PS4 adta multis lehetőségeket. 
-
boost
veterán
Nem keverem, nincs publikus IP címem. Falun nem divat a helyi zugszolgáltatónál. Amit én kapok, az már 10.0.x.x -vel kezdődik, az pedig LAN-os tartományra utal. A whatismyip.org pedig 87.x.x.x-et lát kívülről, ami rendes IP cím. A multi is szokott menni, sőt ha beállítom a routeren a DMZ-t a PS4-re, akkor még a NAT2-vagy micsoda is menni szokott, tehát a beszélgetés is, multi közben.
Szóval van PSN nem publikus IP-n is, csak a szolgáltatónak kell normálisan beállítania a NAT-ot.
-
kovsol
titán
-
ViharVadász
őstag
Érdeklődtem már a net szolgáltatómnál, az a baj, hogy az volt a kifogása az egész rendszer kezelőjének, hogy az egészet egy szerver kezeli, maximum publikus IP-t adhatnak, de ehhez nekem kérvényt kell beadnom. Eddig oké is lenne, de ez nekem havi 2 eurómba kerülne, így elsőnek úgy voltam vele megvárom a PlayStation reakcióját. De lehet inkább hívom majd a netszolgáltatómat és beadom a kérvényt. Telik a PlayStation Plus, és őszintén nem azért fizettem be, hogy aztán csak nézzem ahogy telik le a nagy semmibe az egész.

-
Mateszka86
csendes tag
-
JoePapa97
csendes tag
-
pomk
őstag
-
pomk
őstag
-
boost
veterán
-
zzola
titán
-
zzola
titán
-
Csabee86
senior tag
-
zzola
titán
-
Nayrobi
őstag
-
kovsol
titán
-
Nayrobi
őstag
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Hirdetés
- Huawei P30 Pro - teletalálat
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Xbox tulajok OFF topicja
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Vicces képek
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gyúrósok ide!
- Megújult mobilos felület, fórumos ráncfelvarrás a PROHARDVER! lapcsaládon
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone SE (2016), Apple iPhone SE2 (2020), Apple iPhone SE3 (2022)
- Eladó jogtiszta, Windows 11/10, Office 2019/2021/2024, Fizikai és Digitális licencek, Számlával.
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo Legion Go 512GB SSD kézikonzol garanciával, hibátlan működéssel
- iPhone 15 Pro Max 512GB 87% Esim-es verzió (3hónap Garancia) Kijelzőn pici folt!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Akkor bizti náluk van valami gond

"

![[link] [link]](https://pbs.twimg.com/media/Crxx0qLXgAQRUgE.jpg:large)

Ez számomra egy kicsit erős, de béta alapján tudok csak ítélni és most ez így nem oké. Lehet hogy javulni fog a teljes játékban, de mi van akkor ha nem. Engem nem fog vigasztalni, hogy kidobtam 18-20e forintot és kaptam egy olyan játékot, amiben ismét ugyanazt a hibát követik el már harmadjára.

Kendek