Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Szólánc.
- Öregszem
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- VodkaTV kiegészítő Kodira
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Kia Ceed SW JD vs CD tapasztalatok
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT.hu
PlayStation 4 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL!
Aktuális:
Kölcsönjáték nyilvántartó
Új hozzászólás Aktív témák
-
jegenye77
addikt
Használt PS4 vásárlásánál van valami amire érdemes figyelni?
Most megyek megnézni egyet.
A nyitott vagy szabad régió ( hirdetésbe volt írva) az mit jelent pontosan?Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéből csúszott ki, mint valami szépséges medúza, de a bajnokok tudják, hogy az apjuk t?kéből jöttek!
-
jegenye77
addikt
Hogy tudom feltölteni a ps3 vagy a store ból venni játékot ha kéri a személyi igazolvány vagy útlevél azonosítókat de én Németországban vagyok és magyar papírjaim vannak,ezek meg nem stimmelnek vele.Mármint a karakterek nem ugyan annyiból állnak.
[ Szerkesztve ]
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéből csúszott ki, mint valami szépséges medúza, de a bajnokok tudják, hogy az apjuk t?kéből jöttek!
-
jegenye77
addikt
válasz jegenye77 #88928 üzenetére
Na sikerült,pedig egy karakter nem stimmel.Egy számmal kevesebb van.Mindegy mert elfogadta.
Csak ha paypal -al fizetek akkor minek ez még?Ott minden adatom megvan,sőt a bankkártya amiről leveszi ott is megvan minden adatom.Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéből csúszott ki, mint valami szépséges medúza, de a bajnokok tudják, hogy az apjuk t?kéből jöttek!
-
jegenye77
addikt
Melyik cod részt érdemes beszerezni?
Csak a multi része érdekel. Melyik az amelyiken még sokan vannak?
Tudom, hogy nemsoká jön az új rész de azt ki fogom hagyni szinte biztos.
PC - n régebbi részekkel játszottam de most, hogy ps 4 re váltottam, itt nem tudom melyik a népszerű.Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéből csúszott ki, mint valami szépséges medúza, de a bajnokok tudják, hogy az apjuk t?kéből jöttek!
-
jegenye77
addikt
A Beta verziókat csak egy bizonyos ideig lehet letölteni,kipróbálni?
Most ha a COD BO3-at ki szeretném próbálni akkor már nincs rá lehetőségem ilyenkor csak ha megveszem?Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéből csúszott ki, mint valami szépséges medúza, de a bajnokok tudják, hogy az apjuk t?kéből jöttek!
-
jegenye77
addikt
Hzasznált COD BO3 hidetésnék oda van írva,hogy Francia vagy Német verzió.
Ennek van jelentősége?
Meg lehet venni bármelyiket?[ Szerkesztve ]
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéből csúszott ki, mint valami szépséges medúza, de a bajnokok tudják, hogy az apjuk t?kéből jöttek!
-
jegenye77
addikt
Köszönöm!
Még most ismerkedek a géppel
Van egy gyári lemezem. Mikor először beteszem a gépbe akkor nem arról telepíti a játékot?
Csak mert egyből elkezdi letölteni.
Így mi értelme a lemezes változatnak?
Ok ezt el lehet adni ha nem kell már vagy nem tetszik de ha így is úgy is letölti akkor?Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéből csúszott ki, mint valami szépséges medúza, de a bajnokok tudják, hogy az apjuk t?kéből jöttek!
-
jegenye77
addikt
Hosszú évek alatt az egér +billentyűzethez szokott kezem elég suta a kontrollerel való irányításhoz!
Most úgy érzem ezt meg se fogom szokni.
Nagyon nehéznek tűnik.Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéből csúszott ki, mint valami szépséges medúza, de a bajnokok tudják, hogy az apjuk t?kéből jöttek!
-
jegenye77
addikt
-
jegenye77
addikt
Ok! Köszönöm.
Akkor gyakorlás és gyakorlás.Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéből csúszott ki, mint valami szépséges medúza, de a bajnokok tudják, hogy az apjuk t?kéből jöttek!
-
jegenye77
addikt
Itt 17 ojro a BO3?
Ez tényleg ennyi vagy valamit félreértek?!Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéből csúszott ki, mint valami szépséges medúza, de a bajnokok tudják, hogy az apjuk t?kéből jöttek!
-
jegenye77
addikt
-
jegenye77
addikt
Mikor tölti le a frissítést egy játékhoz akkor addig beléphetek egy másikba attól azt még szedi le?
Most jött meg a BO3 és 13Gb ot szed le addig más játékkal játszhatok, amazt tölti le?Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéből csúszott ki, mint valami szépséges medúza, de a bajnokok tudják, hogy az apjuk t?kéből jöttek!
-
jegenye77
addikt
Hú! Hát ez a kontrollerel való irányítás nekem nem fog menni sajnos
Milyen egér +billentyűzetet lehet beszerezni hozzá?Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéből csúszott ki, mint valami szépséges medúza, de a bajnokok tudják, hogy az apjuk t?kéből jöttek!
-
jegenye77
addikt
Most BO3 at próbálom de annyira nem megy, hogy elkeserítő.
Még próbálom kicsit aztán ha nem megy akkor ennyi számomra a ps. Egy fifa miatt nem tartom meg.Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéből csúszott ki, mint valami szépséges medúza, de a bajnokok tudják, hogy az apjuk t?kéből jöttek!
-
jegenye77
addikt
PC n egész jól ment gondoltam annyira nem lehet nehéz ott se
-
jegenye77
addikt
3 havi ps + van addig próbálkozom vele aztán kiderül.
-
jegenye77
addikt
Én tudom béna vagyok,hogy nem tudom megszokni a kontrollert
Viszont a fentebb említett egér+bill az minden játékkal kompatibilis lehet?
60 euróért van használtan és 90-ért újonnan.Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéből csúszott ki, mint valami szépséges medúza, de a bajnokok tudják, hogy az apjuk t?kéből jöttek!
-
jegenye77
addikt
-
jegenye77
addikt
Na én leszek az aki bevállalja ezt a Hori Tactic Assault 4 et.
Aztán ha ezzel se megy vagy nem jön be akkor egybe eladom az egészet.
Muszáj kipróbálnom mert béna vagyok megtanulni a kontrollerel való irányítást.Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéből csúszott ki, mint valami szépséges medúza, de a bajnokok tudják, hogy az apjuk t?kéből jöttek!
-
jegenye77
addikt
BO 3 multi
Single nem érdekel.
Nem áll rá a kezem sajnos sehogyan sem.
Ez van.
Megrendeltem ezt a cuccot aztán kiderül.
Legalább be tudok számolni róla, hogy milyen.Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéből csúszott ki, mint valami szépséges medúza, de a bajnokok tudják, hogy az apjuk t?kéből jöttek!
-
jegenye77
addikt
Leírom majd ide aztán akit nem érdekel az átugorja. Lehet megerősítem, hogy ilyet aztán tényleg ne.
Másnak ez egy forintba se kerül szóval ennyit ki lehet bírniSok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéből csúszott ki, mint valami szépséges medúza, de a bajnokok tudják, hogy az apjuk t?kéből jöttek!
-
jegenye77
addikt
válasz F.B.I. #89751 üzenetére
Na én is próbálkoztam vicces irányítással. 3 ujjam volt a célzó karon
Mindenki bíztat és ez jól esik de sajnos már ebben a korban nincs türelmem.
Már megrendeltem ezt a cuccot és kipróbálom. Ha nem jó akkor tényleg eladom az egészet. De ha nem próbálom ki akkor meg sokáig bennem lesz, hogy nem adtam neki esélyt.
PC t muszáj volt eladnom és gondoltam kicsit még szórakázok ps 4 en de ha nem megy akkor ennyi lesz. Nincs ezzel baj szerintem.Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéből csúszott ki, mint valami szépséges medúza, de a bajnokok tudják, hogy az apjuk t?kéből jöttek!
-
jegenye77
addikt
válasz hitman, #89764 üzenetére
Köszönöm
Majd beszámolok róla.
Zárójelbe megjegyzem, hogy privátba páran írtak nekem akik még használják ezt. Amit sejtettem is, hogy többen használják mint amennyien bevallják
Én bevallom, hogy nem ehhez szokott a kezem és béna vagyok megtanulni.[ Szerkesztve ]
-
jegenye77
addikt
válasz Tegla80 #89767 üzenetére
Tegla80 volt az egyik aki írt privátban
Na jó nem!Csak vicc!
Bocsánat,hogy ide jöttem.Nem tudtam,hogy ezzel megsértettelek.
Amúgy ha figyelmesen olvastad volna akkor rájössz,hogy pont nem nyavalyogtam,hanem elfogadtam a dolgot.
Nem akartam semmi vitát indítani se megsérteni a nyugalmad.
Akkor,vettem egy kiegészítőt amit kipróbálok és ennyi.Így már megfelel?
Amúgy ha valaki kormány+pedál szettet vesz az is inkább tanulta volna meg kontroller-el irányítani az adott autós játékot? Na mindegy.Ne menjünk ebbe bele.[ Szerkesztve ]
-
jegenye77
addikt
Na megjött ez az egér+bill cucc.
Másfél órát próbáltam eddig.
Teljesen jó szerintem.
Olyan 90% ban vissza adja a pc - s érzést.
Nem bántam meg, hogy megvettem (77 euro volt )
Így marad a ps4Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéből csúszott ki, mint valami szépséges medúza, de a bajnokok tudják, hogy az apjuk t?kéből jöttek!
-
jegenye77
addikt
Jegenye77
Most csak a BO3-al.
Be kellett állítgatni és teljesen jól használható.
Ilyen lusta disznónak mint én hasznosSok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéből csúszott ki, mint valami szépséges medúza, de a bajnokok tudják, hogy az apjuk t?kéből jöttek!
-
jegenye77
addikt
válasz Neoteric #89885 üzenetére
Ááhh! Előnyről szó sincs. Főleg egy gyakorlott játékossal szemben.
Ezt is szokni kell.
Viszont nem idegen az egész. Nekem kézre áll és könnyebb így.Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéből csúszott ki, mint valami szépséges medúza, de a bajnokok tudják, hogy az apjuk t?kéből jöttek!
-
jegenye77
addikt
válasz echterion #89887 üzenetére
El igen
Viszont nem szeretnék vitát indítani se senkinek a nyugalmát megzavarni ezért nem írok róla többet.
A lényeg, hogy nekem bejött, jól használható és így számomra játszható lett az fps játék is ps4 en.Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéből csúszott ki, mint valami szépséges medúza, de a bajnokok tudják, hogy az apjuk t?kéből jöttek!
-
jegenye77
addikt
Mennyire szerencsés plazma tévére kötni a ps - t?
Csak mert sokszor vagy fél másodpercet csúszik nálam a kép.
BO3 multiban mikor vissza játsza, látszik, hogy még szinte el se kezdtem lőni már fekszek, közben meg játékban egyértelműen én soroztam először.
Ez mitől lehet?
Vagy a net szaraxik?Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéből csúszott ki, mint valami szépséges medúza, de a bajnokok tudják, hogy az apjuk t?kéből jöttek!
-
jegenye77
addikt
válasz Sefter #90382 üzenetére
Elég gyenge itt a net. Lefelé még csak csak de felfelé alig tölt.
vaksi8 Panasonic 50st50 nekem se volt bajom vele eddig szerencsére.[ Szerkesztve ]
-
jegenye77
addikt
Akkor csak a net lesz a baj.
Utána járok ma milyen is van bekötve. Kb 5 éve volt és arra emlékszem, hogy felfelé alig volt sebesség. Ilyen csomag volt akkor itt és azóta lehet nem változott.
Lehet ideje volna frissíteni a szerződést[ Szerkesztve ]
-
jegenye77
addikt
10Mbit /s le és 1Mbit /s fel. És ezt felfelé nem szokta tudni csak kb a felét.
Lehet ez akkor a baj?[ Szerkesztve ]
-
jegenye77
addikt
Nekem tűnik úgy vagy tényleg jellemzően többen kempelnek ps4 es játékokban mint pc - n?
-
jegenye77
addikt
Store ban ha egy adott játék vagy dlc t várok, hogy legyen akciózva akkor azt mindig figyelni kell vagy be lehet állítani, hogy kapjak róla értesítést?
COD Ghosts dlc ket venném meg ha lenne akcióban.Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéből csúszott ki, mint valami szépséges medúza, de a bajnokok tudják, hogy az apjuk t?kéből jöttek!
-
jegenye77
addikt
válasz Lackooo84 #93921 üzenetére
Itt is van csalás?
Bocs ha hülye kérdés! Nemrég váltottam ps 4 re PC ről.
Ott tudtam, hogy van és bosszantott is sokszor.
Vagy nem olyan csalásra gondolsz?
( mármint én fps multiban a csalásról beszélek )[ Szerkesztve ]
-
jegenye77
addikt
Az új COD nál ha később használtan vennék egy lemezt akkor azzal együtt a "felújított" MW is átruházható? Vagy ha azt valaki letöltötte akkor azt már az új vevő nem tudja mégegyszer leszedni.
[ Szerkesztve ]
-
jegenye77
addikt
válasz gyuribácsi88 #94269 üzenetére
Vagy esetleg kiadnák karácsony előtt külön is.
Csak a MW ért nem adnék ennyi pénzt viszont az új rész teljesen hidegen hagy.Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéből csúszott ki, mint valami szépséges medúza, de a bajnokok tudják, hogy az apjuk t?kéből jöttek!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Nintendo Switch OLED + 128 GB SDcard + Zelda TotK kontroller és tok
- Nintendo Switch Oled / Farming Simulator Játékkal / Dokkolókkal / 12 hónap jótálással
- PlayStation 4 Pro CUH-7116B - 2db kontroller - 5db játék
- Nintendo Switch Lite (64 gb)+ Essentials Kit + 2 játék
- Asus Rog Ally Z1 Extreme 512GB SSD + Charger Dock
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs