Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- mefistofeles: Az újkori csalók...
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- bambano: Bambanő háza tája
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
-
LOGOUT
PlayStation 4 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL!
Aktuális:
Kölcsönjáték nyilvántartó
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rage47
veterán
válasz
Hókusz Pók #33902 üzenetére
nekem ez eldöntötte (sajnos, pedig a one-ra most jobb játékok jönnek sztem)
-
sting2
addikt
válasz
Logikusan nézve, a PS4 talán már jobban " Elindult ".
Az XO, inkább 2015 őszétől indul be de akkor nagyon.
Tehát most PS4, később XO.. -
Madwe
nagyúr
válasz
Hókusz Pók #33904 üzenetére
Nem feltétlen. Ha neked fontos a médialejátszás konzollal, akkor xonenak ott +1. Nekem erre van egy dedikált lejátszóm, ami alig fogyaszt, jobb, több mindent visz, telefonról is lehet pl irányítani, halkabb, megbízhatóbb, uh nekem ez nem szempont.
A kontroller meg szubjektív, nekem a ps4é sokkal jobban bejön, sokaknak fordítva, fogdosd meg mindkettőt h rájöjj, neked melyik a jobb
(#33908) gyuribácsi88 kissebbségi komplexus sokmindent kihoz az emberből
-
haddent
addikt
válasz
Kontrollert élőben nézd meg, mert a DS4 -nek semmi köze a DS3 -hoz klasszisokkal jobb. Nekem jobb az X360-XO kontrollernél is, de ki kell próbálni. Ha lesz/van különbség akkor a ps4 -en futnak jobban a játékok, ez biztos. Médialejátszás mostmár 2.0 -val úgyahogy, xbox többet mutat, de egyik konzol sem erre való.
-
Cyberpunk
félisten
válasz
Mind a kettő, ha van pénz.
Amúgy PS jobbnak tűnik, bár ez nyilván szubjektív.
GazRic: ja most kapcsoltam be én is egyből el is kezdte tölteni lefelé.
-
Madwe
nagyúr
válasz
Kontrollert próbáld ki
médialejátszásra ps4 nem jó (ugyan xone képes rá, de tényleg konzollal akarsz ilyeneket intézni? 20kért már kapni rendes médialejátszókat, azt a konzol pályafutása alatt feleslegesen elhasznált többletáram ára többszörösen túl fogja lépni...)
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó PS5 Streaming bundle
- Playstation 4 PRO 1TB (CUH-7116B) Glacier White+2db Dualshock4 kontroller+1db játék
- PlayStation 5 30th Anniversary Limited Edition (bontatlan)
- Xbox One és 360 játékok eladók!
- Nintendo Switch OLED, 2026.12.12-ig gyári garanciával, dobozában, karcmentes állapotban, Bp-i üzlet
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! ASUS TUF GAMING X670E-PLUS WiFi alaplap garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- ÚJ Apple Macbook Air 15,3 M4 10C CPU/10C GPU/16GB/256GB - Ezüst -(2025)- 3 Ciklus-3 év gari - MAGYAR
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest