Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: Ma a Samsung Galaxy S24 FE-re is megérkezett az Android 15-ön alapuló One UI 7.0
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
-
LOGOUT
PlayStation 4 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL!
Aktuális:
Kölcsönjáték nyilvántartó
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
nincsnév007 #276054 üzenetére
Most olvastam róla, hogy hibás az 1.5-ös frissítés. De már adtak ki rá patch-et, és ha telepíted, utána el fogod tudni indítani a játékot.
-
válasz
Exelsior24 #276097 üzenetére
Ja. Kár, hogy a Seagate már nem gyártja...
-
Sundesz
addikt
Ha esetleg valaki az UK-ban él és megnézné az Uncharted mozifilmet, akkor megosztok egy db mozijegyet adó kódot (berakom a PS5 topikba is).
UNCHARTED at Cineworld Cinemas:
INTS3000179219597
To redeem your movie ticket code,
1. Visit www.cineworld.co.uk.
2. Once you have selected a screening of UNCHARTED, you will see a box called “Got a Voucher or CEA card?”.
3. Enter your code in the box and click "Add Voucher".
4. When a valid code is applied, the complimentary ticket type will automatically appear in the table.
5. Select your seat(s), review and finalise your booking. -
válasz
Weareus #276094 üzenetére
Én pakoltam BX500-ast a Slim-be, és érezni is a különbséget, de ha csak 1-2 játékkal játszol párhuzamosan, akkor a tapasztalatok szerint ár/érték arányban sokkal jobban jársz egy SSHD-val: ST1000LM014, vagy ST1000LX001, ST2000LX001.
Sajnos kereskedelmi forgalomban már egyik sem kapható, apróznod kell értük.A 2TB-ost ST2000LX001-t venném leginkább, 20-25k HUF-ért megy, ha feltűnik aprón.
Persze ma már az 1TB-os SSD-ket is ki lehet fogni ennyiért, alig használtan, szóval... meh. -
Weareus
addikt
Üdv.
PS4 slimbe szeretnék ssd-t játék töltési idő csökkentése miatt.
Érdemes?
Lehet?
Tapasztalat?
Téma összefoglalót néztem, meg ssd-re rákerestem hozzászólások között.
Nem túl sok... -
icemad
nagyúr
válasz
#42308056 #276087 üzenetére
Az lehet. Meló meg család mellett nem állítok meg minden szembejövő nőt, hogy játszik e. Azt tudom, hogy családban /ismerősi körben max ez a két játék megy a lányoknál. Na jó, az egyik anyuka még tolja az Overcooked 2-t a családdal. De komolyan mondom, hogy az összes nő közül, akit ismerek kb 2 tudja, hogy mi a különbség a Ps meg az xbox között. Az ismerősi köröm meg 10 évestől kb 75-ig tart. Néha irigylem azokat, akik ilyen szinten megtudják osztani a párjukkal a hobbijukat. Vagy akár közösen hódolnak eme szenvedélyüknek. Jó lehet.
-
-
consono
nagyúr
válasz
Arolotifar #276080 üzenetére
Látom nem vagyok egyedül
-
consono
nagyúr
válasz
frankdelgado #276078 üzenetére
Én még nem tudtam elindítani, meg kell várnom az asszonyt, hogy hazaérjen... Letettem a nagy esküt
-
consono
nagyúr
Pöttyet meglepődtem, hogy 90 GB az új Horizon, nem csináltam neki elég helyet
-
Woodslave
félisten
elolvastam az összefoglalóban ezt a részt de hülye vagyok nem értem.
Szóval meg van osztva a ps4 - ps5. A ps4 a haveromnál az elsődleges azon van a plus stb. A gyereke már játszogat kellene hogy mondjuk a horizonnal tudjanak külön ne rontsanak bele egymás progressziójába. Csináltunk egy sima helyi profilt psn nélkül de a licenses digi tartalmakat nem tudja elindítani. Csináljon psn fiókot? Vagy a megosztás miatt úgy se tudja majd használni?
-
raziel01
veterán
válasz
nimfas #276070 üzenetére
Minden DLC ingyenes. Megjelenéskor fos volt a játék de úgy vezekelnek, hogy minden update ingyenes és nincs mikrotranzakció sem. Az alapjátékot megvéve ingyen minden a tiéd.
"The latest enormous update to Hello Games' No Man's Sky is now available. Titled Beyond, the free update is a jam-packed revamp of the space exploration game, with some major new features that people have been asking for since launch."
-
nimfas
addikt
No Mans Sky játékból ami kapható akár lemezes vagy áruházban az tartalmazza a "Beyond" részt, vagy azt küldön kell megvenni?
VR miatt érdekelne. -
Lord_Sordi
csendes tag
válasz
nincsnév007 #276054 üzenetére
Lemezen van meg és nekem sem működik. Ahogy olvasom a neten, akinek lemezen van meg senkinek nem működik. Csak aki online vette meg annak indul… dolgoznak rajta.
-
Elims
veterán
válasz
Arolotifar #276067 üzenetére
Cserélgetem őket. ;-)
Sanyi: 3-at megnéztem,kettő ztc2e,egy ztc1e.Az egyik kettest szétszedtem.
Nem tudom,hogy segít e ez neked. -
válasz
sanyi0627 #276064 üzenetére
Ha megnézed a JDM-050/055 és JDM-040 alaplapokat, akkor nem egyformák, a lyukak is máshová esnek. Hogy maga a ház az pontosan miben és hol eltérő, azt nem tudom megmondani. Van mind a kettő fajta kontrollerből, szedtem is szét már mind a kettőt, de most nem fogom csak ezért szétpattintani őket.
-
sanyi0627
senior tag
válasz
Kendek #276063 üzenetére
Melyik része más kialakítású?
Igazából nekem az előlap kellene hogy az legyen mert a hátlap az egy extremerate hátlap lenne felrakva mint a képen.Az előlap csak annyira lenne módosítva, hogy klikkes gombok lesznek benne. Csak sajnos az utángyártott ház nem a legjobb és emiatt nem illeszkedik rendesen és szorul is valahol. -
sanyi0627
senior tag
Sziasztok.
kontrollerel kapcsolatos kérdésem lenne.
A cuh zct2e kontrollereket mely alaplapokkal szerelték?
A jdm-40 alaplapos kontrollerek háza kompatibilis a jdm-50 alaplappal?
Köszi
üdv -
oriic
HÁZIGAZDA
-
frankdelgado
őstag
Egyik alapelvemet szegtem meg az előrendeléssel (miszerint nem rendelek elő semmit), de a Horizonnál nem bírtam magammal. Arra jó lesz legalább, h megerősítsen ebben a hitemben, vagy enyhűljön a gyűlöletem azelsőnapos vásárlásokkal szemben. Mindenesetre ma már az MPL nél van a csomag, extrém esetben még ma megkaphatom.....pedig egy nem nagynevű konzolboltbol rendeltem, ahol még szállítási költséggel is ocóbb, mint a kv-ból ingyen szállítással. Csak nehogy mandarin nyelv legyen csak benne, mert azt nehéz szótárazni.....
-
Mauzes
addikt
8-as security torx (TH8) csavarhúzót hol tudok olcsón és gyorsan venni? Nem igazán találtam olyat, hogy bemegyek egy boltba és meg tudom venni (és nem 5000 ft).
-
C490
csendes tag
-
nincsnév007
addikt
valakinek itt a csoportban nincs meg lemezesen a Cyberpunk 2077? 1.5 óta nem tudok elinditani a játékot. Már újratelepítettem de azt írja hogy az Alkalmazás nem indítható el. Az adatok sérültek.
-
Mauzes
addikt
válasz
AxBattler #276052 üzenetére
Nem is az (persze az ár sem mindegy), de nem tudom előre, milyen gyakran kellene majd újrapasztázni. Mert pasztázni akár évente többször sem vészes, de a folyamatos pad cserékkel már kevésbé kellemes és kevésbé takarékos.
Persze marha jó lenne, ha 1-2 évig nem is kellene semmihez hozzányúlni...
-
válasz
Mauzes #276050 üzenetére
A Hydronaut-ot ajánlották még, az sűrűbb mint a Kryonaut. Persze nem annyira mint a gyári ragacs, de akkor talán jobb választás.
A régi paszta leszedéséhez én 96%-os etanolt szoktam használni, illetve egy közepesen erős ecsetet. A száraz pasztamaradékot simán ki lehet ecsetelni, maradék nélkül kiszedi a résekből is.
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Hobby elektronika
- Milyen TV-t vegyek?
- Diablo II: Classic és Resurrected
- Elfelejtettem a film címét
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- S.T.A.L.K.E.R.: Shadow of Chernobyl
- Everest / AIDA64 topik
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE Z370 i7 8700 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Samsung S23 128GB / normál állapotban / 12 hónap jótállásal
- Bomba ár! HP EliteBook 820 G3 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest