Hirdetés
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Grand Theft Auto V - Látványosságok és érdekességek tárháza egy helyen!
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
- Asszociációs játék. :)
- Minden hónapban vettem egy sorsjegyet 1 éven át! (2024)
- CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Szólánc.
- Digitális Állampolgárság Program
- Windows 11 - HP Pavilion – 15 cc516nh (2LE41EA) laptopon Intel I3-7100U TPM2.0
-
LOGOUT.hu
PlayStation 4 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL!
Aktuális:
Kölcsönjáték nyilvántartó
Új hozzászólás Aktív témák
-
.LnB
titán
válasz penge111 #178691 üzenetére
Nekem sem megy még..
De a jó muterjukat, hogy így tudják ezeket a statokat, de mi mégse tudjuk megnézni a konzolon...
„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
nagyúr
-
sp8787
addikt
válasz bulikavagyok #178692 üzenetére
-
nagyúr
-
penge111
addikt
válasz Nayrobi #178679 üzenetére
Köszi ez hasznos kis dolog, május eleje óta 626 óra játékidő, azt hittem több. Witcheren nem lepődök meg 174 óra, bár én 184-re emlékszek, de a Divinity Original sin első részére nem gondoltam volna, hogy 2. hellyel 87 órát áldoztam rá a szabadidőmből. Köszi még egyszer a linket
PSN: Dragonmage1980, http://huncritic.hu/
-
fausto
addikt
válasz A`rpi #178685 üzenetére
Egy próbát megérhet, de nem igazán vannak jó tapasztalataim a support-tal. Gondolom kiküldenék az ügyet Angliába a központba, ott meg hétvégén úgy sem dolgoznak, hétfőn meg már okafogyott a dolog.
Egyedül abba reménykedek, hogy ha hétfőn lejár az előfizetésem, még aktív lesz az akció. -
A`rpi
addikt
válasz fausto #178678 üzenetére
"Zseniális 12.17-ig akciós a Plus, 3-ért 4, vagy 12-ért 15 hónapot adnak - kivéve ha van élő előfizetésem.
Nekem meg 12.18-án jár le a mostani "Valami rémlik, próbáltam visszakeresni, de nem találtam.
Úgy emlékszem, volt már arra itt példa, hogy valaki a 14 napos próbaidőszak alatt futott abba a problémába ami most neked is adott, nem tudta kedvezményesen megvenni az előfizetést.
Egy próbát talán megérne, felvenni a support-tal a kapcsolatot, és kérni őket hogy a meglévő Plus előfizetésed deaktiválják, annak érdekében, hogy kedvezményesen újra elő tudj fizetni.
[ Szerkesztve ]
-
.LnB
titán
-
Mike
veterán
Köszönöm mindenkinek azt a mérhetetlen segítséget és figyelmes törődést amivel sikerült megoldani a GTA V online premium problémámat.
Ha esetleg valakinek segítség:
ha első belépés után nem látod a GTA V premium online tartalmat, akkor lépj ki, állítsd le a programot, és indítsd el újra. (vagy esetleg másnap, de az a tippem, hogy nem kell várni) és online fogsz kapni a telefonodra egy emailt, és ott lesz minden. Alapból nem lesz minden épület a tied, csak ingyen meg tudod venni.
Ja és esetleg a social clubba is érdemes belépni a program újraindítása előtt, mert azt is megtettem.[ Szerkesztve ]
-
.LnB
titán
válasz Nayrobi #178679 üzenetére
email-ben küldik majd a videót? Vagy ha ott maradok a honlapon akkor megjelenik ott(is)?
„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
Istuu15
senior tag
Sziasztok! A haverom vett egy 12 hónapos UK ps plust UK akkra és ezt az errort kapja WC-40376-0
The prepaid card is not available in this region.
Valakinek van ötlete?
Cdkeys.com-ról vette? Lehetséges, hogy még nem aktiválták a kódot?[ Szerkesztve ]
Xiaomi Redmi Note 2 Prime, Xiaomi Mi 8 128GB Blue, Xiaomi Mi Power Bank 5000 MAH, Huawei Band 0 Smartwatch, PS3 Super Slim, PS4 Slim
-
Nayrobi
őstag
Discover your top games, rarest trophy, first PS4 play session and more with My PS4 Life
Na ki mennyire volt kocka a ps4 indulása óta?
Nálam 3989 óra játék, ebből 707 óra rocket league, 262 óra driveclub, 253 óra fortnite. A legritkább trófeámat összesen 195 ember szerezte meg.
-
fausto
addikt
Zseniális 12.17-ig akciós a Plus, 3-ért 4, vagy 12-ért 15 hónapot adnak - kivéve ha van élő előfizetésem.
Nekem meg 12.18-án jár le a mostani -
-
dvd24
senior tag
Gondoltam szólok, hogy már nem csak Red Dead Redemption-ös bundleban lehet kapni a 7216B-s Pro-t.
Aquaban dolgozom, ma már ilyenek érkeztek hozzánk
-
pr0bi
senior tag
válasz BoneDragon #178644 üzenetére
Ascension-t ki ne hagyd!
-
sp8787
addikt
PRO EVOLUTION SOCCER 2019 LITE
Ez meg ingyenes, lehet ki kellene probalni.
-
SH4D0W2011
őstag
válasz kriszpontaz #178667 üzenetére
Szerintem csak igen, mert aktív előfizetéssel nekem is ezt írja. Na mindegy, majd akkor veszek üzletben feltöltőset.
-
kriszpontaz
veterán
Srácok, a most akciós PS+ éves előfizetés (12 hónap áráért 15 hónap) csak újoncoknak vásárolható? Nem engedi megvenni, kosárba sem lehet rakni. Azt írja már rendelkezem PS+-al, mintha nem tudnám.
[ Szerkesztve ]
-
.LnB
titán
Van valami karácsonyi témájú játék?
-
pulffy
őstag
Azért egy kicsit vicc kategória hogy egy 6 éves játékot ugyan annyiér árulnak mint egy 2 évest. Last of Us es az U4. gondolok... Hiába az eggyik kedvenc játékom. A LOU, de akkor se veszem meg, majd ps+ várom
Why? Because we fucking can! Because we fucking can, and if we can, we do.
-
Lefty
addikt
Hitman 2 dlc mennyit ad hozza az alapjatekhoz? Mert ez a 6 lokacio semmi volt. Nagyon keves. Hany uj helyet ad hozza? Annyiba kerul, mint az alapjatek...
-
Ateszpapa
addikt
Köszi!
-
.LnB
titán
válasz Ateszpapa #178658 üzenetére
Mint egy telefonközpontos, aki felhív állandóan szuper ajánlatokkal, szeretnék e Dormeó párnát?!
[ Szerkesztve ]
-
.LnB
titán
válasz ProEvoFan #178654 üzenetére
Egyébként a Psprice most le van kicsit maradva. Megnéztem a store-ban a 3/3 akciókat, és azok nincsenek még feltüntetve Psprice-on. Ezeket a Hits-eket láttam már valamelyik nap.
-
Deck
titán
Megjött a Sound blasterX G1.
Ugye alapból nagy előny, hogy a fejhallgató nem a kontrollert meríti. Hangerő hangosabb mintha a kontrollerbe lenne dugva, hangminőség is sokkal jobb tőle. Hyperx fejhallgatóval használom nagyon fasza Köszi az ajánlást GhostPetya
[ Szerkesztve ]
PS5
-
ProEvoFan
nagyúr
-
.LnB
titán
-
.LnB
titán
válasz Krissz1983 #178650 üzenetére
Úgy emlékeztem, hogy múlthéten vagy csütörtökön, vagy pénteken lettek új akciók. Ha ezek azok amik most vannak akkor ezek elég gyérek valóban. Fallout76 akciós... ez kb virgácsot a gyereknek szint.
-
.LnB
titán
Ma lesznek megint új akciók a store-ban?
-
ProEvoFan
nagyúr
válasz tothjozsi96 #178638 üzenetére
Pár doboz nyugtatóval nem lesz probléma.Egér után halál kontrollerrel fps játékot játszani.Persze valakinek könnyű az átállás, mások meg belebk@rják a TVbe a kontrollert.Te melyik vagy?A puding próbája az evés!
-
Wesder
félisten
válasz BoneDragon #178644 üzenetére
Az 1-2 utàn elindítottad a 3 felújított vàltozatàt és jobban nézett ki mint az 1-2 ami PS2-re jelent meg, a maga 300Mhz-processzorával kvarcjàték a PS4 mellett.?
I guess it's easy to see the world the way I do. The emptiness is a promise, the sin is just the proof.
-
BoneDragon
veterán
Na az elmúlt 1 hétben lepörgött a GoW 1-2 és most elinditottam a 3 Remasteredet... Huh, hihetetlen, hogy részről részre mennyit fejlődött ez a sorozat, jó értelemben. Igazán tanulhatnának a többi fejlesztők tőlük... Harc poseidonnal, ráadásul végre jó nagy grafikai ugrás az előző részekhez képest, ahw orgazmusa lett a szememnek.
-
saelin
veterán
Ark Survival Evolved on switch
Bazi off tudom, de... Istenem, hogy ezért képesek pénzt elkérni... Még xboxon és ps-en is egy kalap trágya a játék, de ez mindent visz.
"It is only with heart that one can see rightly; what is essential is invisible to the eye."
-
A`rpi
addikt
válasz castiels #178637 üzenetére
-Ha a lemezen, egyes számot látunk, vagy a játékot, USA-store-ból töltöttük le, USA.
-Ha a lemezen, kettes számot látunk, vagy a játékot, HU Store ból töltöttük le, HU.
Átállítani nem lehet.
[ Szerkesztve ]
-
tothjozsi96
addikt
Sziasztok!
Egy olyan kérdésem lenne hogy PS-el milyen multiplayerezni?
Főleg a Battlefield V érdekelne.
Nagyon megvagyok elégedve a PlayStation-el, de nem tudom elképzelni hogy jó lehet multizni kontrollerrel, tudom hogy lehet egér+billentyűvel is játszani, de a BF3-BF4-el rengeteget játszottam PC-n, valakinek van ilyen tapasztalata hogy PC után multizott PS-el?
Köszi.
-
saelin
veterán
Epic’s opening up Fortnite’s cross-platform services for all developers
Nem szeretem a Fortnite-ot, de ez igazán szép tőlük! Magát a játékot is rendszeresen frissítik és mindig van valami event benne. Komolyan, le a kalappal.
"It is only with heart that one can see rightly; what is essential is invisible to the eye."
-
castiels
addikt
Valakinek volt már gondja online játékkal? Meghivjuk egymást meg is jelenik az üzenet de nem csinál semmit ha rámegyrk hogy in game..
-
válasz Mr.QwErT #178625 üzenetére
Alienation, Helldivers, Lara Croft And The Temple Of Osiris, Rayman Legends, Lovers In a Dangerous Spacetime, Overcooked, Unravel 2, Knack 2, Lego játékok, Playlink játékok,
PSN ID: Lord_Machine_X /// SYMPHONIC POSTAPOCALYPTIC REINDEER-GRINDING CHRIST-ABUSING EXTREME WAR PAGAN FENNOSCANDIAN METAL
-
kerlas
tag
válasz pulffy #178622 üzenetére
01 A PS4 menüjében menj az Üzenetek-re, és töröld ki a frissítés üzenetet
02 Kapcsold ki a PS4-et
03 Tartsd nyomva a bekapcsoló gombot, amíg nem hallasz 2 pittyenést, az első rögtön, a második 7 másodperc múlva. a PS4 Safe Mode-ba bootol
04 Csatlakoztatsd a DS4 kontrollert USB kábellel, és nyomd meg a PS gombot.
05 Válaszd a 3-as opciót: "Rendszer szoftver frissítés" utána "Frissítés internet használatával" (lehet nem pontosan így vannak magyarul)
06 Ha még mindig hibát dob, akkor válaszd az 5-ös opciót: "Adatbázis újraépítése", és próbáld újra.
-
Jigoku
tag
válasz undercover #178611 üzenetére
Szia!
Én nagy rajongója vagyok a sorozatnak, szóval talán tudok segíteni.
Ami azt illeti, szerintem érdemes lesz játszani az előző részekkel is. Ugyan a sztori az eddigi trailerek alapján egészen eltérő lesz az eddigiektől, de a God Eater egy nagy univerzum. Az eddigi történetszálak között elég sok volt a kapcsolat, a második részben is sok volt a visszautalás az első részre, sőt még karakterek és helyszínek is tértek vissza (és gyakorlatilag ha nem játszottad az első részt, nem is igazán érhető a második rész, szóval ezek nem csak sima utalások voltak, hanem időben haladt tovább a történet, csak elsőre más helyszínen és szereplőkkel). Nem is beszélve a fegyverekről és az alapvetőbb sorozatelemekről. Szóval ezek alapján igen esélyes, hogy a harmadik résznek is lesz köze az előző játékok eseményeihez és szereplőihez valamilyen módon.Plusz ha még nem volt tapasztalatod a hunting action rpg műfajjal (Monster Hunter sorozat, Freedom Wars stb.), szerintem érdemes tenni vele egy próbát. Ez egy nagyon rétegműfaj, a többség nem bírja a több száz órás vadászatot, anyaggyűjtést, craftolást meg hasonlókat. Szóval mielőtt nagy pénzekért előrendelnéd a GE3-at, szerintem érdemes tenni egy próbát a valamennyivel olcsóbb elődökkel.
Egy kis segítség, hogyan lehet elkezdeni őket:
God Eater Resurrection - tartalmazza a sima God Eater, a God Eater Burst és a névadó Resurrection történetíveket
God Eater 2 Rage Burst - tartalmazza a God Eater 2 és a Rage Burst sztorikat
(Ezeket nem úgy kell elképzelni, hogy külön ki lehet választani, hogy melyik sztoriszállal akarsz kezdeni, hanem mindig a legelső sztoriszállal kezdődik az adott játék, és ahogy haladsz, úgy követik egymást.)Gyakorlatilag ez a két játék az összes eddigi történetívet lefedi. A Resurrectionnel kell kezdeni, utána jöhet a GE2 Rage Burst. A Resurrection csak digitálisan létezik nyugaton, ha megveszed a GE2 Rage Burst-öt, digitálisan kapod mellé a Resurrectiont is (dobozos kiadásban kiváltható kódként szerepel, nincs rajta a BD-lemezen!).
Ha bármi egyéb kérdésed lenne, nyugodtan keress meg priviben, vagy írhatsz ide is, elég aktívan figyelem a topicot. C:
PSN: JigoKuu-chan // Carl [PS2], Tony [NDS], Viktor [PSVita], Raiden [PS4], Sasha [PSP], Rashoumon [N2DS], Susano'o [Switch], Czar [PS5] // https://jigokumuke.weebly.com
-
Mr.QwErT
csendes tag
Hy! MINDENKI
írnátok olyan játékokat amiben 2-en lehet egyszerre játszani egymás oldalán ill. egymás ellen... lehet osztott képernyős is
Ha jól gondolom a sport játékok ilyenek? vagy tévedek? -
válasz RangerFox #178621 üzenetére
Nem nagyon játszottam korábban MH játékkal. Még holnap nekiugrom, meg talán addigra haver is kipróbálja. Egyedül nem nekem való úgy érzem harcrendszertől függetlenül. A lányaim élvezték a karakter generálót.
PSN ID: Lord_Machine_X /// SYMPHONIC POSTAPOCALYPTIC REINDEER-GRINDING CHRIST-ABUSING EXTREME WAR PAGAN FENNOSCANDIAN METAL
-
atirag
őstag
Gondolkoztam egy ps4 pro vásásrlásán vr szemüveggel. Ha csomagban veszem akkor abban kamera is van?
Milyen élményt ad egy ps vr-al? Megéri a pénzét? Mert nem igazán tudok elmenni kiprobálni valahova. -
Mike
veterán
a licencek visszaállítása mit jelent? ezt írta a support arra, hogy nem látszik semmi a premium contentből gta 5 online alatt
-
MHW-ben a mozgás tényleg ilyen nehézkes? Vagy csak én szopattam meg magam a nagy karddal. Alig tudok vele célozni.
-
MrPeekaboo
senior tag
Kijött a Free to Play verziós PES 2019 Lite.
[ Szerkesztve ]
-
castiels
addikt
Ha MKX el szeretnénk meghívással játszani, akkor a meghìvónál ott van hogy play mortal kombat x in game rámegyek de semmi reakció, hogyan lehetne összehozni?
-
undercover
őstag
Üdv! Lehet rossz témába írok, de nem ismeri valaki a god eater szériát? Mert van egy ps4 slim-em és gondolkozzom rajta, hogy érdemes lenne elkezdeni csak azt nem tudom mennyire van a részek között összekötő kapcsolat. Tehát, hogy az első és második részt érdemes-e kitolni a harmadik előtt vagy nem olyan fontos.
Playstation 5 Pro// & // LG OLED evo C3 // & // Galaxy S23//
-
pulffy
őstag
Sziasztok, van egy kis gondom. Vagyis hogy inkabb a szomszéd gyereknek. Van neki egy alig egy hónapos slim, es most nem akarja frissíteni az új 6.20 rendszert. Ezt a hiba kódot írja ki (CE-30002-5) net az van neki. Mi lehet a gond?
Why? Because we fucking can! Because we fucking can, and if we can, we do.
-
A`rpi
addikt
válasz castiels #178607 üzenetére
"Sziasztok!
Licenc nem erősítethető meg az alkalmazást 15 perc múlva bezáródik GTA V közben bal felső sarokban kaptam ezt a figyelmeztetést ez mit jelent?"
Megszakadt az internetkapcsolatot,
amivel is tudja ellenőrizni a játékod érvényességét.Ha van lehetőséged a PS4-ed tedd elsődlegessé a fiókodon,
amin a GTA-t vásároltad.(Beállítások) > [Fiókkezelés] > [Aktiválás elsődleges PS4-ként] > [Aktiválás]
[ Szerkesztve ]
-
castiels
addikt
Sziasztok!
Licenc nem erősítethető meg az alkalmazást 15 perc múlva bezáródik GTA V közben bal felső sarokban kaptam ezt a figyelmeztetést ez mit jelent?
-
A`rpi
addikt
válasz Lacko66 #178601 üzenetére
"Kipróbáltam, semmi javulás.
A konzolt április végén vettem és kb 1 hónapig 280-300mbit-et írt a sebességteszt. Aztán belassult. Akkoriban vettem észre, hogy elkezdődtek mindenféle akciók és arra gondoltam, hogy szerver túlterhelés miatt lehet. A netem, a routerem, a kábelezés semmit nem változott azóta és lassú maradt. Így hagyok mindent, egyszer talán újra begyorsul.
Köszi a segítséget és a többieknek is akik hozzászóltak."Ezt offba teszem, mert egyáltalán nem biztos hogy ez működik, ha van kedved tegyél vele egy próbát routerrel, és router nélkül is.
Régebben ez segített, egy próbát tegyél még vele:
-PS4 böngészőjén keresztül mérj:
http://www.bandwidthplace.comMondjuk esetedben ez nem kérdés, a sávszélességnek router nélkül el kell jutnia, aztán az más kérdés a SONY szervereiről mennyivel jön a cucc.
-Router webes felületén csekkold a szolgáltatód DNS címét, majd ezt kézzel állítsd be.
Router webes felületén információs részt keressük abból is WAN érdekel minket, a lényeg a szolgáltató DNS címe.
-
ImACeltic
őstag
válasz SH4D0W2011 #178595 üzenetére
Én pozitív értelemben értettem, hogy milyenek a rucik, mindhárom tetszik.
Gamer(PS5, PC), sport fan.
-
Lacko66
tag
válasz A`rpi #178560 üzenetére
Kipróbáltam, semmi javulás.
A konzolt április végén vettem és kb 1 hónapig 280-300mbit-et írt a sebességteszt. Aztán belassult. Akkoriban vettem észre, hogy elkezdődtek mindenféle akciók és arra gondoltam, hogy szerver túlterhelés miatt lehet. A netem, a routerem, a kábelezés semmit nem változott azóta és lassú maradt. Így hagyok mindent, egyszer talán újra begyorsul.
Köszi a segítséget és a többieknek is akik hozzászóltak.Diablo 3 Battletag: Misilaci#1165 | PSN ID: OBH_MihalyLaci |
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- CNC topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Eredeti játékok OFF topik
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Házimozi belépő szinten
- Milyen videókártyát?
- Milyen okostelefont vegyek?
- Elemlámpa, zseblámpa
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest