Hirdetés
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
- Asszociációs játék. :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Grand Theft Auto V - Látványosságok és érdekességek tárháza egy helyen!
- Minden hónapban vettem egy sorsjegyet 1 éven át! (2024)
- CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Szólánc.
- Digitális Állampolgárság Program
- Windows 11 - HP Pavilion – 15 cc516nh (2LE41EA) laptopon Intel I3-7100U TPM2.0
-
LOGOUT.hu
PlayStation 4 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL!
Aktuális:
Kölcsönjáték nyilvántartó
Új hozzászólás Aktív témák
-
SH4D0W2011
őstag
válasz Jano_023 #132686 üzenetére
Hello!
4:3 semmiképp, de szerintem 16:9-re gondoltál.
Nekem is tetszik amúgy nagyon a 21:9, de én PS mellé letettem róla, szerintem nem lenne az igazi, nem kihasználható normálisan. Vagy középen van a kép, vagy levág. Érdemes lehet jutyubon keresgélni, pl. ezt, vagy ezt megnézni. Én 16:9-nél maradva most vettem egy ilyen Dellt, nagyon tetszik, szép képe van. -
johnny23
tag
Hali!
Spotify -ra érdemes előfizetni?
Vagy van esetleg màs (jobb) alternatìva is zenehallgatásra jàték közben?-- new gamer --
-
Syberian
csendes tag
Hmmm, nem tudom eldönteni, hogy jó akció-e ez a 2 for 9k-ért, TLoU Remastered és Divinity Original Sin, de végülis talán a TLoU -t nem szokták nagyon leakciózni 4500 alá nem ?
(mert igazából az lenne a lényeg, a divinity a kötelező plusz választás annyira nem vonz )
-
Jano_023
őstag
Azért monitor és nem tv mert munkára is kell a monitor. Ez az LG 2 screenre osztható ami kell a munkára. Most egy 43" Samsung Tv-n játszom. De jobb lenne az irodai set-upomhoz csatolni a játékot is és akkor a család tudja használni a TVt. 4k nem kell inkább 60FPS mint a 4K.
Ha nem támogatja a 21:9 akkor levág a képernyőből vagy nyújtja ?
''Az életet nem a lélegzet vételek száma határozza meg, hanem azok a pillanatok mikor eláll a lélegzetünk !''
-
marilllyo
veterán
PSN: Rio__HUN | Tumblr: rio-hun.tumblr.com
-
WaterWave
veterán
válasz Jano_023 #132686 üzenetére
dupla ennyiért kapsz egy 4k-s tv-t, az nem lenne jobb? vagy ennyi a büdzsé?
• PlayStation 5 • PSN: waterwave0122 • Thinkpad X1 Yoga • LG 48 OLED C1 • Samsung Galaxy S9+ • Tp Link AX6000 • Marantz SR8015 AV Receiver • Synology Nas 718+ 6GB • Klipsch R-28F 7.1.2 Dolby Atmos •
-
Jano_023
őstag
Sziasztok, egy PS4 Pro tulajdonos vagyok és egy kis segítséget szeretnék kérni. Venni szeretnék egy monitort a játékhoz. Nem tudom eldönteni hogy 21:9 vagy 4:3. A 21:9 támogatja a PS? Hogy fognak kinézni rajta a játékok van esetleg valaki aki azt használ. Ja és a 75Hz -et lekezeli a PS ?
Előre is köszönöm.
[ Szerkesztve ]
''Az életet nem a lélegzet vételek száma határozza meg, hanem azok a pillanatok mikor eláll a lélegzetünk !''
-
slloyd
senior tag
Èn már nagyon règen vettem talán a legelső ps4 emhez megjelenès környèkèn ps+ 3 havi kártyát.
De ha jól emlèkszem akkor kaparós volt a kód amit a kari rejtett....[ Szerkesztve ]
-
dunc
nagyúr
válasz ViktorHUN79 #132683 üzenetére
A lènyeg legyen valaki orbavàgva.
-
ViktorHUN79
aktív tag
Ajánlok egy köztes megoldást, ha átvételnél az illető akkora hogy elbírsz vele akkor odaadod a pénzt ha ragaszkidik hozzá , majd beaktiválod ott helybe mobilon a +-t, és ha nemjó és nem akarja a pénzt visszaadni orbavágod. Ha egy hegyomlás rosszarcú dudva gyerek az illető akkor ragaszkodsz hogy előbb beaktiválod csak utána fizetsz neki!
(ennek kis hátránya hogy lehet akkor ő vág téged orrba)
No de semmi sem tökéletes) -
SH4D0W2011
őstag
December 6.-án megjelenik egy PS2 által inspirált téma.
Bask in Nostalgia With This Classic PS2-Style Dynamic Theme for Your PS4
-
discrate
aktív tag
válasz ViktorHUN79 #132644 üzenetére
Amikor bejott a ps4, akkor vettem, szoval jópár eves...
Pasztazas nem artana neki, szaki se vagyok, anyagot se akarok venni, ezert keresek valakit. -
Djuree
félisten
válasz dvd24 #132664 üzenetére
persze, aztán ha jo meg elsétálsz mi? én biztos nem hagynám h fizetés nélkül aktiválja...boltban is úgy van nem, hogy először megeszed a kaját amit a kosaradba pakoltál, és ha jóllaktál és ízlett fizetsz? ha meg nem ízlett akkor nem?
[ Szerkesztve ]
LEGO gyűjtő és moc építő (munkát is keresek, bármit ami LEGOval kapcsolatos!), tankász, bringás, WH40k fan, MacGyver
-
Peat76
őstag
Ha letörlök a PS4-ről egy játékot a mentés megmarad a vinyón?
Sony OLED XR-55A83J + PlayStation 5 Pro 3TB, XBOX Series X 2TB, Nintendo Wii U + 2 Playstation 3 FAT CECHC03, CECHC04, Iphone 14 Pro Max 256GB+AW7 Cellular+Airprods Pro csakis a futás miatt! Csak azért is kiírom, attól még nem vagyok prosztó!
-
WaterWave
veterán
válasz zooltan8 #132673 üzenetére
nincs mit, de ha veszel még egy évet, az is hozzáadódik, ezért lehet az, hogy van akinek a plusa mitudomén 2019 vagy 2020-ban jár le
• PlayStation 5 • PSN: waterwave0122 • Thinkpad X1 Yoga • LG 48 OLED C1 • Samsung Galaxy S9+ • Tp Link AX6000 • Marantz SR8015 AV Receiver • Synology Nas 718+ 6GB • Klipsch R-28F 7.1.2 Dolby Atmos •
-
WaterWave
veterán
válasz zooltan8 #132668 üzenetére
ha van plusod már akkor a meglévőhöz hozzáadják a 14 napot, tehát nem vész el.
-
-
slloyd
senior tag
Köszi a vèlemènyeket,
Elrakatom vele.
Azt nem tudom,hogy fog nekem bejönni a progi mert farmolgatni az nem az èn stílusom de ha más nem akkor tovább adom amjd. (Pont ezèrt nem veszem pc -re mert ha esetleg mègsem jön be akkor ez is benn rohadna a könyvtáramban steam on) -
Trash
tag
ps plus-t vennék hardverapron. Mire kell figyelni az átvételnél? Még soha sem vettem plus-t..
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz ViktorHUN79 #132659 üzenetére
Trial mindenhol elérhető, nem kell US profilt csinálnia.
Live-Die-Respawn
-
szallasi007
őstag
válasz slloyd #132656 üzenetére
Szia,
szerintem meg (itthon olyan 25-30 juró a használt ára), én is néhány napja kezdtem el vele játszani, de készülj lelkileg hogy farmolni kell benne rendesen. Mivel nem beszélek németül a két dlc ára is benne van az árban? Ha igen akkor mindenképpen megéri, ja és ps plus erősen kell hozzá
[ Szerkesztve ]
-
sutyesz96
őstag
válasz TazLeacher #132650 üzenetére
VR-ban? Ne!
No matter what, you keep finding something to fight for.
-
Zol77
aktív tag
válasz l.skywalker #132604 üzenetére
ha már tesco,a hajdúszoboszlói tescoban ma vettem Witcher 3 GOTY Editiont 6999Ft-ért.
Ezen kívül szinte minden játék 15-20000Ft között volt,itt nem voltak leárazások,mint a te képeden.[ Szerkesztve ]
-
sutyesz96
őstag
Trackmania Turboval játszik valaki esetleg ps-en? A TrackManiaF-t sokat toltam PC-n, felér vele ez a rész?
No matter what, you keep finding something to fight for.
-
törölt tag
válasz Petya2900XT #132645 üzenetére
Elég komolyan veszik a képek alapján. Decemberben jön majd a patch, gondolom 1.07 lesz a neve.
-
wolf13
őstag
válasz Petya2900XT #132645 üzenetére
Már 1.06-on van , de az offline mód és a többi single-re vonatkozó dolog majd még ezután jön.
-
Petya2900XT
aktív tag
A GT Sportban élesedett már a 1.06-os patch?
Kíváncsi vagyok mennyire vették komolyan az utólagos kampány módot.6800K+6870–XboxSX—PS5–Switch
-
ViktorHUN79
aktív tag
válasz discrate #132640 üzenetére
Ha pasztázni is akarod és nem vagy hozáértő akkor tényleg érdemes szervízbe, de egy portalanítást laikusként is beválalhatsz szerintem. A youtube - on elég jó videók vannak a műveletről abszolút nem nagy dolog, énis az alapján csináltam. Mondjuk énis aztgondoltam hogy a 1.5 éves fat ps4-em tuti tiszta por. Aztán mikor szétszedtem eléggé meglepett, hogy egy gramm por nem volt benne , patika állapotú volt belülről.
-
30z.Samu
félisten
válasz Kendek #132642 üzenetére
Én úgy tudom,hogy a Sony-nak 13 kerben van a szervize. De mint írtam, legalábbis én tudom így, de majd a rutinosabb gamer kollegák kijavítanak, ha nem így lenne. Bátyámnak mondták, de hogy Ő kitől hallotta, az jó kérdés, még ne vedd készpénznek ezt.
[ Szerkesztve ]
Sic Parvis Magna
-
discrate
aktív tag
PSem szeretnem kitisztittatni (eleg poros lehet mar a belseje). Tudtok ajanlani olyat Szegeden, aki megbizhato es korrekt aron megcsinalja?
-
törölt tag
válasz TazLeacher #132634 üzenetére
Ha a driveclubban nem látod merre kell kanyarodni, ott valszeg valami kalibrációs probléma van a sisakkal(szemtávolság/lencsepozíció). Az a játék rohadtszép vr-ben is.
A dirt rally vr egy fos. Legalábbis ps4-en. Az egyetlen vr játék, ami szaggat. Nem értem a sonyt sem, hogy ilyet miért enged megjelenni. -
30z.Samu
félisten
válasz TazLeacher #132634 üzenetére
2014-ben még gondolom gyerekcipőben járt a dolog.
Sic Parvis Magna
-
Trash
tag
A DIRT 4 tényleg ennyire csúnya, mint a videókon?
-
A`rpi
addikt
válasz Norbi83 #132618 üzenetére
"Sziasztok!
Nem volt még soha ps+-om. Viszont most szeretnék. Angol accom van már 6 éve egy csomó trófeával.
Van jó pár játék ahol a platinához szükséges online játék. És ezen felül jó lenne már egyébként is multiban játszani.
Gondolom akkor nekem itt Magyarországon UK előfizetői kártya kell.
Mi van abban az esetben ha letrehozok egy magyar accot és magyar ps+-ra fizetek elő? Ilyenkor bukom a hosszú évek alatt összegyűjtött trófeákat és annak a lehetőségét is hogy platina trófeát szerezzek annál a játéknál ahol már csak a multi hiányzik?
Mi ilyenkor a legjarhatóbb út? Vagy akinek UK acc-ja van hogy oldotta ezt meg? Egyáltalán van erre valami megoldás hogy magyar acc-al multi és megmaradjanak az angolon gyűjtött trófeák?
Bocs a láma kérdésekért, de tényleg nagyon kezdő vagyok ilyen téren..."Kényelmi szempontok miatt, érdemes lenne a UK-re előfizetni.
Ha mégis Magyar PSN fiókra fizetnél elő, az is megoldható,
az előfizetés megosztásáról itt olvashatsz:1. Jelentkezz be Plus előfizetéses fiókodba.
2. Settings
3. PlayStation Network/Account Management
4. Activate as Your Primary PS4
5. Activate[ Szerkesztve ]
-
Atomgeszi
nagyúr
-
Norbi83
csendes tag
Sziasztok!
Nem volt még soha ps+-om. Viszont most szeretnék. Angol accom van már 6 éve egy csomó trófeával.
Van jó pár játék ahol a platinához szükséges online játék. És ezen felül jó lenne már egyébként is multiban játszani.
Gondolom akkor nekem itt Magyarországon UK előfizetői kártya kell.
Mi van abban az esetben ha letrehozok egy magyar accot és magyar ps+-ra fizetek elő? Ilyenkor bukom a hosszú évek alatt összegyűjtött trófeákat és annak a lehetőségét is hogy platina trófeát szerezzek annál a játéknál ahol már csak a multi hiányzik?
Mi ilyenkor a legjarhatóbb út? Vagy akinek UK acc-ja van hogy oldotta ezt meg? Egyáltalán van erre valami megoldás hogy magyar acc-al multi és megmaradjanak az angolon gyűjtött trófeák?
Bocs a láma kérdésekért, de tényleg nagyon kezdő vagyok ilyen téren... -
A`rpi
addikt
válasz 30z.Samu #132615 üzenetére
Néha szoktak lenni jó ajánlatok, de ennyiért tény hogy sok szinte minden cím, mindenesetre köszönjük a megosztást l.skywalker!
[ Szerkesztve ]
-
jeni
félisten
válasz Dani_ #132614 üzenetére
összefoglalóban:
Ha felkapod a fejed 4K, HDR, Teraflops, Frame rate, VR, és hasonló
kifejezésekre, van PC-s múltad, és igazán Hardcore Gamer-nek tartod magad,
akkor neked az erősebb PRO modell jöhet csak számításba!akciósan kevésbé árérzékenyebb a két konzol árkülönbsége.
[ Szerkesztve ]
-
30z.Samu
félisten
válasz l.skywalker #132613 üzenetére
Nincs is azzal gond, ne érts félre! Én 1-2 játéknál az árakat sokallom.
#132614) Dani_ : A PS 4 Pro-nál elvileg kicsit szebb a grafika, mintha a simával használnád. De a rutinosabbak kijavítanak, ha tévednék.
[ Szerkesztve ]
Sic Parvis Magna
-
Dani_
csendes tag
Sziasztok!
Valaki meg tudna mondani hogy mukodik ps4 slimen a vr? -
30z.Samu
félisten
-
-
Scholes9
nagyúr
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- Házimozi belépő szinten
- Vicces képek
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Path of Exile 2
- Windows 10
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
- Hálózati / IP kamera
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest