Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Ma a Samsung Galaxy S24 FE-re is megérkezett az Android 15-ön alapuló One UI 7.0
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
-
LOGOUT
PlayStation 4 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL!
Aktuális:
Kölcsönjáték nyilvántartó
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
ViktorHUN79 #115948 üzenetére
Játékaim.hun van bontatlan 10000-ért!
-
ViktorHUN79
aktív tag
Még egy kis horizon zero, akció :11,5k,de ingyen szállítás:
http://platinumshop.hu/product/5766/PlayStation-4-PS4/ar-akcio-olcso/Jatek/Akcio/Horizon-Zero-Dawn-ajandek-DLC -
-
RockHaRD
addikt
Pár napja már feltettem a kérdést:
Megvettem az Battlefront akció keretében az éves PSN plusszt, de nem kaptam meg a játékot azóta sem. Nem volt folyamatban lévő pluszom egy hónapja kb, és a ps-en keresztül vettem meg, nem külön kóddal. Ott írta, hogy jár mellé akcióban, de mégsem kaptam meg. Mi a teendő?
-
ProEvoFan
nagyúr
Elvileg ugye holnap jönnek a beígért új store akciók, ami egy hétig fog tartani?
-
törölt tag
válasz
WhiteWalker #115937 üzenetére
Nem igazán értem ezzel mi a baj.
Ja várj, szerintem leesett. E-mail-ben küldik a kódot vagy valami ilyesmi?
-
-
Dreimus
senior tag
válasz
Ronam #115930 üzenetére
Igen, picit csalókás az oldaluk, nekem a 100 font-osat dobta fel elsőnek
(bár kiváncsi lennék mit tud ez a szállítási metódus 36k-ért
)amúgy sokszor rendeltem tőlük tracking nélkül és hasonlóan a zavvi-hoz 1-2 hét alatt megjött minden, illetve nagyon jó akciókat tartanak elég gyakran pl most Fallout 4, Doom, Dishonored 2 és CoD Infinite Warfare is 10 font
-
Dreimus
senior tag
válasz
gamegod #115881 üzenetére
Már itt is elindult az akció és még olcsóbb is a Horizon Zero Dawn. További akciók.
A 3 Font szállítási költséget nem számoltam sajna, ami még egy ezrest drágit az áron
(bár így is 10150Ft-ra jön ki a bankomnál amivel 700 Ft-al olcsóbb mert az easyshopnál csak automatáknál ingyenes az átvét ami nem mindenhol van
)amúgy az 576 is kirakta főoldalra a képet meg a linket de az árak még nem élnek csak a képről pár terméket lehet tudni mennyi is lesz holnaptól
-
bbdzyx
senior tag
AC Unity hogy megy Slim gépen? Emlékszem, hogy nagyon rossz volt a fogadtatás anno, minden platformon. Játszható, 30 FPS megvan Pro nélkül is?
-
neato3loco
senior tag
Ha PS4 Slimre szeretnék váltani, eladás előtt törlés róla, acc.-ból kijelentkezés majd mehet az eladás. Gondolom a Slim-be ua. ezzel az acc.-val bejelentkezek és az eddigi psplus unlockolt játékaimat a library-ból tudom tölteni?
Bocs az amatőr kérdésért, de mire jó a fórum, ha nem erre?
-
marilllyo
veterán
válasz
pulyka jocó #115919 üzenetére
Ne aggódj majd mondunk mindent.
-
KaitouP
nagyúr
válasz
pulyka jocó #115919 üzenetére
Tutorial van, de kihagyható asszem. Mondjuk csak max. 10 percet vesz igénybe, végigvvezet az amúgy sem túl bonyolult, vagy inkább mondom úgy, faék egyszerű játékmeneten.
-
Bdanyy
addikt
válasz
PandaMonium #115913 üzenetére
Nekem PS3 fat van, de már nem lehet megmaradni mellette annyira hangos. Ezért gondolkozom a slimen inkább, mint a pron. Meg mondjuk most fele annyiért is van, bár a 2. kontroller és a plus mindkettőhöz ugyanannyi.
-
sting2
addikt
válasz
WhiteWalker #115899 üzenetére
XIII-ker. Váci u. 188 az egyik átvételi lehetőség, Békéscsabáról tényleg messze van, de nekem a Dózsa György - Váci u. kereszteződésétől, több mint ajándék elsétálni.
-
vg
addikt
válasz
N.YCityBoy #115892 üzenetére
-
front3r
őstag
válasz
Kapott Pro patchet.
-
belan
addikt
Ez a horizont szem 👁 orgia
ez legszebb játék szerintem most
-
Teljesen offtopic de gondoltam megosztok veletek egy felismerést ami most eléggé fejbe csapott, 13 éve vagyok prohardveres bakker.... te jó ég, 18 évesen regeltem 2004ben most 31 vagyok, életem leghosszabb kapcsolata evör
A legszebb, hogy belül ugyan olyan gamer fan maradtam -
Viper26
nagyúr
Havi ingyenesek másnál sincsenek a könyvtárban letöltés / törlés után?
-
Xaels
félisten
Aki szereti a klasszikus FPS-eket, annak ajánlani tudom a Wolfenstein: The New Order-t. Most akciós is, nincs 1,3k illetve a kiegészítője 1,5k.
-
marilllyo
veterán
Este 8-9 fele Killing Floor party. Nálam lehet jelentkezni.
Voice chat legyen.
-
Gyulus76
aktív tag
válasz
Köszi, és neked is Nayrobi!
Van limit, hogy mekkora HDD-t kezel le? Illetve 2,5"-ost tennék rá, mert annak nem kell külön táp. Mivel van PS VR is, amit a hátsó USB-re kötöttem, és mert ezt is jó lenne hátra tenni, érdekelne, hogy lekezeli-e a PS4 Pro az USB HUB-okat? Vagy jobb lenne az egyik előlapi csatlakozót használni?
Új hozzászólás Aktív témák
- Yettel topik
- Pokoli lövölde pörgetné meg a GeForce-ok eladását
- Tudományos Pandémia Klub
- Elektromos cigaretta 🔞
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Apple asztali gépek
- Diablo IV
- Milyen videókártyát?
- További aktív témák...
- Nintendo Switch OLED, 2026.10.03-ig gyári garanciával, dobozában, karcmentes állapotban, Bp-i üzlet
- Xbox One és 360 játékok eladók!
- Playstation 4 PRO 1TB (CUH-7116B) Glacier White+2db Dualshock4 kontroller+1db játék
- PS5(DS5) Hall effect és Xbox Series TMR analóg analóg csere
- Újszerű Playstation 5 Pro 2 TB -- Digital -- (2028 márciusig Garis)
- LG 27GR93U-B - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
- LG 65C2 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- Geforce GTX 1050, 1050 Ti, 1060, 1650, 1660 - GT 1030 - Low profile is (LP)
- AKCIÓ! Apple Macbook Air 13" M3 2024 24GB RAM 1TB SSD garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest