Hirdetés
-
LOGOUT.hu
PlayStation 4 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL!
Aktuális:
Kölcsönjáték nyilvántartó
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bogyi007
veterán
válasz csabi98 #280330 üzenetére
Nem tudom a konkrét választ, de szerintem kizárt hogy a PS4 online támogatása év végével véget érne. Inkább a Ps3 esetében hinném ezt el - még annak is működik az online Store felülete és egyes játékok még ott is működnek online.
CODos PS4 Slim csomagot is lehet még kapni újonnan sőt például a Warzone konkrétan működik Ps5-Ps5 multi együtt...
Szerintem nyugodtan beszerezheted még a gépet - a PS Pkus is sanszosan évekig menni fog még vele...
Xbox GT: Hun Bogyi007; PSN ID: Bogyi007 - TCL 55C735 és 55C645 tévékhez is felhasználható beállítások: https://youtu.be/IgyOiQz8Fzo?si=Zv-LkNcsh7JQ7fE9 valamint https://youtu.be/8nBzpLA-sZw?si=QNRPJ4k8yxtFdzUi
-
DeFranco
nagyúr
válasz csabi98 #280328 üzenetére
Attól függ mire használod a PC-t. Játékok szempontjából szerintem egyértelmű, nem tudom mennyit ér a géped, de szerintem jóval a csereérték alatt (majd beárazzák).
Egyéb használat meg teljesen egyénfüggő, én nem számoltam fel a PC-t, pedig játszani PS-en játszok, és van laptopom is.
Arra figyelj, hogy ha a beárazás alapján aránytalan a csere a te javadra, nehogy behúzzanak egy hibás géppel, mert akkor se pénz se posztó.
-
MODERÁTOR
válasz csabi98 #280359 üzenetére
A lemez vs digitális vásárlás az teljesen egyéni preferencia kérdése.
Előbbi valóban jó dísznek is a polcra, de pár száz játék után már kicsit sok lehet. Előnye inkább az eladhatóságban van. Sokan így szinte ingyen tudnak játszani.
A digitális pedig sokkal kényelmesebb, viszont nehezebb spórolni vele, meg ugye a szolgáltatás bedőlése esetén mindent elveszítesz. Habár ez utóbbi esetben sokszor a lemez sem segít, mert használhatatlan állapotú rajta a játék.Hogy mi a baja a barátod konzoljának, azt így látatlanban nehéz megmondani. Ezt a hibát akkor és azzal az emberrel kellett volna javíttatnia, akivel végeztette a karbantartást.
-
erzol
őstag
válasz csabi98 #280389 üzenetére
Rendszeresen játszom forza 4-5-el xbox-on, ennek ellenére a grid legends jobban bejön.
-
Elims
veterán
-
MODERÁTOR
válasz csabi98 #280395 üzenetére
Hogy mikor mi és mekkora akcióban lesz, azt sajnos nem lehet előre tudni. De egy ilyen régi játéknál elég ha ránézel az ártörténetre, és elég jól meg tudod tippelni. Ez alapján a közeljövőben majd várható valamikor, mert most már régen volt leárazva.
-
-
peternac
tag
válasz csabi98 #280464 üzenetére
mellé még egy jó kis akciós feltöltőkártya, pl: https://www.eneba.com/hu/store/psn-gift-cards
-->profit! -
-
-
Tasunkó
senior tag
válasz csabi98 #280881 üzenetére
Körbejárnak, majdnem ugyanazokat akciózzák körbekörbe. Az árgrafikonból tudsz következtetni, ha olyan játék ami gyakran van, akkor pár héten belül lesz. Ami ritkábban, azt meg nem lehet megjósolni, hogy mikor kerül be.
Kérek egy számot a jútútú. Európai macskakilátókő Nugáton a helyzet változatlan
-
-
válasz csabi98 #281283 üzenetére
Ha szereted a sztori alapú játékokat, akkor a Detroit Become Human-t ne hagyd ki. Mai napig zseniális játék. Többféle befejezése is lehet, és magyar fordítás is van benne. A fordítás is profi módon van megcsinálva.
Másik, ami még jó lehet és akcióban olcsó is, az a Witcher 3.
Meg persze a The Last of us sorozat.
Are you Baby Shark? No, i'm a motherf*cking hardstyle fish!
-
válasz csabi98 #281283 üzenetére
PS4-en én a Truck Drivert játszottam végig,nem egy ETS2 sokkal egyszerűbb,gagyibb,de nekem tetszett.Van egy alap sztorija,és van benne magyar felirat is,én jól szórakoztam vele,platina is 1 achievment miatt nincs meg.......
Mudrunnert is megvettem néhány éve,nagyon tetszik,de baromi nehéz.Amikor játszottam vele akkor mindig YT videót néztem és azt utánoztam.
Van még PS4-re valami kamionos játék,abba vannak licenszelt kamionok is,azt hiszem most akciós is,de a magyar felirat hiánya miatt azzal még nem próbálkoztam.
[ Szerkesztve ]
-
Wlac
Ármester
válasz csabi98 #281437 üzenetére
Az első kérdésedre nem tudom a választ, de SSD-s tapasztalataim vannak. Szerintem, ha van otthon egy elfekvőben, akkor mehet bele, de ha nincs szükséged a cserére (szóval a mostani HDD nem haldoklik), és venni is kellene egy SSD-t, akkor maradnék a HDD-nél.
“A száz év az emberi hülyeség monumentumainak eróziója szempontjából csak egy röpke pillanat.” - mazur
-
MODERÁTOR
válasz csabi98 #281437 üzenetére
Nyugodtan rádughatod PC-re, és ellenőrizheted a S.M.A.R.T. értékeket, nem lesz semmi baja. Arra kell figyelni, hogy mikor feldobja a Windows, akkor véletlenül se formázd le a vinyót.
Ha cserére szorul, akkor persze érdemes lehet SSD-ben gondolkodni. Annyi, hogy ne a legolcsóbb QLC-t válaszd (pl. Samsung QVO), hanem TLC-t (pl. Samsung EVO). Nekem a Crucial MX500 vált be, PS3-ba és PS4-be is ezt raktam. -
vargalex
félisten
válasz csabi98 #281941 üzenetére
Én néhány hónapja vettem észre hasonlót, de gyári kontrollerrel (2-vel próbáltam). Nem Sony füles, vezetékkel csatlakozik a kontrollerhez. Nekem csak nagyon ritkán, de megakad a hang. De nálam lehet, hogy inkább azért van, mert a PS4 most teljesen a router mellé került...
[ Szerkesztve ]
Alex
-
válasz csabi98 #282533 üzenetére
Nekem a Truck Driver meg van,sokkal butítottabb mint az ETS2 ( a nyomába sem ér ) ,de én végigvittem a sztoriját.
Ugyanezért vettem meg amíért te szeretnéd,az irányítás,kamerakezelés tetszett és hogy van benne magyar nyelv.
Akcióba vettem,teljes árat szerintem nem ér.
Én utánanéznék a másik 2 játéknak is.Mudrunner is meg van,tetszett,de a sztorijába nem mentem bele,túl összetett és bonyolult volt,néhány gyakorló részt csináltam meg,azt is youtube videó segítségével.
-
válasz csabi98 #282538 üzenetére
Kezdőnek én mindenképp a 3. részt ajánlanám, az Exploration-t. Könnyebb egy kicsit, mint az első kettő.
Mudrunner nagyon nehéz, mert borzasztó technikás vezetést igényel. Nem is igazán a szállításon van a hangsúly, hanem, hogy eljuss egyik helyről a másikra. Inkább off-road szimulátornak mondanám.Are you Baby Shark? No, i'm a motherf*cking hardstyle fish!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- XBOX Series S/X/One/S/X/360 konzolok teljes karbantartása, pasztázással Thermal Grizzly 1 órán belül
- PlayStation 5 / PlayStation 4 Fat/Slim/Pro HDMI IC / csatlakozó szerviz, garanciával, üzletből!
- XBOX Series X / S HDMI csatlakozó csere, 1 napos határidővel, 3 hónap garanciával, üzletben!!
- Eladó Nintendo Switch V2 rengetek kiegészítővel + eladó játékok
- PlayStation 4 Pro CUH-7116B - 2db kontroller - 5db játék
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest