- Fórumok
- Konzol játékok
- PlayStation 4
- (kiemelt téma)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonkilencedik rész
- bitpork: Meglátjuk mit hoz a jövő
- bambano: Bambanő háza tája
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
-
Frissítve: 2023-12-13 06:30 Téma összefoglaló
PlayStation 4 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL!
Aktuális:
Kölcsönjáték nyilvántartó
Új hozzászólás Aktív témák
-
DeFranco
nagyúr
-
DeFranco
nagyúr
Én épp most játszom nagyon-de-nagyon sok órája a Witcher3-at, most kezdtem el a 2. DLC-t (blood and wine) és nagyon ajánlom. Nem volt zsánerem a műfaj, AC-ket, stb. szerettem, de ezeket a viszonylag bonyolult RPG-ket nem (bár az igggazzy RPG-khez képest ez is egyszerű, de elsőre nekem nem volt szimpla).
Teljesen behúzott, jó a sztori, de sokat kell olvasni és kell hozzá az angol (vagy a magyar felirat, de én azzal nem élek), viszont egy igazi, meghatározó élményt kapsz.
Határozottan javaslom, hogy a DLC-kkel együtt vedd meg, vagy azokat is vedd meg hozzá (most akciósak) nagyon sok tartalom jön velük, simán megérik az árukat.
-
consono
nagyúr
A Witcher 3 az egyik legjobb, ha nem A legjobb RPG az előző generációból, de nagyon nem olyan mint az RDR-ek. Nekem dobogós játékom, szerintem 3 platformon játszottam már vele, de vagy elkap és akkor 100+ óra simán belemegy a DLC-k nélkül is, vagy pedig pár óra után otthagyod.
-
Vladi
nagyúr
-
icemad
nagyúr
Detroit-ot én nem hagynám ki. Nálam nagyon betalált, tényleg a sztori a lényeg, baromi jó cucc. Magyar felirat is van hozzá, ha ez lényeges.
Ha tágabb értelemben is vehetjük a sztori dolgot, akkor még a Days Gone és a Horizon Zero Dawn lehet érdekes. Mindkettő open world játék, de más a settings.
Az első egy zombi apokalipszis utáni világot mutat be.
A másik egy távolabbi jövőt, ahol a Mad Max filmekhez hasonlóan az emberiség visszalőtte magát az ókorba, de a technológia kis része megmaradt. Szóval vannak benne törzsek, high tech katonai bázisok, robot dínók, meg hasonló cuccok. Érdekes mix.
Mindkét játékról bőven találsz videót a YouTubeon. Akcióban nem is drágák. És, ha jól emlékszem mindkettőben van magyar felirat. (de ez nem 100%,régen játszottam ezekkel.) -
DeFranco
nagyúr
-
consono
nagyúr
Detroit, Heavy Rain, Beyond Two Souls. Aztán ott vannak az Uncharted játékok, azoknak is van rendesen sztorijuk és átível a játékokon, de mindegyik játszható önállóan is. Aztán a kedvenceim, a két The Last of Us. Ezek engem lányos apukaként nagyon megérintettek. Teljesen más kategória a Witcher 3, nálam az Top 3 marad örökre, azt hiszem
HA már áthajóztunk az RPG-re, a 3(vagy akár 4) Mass Effect játék is nagyon jó, a Legendary Editionnal szép is lett az első is, a sztori, sztorik itt is nagyon rendben van! -
Vladi
nagyúr
-
Kendek
MODERÁTOR
-
Archttila
veterán
-
vargalex
félisten
-
Vladi
nagyúr
proról sok helyen írnak, hogy mit ad pluszban. Elvileg csendesebb mint a fat.
a store még nagyon sokáig nem lesz lekapcsolva. Vagy 3 éve akarták a ps3-t lekapcsolni, de a népharag miatt visszakoztak. Most senkise tudja, meddig lesz még fenn.
Úgyhogy még jópár év mire a ps4-et lekapcsolják. Addig szerezd be ami érdekel.
Viszont igen, kicsit visszább vesznek a támogatásávól. Én arra számítok titkon, hogy a security pachelést is lazábban veszik majd. Szerintem jövő évben ugyan úgy törhető lesz szoftveresen mint a ps3.
-
Kendek
MODERÁTOR
-
icemad
nagyúr
-
consono
nagyúr
-
vhavasi
csendes tag
Hali!
Mielőtt kiveszed a hdd-t a gépből még nyomj előtte egy rebuild database-t a konzol recovery-jéből ha régóta használod a konzolt és még nem tetted. Valószínű nem a vinyó a ludas, hanem az ui mögött lévő adatbázis fragmentálódott a sok használattól. Ettől előfordulhatnak akadások, lassulások a felületen. Egy próbát megér adatvesztést elvileg nem okoz.
-
Alarikman
senior tag
-
AxBattler
félisten
-
tboy93
nagyúr
-
Mike
veterán
-
Mike
veterán
-
consono
nagyúr
-
haromegesz14
senior tag
Szia,
Csatlakoznék az előttem szólóhoz, a Nálad felmerült kérdés miatt nem cserélném le.
Nekem volt mind a 3 kivitel, "presztízs" miatt megtartottam a Pro verziót.
Hardware tekintetében a Pro verzió rendelkezik nagyobb teljesítménnyel (FAT és Slim azonos) - 4K Support, nagyobb órajelű CPU és GPU, 1GB-al több RAM, illetve plusz USB és audio port az alaplapon/házon.Ha újra akadna választási lehetőségem mindenféle mérlegelendő befolyásoló tényezőtől függetlenül, valószínűleg a Slim kivitelt választanám. A kompakt, energiatakarékosabb, talán csendesebb kivitel miatt.
Pro esetében számtalan olyan játék van, aminél rettentően felpörög a ventillátora és percekig feltűnően zajosabb mint a társa (hiába volt/van rendszeresen takarítva és újrapasztázva). 4K támogatásnak az előnyével sosem éltem, a kicsivel erősebb hardware-ből adód performancia eltérést pedig egy "fotel-gamer" nem feltétlenül érzékeli.
FAT verziók SSD upgrade-je pedig nem fog annyira érezhető különbséggel járni mint a Pro esetében, mivel csak SATA2-es csatolóval rendelkezik (ellenben a Pro SATA3-al), így nem fogja tudni kihasználni azt a adat írási-olvasási sebességet, amivel egy aktuális SSD rendelkezik.
-
AxBattler
félisten
-
Kendek
MODERÁTOR
-
pauliboy23
senior tag
-
I02S3F
addikt
-
tboy93
nagyúr
-
tboy93
nagyúr
-
F-ECT$
titán
-
icemad
nagyúr
-
icemad
nagyúr
Kezdőnek én mindenképp a 3. részt ajánlanám, az Exploration-t. Könnyebb egy kicsit, mint az első kettő.
Mudrunner nagyon nehéz, mert borzasztó technikás vezetést igényel. Nem is igazán a szállításon van a hangsúly, hanem, hogy eljuss egyik helyről a másikra. Inkább off-road szimulátornak mondanám. -
vargalex
félisten
-
perge666
veterán
Nekem a Truck Driver meg van,sokkal butítottabb mint az ETS2 ( a nyomába sem ér ) ,de én végigvittem a sztoriját.
Ugyanezért vettem meg amíért te szeretnéd,az irányítás,kamerakezelés tetszett és hogy van benne magyar nyelv.
Akcióba vettem,teljes árat szerintem nem ér.
Én utánanéznék a másik 2 játéknak is.Mudrunner is meg van,tetszett,de a sztorijába nem mentem bele,túl összetett és bonyolult volt,néhány gyakorló részt csináltam meg,azt is youtube videó segítségével.
-
vargalex
félisten
Én néhány hónapja vettem észre hasonlót, de gyári kontrollerrel (2-vel próbáltam). Nem Sony füles, vezetékkel csatlakozik a kontrollerhez. Nekem csak nagyon ritkán, de megakad a hang. De nálam lehet, hogy inkább azért van, mert a PS4 most teljesen a router mellé került...
-
Lackooo84
nagyúr
-
Kendek
MODERÁTOR
Nyugodtan rádughatod PC-re, és ellenőrizheted a S.M.A.R.T. értékeket, nem lesz semmi baja. Arra kell figyelni, hogy mikor feldobja a Windows, akkor véletlenül se formázd le a vinyót.
Ha cserére szorul, akkor persze érdemes lehet SSD-ben gondolkodni. Annyi, hogy ne a legolcsóbb QLC-t válaszd (pl. Samsung QVO), hanem TLC-t (pl. Samsung EVO). Nekem a Crucial MX500 vált be, PS3-ba és PS4-be is ezt raktam. -
Wlac
Ármester
Az első kérdésedre nem tudom a választ, de SSD-s tapasztalataim vannak. Szerintem, ha van otthon egy elfekvőben, akkor mehet bele, de ha nincs szükséged a cserére (szóval a mostani HDD nem haldoklik), és venni is kellene egy SSD-t, akkor maradnék a HDD-nél.
-
perge666
veterán
PS4-en én a Truck Drivert játszottam végig,nem egy ETS2 sokkal egyszerűbb,gagyibb,de nekem tetszett.Van egy alap sztorija,és van benne magyar felirat is,én jól szórakoztam vele,platina is 1 achievment miatt nincs meg.......
Mudrunnert is megvettem néhány éve,nagyon tetszik,de baromi nehéz.Amikor játszottam vele akkor mindig YT videót néztem és azt utánoztam.
Van még PS4-re valami kamionos játék,abba vannak licenszelt kamionok is,azt hiszem most akciós is,de a magyar felirat hiánya miatt azzal még nem próbálkoztam.
-
icemad
nagyúr
Ha szereted a sztori alapú játékokat, akkor a Detroit Become Human-t ne hagyd ki. Mai napig zseniális játék. Többféle befejezése is lehet, és magyar fordítás is van benne. A fordítás is profi módon van megcsinálva.
Másik, ami még jó lehet és akcióban olcsó is, az a Witcher 3.
Meg persze a The Last of us sorozat.
-
icemad
nagyúr
-
vargalex
félisten
-
Tasunkó
őstag
-
erzol
őstag
-
vargalex
félisten
-
Kendek
MODERÁTOR
A YouTube az sajnos nem opció, de a Media Player az tud lejátszani játék közben is, a háttérben. Ez mehet USB-s adathordozóról, vagy akár médiaszerverről is.
-
Wlac
Ármester
-
F-ECT$
titán
-
Kendek
MODERÁTOR
-
madmike
őstag
-
peternac
tag
mellé még egy jó kis akciós feltöltőkártya, pl: https://www.eneba.com/hu/store/psn-gift-cards
-->profit!
-
Vadernagyúr
senior tag
-
I02S3F
addikt
-
Speeedfire
félisten
-
perge666
veterán
-
oriic
HÁZIGAZDA
-
Kendek
MODERÁTOR
Hogy mikor mi és mekkora akcióban lesz, azt sajnos nem lehet előre tudni. De egy ilyen régi játéknál elég ha ránézel az ártörténetre, és elég jól meg tudod tippelni. Ez alapján a közeljövőben majd várható valamikor, mert most már régen volt leárazva.
-
Elims
veterán
-
erzol
őstag
Rendszeresen játszom forza 4-5-el xbox-on, ennek ellenére a grid legends jobban bejön.
-
I02S3F
addikt
-
Kendek
MODERÁTOR
-
tboy93
nagyúr
-
Kendek
MODERÁTOR
A lemez vs digitális vásárlás az teljesen egyéni preferencia kérdése.
Előbbi valóban jó dísznek is a polcra, de pár száz játék után már kicsit sok lehet. Előnye inkább az eladhatóságban van. Sokan így szinte ingyen tudnak játszani.
A digitális pedig sokkal kényelmesebb, viszont nehezebb spórolni vele, meg ugye a szolgáltatás bedőlése esetén mindent elveszítesz. Habár ez utóbbi esetben sokszor a lemez sem segít, mert használhatatlan állapotú rajta a játék.Hogy mi a baja a barátod konzoljának, azt így látatlanban nehéz megmondani. Ezt a hibát akkor és azzal az emberrel kellett volna javíttatnia, akivel végeztette a karbantartást.
-
Dinomano
őstag
-
DeFranco
nagyúr
Attól függ mire használod a PC-t. Játékok szempontjából szerintem egyértelmű, nem tudom mennyit ér a géped, de szerintem jóval a csereérték alatt (majd beárazzák).
Egyéb használat meg teljesen egyénfüggő, én nem számoltam fel a PC-t, pedig játszani PS-en játszok, és van laptopom is.
Arra figyelj, hogy ha a beárazás alapján aránytalan a csere a te javadra, nehogy behúzzanak egy hibás géppel, mert akkor se pénz se posztó.
-
interstate76
addikt
-
Bogyi007
veterán
Nem tudom a konkrét választ, de szerintem kizárt hogy a PS4 online támogatása év végével véget érne. Inkább a Ps3 esetében hinném ezt el - még annak is működik az online Store felülete és egyes játékok még ott is működnek online.
CODos PS4 Slim csomagot is lehet még kapni újonnan sőt például a Warzone konkrétan működik Ps5-Ps5 multi együtt...
Szerintem nyugodtan beszerezheted még a gépet - a PS Pkus is sanszosan évekig menni fog még vele...
-
Kendek
MODERÁTOR
A használt PC-det itt tudod beáraztatni:
ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazásHa ez meg van, akkor kiderül, hogy mennyire lenne megérős a csere.

Új hozzászólás Aktív témák
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Hirdetés
- OTP Bank topic
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- OLED TV topic
- Háromtagúvá bővült a Motorola Razr 70 család
- Crimson Desert
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Revolut
- Opel topik
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- További aktív témák...
- RAPOO 7100P 1000DPI optikai rádiós 5GHz egér
- Honor Magic5 Lite / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Eladó Apple iPhone 12 Mini 64GB fehér / 12 hónap jótállás
- Bomba ár! Dynabook Portege X30-L - i5-1135G7 I 8-16GB I 256SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- (SZÁMLÁVAL, GARANCIÁVAL) GIGABYTE GeForce RTX 4090 AERO OC 24G (GV-N4090AERO OC-24GD) Videokártya
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

HA már áthajóztunk az RPG-re, a 3(vagy akár 4) Mass Effect játék is nagyon jó, a Legendary Editionnal szép is lett az első is, a sztori, sztorik itt is nagyon rendben van!

Kendek