Hirdetés
- Milyen mosógépet vegyek?
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- MultiCooker avagy az elektromos kukta. Ötletek, tippek, tanácsok, receptek.
- Asszociációs játék. :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- VodkaTV kiegészítő Kodira
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- MárkaLánc
- POCO X6 PRO 5G első napok - MultiSIM - Toronyhelyzet Hajdúszoboszlón
-
LOGOUT.hu
PlayerUnknown's Battlegrounds
Új hozzászólás Aktív témák
-
hegegabi80
addikt
Nos miután megláttam akciósan valamelyik oldalon, gondoltam beruházok rá.
De sajnos azt dobja nekem, hogy kevés a memória. Tudom nem acélos a gépem, de nem is akarom 4K-ban tolni fps-ek után vadászva.
Viszont tegnap este hiába kiírta a memória hibát sikerült egy party-t letolni, igaz kilőttek. Jah arról nem is beszélve, hogy sikerült majdnem a sziget szélén landolni.
Meg kicsit nekem kusza egy kicsit az egész, bár 1-2 cikk utólagos elolvasása után kezdek kicsit megvilágosodni.De jöhetne pár tanács, ötlet stb.
-
hegegabi80
addikt
Mivel még kezdő vagy, ezért én még nem találkozhattam ilyennel. Viszont sose fogom megérteni mi értelme van ennek a sorozatos csalásoknak. Mivel lesz előrébb? Ő lesz a legjobb, legmenőbb? A rangsor első embere? És?
Engem pont nem az érdekel ezekben az online játékokban, hogy a legjobb legyek, hanem hogy valős személyek ellen lehet küzdeni, nem pedig a gép ellen.Ezzel tönkreteszik több ember szórakozását is, meg magát a játékot is.
Ez után a sok rémisztő csalásos hír után, még nekem kezdőnek is elmegy a kedve az egésztől. -
hegegabi80
addikt
No tegnap este sikerült ismét leülni a játékhoz (gyerkőcöket sikerült időben elaltatni), és megvolt az első sikerélményem. Sikerült egész jó helyen landolni, sok cuccot tudtam pill alatt összeszedni, aztán az első csatában sikerült egy kill-t is szerezni, tök jó volt.
De aztán sajna felrobbantottak. Viszont a stat-ban nem látom a kill-emet.Kérdés, a piros terület az mi akarna lenni? Kiírta, de nem volt időm memorizálni.
Viszont a harmadik menetnél megint kidobott memória hiba miatt. Monitoroztam, a vga 1,8Gb-ot mutatott, a rendszernél viszont 99% volt a max, azaz majd 8Gb.
De érdekes, hogy most mintha kevés video memóriát írta volna. -
hegegabi80
addikt
Nos úgy látszik a virtuális memória nagyobbra állítsa megoldotta a problémát. (kopp-kopp)
Viszont még egy kérdés. Tegnap este egész jó ment, majdnem sikerült top 10-be lenni, de el amatőrködtem.
Nos ahogy egyre kevesebb idő van, megjelenik egy szaggatott körvonal a térképen, meg egy irány a pozícióhoz képest, ami szintén egy szaggatott egyenes. Gondolom ez az akar lenni, ide érdemes menni, ha nem akarok a terepszűkítés áldozata lenni. -
hegegabi80
addikt
Tegnap este végre egész jól kijött a lépés. Nem vagyok egy nagy játékos, kill-jeim se nagyon vannak.
Végre sikerült 17-be kerülni, volt 2 kill, és ha kicsit jobban figyelek, még jobb is lehetett volna. Kezdőként az adrenalin miatt figyelmetlen és pontatlan vagyok.
Lehet kéne videókat néznem taktikákról.
Jah és leváltottam az i3-4160-at egy i5-4440-re, és érezhetően jobb a játék.Amatőr kérdés. Olyat lehet, hogy pl külön szerzek fegyvert és távcsövet rá? Vagy csak egybe lehet? Sőt akár a fegyvert is fejleszteni talált cuccokkal kiegészítőkkel?
-
hegegabi80
addikt
-
hegegabi80
addikt
Noh tegnap esti frissítés után olyan bugok voltak, hogy csak na. Többet várakoztam, meg szívtam mint amennyit effektíve játszottam.
Kérdés: duó módban lehet random is meg ismerőssel is?l
-
hegegabi80
addikt
válasz Grave_444 #14914 üzenetére
Úgy látom neked nagyon megy. Gondolom nem 2-3 órácskád van benne.
Én még nagyon amatőr vagyok, de legalább már eljutottam oda is, hogy a fegyvert tudtam fejleszteni is, és 1-2 kill azért akad.
Kicsit türelmetlen és óvatlan vagyok, ezért szednek le. Na meg lassú is sokszor. -
hegegabi80
addikt
Huh tegnap este de jó köröket mentem, mármint magamhoz képest.
Igaz elején szar helyekre ugráltam, de utána már jó volt. 1-2 kill mindig volt, top 20 körül vagy még azon belül is. Utolsó meccsen viszont 4 kill is volt, majdnem megvolt az 5. Itt viszont az volt a baj, hogy nagyon kint voltam körön kívül, elbabráltam kicsit fegyverekkel. 21-be voltam, amikor figyelmetlen voltam és könnyű prédává tettem magam.Amúgy saját kárán tanul a legjobban az ember. Én mindig visszanézem a killcam-et.
-
hegegabi80
addikt
válasz Aventador91 #15158 üzenetére
Én egyenlőre killekre próbálok menni, de nem szoktam zsúfolt helyre ugrani. Nem szeretek egy házban toporogni és várni.
Inkább ugrok a szélére és megyek a kör felé, aztán aki az utamba akad megpróbálom leszedni. Vagy engem szednek le.
Na meg nem is vagyok elég gyors, meg jó lövő, így legalább kicsit több időm van nyugodtan gyakorolni. -
hegegabi80
addikt
válasz cintula187 #15618 üzenetére
Én nálam is 17.x valamelyik van, és nincs vele gond. Más gondom is volt új driverrel, ezért maradt a régebbi.
Bár most új pöcs óta, minden első indításnál ez a hülyed bad modul leállás fogad. Kicsit idegesítő.
-
hegegabi80
addikt
Juhé sikerült először top 10-be bekerülni, méghozzá 3. Igaz csak 1 kill volt, de hát nem találkoztam senkivel se, csak a végén. De ott jól elbasztam, látszik, mennyire amatőr vagyok. Pedig ilyen jó pozícióban még sose voltam, szinte mindenkit láttam, hogy hol van, de elkapott az adrenalin.
-
hegegabi80
addikt
-
hegegabi80
addikt
No tegnap este én is találkoztam érdekes dologgal. Azt nem is mondom, hogy állandóan kidobott a játék, meg olyan szar helyekre sikerült ugrani, hogy csak pisztoly volt.
Az egyik menetnél visszanéztem, hogy nyírtak ki. Hát érdekes volt. Futás közben kaptam két lövést távolról, a harmadik végzett velem, de akkor már épület takarásában voltam. Olyan volt, mint ha simán átlőtt volna a házon.
Jah meg a másik is, motorral ütöttek el. Ahogy visszanéztem már jó messziről célba vett, pedig szerintem nem is láthatta, hogy ott állok és melyik irányba indulok el. Ráadásul úgy jött nekem, mintha autóban ült volna.
Lehet csak nekem fura, de akkor is érdekes volt. -
hegegabi80
addikt
válasz marec1122 #16159 üzenetére
Egyébként nálam is van amikor kifagy teljesen a kép, becsíkoz stb. De random, van amikor egy hét alatt egyszer se, van amikor 2-3 naponta előjön.
De érdekes, hogy csak PUBG alatt csinálja, semmi más játék alatt vagy tesztprogi alatt.
Úgy hogy én ezt betudtam a játéknak és pont. Sőt ezt a legutóbbi pecs óta van. -
hegegabi80
addikt
válasz Grave_444 #16233 üzenetére
Grat, jól nyomod. Én ha még ilyen helyzetben is lennék, tuti elbasznám.
Tegnap este is 4 meccsből 1 volt jó számomra. Pisztolyon kívül nem találtam semmit, így könnyen kinyírtak, bár én is hülyén beleszaladtam az emberbe.
De azaz 1 viszont jó volt. Igaz folyamatosan versenyt futottam az idővel, de mivel mindig épp hogy beértem a körbe, mindenki hátat fordított nekem. Aztán a rutin hiánya kinyírt.
-
hegegabi80
addikt
Nos a mostani frissítésre nekem is be laggol néha a játék. Szerencsére eddig nem tűzharcban, de azért elég érdekes. Sokszor amikor elkezdek forgolódni, körbenézni, akkor megakad. Korábban ez nem volt. Viszont a bad module hiba most nem jött elő, és most a legújabb driver is van fent.
(#16285) tlv valóban gyakorlás kell, na meg meg kell találni a megfelelő módot is, ami bejön neked.
Nekem se megy még jól az 1 vs 1 párharc, de mivel elég lassú is vagyok, még nem is akarok nagyon belekeveredni. Még csak tapasztalgatom a fegyvereket, lehetőségeket stb.
Így ritkább helyre ugrok, legyen időm szétnézni. Talán most kezdek eljutni oda, hogy be is vállalok tűzpárbajt.
Ez köszönhető annak, hogy mindig is csendesebb/lassabb offline játékokkal toltam.Egyébként nekem is majd jó lenne valakivel duoban kipróbálni, csak az a gond este játszok, amikor a család alszik és próbálok minél csendesebben játszani.
A játékon belül nem hozza az összes meccs alatti killeket? Csak azt hozza, amit elértem legtöbbet egy kör alatt ha jól értelmezem. Ez nekem 4 volt, ebből gondolom.
[ Szerkesztve ]
-
hegegabi80
addikt
válasz kisza25 #16317 üzenetére
Mikrolaggok folyamatosan voltak nekem tegnap este. Sőt egyszer fogta magát, és egyszer csak kidobott játékból és win asztalon találtam magam. Szerencsére játék elején, de még jó hogy csendesebb helyen voltan, időben vissza tudtam lépni.
Akkor jó, hogy soknak van gond, nem csak egyedi eset. -
hegegabi80
addikt
Nekem az egérrel való irányítás/mozgás nehézkes. Valami beállításban tudnátok segíteni mit hogyan merre?
-
hegegabi80
addikt
Jah és esetleg tolja valaki gamepad-al? Gondolom csak a konzolosok.
-
-
hegegabi80
addikt
válasz Create. #17859 üzenetére
Már a 4 mag is sokat számít, legalább is az én esetemben. I3-ról váltottam i5-re és azért látványos volt a különbség. Direkt nem is állítottam semmit, csak kicseréltem a cpu-t, és érezhetően jobb lett a game, pedig vga ugyan az maradt mellette. És korábban is 98-100% kihasználtság volt a cpu és gpu is és az i5-el is.
-
hegegabi80
addikt
Én kb a duplájánál tartok 38 körül ha jól emlékszem, és még mindig tök amatőrnek érzem magam. Na jó egy kicsit fejlődtem na. Top 10-ben sokszor benne vagyok, csirke sajna még nincs.
Na meg a kill is elég kevés, igaz most időm se nagyon van.Legutóbb 1-2 körnél, AKM-el 4X távcsővel egy lövésből leszedtem az ellent, nagyon meglepődtem. De szerintem csak mákom volt.
-
hegegabi80
addikt
Bakker tegnap este majdnem meglett az első csirkém, de elizgultam a végét, na meg a rutintalanság ügyetlenség.
Pedig az elején ritka szar volt a loot. Hátizsákon, meg kiegészítőkön kívül csak egy gránátom volt és bujkálhattam a többiek elől. Utána is csak egy Tommy Gun volt nálam, meg Uzi, de ahogy szűkült a kör pont a szélén mozogtam. Aztán szerencsémre láttam 2 ellent hova mozgott, azokat sunyiba kiszedtem, biztos örültek nekem, de az uccsó nem volt meg. Próbáltam óvatosan mozogni fedezékbe és keresni, de ő talált meg hamarabb és már hiába gyógyszereztem magam.
Jah és párszor a halál torkából szedtem össze magam, szerencsére volt nálam pár orvosság. -
hegegabi80
addikt
Persze, hogy nem szabad sose feladni. Eddig szinte nekem is az összes jó helyezés szar kezdettel meg jött. Ettől jó ez a játék, legalább is nekem, hogy bármi lehetséges.
Tegnap is lett volna AK, de nem volt hozzá lőszer se nálam se a környéken, inkább hagytam a fenébe, pedig máskor mindig felveszem.
Sokszor volt már kék körös halálom, de sikerül sok gyógytót összeszedni, akkor ezen sem aggódom. Volt már rá példa, hogy a menetnek több mint a felét körön kívül töltöttem.[ Szerkesztve ]
-
hegegabi80
addikt
-
hegegabi80
addikt
válasz Johnny_vT #19343 üzenetére
Jót kacagtam rajta. Amúgy teljes mértékben igazad van, de ne vedd ennyire komolyan a játékot.
Van elég sok nyűgje, meg baja, de én is ennek ellenére szeretem. De én is a család és egyéb teendőim mellett csak egy kis kikapcsolódásra használom. Igaz lehetne jobb is a kikapcsolódásom, de hát ez van, a skin-nek meg a többi hülyeség fontosabbak. -
hegegabi80
addikt
Mostanában nagyon nem megy ez a játék. Szinte semmi kill-t nem tudok összeszedni. Ha beugrok a sűrűjébe, sose találok értelmes cuccot és már ki is lőnek.
Ha ritkább helyre ugrok, akkor akár top 10-be is vagyok, de nem tudok kilőni senkit. Most valahogy egyik sem adja. Így most kicsit elment a kedvem az egésztől. -
hegegabi80
addikt
válasz DiszNóÓl #19790 üzenetére
Valahogy muszáj lesz a lövéseket gyakorolni, mert abban nagyon béna vagyok, ha netán tűzpárbajba keveredek, mindig én húzom a rövidebbet. Igaz korábban se nagyon játszottam sokat hasonló játékkal.
nekem még 54 óra után sincs solo csirkém, igaz második hely van, meg top 10. De inkább legyek top 10-ben 2-3-4 killel, mint csirke kill nélkül.
Más: a killcam-et mindig visszanézem, hogy abból is tanuljak. Látom, hogy a kis térképen jelöli ki merre van. Ez gondolom csak ilyenkor van, játék közben senkinek sem jelöli. (max aki csal)
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Milyen mosógépet vegyek?
- Azonnali fotós kérdések órája
- World of Tanks - MMO
- Politika
- Elite szett, óriás telep és szuperfényes kijelző
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- PlayStation 5
- Valorant
- További aktív témák...
- DELL LATITUDE 7390 8th generációs I7-es processzor
- Beszámítás! Acer Predator Z35 UW-QHD 4ms 120Hz monitor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Ally X (2024) 1TB kézikonzol garanciával hibátlan állapotban
- BESZÁMÍTÁS! Apple Watch Series 10 GPS + Cellular 46mm okosóra garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI P65 Creator 9SD notebook - i7 9750H 16GB RAM 512GB SSD GTX 1660TI MAX Q 6GB WIN11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest