-
LOGOUT.hu
PlayerUnknown's Battlegrounds
Új hozzászólás Aktív témák
-
hegegabi80
addikt
válasz Grave_444 #30125 üzenetére
Jah értem, ezért voltál olyan bátor. (Tudom te inkább ezt a játékstílust képviseled.
Amúgy tetszett ez a lerohanós is, csak nekem ezt még gyakorolni kell. Ennek is van értelme, mert ha gyors vagy akkor lehet darálni egy kicsit az elején.
Arról nem is beszélve, hogy most nekem a frissítéstől megint beröccen néha a játék.
Lehet ma este is pár kör, bár nem teljesen tuti.
[ Szerkesztve ]
-
hegegabi80
addikt
válasz pendre54 #30107 üzenetére
Én VSS-t szinte sose használtam, talán még a kezdetekkor néha.
De most adtam neki egy esélyt, bár más választásom nem is volt az elején, mert csak az volt a közelben, és nagyon adta magát.Dragunov-ot szeretem, de pl. Karl meg M24 nálam felejtős, egyszerűen képtelen vagyok vele bánni.
Ma reggel volt időm egy körre, Tommy volt csak közelben nagy tárral, ment is egy kis darálás vele, pedig sose szoktam használni.
-
hegegabi80
addikt
Esetleg hétvégén egy kis bandaharc?
Tényleg jó lenne összehozni valamit, ne csak beszéljünk róla. -
hegegabi80
addikt
válasz M@trixfan #30043 üzenetére
Ha visszaolvasol pár hszt, pont most irkáltuk, jó lenne néha összeröffenni egy kis csapatra.
pendre54:megértem némaságod, én is hasonló cipőben járok, csak még nem ilyen korban. Nálam is amikor a család nyugovóra tér, akkor tudok kockulni. Na jó van maikor egy kicsit korábban is, ha nyugisabb az este.
[ Szerkesztve ]
-
hegegabi80
addikt
válasz Csokishurka #29993 üzenetére
Én benne vagyok, de csak ha jó egy csendes béna társ.
Természetesen attól is függ mikor. De szívesen kipróbálnám.[ Szerkesztve ]
-
hegegabi80
addikt
válasz batyuska100 #29508 üzenetére
Milyen felbontáson, monitoron játszik? Játékon belül milyen beállításokkal?
Egyrészt elég cpu igényes játék, mint sok online játék, illetve 2x8 gb jófajta ram.
Igaz nekem 1600x900 a monitorom, de most csak 4650G cpuval és apuval tolom 720P-n. Így kényelmesen megvan a 60 fps. Előtte 3400G volt, az 2 cpu maggal kevesebb apu részen kb hasonló teljesítményben. Még is simább a játék köszönhető a plusz két magnak, ami a min fps-eknél jól jön.Korábban volt RX 570 vg alatt 4 magos és 6 magos cpu is. Az fps nem változott, de a 6 magos cpu-val sokkal simább volt a játék a jobb min fps miatta, mert nem esett be az fps.
Szerintem egy 6 magos cpu-val tudna még javulni egy kicsit, bár már elég régicske az a gép hozzá.
Sajnos az utóbbi időkben indokolatlanul erősebb gépet igényel.[ Szerkesztve ]
-
hegegabi80
addikt
válasz Grave_444 #29487 üzenetére
Azt se tudom miről beszéltek, sose használtam ilyeneket.
Talán a vonatot meg a hajót egyszer.Amúgy ezek jópofa dolgok, csak nem ide valók. Ahol sokszor szorít az idő, meg szorult helyzetben vagy nincs idő ilyen baromságokra.
A jegesmedvét legalább le lehet lőni? Csak mert meg is lehetne nyúzni és felhasználni a bundáját, ha már itt tartunk.
Nem elég, hogy az ellenségre figyeljek, de még a jegesmedvére is.[ Szerkesztve ]
-
hegegabi80
addikt
válasz Grave_444 #29344 üzenetére
De néha igen, csak nem tűnt fel. Vagy is igen fura volt, csak nem figyeltem rá annyira.
Aztán a Ryzen 3400G és memória tuning kapcsán derült ki, hogy kb majdnem fele akkor bench eredményeket kapok, mint kellene.
Úgy hogy ez egy jó nagy USER ERROR volt.saen: talán van benne 1-2 jó dolog, de ezek már csak olyan lényegtelen dolgok számomra. sokat nem ad hozzá a játékélményhez
[ Szerkesztve ]
-
hegegabi80
addikt
Nos kiderült miért futott szarul a játék.
AZ egyik memória modul nem volt rendesen visszapattintva, és a 16Gb helyett csak 8 volt. Ráadásul igp-nél ez elég nagy hátrány a 128 bit helyet 64.
Most ismét megvan az 50-60 fps. Nem mondom, hogy néha nem esik be, de nagyon ritkán. -
hegegabi80
addikt
válasz Don.Corleone #29249 üzenetére
Igen elég idegesítő tud lenni.
Nálam minden nagyobb frissítés után ezt csinálja. Mondjuk most pár hete nem játszottam, most vettem elő megint, meg is lepődtem ezen. -
hegegabi80
addikt
válasz Don.Corleone #29247 üzenetére
Van bizony. Eddig nekem 50-60 FPS körül volt, most örülhetek ha van 30, és szintén kifagy.
-
hegegabi80
addikt
Most megint valamit elcsesztek rajta, sokszor beesik 10-20 fps környékére.
Tudom nem erőművem van az apu-val, de eddig 40-60 fps között volt, szinte nem akadt meg sose.
Tegnap este viszont minden egyes meccs alatt. -
hegegabi80
addikt
Sokszor nem is értem miről irkáltok, ennyire nem ástam bele magam sose a játékba.
De amúgy vannak itt páran profik lehetne menni egy pár kört squad-ban is. Én is szívesen csatlakoznék, tanuljak a profiktól. Bár velem túl sokra nem mentek, bár gyógyításban egész profi vagyok.
-
hegegabi80
addikt
Hétvégén ismét mentem három kört és most kifejezetten élveztem.
Rögtön az elsőnél nem túl sűrű, de nem is ritka helyre ugrottunk.
Sikerült az elején 3 kill-t összehozni minivel. Utána már csak 1 kill volt, de ismét volt minim, nagyon élveztem vele a harcot.
Sajnos az egyiknél elég hamar egyedül maradtam és a rutintalanság miatt tudtak lelőni.
Sebaj legközelebb jobb lesz.
De ez a mini nagyon bejött most. -
hegegabi80
addikt
válasz Sati1984 #29141 üzenetére
Nos megnyugtatlak nem vagy egyedül.
Én is hasonló képen játszom, nem szeretek rögtön az elején a sűrűjébe ugrani. Próbáltam de nem sok sikerrel.
Inkább nyugisabb helyre megyek, ott összeszedek mindent és megyek is tovább.Ha úgy sikerül, hogy a kör szélére kerülök, akkor ott mozgok és aki siet befelé megpróbálom leszedni, ha megfelelő közelségben van.
De sokszor bekerülök top 10-be, hogy egy lövésem se volt. Aztán az adrenalin kezd dolgozni bennem, amit tényleg ad a játék pár év óta. Igaz mostanában kevesebbet tolom, de néha azért jó szétnézni.
Tudom, hogy ezzel nem sokat gyakorlom a közelharcot, meg a reflexeim se edződnek. De nincs is sok időm vel foglalkozni, inkább a szórakoztatás a lényeg. Egyszer kétszer futottam én is össze csalókkal, de nagyon nem foglalkoztam velük, mivel nem ez a jellemző.
-
hegegabi80
addikt
Azt a kur..., nagyon durván tolja. Az autóban/ból is olyanokat csinál, hihetetlen. Én max csak közlekedésre használom.
Néha figyeltem e tekintetét, rendesen kimerevednek a szemei alig pislog valamit.
Az tuti, hogy nem heti 1-2 órában tolja.Grave444: Igen, látszott hogy sok volt a gyenge benne.
-
hegegabi80
addikt
Valamit megint jól elszartak, az eddigi 60 FPS-ből lett 30. Gratulálok!
-
hegegabi80
addikt
válasz Grave_444 #28318 üzenetére
Én is adom a véleményedet.
Nekem még skin-em sincs, abszolút nem érdekel. Amikor még kezdtem sokat irkáltak a láda nyitogatásokról meg kulcsokról, azt se tudtam miről beszélnek, hmm itt akkor most nem az a lényeg hogy túléljük a kört és minél több embert lelőjünk? Ehhez minek a skin? Attól nem fogok tudni jobban és pontosabban lőni.
Az a lényeg, hogy a játékélmény jó legyen, ne akadozzon a gépen, tehát jól legyen optimalizálva, minél kevesebb bug legyen. Még a sok rengeteg fegyver sem létfontosságú számomra. -
hegegabi80
addikt
-
hegegabi80
addikt
Nos jó pár hónap kihagyás után ma toltam egyet vele, hogy kipróbáljam a 3400G-s apuval, hogy muzsikál. 40-50 fps között van, néha beesik azért de nem gond.
Rögtön első quad kör csirke, 4 kill igaz véletlen tpp-n maradt, azon meg már jó pár éve nem toltam, mert fpp-n szoktam. De most ezt nagyon élveztem, volt egy kis sikerélmény. -
hegegabi80
addikt
válasz #40047616 #27996 üzenetére
Én korábban egy I5-4440, rx 550 és 2x4 Gb ram társaságában 1600x900-on játszottam.
Aztán volt komolyabb cucc is, de most csak 3400G van 2x8 Gb ram társaságában. Egy kört kipróbáltam, teljesen jól játszható volt.
Szerintem Low-on el kéne még játszhatóan futnia. De ez sajnos sokszor frissítés függő is. Van amikor még egész bika gépen is szaggat, néha meg egy gyenge konfigon is tűrhetően fut.[ Szerkesztve ]
-
hegegabi80
addikt
-
hegegabi80
addikt
válasz dudu5130 #27545 üzenetére
Jelenleg nekem se megy a PUBG, le is szedtem.
Pedig korábban nem is volt gond vele, nem is cseréltem semmit a gépbe. CSak egyszerűen nem indítottam el. Aztán ünnepek előtt elindítottam, lefrissítettem, aztán el sem indul. Még hibaüzit se ír ki, ezért le is vakartam. Úgy néz ki sajnos ez ilyen játék. -
hegegabi80
addikt
Lehet 7700K-val most jobban futna. Ezen már meg sem lepődünk, így és ezért szeretjük ezt a játékot.
Gondoltam teszek egy próbát este, pár hónap kihagyás után. Erre el sem indul a játék, valami hibát írt ki. Fájl ellenőrzést lefuttattam, de semmi.
Legfeljebb levakarom és újra felteszem hátha.[ Szerkesztve ]
-
hegegabi80
addikt
válasz Adebayor #27286 üzenetére
Korábban nekem is i3-8100 volt kb fél éve megy egy GTX 1050Ti, és egész játszható volt, nagyon ritkán volt kisebb röccenés, igaz neme csak 1600*900 a moncsi.
Aztán jött az RX570, sokkal több fps nem lett, majd az R5 2600 és sokkal simább lett tőle.De szerintem nálad valami más gond lesz, ha ennyire megfagy, hiába sovány már hozzá a 4 mag.
Az a szomorú, hogy nekem korábban az i3 mellett még egy RX550 vga-val is simán megvolt a 60 körüli fps. Tehát a játék is egyre többet kér az tuti.
-
hegegabi80
addikt
Nah lehet előveszem újra a játékot, hátha lesz egy kis sikerélményem a botok ellen.
[ Szerkesztve ]
-
hegegabi80
addikt
Ráadásul az a durva, hogy korábban én egy i3-6100 és RX550 2Gb 2x4 gb memória társaságában 60-70 fps-el simán játszottam vala. Utána i3-8100, gtx 1050Ti és 2x8 jó volt egy darabig, de ott már kezdett beesni néha 30 alá is, nem volt folyamatos.
Aztán jött az R5 2600 RX570, ezzel most egész jó, bár most régen toltam vele.
Hihetetlen, hogy ennyire el tudják szarni az optimalizálást. -
hegegabi80
addikt
Gondolom ez azért van, mert csak rx570 vga kari van és csak 1600x900-as a monitorom. Így többet kell dolgozni a cpu-nak. Ha nagyobb lenne a moncsi, akkor biztos kevesebb lenne. De még majd megnézem még.
Nekem se fut a háttrében semmi. Jah és amúgy minden alapon van bios-ba stb., még a memóra xmp se lett betöltve, de a gép finomhangolása még csak most következik.[ Szerkesztve ]
-
hegegabi80
addikt
Én most váltottam I3-8100-ról Ryzen 2600-ra, a memória 2x8 maradt és a vga is.
Nem lett több fps-em, de ami van 60-70 körül azt fixen tartja. Sokkal folyamatosabb lett a játék, nem akad be, nem esik le az fps 30-40-re. cpu használat 85-95-ról lement 75 %-ra.
Ettől függetlenül nem sztárolom a játékot, de nem igazán van számomra más alternatíva.
A COD-ot most próbálgatom, talán még az hajaz eddig erre a legjobban, de még azért fura kicsit nekem. -
hegegabi80
addikt
Igen ez a baj benne, hogy meg van a maga hangulata. Én is próbáltam másikat, de egyik se győzött meg.
Bár most egy kicsit hanyagolom én is, meg mostanában nem is megy annyira (na nem mintha eddig ment volna).
Egyedül még a Wot megy néha, de az meg más kategória.Nem tudom mi lenne a jó megoldás, de nem bánnám ha a süllyesztőbe kerülne.
-
hegegabi80
addikt
válasz Grave_444 #25592 üzenetére
Tegnap este állítgattam kicsit, nekem is hasonlóan volt beállítva. A neten is találtam fps növelő beállítási segédletet.
De sajnos nem lett jobb, igaz tegnap csak gyorsba néztem meg de 50-60 fps volt, de néha beesik 30 vagy az alá. Pedig korábban nem volt ilyen rossz. Még majd próbálgatom egy kicsit, igaz még ez is pálya függő. -
hegegabi80
addikt
válasz Grave_444 #25589 üzenetére
Esetleg beállításokat tudnál mutatni/ megadni? Nekem is megvan 70-80 fps, csak sokszor beesik 40 vagy az alá. Tudom ez játék hibája is, de azért még is kíváncsi vagyok a tiédre.
zöld driver-ből melyiket érdemes feltenni? Szerintem nekem még valami régebbi lehet fenn. -
hegegabi80
addikt
-
hegegabi80
addikt
válasz dudu5130 #25509 üzenetére
Áhh ne is mond. Tegnap este mentem 1-2 kört, az elején menüben 1-2 fps. Ernyőzés közben 20-25. Menet közben 60-70 között mozog, de sokszor beesik 30 alá. És szinte minden pályán. Korábban nem ingadozott ennyire az fps és nem is esett be ennyire.
Azt hiszem kicsit kénytelen leszek jegelni, na nem mintha amúgy is nagy ász lennék benne. -
hegegabi80
addikt
válasz jozefgucci1 #25244 üzenetére
Nálam elég katasztrófa, bár a legújabb pöcst még nem néztem. De mostanában elég szar, ernyőzés katasztrófa, beesik 10-re is néha. Ez még annyira nem is gáz, de amikor a pályán is bemegy 30 alá, hmmmm...
Eddig még 60 alatt sose volt, olyan 70-90 körül mozgott. -
hegegabi80
addikt
válasz adakiller #25012 üzenetére
Ebbe ha lehet én is beszállnék. Én is alapból poénra veszem a játékot, semmit se vettem benne, nem érdeklenek a skinek, csak hogy kikapcsolódjak egy kicsit.
Random quad-ban szoktam néha nyomni, meg egy alkalommal voltam is discourdon és úgy mentünk, tök jó volt.Feltéve, ha kell egy másik golyófogó is.
[ Szerkesztve ]
-
hegegabi80
addikt
válasz Grave_444 #24502 üzenetére
Nekem most i3-8100, 2x8Gb és 1050Ti van. Előtte i5-4440, 8Gb, és RX460 2Gb, meg utána az 1050Ti. Sőt ez előtt meg i3-4160, na annál már voltak akadozások, a négy fizikai magtól megtáltosodott utána.
Sőt még RX550 2Gb- is volt a régebbi i3 mellett, nem azt mondom, hogy játszhatatlan volt, de nem is volt az igaz.
Igaz 1600x900-at tud a monitorom, ezen az RX460-al is simán megvolt a fix 60 fps. Most 100 körül van, néha lemegy 80-ra, de attól lejjebb nem. Amúgy sokszor a memórai fogyott el, 7,6-7,8 körül volt, most már kitolja 10-ig is.
Igaz nem is vagyok egy nagy hardcore gamer, de szerintem vállalható.[ Szerkesztve ]
-
hegegabi80
addikt
-
hegegabi80
addikt
a vga is 100-on van, így mind a kettő ki van használva maximálisan. de ennyire futotta a keretből, így ezzel kell beérni. De nekem elég is, ha még több fps-em lenne, úgy sem venném észre, és szerencsére nincs fps dropom, legalább is még nem vettem észre.
Talán egy RX 570 tudna még dobni rajta, meg egy 6/6-os i5. -
-
hegegabi80
addikt
Az ilyenre sehogy. De egyébként bárkinek bármi előfordulhat.
Én legelőszőr minél messzebbre ugrottam csendes helyre, hogy ismerkedjek a játékkal. Aztán mostanság szoktam néha a sűrűjébe ugrani, nem túl sok sikerrel, de muszáj.De mondjuk a legtöbb killes meccsemen szinte mindenki szó szerint belemászott a halálba. pl ártatlanul lootolt a házban az ablak mellett, puff. Aztán az egyik pont bujkált egy gép mögött, próbálta feltuningolni magát én meg pont belefutottam. Na ezek nem igazi 1-1 ellen tűzharcok, hanem szerencse.
Így még a legjobban lövő, vagy a legügyesebbet is könnyen k lehet nyírni.De nekem is volt olyan, hogy a fűben lapultam már a vége felé. Erre mellettem elkúszik a másik, szerencsére én vettem észre előbb.
-
hegegabi80
addikt
Na a gránáttal én is úgy vagyok, szinte sose veszem elő. Sajnos elég lassú is vagyok, nem csak gránát dobásban, hanem másban is, ezért nem is szeretem a kis pályát, de én random megyek, ahová bedob azt élvezem, ahhoz alkalmazkodom.
Mostanában én is csak Quad-ot megyek, solo már uncsi, meg ha éppen olyanokkal tesz össze, akkor tudok tanulni is tőlük. Sőt jó múltkorában még a discord-ra is beléptem, mentünk is jó meccset. -
hegegabi80
addikt
Bakker tegnap este majdnem meglett a második quad csirkém. A legvégén egyedül maradtam a csapatból, mivel én eléggé le voltam maradva a többiekhez képest, így ők tisztogattak előttem.
Már csak ketten voltunk az ellennel, és egy dombtetőre szűkült, semmi ház. Szerencsém volt, mert nálam volt fa is, meg én már benne voltam a körben és feküdtem. Szólt is az egyik csapattárs merre van, ugrándozva jött. Erre én hülye UMP-vel kezdtem lőni, ahelyett hogy átváltottam volna M416-ra amin volt 2x scop is. De lehet ha nem is lövök rá megöli a kör. Innen látszik mennyire nem tudok még lőni. Sebaj jön az majd még. -
hegegabi80
addikt
Reméljük, úgy lesz.
Egyébként lehet szidni ezt a játékot, de nekem még mindig ez jön be a legjobban. Hiába próbáltam először A Fortnite, most az Apex-et, nekem nem jönnek be. Mindig maradok.
Amúgy mostanában ritkán solo-zok, valahogy a Squad jobban bejön. De ez is attól függ, kikkel rak össze. Tegnap is az egyik nagyon profin tolta, annak is köszönhető a csirke. -
hegegabi80
addikt
Juhé meglett az első csirkém. Igaz Squad, de akkor is van végre egy. Sajnos csak a legvégén lett 1 kill, amikor a szűkülő kör miatt ki kellett ugraniuk a házból az ablakon. Ha kicsit gyorsabb vagyok, akkor 2 is lehetett volna.
-
hegegabi80
addikt
Ez nekem is megfordult a fejemben. A szűkülő kör se lenne létfontosságú, max lassabban, mert a kis pályán úgy is hamar végez az ember. Sőt túl magas toronyházak se kellenének, mert akkor sok lenne a sarokban gubbasztó ember is, bár ez ellen van a szűkülő kör. De igen egy ilyen map sokat dobna.
-
hegegabi80
addikt
Nálam sokszor van olyan, hogy csak pisztolyt találok. Pl. valamelyik este random quad-ban elég szar volt a loot, jöttek is ránk amikor a házba keresgélünk, hallottuk a sorozatos lövést. Az egyik társat kinyírták, de engem nem vettek észre, így a pisztollyal le is szedtem egy tárral mind a kettőt. Így tudtunk egy kicsit csemegézni ami náluk volt. Mindjárt bátrabban indulunk neki a kövi háznak.
És már korábban is volt ilyen, hogy pisztollyal rohangáltam elég sokáig, 1-2 embert le is szedtem vele, de ehhez az is kellett, hogy nem mindegyiken volt mellény. -
hegegabi80
addikt
válasz chatran #22925 üzenetére
Nos én sem írnám teljesen a win10 számlájára. Kezdetektől win10 fut nálam, i5-4440 - GTX1050Ti - 8Gb+2Gb.
Amikor csak 8Gb volt benne + 2GB RX460, akkor többször is kifagyott. Aztán került bele a +2Gb ideiglenesen (most jött meg a +8GB), így csak nagyon ritkán jött elő fagyás. Ráadásul a GTX1050Ti után meg még annyi se, ugyanazon grafikai beállításokkal.
Tehát nálam a memória volt szerintem kevéske, meg a vga. Azaz nem hinném, hogy a win10-el instabilabb lenne a game.[ Szerkesztve ]
-
hegegabi80
addikt
Tegnap este nálam is a 3 meccsen kidobott, de még hibaüzit sem írt, csak szimplán bezárta az egészet. Valamit megint jól megcsináltak rajta.
-
hegegabi80
addikt
válasz Grave_444 #22663 üzenetére
Igen, tudom. Egy időben azt is csináltam, de valahogy mindig szarul sült el. Nálam csak pisztoly, másnál meg minden földi jó, esélyem sem volt.
Bár volt egy olyan quad meccsem, ahol sikerült pisztollyal 2 ellen-t is leszednem, az a meccs nagyon adta, de 20-ból 1 ilyen van talán.
Többet kellene gyakorolni, de sajna heti 1-2 este pár meccs alatt nem megy. -
hegegabi80
addikt
válasz sirszevenap #22323 üzenetére
Dehogyis nem, tévedsz! Pl közben tolom mellette a Tomb Raidert, meg néha Wot-ozok is.
Sőt néha elég is ebből, de azért mindig visszahúz. Van benne valami na. -
hegegabi80
addikt
válasz IgnisFatuus #22319 üzenetére
Igen emlékszem, na de ha eddig jól futott, akkor meg ...... Na igen ez a PUBG!
-
hegegabi80
addikt
Hihetetlen ez a játék, hogy mit tud produkálni.
Hétvégén minden jó volt vele, most tegnap este minden meccs elején kidobott vidikari memória miatt, ha jól értelmeztem az üzit. Jóval korábban is csinált ilyet, de csak néha-néha. -
hegegabi80
addikt
válasz jozefgucci1 #22313 üzenetére
Lehet én is csatlakoznék majd, ha nem gond. Bár én már játszogatok vele egy ideje, de nem is vagyok olyan profi.
Volt is egy kis kihagyásom, de most ismét előszedtem és mintha kicsit jobb lenne a game. Na meg ünnepek alatt alapból quad-ba tett, és tök jó volt még ha idegenekkel is voltam. -
hegegabi80
addikt
válasz DiszNóÓl #19790 üzenetére
Valahogy muszáj lesz a lövéseket gyakorolni, mert abban nagyon béna vagyok, ha netán tűzpárbajba keveredek, mindig én húzom a rövidebbet. Igaz korábban se nagyon játszottam sokat hasonló játékkal.
nekem még 54 óra után sincs solo csirkém, igaz második hely van, meg top 10. De inkább legyek top 10-ben 2-3-4 killel, mint csirke kill nélkül.
Más: a killcam-et mindig visszanézem, hogy abból is tanuljak. Látom, hogy a kis térképen jelöli ki merre van. Ez gondolom csak ilyenkor van, játék közben senkinek sem jelöli. (max aki csal)
[ Szerkesztve ]
-
hegegabi80
addikt
Mostanában nagyon nem megy ez a játék. Szinte semmi kill-t nem tudok összeszedni. Ha beugrok a sűrűjébe, sose találok értelmes cuccot és már ki is lőnek.
Ha ritkább helyre ugrok, akkor akár top 10-be is vagyok, de nem tudok kilőni senkit. Most valahogy egyik sem adja. Így most kicsit elment a kedvem az egésztől. -
hegegabi80
addikt
válasz Johnny_vT #19343 üzenetére
Jót kacagtam rajta. Amúgy teljes mértékben igazad van, de ne vedd ennyire komolyan a játékot.
Van elég sok nyűgje, meg baja, de én is ennek ellenére szeretem. De én is a család és egyéb teendőim mellett csak egy kis kikapcsolódásra használom. Igaz lehetne jobb is a kikapcsolódásom, de hát ez van, a skin-nek meg a többi hülyeség fontosabbak. -
hegegabi80
addikt
-
hegegabi80
addikt
Persze, hogy nem szabad sose feladni. Eddig szinte nekem is az összes jó helyezés szar kezdettel meg jött. Ettől jó ez a játék, legalább is nekem, hogy bármi lehetséges.
Tegnap is lett volna AK, de nem volt hozzá lőszer se nálam se a környéken, inkább hagytam a fenébe, pedig máskor mindig felveszem.
Sokszor volt már kék körös halálom, de sikerül sok gyógytót összeszedni, akkor ezen sem aggódom. Volt már rá példa, hogy a menetnek több mint a felét körön kívül töltöttem.[ Szerkesztve ]
-
hegegabi80
addikt
Bakker tegnap este majdnem meglett az első csirkém, de elizgultam a végét, na meg a rutintalanság ügyetlenség.
Pedig az elején ritka szar volt a loot. Hátizsákon, meg kiegészítőkön kívül csak egy gránátom volt és bujkálhattam a többiek elől. Utána is csak egy Tommy Gun volt nálam, meg Uzi, de ahogy szűkült a kör pont a szélén mozogtam. Aztán szerencsémre láttam 2 ellent hova mozgott, azokat sunyiba kiszedtem, biztos örültek nekem, de az uccsó nem volt meg. Próbáltam óvatosan mozogni fedezékbe és keresni, de ő talált meg hamarabb és már hiába gyógyszereztem magam.
Jah és párszor a halál torkából szedtem össze magam, szerencsére volt nálam pár orvosság.
Új hozzászólás Aktív témák
- Melyik tápegységet vegyem?
- Milyen egeret válasszak?
- Házimozi belépő szinten
- Gaming notebook topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Árnyékos sarok
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Tagadják a szervergyártók, hogy túlmelegedne a GB200-as szerverdizájn
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- További aktív témák...
- Gyönyörű! HP EliteBook 850 G7 Fémházas Szuper Strapabíró Laptop 15,6" -65% i7-10610U 16/512 FHD HUN
- OHH! HP EliteBook 850 G7 Fémházas Szuper Strapabíró Laptop 15,6" -65% i7-10610U 8/256 FHD IPS HUN
- Lenovo Thinkpad T470, 14" FHD IPS, i5-6300U CPU, 8GB DDR4, 256GB NVMe SSD, W10, 27% áfás számla, 1
- Lenovo Thinkpad T470, 14"HD, i5-6200U CPU, 8GB DDR4, 256GB NVMe SSD, W10, 27% áfás számla, 1 év gara
- Lenovo Thinkpad T460, 14"HD/FHD, i5-6200U CPU, 8GB RAM, 256GB SSD, W10, 27% áfás számla, 1 év garanc