Hirdetés
- Milyen mosógépet vegyek?
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Öregszem
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Android másképp: Lineage OS és társai
- Lineage OS használat közben
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
-
LOGOUT.hu
PlayerUnknown's Battlegrounds
Új hozzászólás Aktív témák
-
sagem
addikt
válasz Szeszkazán #7068 üzenetére
Öhm, hát igazából a BlueHole és az Epic eddig is együtt dolgoztak a motoron, mármint, hogy a PUBGhez hasonló játékok kapjanak némi optimalizációt. Nem vagyok benne biztos, hogy a PUBG csak most fogja átvenni ezeket az elemeket, mert a Fortniteos BR mód optimalizációja is a közös munkájuk eredménye, de ha csak most, akkor elvileg jobb lehet, szóval örülünk
[ Szerkesztve ]
„Nem azért felejtünk el játszani, mert megöregszünk, hanem attól öregszünk meg, hogy elfelejtünk játszani.”
-
KisTücsök
addikt
válasz Szeszkazán #7068 üzenetére
"A cél az volt, hogy a 100 játékos szinkronizálását 20hz-en oldják meg, a lehető legkisebb CPU terheléssel és sávszélességgel."
Egy lövöldözős játéknál ez volt a cél. Ok.
PU azt mondta EA megjelenés után, megjelenésre 60 a cél, és szerinte sikerülni is fog (azóta nem tudom, mondott-e már mást ez ügyben).
1. Tényleg megcsinálják 60-ra, és gép nem lesz, amin jobban futna 30fps-nél, abból kiindulva, ahogy jelenleg haladnak az optimalizálással.
2. Sose lesznek itt (legalább) 60 tickes szerverek. -
salytmasztor
aktív tag
válasz Szeszkazán #7783 üzenetére
Pedig a kezdő szigeten lévő "proci" limit a legjobb teszt, mivel pont a harcokban (plusz a sűrűn beépített helyeken) jönnek elő a lobby szigethez hasonló durva fps drop-pok (amikor a tömeg felé nézünk).
[ Szerkesztve ]
-
addikt
válasz Szeszkazán #7785 üzenetére
Számomra a szerver lag sokkal idegelőbb, mint az fps drop. Tegnap pl. úgy lőttek le, hogy én a magasles másik oldalán voltam, nem tudom, hogy a srácnak hol lehettem, de biztos nem ott, mert akkor át kellett lőnie a falon (itt biztos volt 2mp-es csúszás a játékban). De nekem is volt, hogy úgy lőttem le sotival, hogy a lépcsőn már felfutott nálam úgy mutatta, aztán halálakor visszahúzta a lag a lépcsőfordulóig. Ugyancsak tegnap kiknockolt embert sotival nem tudtam csak 3-jára lelőni, mert átment rajta a golyó, úgy, hogy ott álltam felette és lefelé a tesstét lőttem volna, de átment rajta és láttam alatta csapódni a söréteket.
Nem tudom, hogy fogják idén átadni, de a lagot tutira nem fogják megszüntetni mostanában. -
sirszevenap
addikt
válasz Szeszkazán #7853 üzenetére
Most nézem, ez egy win 10 update. Nem frissíti automatikusan le magát?
Bankkártyával? Hát persze!
-
Imilenni
addikt
válasz Szeszkazán #8309 üzenetére
Mondani sokmindent lehet.
Nemtudom, én már letoltam pár órát a játékkal es mindössze a textúrás dolog az irritáló.. :/Press "F" to pay respects.
-
RazoR
veterán
válasz Szeszkazán #8622 üzenetére
És ez vajon nekünk jó vagy rossz?
-
niof
addikt
válasz Szeszkazán #8747 üzenetére
Nem lehet, hanem biztos.
Egyelőre nem szelem fel az almát egyenlőre.
-
niof
addikt
válasz Szeszkazán #8750 üzenetére
Nem, de ugyanezt olvastam más oldalakon is, mint amit te is írsz. És ha több (egymástól független) helyen is egybehangzó vélemények szerepelnek, akkor annak azért lehet hinni. Szerintem. Szóval, máshol is azt írták, hogy az MS szerverek igen nagy valószínűséggel jobban fogják kiszolgálni az igényeket, mint az Amazon.
[ Szerkesztve ]
-
Imilenni
addikt
válasz Szeszkazán #9078 üzenetére
PUBG-fan:
ÉS?? EarlyAccess, fogd fel és kész!
(nem vagyok az!)ui: Gondoltam hogy ez lesz
Gondolom elég szép pénzt kaptak az M$-től..Press "F" to pay respects.
-
Imilenni
addikt
válasz Szeszkazán #9080 üzenetére
Hiába folyt be RENGETEG pénz hozzájuk, kétlem hogy sokat fordítottak a fejlesztésekre
Press "F" to pay respects.
-
addikt
válasz Szeszkazán #9318 üzenetére
Az anti cheat része is olyan soká?
-
olle
senior tag
válasz Szeszkazán #9463 üzenetére
Érdekes nekem nem laggol. csak a bombázás mellett de ezt alap mióta játszom vele.
ASUS ROG Strix B650E-F Gaming. AMD Ryzen 9 7900X (OC) 5.5 Ghz. AMD Radeon™ RX 6950 XT Phantom Gaming 16GB OC
-
olle
senior tag
válasz Szeszkazán #9467 üzenetére
Erről valami hivatalos infó?
ASUS ROG Strix B650E-F Gaming. AMD Ryzen 9 7900X (OC) 5.5 Ghz. AMD Radeon™ RX 6950 XT Phantom Gaming 16GB OC
-
törölt tag
"új .exe védelem" Ez mi ez?
-
HoyHoy2
tag
Ezt már én is olvastam máshol.
De ez a -20% nálam most nem a néha droppolok kategória, és amúgy is inkább -60-70%, ez egy játszhatatlan f*s most.[ Szerkesztve ]
It is always more difficult to fight against faith than against knowledge.
-
HoyHoy2
tag
válasz Szeszkazán #9476 üzenetére
Igen, egyetértek, most így nem éri meg játszani.
It is always more difficult to fight against faith than against knowledge.
-
olle
senior tag
válasz Szeszkazán #9476 üzenetére
Valakiknek sose volt 60 fps. mégse panaszkodnak.
-
NyxNyxNyx
addikt
válasz Szeszkazán #9671 üzenetére
"Kill camera function was added to the tab of the game play of the setting menu. You can see the person's kilcam in the game result window.
In squads and Duos you can only see the kill cam when the whole team is dead."
- "now half the ppl who say that got killed by hacks can see they got killed by someone whose just more skilled than them and maybe they need to work on their game sense"
"I've tried the same thing 8 times and I'm all out of ideas..."
-
Dendytv
senior tag
Items
DP-28
AUG A3 a supliban ?[ Szerkesztve ]
Semmi sem égeti úgy a szívet, mint az üresség, ha valamit, valakit elvesztünk, mielőtt igazán ráébrednénk, mennyit jelentett nekünk. Mostanában gyakran emelem kupán hiábavaló tósztra, hogy bocsánatot kérjek attól, aki már nem hall engem: Zakra, aki fölébreztette a bátorságomat.
-
nagyúr
Ez már most éles? (mármint a test szervereken)
Semmi 😂[ Szerkesztve ]
Új hardverek számlával, garanciával érd PM.
-
BRABUS113
aktív tag
VÉGRE \o/
Steam: BRABUS113 ||| Uplay: BRABUS_113 ||| EAplay: BRABUS113
-
niof
addikt
válasz Szeszkazán #9680 üzenetére
Ok, értem én, csak szerencsétlenül jött eddig ki az összes időpont... Csak szerettem volna kipróbálni én is a teszt szerón is. De ez van.
-
s@nyiii
tag
válasz Szeszkazán #9699 üzenetére
Oh, köszi az infót, akkor nem is próbálkozok vele most
-
kisza25
félisten
válasz Szeszkazán #9904 üzenetére
tegnap egyik körben tökéletes volt szinte a játék, minden lövésem fröccsent, aztán meg ez, igen random a dolog sajnos. Várjuk a megváltót idén dec 12.-én, aztán, majd 24.-én megint
zo-lee: na ja a spekta is elég random azért 3 méterről egy álló célpontot csak-csak eltalálok, van, hogy 1 tár 3 ember, szedtem már ki teljes squadot m1911-el, meg van, hogy egy 40-es tár nem elég egy emberbe[ Szerkesztve ]
Eladó Seat Leon FR multi kormány, szép állapotú (2013 utáni leonokba benzin/diesel jó)
-
RazoR
veterán
válasz Szeszkazán #9912 üzenetére
A tö-tö lene a lövés?
-
lafaty80
addikt
válasz Szeszkazán #10187 üzenetére
De, én voltam / voltunk, de inkább vettük poénra mint véresen komolyra
Cuccaim: https://kit.co/lafaty
-
Ezustroka
tag
Mi is voltunk. Az első körben már kb meg is lett volna a top10, erre összeomlott a szerver, onnan meg csak szívtunk 😂 meg be is voltunk tojva kicsit, hiába gyakoroltuk előtte a stratégiát, teljesen mást csináltunk. Aztán futhattunk a kör után, aminek a szélén már csőre töltve várakoztak a jó helyen levők. Meg amúgy is teljesen más volt mint egy sima meccs, sokkal lassabban haltak az emberek, a vége fele lett nagy dara mindig, amiből mi nem nagyon tudtunk jól kijönni a körrel versenyezve sajnos. De egyébként tök jó buli volt, csak sokkal lazábban kell hozzáállni, azt megtanultuk, mert annál azért jobbak vagyunk mint amit ott produkáltunk
-
addikt
Miután az online verseny olyan volt, hogy okádnom kellett a sok nyomorult bokorlakótól, erre inkább nem is mentem. Üldögéljenek csak 40 percig a bokorban, aztán érezzék jól magukat. Mi lesz majd itt ha esetleg pénzdíjas versenyek lesznek. 99 hülye fog egy bokorban gubbasztani, a végén már nem lesz annyi bokor, amennyi játékos bokorban bujkálna. Valaki pont felrakott az egyik face csoportba egy videót az egyik meccs végéről, az összes nyomorult hasalt a fűben, és remegő térdekkel várta hogy valaki besétáljon elé. Na ennél még a CS:GO is értelmesebb. (magánvélemény)
A nyugat a szakadék szélén, de mi egy lépéssel mindig előtte járunk.
-
xtro
aktív tag
válasz Szeszkazán #10663 üzenetére
Köszönöm hogy szóltál nálam 999fpst mér csak,szóval nem vettem észre de többiek biztos örülnek majd neki.
[ Szerkesztve ]
-
sirszevenap
addikt
-
ReFleXx
addikt
válasz Szeszkazán #12885 üzenetére
az gondolom kerdes nelkul automata jon.
amugy igy lehet megnezni.
[link]2020-as dakota közmondás: "Intel a csórók AMD-je"
-
sirszevenap
addikt
válasz Szeszkazán #12885 üzenetére
Nekem ez a kezdetektől ilyen! Jó, nem tagadom, az 1.0 óta jobb, pl nem droppol 60 alá bombázáskor. De kb ennyi.
[ Szerkesztve ]
Bankkártyával? Hát persze!
-
niof
addikt
válasz Szeszkazán #12884 üzenetére
Nehogy már sajnáljátok!...
-
KisTücsök
addikt
válasz Szeszkazán #12894 üzenetére
+1.
-
saen
Topikgazda
válasz Szeszkazán #15318 üzenetére
Ezért írtam, hogy ez semmi.
-
Adebayor
aktív tag
válasz Szeszkazán #17485 üzenetére
köszi.
lemaradt a minden NAP letöltött
Konfigom: Intel i5 10400 - ASUS Prime B560M-K - Gigabyte 1660S oc 6gb - 32GB ram - FSP 600W Hydro Bronze HD600
-
niof
addikt
válasz Szeszkazán #17728 üzenetére
Díjaznám a változó időjárást a meglévő mapokon is! Erről infó?
-
Winne
nagyúr
válasz Szeszkazán #19611 üzenetére
Nincsenek kikapcsolva, de eddig sem voltak ugye és ez a jelenség nem volt eddig.
Az ízlésem a lehető legegyszerűbb. Mindenből beérem a legjobbal...
-
chris0000
őstag
válasz Szeszkazán #19611 üzenetére
hi.
a recordot hol találom?thx.üdv. -
eLit-MiLan
őstag
válasz Szeszkazán #20617 üzenetére
Köszi, ez enyhitett a dolgokon, már nem 1-2mp-es dropok vannak, hanem 0,2-0,5mp-sek
(#20618): Igen, ha nem találok erre fix megoldást 1-2 héten belül, akkor jön a win10, ha normálisan akarok gamelni...
(#20619): Az érdekes...haveromat többször megkérdeztem, hogy mikor mennyi ramot használ win10 alatt, és mindig alacsonyabb volt enyémnél. (Quake champ. is 5gb felett használ nálam, mig a win10-en neki 3 körül)
Origin / Steam Name: eLit-MiLan || The headless chickens invaded our world...even me.
-
huby80
senior tag
válasz Szeszkazán #20860 üzenetére
en is ezt vettem észre! remélem már igy marad es nem. lessz rosszabb
-
cintula187
addikt
Minden patch után ha jól tudom "tisztul" kicsit a szerver és pár napig egész játszható.
Peasant Blinding©™ Ez az állítás hamis.
-
cintula187
addikt
-
ReFleXx
addikt
megtudom erositeni, nekem is smoothabb a game es nincs akadas, de inkabb a 20-as peccseol volt valami mert elotte is smooth volt.
2020-as dakota közmondás: "Intel a csórók AMD-je"
-
IgnisFatuus
aktív tag
válasz Szeszkazán #21148 üzenetére
Nem csak szem kérdése, hanem az is, hogy a DeathCam túl rövid. Ha megnézel CSGO-ban egy ügyesen csaló emberkéről készült demót, akkor ott 10 másodperc demóból nem jössz rá hogy csal, csak amikor egyben nézed, hogy mindig jól helyezkedik, mindig jól mozog, mindig jófelé tart le stb....a DeathCam-ból csak a béna csalók buknak le akik telibe követnek falon át, vagy egygolyós fejeseket lődöznek nagyítás nélkül.
Ryzen 9 5950x @4,4T5,1GHz, Aorus X570 Master, 32GB Patriot 4400MHz, 500GB Samsung 980 Pro M2, 2TB Intel M2, 2TB Adata M2, 2TB Kingston SATA, XFX RX 7900 XTX Speedster MERC 310, SB AE-5 plus, Asus VG279QM, Ozone Strike Pro, HP Pavilion 14
-
saen
Topikgazda
-
VGNGR
senior tag
válasz Szeszkazán #22641 üzenetére
Bizony, ott a pont. Illetve a view distance very low-ra. Sok értelme annak sincs magasabban tartani. Az enemyt ugyanúgy rajzolja ki minden beállításon!
[ Szerkesztve ]
-
Winne
nagyúr
válasz Szeszkazán #22641 üzenetére
Screen scale 120 vs 100
03-02-2019, 21:59:28 TslGame.exe benchmark completed, 100531 frames rendered in 1295.547 s
Average framerate : 77.5 FPS
Minimum framerate : 35.6 FPS
Maximum framerate : 166.7 FPS
1% low framerate : 47.3 FPS
0.1% low framerate : 19.6 FPS04-02-2019, 09:26:02 TslGame.exe benchmark completed, 123899 frames rendered in 1298.438 s
Average framerate : 95.4 FPS
Minimum framerate : 39.9 FPS
Maximum framerate : 170.4 FPS
1% low framerate : 48.7 FPS
0.1% low framerate : 23.8 FPS@(#22642) VGNGR: a view distance kell, mert idegesítő, ahogy nézek körbe és pakolgatja le a fákat.
Az ízlésem a lehető legegyszerűbb. Mindenből beérem a legjobbal...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bontatlan Lenovo ip. 3 "Kis Gamer" Laptop -35% 15,6" RYZEN 7 5700U 16/512GB FHD Radeon 2GB!!!
- Honor 200 Lite 256GB, 1 Év Garanciával, Kártyafüggetlen
- Apple iPhone 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával,
- Samsung Galaxy S24 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest