- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- N€T0X|N: Stellar Blade után
- Zolaash: Ford Galaxy gázpedál csere
- [K2]: A vagyonvédelmi rendszerszerelővé válás rögös útja
- Lalikiraly: Astra kalandok @Harmadik rész
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Aktív témák
-
Half-Life
tag
De az a legfurcsább hogy csak az ''Ő'' betűre ír ki ilyet
-
tibikx
csendes tag
Hello
Látod a hibát?Megnézted az oldalt?
köszönettel Tibikx -
tibikx
csendes tag
hello
http://www.tibikx.fw.hu/index.htm
ez lenne a cím ! -
Half-Life
tag
Mi az oldalad címe??
-
tibikx
csendes tag
Half-Life
Help me
Míért nem tudok ékezetes karaktereket írni a forumban?
Ez lenne ismét a problémám amugy mukxik rendesen!
köszike
[Szerkesztve] -
tibikx
csendes tag
hello
De ez nem phpbb hanem txtforum és itt minden másképen mukxik mint a phpbb-nél!
de azért köszi! -
tibikx
csendes tag
Hello köszi a segitséget muxik !!
Csak az ékezetekkel van gondom azt a nyelvi csomag frissitése megfogja oldani?
Remélem igen!
Meg az Avataroknak nincsen elönézete?
vagy nem lehetne csinálni vele valamit?Hogy látszodjanak amikor kiválasztásra kerülnek?
üdv -
tibikx
csendes tag
Hello újra itt vagyok !
Teljesen Lama vagyok ehezz a dologhoz ,kaptam egy csomó hiba uzit
de a lényeg ez lenne : Hiba : Nem tudom írni a fájlt
Check that datadir (default ''./tf.data/'') is CHMOD-ed -> 777 and all files inside it -> 666
nemakarom teljesen elszúrni megköszönném ha még tudnál segiteni!
köszönöm . -
tibikx
csendes tag
köszönö már probálom is!
ha meglesz akkor írok !
tibikx -
tibikx
csendes tag
hello elöreis köszike a helpet!
a címem tibikx@citromail.hu
üdv -
tibikx
csendes tag
Senki sincsen itt aki nekem tudna segiti???
-
norbiphu
őstag
Sziasztok!
Na szóval az lenne a probléma, hogy a phpbb minden hozzászólást ugyanarról az ipről vesz. uw-n van fenn.mit kell átállítanom?
ja egy képet is csináltam róla : Bővebben: link
Köszi a segítséget
Screammm
[Szerkesztve] -
Zerachiel
csendes tag
csak nekem nemsegit, mert warez forumom van..nyah akkor megleszek enelkul is..
-
zottty
aktív tag
Bővebben: link Bővebben: link nekem is B14 segített nagyon jó a fóruma.
-
Zerachiel
csendes tag
koszzzi!Irtam neked az oldaladon..
-
Zerachiel
csendes tag
Hello!
Attachment MODot szeretnem feltenni a forumomra, de aztsem tudom hogyalljak neki, mitkell csinalni, hova toltsem fel, feltoltes utan mitkel...http://www.opentools.de/ innen lehet letolteni..valaki lecci majd segitsen...koszz -
rdi
veterán
tud és enged az srv GD2 -őt, vagy GD1 -et ??
Fotóalbumhoz kellene.
[Szerkesztve] -
Ekhos
csendes tag
Ma reggel szerverszarás volt az srv-n... Amúgy nemtom hogy, de a probléma magától javult meg egy nap után, szerintem kevernek ott is mindent. Nagyon kusza szerver az tuti.
Az srv hatalmas előnye a bannermentes cucc! Csak jól kell megadni a linket az oldaladról és kész... bye!
-
sonar
addikt
Inkább tvn szeverére tegyétek. Sztem még az a legfaszább!
-
b14
senior tag
Szerintetek melyik a legalkalmasabb szerver a phpbb futtatására?
-
Ekhos
csendes tag
Valaki tudja azt, hogy a 1030-as hiát hogyan lehet kijavítani? Itt a szöveg amit dobott:
SQL Error : 1030 Got error 28 from table handler
SELECT u.username, u.user_id, u.user_posts, u.user_from, u.user_website, u.user_email, u.user_icq, u.user_aim, u.user_yim, u.user_regdate, u.user_msnm, u.user_viewemail, u.user_rank, u.user_sig, u.user_sig_bbcode_uid, u.user_avatar, u.user_avatar_type, u.user_allowavatar, u.user_allowsmile, p.*, pt.post_text, pt.post_subject, pt.bbcode_uid FROM phpbb_posts p, phpbb_users u, phpbb_posts_text pt WHERE p.topic_id = 5 AND pt.post_id = p.post_id AND u.user_id = p.poster_id ORDER BY p.post_time ASC LIMIT 0, 15
Line : 398
File : viewtopic.php
Nem igazán éretk ehhez de hogy ez semmi jót nem jelent az biztos... -
Ekhos
csendes tag
Hali!
Lenne még egy kérdésem, phpBB-vel kapcs. Meg tudnátok mondani, hogy honnan lehet leszedni a gombokat magyarosítva a subblack sémához, illetve a többihez? Köszi! -
Ekhos
csendes tag
Nah végre. Nem olyan fontos az az egy file! a .htaccess nem is kell annyira a fórumnak, legalábbis tökéletesen műxik nélküle is. Az install tanáccsal amit küldtetek, tökéletesen műxik, köszi!
[Szerkesztve] -
VaTRiX
csendes tag
Hali all!!
Egy kis gondom van.
A PHP fórumban tegnap óta nem mennek az ékezetes betűk közül az ő, és az ű, és helyettük kérdőjel jelenik meg a hozzászólásokban. Kérlek segítsetek, nagyon sürgös lenne a dolog.
Előre is köszönöm.
By VaTRiX -
rdi
veterán
Az volna akérdésem, hogy a forum megjelenésénél hol lehet beállítani a fórum szélességét?
vagyis szeretném, ha a fórum mondjuk 300 pont széles lenne, vagy 70 % ?
[Szerkesztve] -
Ekhos
csendes tag
Félreértettél: az oldalon lévő installt én követni tudoom, az nem gáz, csak nem tölti föl a filet, ami viszon elengedhetetlen, ahhoz, hogy működjön... srv.hu-n mit kell csinálni, hogy fel tudjam ezt a file tölteni?
De köszi a segítséget, igaz, az eddigi tanácsokkal nem sokra mnetem....
rdi: A haveromnak a freemail címének a jeszavát nyúlták le!Valaki kisajátította... bizonyára megtetszett neki a címe. Valami nem tetszett valakinek a fórumodban... Ezeket álatalában olyanok csinálják akik megsértődtek/unják magukat... De ha vissza tudod állítani, akkor semmi baj... az illetőt, meg hagyd a fenébe, nem éri meg ezek után járkálni...
-
rdi
veterán
hali,
ez mi?
''phpBB : Critical Error
Could not obtain lastvisit data from user table
DEBUG MODE
SQL Error : 1016 Can't open file: 'phpbb_users.MYI'. (errno: 145)
SELECT * FROM phpbb_users WHERE user_id = 2
Line : 62
File : /www-users/erdei/forum/includes/sessions.php''
lehet, hogy a szolgáltató szerverével van baj? -
Ekhos
csendes tag
Öööö, izé. Lenne még egy kérdésem az srv-t hogyan állítsam be, hogy azt a nyamvadt filet felvegye, mert az installt, már tudom követni... csak nem bírom az srv-re tölteni azt a k******tt fórumot. Próbálkozok, de nem megy és felhúzom magam rajta....
-
yksz
aktív tag
Meg is van:Bővebben: link
-
yksz
aktív tag
-
Ekhos
csendes tag
A file neve: ''.htaccess'' A fórumsémát a www.phpbb.com -ról töltöttem le, mert láttam, hogy ez jól néz ki és a haver is ajánlotta. Ő feltette valahogy, mondjuk ért a programozáshoz is, és átvariálta a fórum felületet, de ez az ő dolga
Köszi, a segítséget... -
Ekhos
csendes tag
Hali, még nagyon új vok, de annyira, hogy még egy phpbb-s fóriumpt sem tudtam telepíteni az www.srv.hu ra... Az ismerősöm azt mondta, hogy wincommal, ftp-n keresztül, de egy filenál mindíg megakadt. Tudnátok segíteni??? Nagyon jó lenne...
-
b14
senior tag
Hogy lehet headert beállítani?
MOD: mailheaderre gondoltam.
[Szerkesztve] -
b14
senior tag
Ha valaki mondana erről egy pár szót: http://programmers.tvn.hu/
-
pepör
csendes tag
Sziasztok!
Nekem az a problemam, hogy az srv-n van az oldalam, és sajnos felül, az a reklámcsík nem akar eltünni, és ez engem zavar!
Nem tudjátok, hogy kell eltüntetni? -
low latency
csendes tag
Üzentek küldésénél is csinálja, de már megoldottam, elköltöztettem dox-ra a fórumot. Valószínűleg azért volt, mert az fw limitálja a mail() függvénnyel küldhető mailek számát vagy valami hasonló, smtp-s mailszerver pedig nem áll rendelkezésemre, ezért a költözés mellett döntöttem. Még egy pár cuccot át kell másolni és teljesen jó.
-
low latency
csendes tag
Pleese help!
-
low latency
csendes tag
Hali. Remélem tudtok segíteni.
Akadt egy olyan gondom a phpbb 2.0.11-el, hogy az email küldés nem működik rendesen. Próbáltam már sokféle képpen, most már üzenet küldéskor nem ír ki hibát, de ha például elfelejtett jelszónál akarok újat kérni, akkor nem megy el a mail. Az oldal az fw-n van, az oldalhoz kapott email címet használom. Pleese help me! -
rdi
veterán
Most körbe néztem a ''hazai piacon''de nem nagyon találtam idevágót...
-
rdi
veterán
Sziasztok,
ez a fórum látszik a legmegfelelőbbnek:
megpróbáltam felupgradelni a legujabb : 2.012 phpbb-re, azonban végül is nem tudom, hogy sikerült -e mert két hibát is jelzett
az egyikben azt írja, hogy nem találja a smájlikat tartalmazó adattáblát.
Ettől még fölmászhatott az upgrade?
És miért van az, hogy csak sql 3 0 ás szervert volt hajlandó upgradehoz elfogadni?
Ez gondolom azért nem akkora ujdonság, ugye:
Bővebben: link -
hz hefti
tag
lehet haldoklik az adatbazisa v mittomen
-
adamsX
aktív tag
Hellosztok
Nekem egy problémám van a fórummal, hogy ha valaki regisztrál akkor nem tud aktiválni magától hanem nekem kell aktiválni a beállításoknál. Valyon miért nem megy? -
hz hefti
tag
Adatbázis eszközök : Kimentés
Ezzel a funkcióval a phpBB Fórum adatbázisának összes tábláját ki lehet menteni egy külső fájlba. Ha van más, egyéni phpBB-hez tartozó tábla is az adatbázisban, akkor add meg azoknak a neveit is, vesszővel elválasztva - az alábbi Egyéb Táblák kimentése mezőbe. Ha támogatja a szerver, akkor használhatsz GZIP tömörítést is, hogy kisebb legyen a letöltendő fájl mérete.
erre kijon egy valag krix-krax, ami valoszinu a forras, de kulso file -t nem indit letoltesre -
hz hefti
tag
van ra mod, h az atw adatbazisat atmenekitsem az uw -re?
(azert, h a megkezdett hozzaszolasok, regek megmaradjanak) -
yksz
aktív tag
Mi az a token3 és token4?
-
yksz
aktív tag
Nem tudod már a linket? Kerestem, de nem találtam
-
Half-Life
tag
Ha esetleg ebből nem értenéd meg akkor megpróbálok egy részletesseb leírás írni
-
Half-Life
tag
Hát így elég nehéz elmagyarázni közleményt úgy írsz hogy.be vagy jelentkezve. Kiválasztasz egy témakört ahova szeretnéd írni utánna katt az ''Új Téma'' feliratra és ott középen ott a beállítsok sorba ott vannak fel sorolva hogy ''Sima, Kiemelt, Közlemény'' ezek közül lehet választani. És ennyi. Remélem érthetően írtam le vagy még se
[Szerkesztve] -
Half-Life
tag
Ha a úgy döntesz hogy a Dox-ra át viszed akkor a LocalHostnál vagy ezt írd be: sql.dox.hu vagy ezt 127.0.0.1 Valamelyikkel müködni fog.De ahoz hogy át vidd újra kell raknod vagy át linkeled az egyszerűbb
Aktív témák
- Apple watch Series 10 42mm Silver 2027.05. Apple jótállás
- Nad Masters M10 BluOs integrált erősítő és hálózati média lejátszó
- Apple Watch Ultra 2 49mm Esim, Új állapotban, Akku:100%, 36 hónap Garancia, Titán Színben
- Aoostar WTR pro nas eladó, 8c/16t Ryzen7 5825u, 16GB DDR4 ram, 512GB SSD, 2X 2.5G lan, 4 HDD slot
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro+ 5G 12GB RAM / 512GB ROM (Garancia 2026.04.10-ig)
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD Sérült I W10 I CAM I Garancia!
- Újszerű Asus ExpertBook B1 B1500 - 15.6" FullHD IPS - i5-1235U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - Garancia
- AKCIÓ! MSI B365M i5 8600 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB CM MASTERBOX Q300L Zalman 600W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- AKCIÓ! MSI B460M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6650XT 8GB Cooler Master MB600L Chieftec 600W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest