- sziku69: Szólánc.
- bambano: Bambanő háza tája
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Krisztianby: Íróasztal STAUNING 80x160 jobb mint gondoltam.
- Klaus Duran: Youtube AI szinkron
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: AMD Ryzen 7 7700X vs AMD Ryzen 9 9900X Cinebench R23 & R24 Benchmarkokban mérve
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
Aktív témák
-
rdi
veterán
válasz
SomebodyLite #299 üzenetére
Ha jól emlékszem telepítéskor és után a admin beállítások között
-
SomebodyLite
csendes tag
help
azt hogy lhet beállítani hogy egy adott téma legyen az alapértelmezett??? -
spezyal_
tag
Üdv.
Nekem csak egy apro bajom lenne a forummal. Hol lehet alapértelmezni, hogy a legujabb hozzászolás felülre kerüljön, ne pedig alulra..?!
phpBB2 forum-rol van szo.
Thx. Üdv -
rdi
veterán
válasz
SomebodyLite #295 üzenetére
Kérlek nézd meg, hopgy mire hivatkoznak ezek a sorok.
Adatbázis hiba lesz szereintem.
Biztos, hogy a csatlakozáshoz szükséges adatokat jól addtad meg?
Otthon sajátgépen megy?
Could not connect to the database= nem tudok z adatbázishoz csatlakozni ..
nem találja, nem éri el
[Szerkesztve] -
SomebodyLite
csendes tag
Help
Feltettem az uw szerverére a PhpBB-t, az installáció első lépése meg is volt,
csak aztán ilyeneket irogat nekem
Warning: mysql_connect(): Access denied for user 'xcharmedforum'@'192.168.0.2' (using password: YES) in /mnt/ultraweb/c/ch/charmedforumx/db/mysql4.php on line 48
Warning: mysql_error(): supplied argument is not a valid MySQL-Link resource in /mnt/ultraweb/c/ch/charmedforumx/db/mysql4.php on line 330
Warning: mysql_errno(): supplied argument is not a valid MySQL-Link resource in /mnt/ultraweb/c/ch/charmedforumx/db/mysql4.php on line 331
phpBB : Critical Error
Could not connect to the database
valaki tudja, hogy ez mit jelent? -
Thistle
csendes tag
Sziasztok urak. Régebben volt egy kifejezetten phpbb vel foglalkozo forum de sajna megszünt. Viszont kaptam a napokban egy linket és mit látok, a magyar phpbb közösség uj helyen megujult dizájnal.
Ugyan a fórum szinte üres, mert most indult, de legalább van egy hely, ahol csak a phpbb vel foglalkoznak.
Ajánlom mindenkinek.
[Szerkesztve] -
-
Kiskokó
veterán
de ez nem a képtár !! nekem olyan képeket nemtalál amik a stlyehoz trtoznak pedig ottvannak !! jóhelyen helyes névvel ! nemtom
meg nézd meg ezt pliz :http://fscclan.dox.hu és itt menj be a fórumba ! ott miért irja ki sorba a sok warningot ?? máshol azt irták hogy a headre elejére irjam be hogy ''ob_start();'' valami ilyesmit de ugyanugy kiirja ! help -
rdi
veterán
http://www.php-fusion.co.uk/
most készül az ujabb verzió, de az 5.1 -es jól és könnyen használható.
phpBB-hez:
szerintem az a kép rossz helyen van. (rossz könyvtárban, stb.)
A hibaüzenet szerintem a php oldalon meg van, most nincs időm utána keresni.
Egyébként csak megsasolnám azokat a sorokat a helyedben.
Ráadásul ez lehet a szolgáltató sara is...
Ja és miért nem használsz localhoston valami sql és php szervert?
a phpNuke magyar oldalán találsz egy jó leírást és programcsomagot..
[Szerkesztve] -
Kiskokó
veterán
mind1 már annyira nem is fontos ! Egy másik kérdés http://fscclan.dox.hu
itt amikor a phpnukéba beépitett phpbb2-es fórumhoz megyek nekem ezt irja
Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /www-users/f/s/fscclan/header.php:32) in /www-users/f/s/fscclan/includes/sessions.php on line 222
Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /www-users/f/s/fscclan/header.php:32) in /www-users/f/s/fscclan/includes/sessions.php on line 223
~[FSC]~ A Magyar UT Klán !: Forums
Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /www-users/f/s/fscclan/header.php:32) in /www-users/f/s/fscclan/includes/page_header.php on line 492
Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /www-users/f/s/fscclan/header.php:32) in /www-users/f/s/fscclan/includes/page_header.php on line 494
Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /www-users/f/s/fscclan/header.php:32) in /www-users/f/s/fscclan/includes/page_header.php on line 495''
és ezek a szövegek alatt jön be a fórum vagyis a ''no topic'' meg a belépés meg stb stb !
a másik a mostani templatenek van olyan résza mi pirosból egy vonalat rak a témák köré (nézzétek meg az oldalon) és azt a képet (a vonalnak a képépt) nemrakja be sok kis piros X lesz helyette ! Pedig amikor megnéztem az ftpn akkor ott volt a fájl ugyanazon az elérési helyen ahol kell lenni ! Se nagy/kisbetű különbség se szóköz se semmi ! nemtudom egyszerűen titok marad ez aszem!
Üdv djsabae -
Kiskokó
veterán
-
rdi
veterán
Az az igazság, hogy én a php - fusiont használom, annak saját fóruma van ls minden probléma nélkül vissza tudom állítani az adatbázist.
a phpBB-nél és a nukenal is programból simán helyre tudnod kéne az adatbázist, tehát nem a phpmyadminban, hanem programfelületről!
Nálunk ez úgy megy, hogy tömörítve lementjük az adatbázist és utána ha kell csak helyreállít paranccsal feltöltjük.
Érdekes lehet, hogy nem megy fel az adatbázisba a tartalom, esetleg +próbálhatod phpmyadmin alól a ahelyreállítást.
ja még annyit, hogy nem ha mysql-ben kiexportáltad az adatbázisodat és azt mentetted le a merevlemezre, akkor utána vissza is lehet azt importálni.
[Szerkesztve] -
Kiskokó
veterán
nemtudom de mostmár nem is annyira érdekel.
Inkább arra válaszolj hogy az miért van hogy Felraktam egy PhP Nuke-t amiben eleve van phpbb2es fórum és abba amikor visszaálitom az adatbázist MySql-ben akkor irja hogy ''siekresen elvégezve 2000 Parancs hozzáadva'' de utána amikor nézem ugyanugy üres az az adatbázis amikor meg a fórumban mentem a visszaálitásra az meg visszarakta de semi lárszata mert hiába irja hogy visszavan rakva meg minden ott is van mégis azt irja hogy nics fórum.... Pedig nem ugy lett lementve hanem pár tiz fórummal meg kb 50 regisztrált taggal ! Na az miért van hogy hiáa raktam vissza nemjó.
+ Bővebben: link Ha tudsz ilyet az is jöhet !!! -
rdi
veterán
Hát nem tudom, nálam a subsilvernek semmi baja nem volt, ha jól emlékszem akkor az az alap felület ...
nálad meg hiányzik a template fájl, az meg hogy lehet.
Esetleg telepítéskor válassz magadnak más felületet, legalább még egynek lennie kell.
a chmodok mind jól vannak megadva? -
Kiskokó
veterán
na hello
igyse jóó
sehogy se jó
ha kitörölöm a két mappát és átiroam subsilbert akkor is ezt irja
''phpBB : Critical Error
Could not open subSilver template config file
DEBUG MODE
Line : 335
File : /hosting/srv.hu/m/e/megamp3/forum/includes/functions.php'' -
Kiskokó
veterán
na hello
igyse jóó
sehogy se jó
ha kitörölöm a két mappát és átiroam subsilbert akkor is ezt irja
''phpBB : Critical Error
Could not open subSilver template config file
DEBUG MODE
Line : 335
File : /hosting/srv.hu/m/e/megamp3/forum/includes/functions.php'' -
rdi
veterán
na találtam még valamit :
1.Töröld az Install i Contrib könyvtárakat
2. Cseréld le a stilusok nevét mert lehet, hogy az srv felül írja pl nagybetűket
pl:
templates/subsilver : tamplates/subSilver - re
a subSilver könyvtárban
subsilver.cfg subSilver.cfg -ra
subsilver.css subSilver.css - re !!! -
rdi
veterán
esetleg az lehet a válasz, de nem mindig.
''QUOTE
I also get this:
message_die() was called multiple times. This isn't supposed to happen. Was message_die() used in page_tail.php?
what is causing this?
It is a subsiver thing. Make sure everything has the correct case. subSilver, subSilver.css, subSilver.cfg
You should think about using Invision power board
ka meg azt is írták, hogy vmi mod miatt is gond lehet ...
[Szerkesztve] -
Kiskokó
veterán
HELP MEEE
NEMigaz feltelepitem azt a rohadt Phpbb2 fórumot és nemjó.
Leirom elejétől:
''Default board language: Englisch
Database Type: My SQL 4.***
Choose your installation method: Install
Database Configuration
Database Server Hostname / DSN: localhost
Your Database Name: megamp3
Database Username: megamp3
Database Password: *******
Prefix for tables in database: phpbb_
Admin Configuration
Admin Email Address: megamp3@freemail.hu
Domain Name: free.srv.hu
Server Port: 80
Script path: /m/e/megamp3
Administrator Username: Djsaabe
Administrator Password: *******
Administrator Password [ Confirm ]: ********
Na ezután jó
Kijön a köv etkező oldal hogy szedjem le a Config.php-t leszedem feltöltöm és amikor mennék az indexre ezt irja :
''message_die() was called multiple times. This isn't supposed to happen. Was message_die() used in page_tail.php?''
Na ez miért van HELP ME PLIZ !!
Réhen itt kiirta hogy töröljem le az Install és Contrib mappákat és utána kijött a fórum. De most nemjó.
Próbáltam azt hogy kitöröltem a 2 mappát de akkor meg azt irta hogy nemtalálja a SubSilver Style-t ami hülyeség mert fentvan mert az az alap.....
Pedig ez már a 10-en valahanyadik Phpbb2 fórum amit telepitek és most mégse jó !! és eddig mind1iket az SRVre raktam jah nem 1-et Atw-re.
KÖSZI djsaabe
[Szerkesztve] -
tgery14
csendes tag
ez mit jelent????:::
Warning: mysql_connect(): Can't connect to local MySQL server through socket '/tmp/mysql.sock' (2) in /mnt/ultraweb/s/si/sierra/db/mysql4.php on line 48
Warning: mysql_error(): supplied argument is not a valid MySQL-Link resource in /mnt/ultraweb/s/si/sierra/db/mysql4.php on line 330
Warning: mysql_errno(): supplied argument is not a valid MySQL-Link resource in /mnt/ultraweb/s/si/sierra/db/mysql4.php on line 331
Could not connect to the database
lécci segítsetek!!! -
b14
senior tag
Itt: Bővebben: link
-
Thistle
csendes tag
Sajna nincs ilyen jellegű beállitás. Valahol olvastam, hogy egy kis script-el vagy php átirással lehet megoldani. De mire átnéztem volna, megszünt az oldal. Pedig volt egy két okos dolog rajta és csak phpbb vel foglalkozott magyarul.
Nincs meg valakinek, hogy mit hol kell átirni? -
Fblade
csendes tag
igen, köszi megtaláltam
-
Fblade
csendes tag
Sziasztok!
Én egy olyan privát forumot szeretnék létrehozni, ahova csak az admin által felvett userek tudjanak belépni, tehét más ne is tudja olvasni a topicokat.
ezzel a phpBB-vel lehet ilyet csinálni? -
Thistle
csendes tag
Hogy lehet a hozzászolások sorrendjét megváltoztatni ugy, hogy alapbol a legujabbak kerüljenek felülre.??
Ne keljen a usereknek álitgatni ha belépnek. Mert mire ezt megcsinálják, addig megkereshetik a legujjabbat -
b14
senior tag
Ahh. Elmondani sajna nagzon nehez. Ha beinditod a phpmyadmint, akkor ott rakattintasy ay adatbayisra, majd kijelolod mindet, eyutan fogod magad es a nevek (tablak) alatt ot van egz olzan, hogz With selected kettospont, majd ott kivalasytod, hogy Repair. Ha az se mukodik, akkor irj itt, de jobb lenne, ha megkeresnel maganban.
-
b14
senior tag
A tartalom visszaállítható.
-
rdi
veterán
Igen ez a hiba máshol is előfordult már, az uw meg csinált is valamit az sql -el a multkor.
Itt is ezt írják:
''A másik:
Az egyik témánál ezt a hibaüzenetet kapom:
Általános hiba
Could not obtain vote data for this topic
DEBUG MODE
SQL Error : 1030 Got error 28 from table handler
SELECT vd.vote_id, vd.vote_text, vd.vote_start, vd.vote_length, vr.vote_option_id, vr.vote_option_text, vr.vote_result FROM phpbb_vote_desc vd, phpbb_vote_results vr WHERE vd.topic_id = 80 AND vr.vote_id = vd.vote_id ORDER BY vr.vote_option_id ASC
Line : 687
File : /hosting/srv.hu/s/i/sims2hunforuma/phpbb/viewtopic.php
Ez mit jelent?
Létci segítsetek.
Előre is öszi a válaszokat!
Ui: Ja a fórum phpBB 2.0.11
TLoF
2005. Jan 23., 14:00
A szolgáltatónál van gond. phpmyadminon lépj be és mondj egy optimize / repair parancsot az összes tábládra. Ha ez sem segít, akkor marad a válvonogatás, mert akkor valami komolyabban megsérült a mysql táblában, és azt már te webről nem fogod kijavítani.
Somi
2005. Jan 23., 15:19
QUOTE(TLoF @ 2005. Jan 23., 13:00)
A szolgáltatónál van gond. phpmyadminon lépj be és mondj egy optimize / repair parancsot az összes tábládra. Ha ez sem segít, akkor marad a válvonogatás, mert akkor valami komolyabban megsérült a mysql táblában, és azt már te webről nem fogod kijavítani.
Megcsináltam amit mondtál, de sajnos nem segített, azért köszi. Amúgy a fórum az a srv.hu -n van...
''
azért kipróbálni érdemes -
Thistle
csendes tag
Sziasztok.
Hónapok ota jol müködö phpbb forumunk egyszer csak elszált.
A következö uzit köpi ki ha megnéznék egy hozzászolást:
Álltalános hiba
Could not obtain post/user information.
DEBUG MODE
SQL Error : 1030 Got error 127 from storage engine
SELECT u.username, u.user_id, u.user_posts, u.user_from, u.user_website, u.user_email, u.user_icq, u.user_aim, u.user_yim, u.user_regdate, u.user_msnm, u.user_viewemail, u.user_rank, u.user_sig, u.user_sig_bbcode_uid, u.user_avatar, u.user_avatar_type, u.user_allowavatar, u.user_allowsmile, p.*, pt.post_text, pt.post_subject, pt.bbcode_uid FROM phpbb_posts p, phpbb_users u, phpbb_posts_text pt WHERE p.topic_id = 17 AND pt.post_id = p.post_id AND u.user_id = p.poster_id ORDER BY p.post_time ASC LIMIT 0, 15
Line : 398
File : viewtopic.php
Van valakinek ötlete, hogy mi a frászkarika ez?????
Fentebb olvastam már, hogy volt valakinek ilyen gondja de semmi reakció nem volt rá. Ne maradjak szarba segitsetek. Kellene a csapatnak a forum.
Az uw szerverén van az oldal és a forum is.
Minden rendben megy rajta, elérem a forumokat, a topikokat, de a hozzászolásoknál a fenti hibát generálja mindenhol.
nézzétek meg müködés közben. http://hob.uw.hu -
tibikx
csendes tag
Hello B14.
Az már meg történt mert ez egy működő forum volt!
De vajon milyen sürűn fog ez előfordulni?!
Azért láttad ez a képet mert amit irtam azt meloból irtam éjjel!
De reggel egyből újra raktam és configoltam a forumot most mukxik!
köszönöm a segitséget
apropó milyen időközönként kellene archiválni, és abból a mentésből vissza tudom állitani a forum tartalmát? -
tibikx
csendes tag
Hello újra itt vagyok.
Szerintem az lesz a legegyszerübb ha megprobálsz belépni, regisztrálni vagy csak olvasni valamelyik témát
Köszönettel .
Tibikx
a cím:- http://lantbanya.uw.hu/index.php
[Szerkesztve] -
tibikx
csendes tag
Hello Skacok.
Help me!
Lenne egy kis gondom sikerült kb 2-hete élinditanom a a Phpbb2-őt muködött is egészen idáig.
De most ilyen és hasonló hibákat produkál.
Could not obtain lastvisit data from user table
DEBUG MODE
SQL Error : 1030 Got error 127 from storage engine
SELECT * FROM phpbb_users WHERE user_id = 2
Line : 68
File : sessions.php
nemtom mit csináljak, ha lehet segitsetek.
köszönöm. -
peltar
tag
Lelépek pár percre, de látom jól haladsz.
Előre is köszönöm. -
peltar
tag
Odáig eljutottam, utána kijelöltem a topicot rákatintottam az átmozgat gombra, és nem kérdezte hova, csak egyszerűen eltüntette.
Egyszerűbb lenne ha megnéznéd, ha beregisztrálsz akkor megdoblak egy moderátori joggal.
Bővebben: link
Mod: MSN-m nincs, szóval az az út nem járható.
[Szerkesztve] -
peltar
tag
Következő kérdés:
Több témakört hoztam létre, mert nagyon összekeveredtek a témák.
Hogyan rakhatok át egy meglévő témát másik témakörbe? -
peltar
tag
Még egy kérdés, ha már így belelendültem.
A jogosultságokat állítgatom és a Mindenki,reg,mod és admin az egyértelmű, de mit jelent a privát? -
rdi
veterán
-
Egyi
csendes tag
Van egy adatbázisom és abból kitöröltem az összes táblát droppal. Magyarul most a zmg2003.uw.hu az oldalam, ahhoz tartozik a zmg2003 nevű adatbázis amiben egy darab tábla sincsen. Azt hogy érted, hogy mit lárok ha belépek? Mire vagy kíváncsi?
Mellesleg most benne vannak a táblák, mer újraraktam mindent, de az install utén nem tudok mit csinálni, csak a fent említett hibaüzenet jön be. Azóta bereggeltem magamnak egy másik oldalt is, oda is feltoltam, hogy majd onnan belinkelem, de ott is ez a felirat jött be...Ezt msot nemigazán értem, mi a fenét cseszhettem el? -
Egyi
csendes tag
Helló mindenki!
Kéne egy kis segítség,ha valaki tudna gyógyírt a problémámra!
UW-ra töltöttem fel phpBB-t. Működött is szépen ahogy kell, csak elcsesztem a subSilvert és ezért újra kellett telepítenem. Letöröltem az egész phpbb könyvtár tartalmát, kitöröltem a MySql táblákat. Újraraktam a phpbb-t és rányomtam az installra. Kitöltöttem az adatlapokat, katt az installra és írja, hogy ok, létrehozta az admin meg minden. Katt a finish installation és a következő jön:
message_die() was called multiple times. This isn't supposed to happen. Was message_die() used in page_tail.php?
Sehogy nem tudtam úrrálenni a problémán, kérlek benneteket, ha valaki tudna segíteni, az szóljon! Előre is köszi!
[Szerkesztve] -
tibikx
csendes tag
RDI!
Kőszönöm szépen, mukxik a forumban az''éáűőúöüó'' karakter készelet !
Sajnos csak most volt időm kiprobálni azt amit leírtál $l['ENCODING'= 'iso-8859-2';
de ez így mukxik
mégegyszer köszönöm! -
peltar
tag
Bocs előre is, nagyon láma kérdés.
Felraktam a fórumot az Uw-re, és szeretnék avatárokat felrakni, de hiába másolom a képeket az avatar\galery mappába, nem lehet kiválasztani őket.
Mit kell még elkövetnem velük? -
tibikx
csendes tag
üdv.
Kérdés gondolom már fárasztó a hozzá nem értésem!
De a kezdőoldalon vátoztassam meg közép eu-ra ,vagy a forum.php-ban?
köszönettel Tibikx -
tibikx
csendes tag
Köszönöm a dicséretett!
Sajnos autódidakta modon tanulom az egészet de majd idővel szeretnék valami fejtágitásra elmenni!
várom a válaszodat
amúgy a betű készletett hol tudom állitani?
köszi a Helpet!
Aktív témák
Hirdetés
- Lenovo ThinkPad P1 Gen 3 UHD, Érintőkijelző, i7-10875H, 32GB DDR4, 256GB SSD, 27% ÁFÁS SZÁMLA, 1ÉV G
- Lenovo ThinkPad L490 FHD, TOUCH, I5-8365U CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, 27% ÁFÁS SZÁMLA, 1ÉV GARANCIA!
- Lenovo ThinkPad T490 FHD, I5-8365U CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, 27% ÁFÁS SZÁMLA, 1ÉV GARANCIA!
- 2020 M1 macbook pro 8/256GB elado/cserelheto
- Lenovo ThinkPad T480s FHD, Érintőkijelző, I5-8350U CPU, 8GB DDR4, 256GB SSD, 27% ÁFÁS SZÁMLA, 1ÉV GA
- AKCIÓ! Apple Mac Studio M1 MAX 2022 32GB 512GB számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- HP EliteBook 830 G8 i5-1135G7 16GB 512GB 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 4770 4mag 8szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G7 - i7-10GEN I 16GB I 512GB SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- MSI CreatorPro Z16P RTX A5500 TOUCH! (vapor chamberrel)
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest