- weiss: Pant* rant
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Lalikiraly: Astra kalandok @Harmadik rész
- eBay-es kütyük kis pénzért
- btz: Internet fejlesztés országosan!
Aktív témák
-
yksz
aktív tag
Meg is van:Bővebben: link
-
Half-Life
tag
Végül is a legjobb a phpBB. Azért mert nagyon részletes egyszerű és nagyon gyorsan lehet vele moderálni. Tehát ez alatt a IP Ban meg ilyesmiket értem.
A többi fórum motor meg a phpBB fórumra épül tehát gondolom te is észre vetted hogy nagyon sok olyan fórum van amelyik hasonlít a phpBB-re. Ezeknek a fórumoknak csak a neve más meg a skinje aztán ennyi. Vannak saját fejlesztésüek is azok is elég jók. Meg vannak rossz fórumok is amik telis teli vannak hibákkal, azokkal nem nagyon szoktam foglalkozni. De eddig nem találkoztam olyannal ami legyőzte volna a phpBB-t.
Mondjuk a phpBB alá egy jó server is kell tehát egy jó MySQl server nem olyan mint a UW servereMeg gyors internet kapcsolat.
Ha ezek mind meg vannak akkor már csak látogatok hiányoznak
Aktív témák
- Jóárasított AI PC-ket szeretne látni az AMD
- Melyik tápegységet vegyem?
- Apple MacBook
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- E-roller topik
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Kerékpárosok, bringások ide!
- PlayStation 1 / 2
- VoLTE/VoWiFi
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U757 - i3-7GEN I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, élettartam garanciával, problémamentesen! Immáron 8 éve!
- HPE ProLiant DL380 Gen9 12LFF 2U rack szerver, 2x E5-2680v3, 64GB RAM,10G, ÁFA-s számla, garancia
- LG 77G4 - 77" OLED evo - 4K 144Hz 0.1ms - MLA - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- BLUESUMMERS NVMe SSD adapter
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest