Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- Őskoczka
- Fogkefe: elektromos vagy manuális?
- Oldman2: A KOReader ebook olvasó program
Aktív témák
-
yksz
aktív tag
Meg is van:Bővebben: link
-
Half-Life
tag
Végül is a legjobb a phpBB. Azért mert nagyon részletes egyszerű és nagyon gyorsan lehet vele moderálni. Tehát ez alatt a IP Ban meg ilyesmiket értem.
A többi fórum motor meg a phpBB fórumra épül tehát gondolom te is észre vetted hogy nagyon sok olyan fórum van amelyik hasonlít a phpBB-re. Ezeknek a fórumoknak csak a neve más meg a skinje aztán ennyi. Vannak saját fejlesztésüek is azok is elég jók. Meg vannak rossz fórumok is amik telis teli vannak hibákkal, azokkal nem nagyon szoktam foglalkozni. De eddig nem találkoztam olyannal ami legyőzte volna a phpBB-t.
Mondjuk a phpBB alá egy jó server is kell tehát egy jó MySQl server nem olyan mint a UW servere
Meg gyors internet kapcsolat.
Ha ezek mind meg vannak akkor már csak látogatok hiányoznak
Aktív témák
- Bomba ár! HP ProBook 440 G5 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3884, 100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! MSI H310M i5 9400F 16GB DDR4 240GB SSD 2TB HDD RTX 2060 6GB THERMALTAKE VERSAH17 600W
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro+ / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3887, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest