- hcl: Vízóra :D (okosóra számlap)
- weiss: Pant* rant
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sh4d0w: Palpatine - A Terv
Aktív témák
-
deadguy
aktív tag
Tudom, nem ide akartam, csak ha már itt kezdtem el, (meg itt lett segitség), akkor itt fejezem be, lévén kevesebb gondom és eböll adódö kérdésem van, mint a phpbb-vel kapcsolatban... ennek ellenére ha valakibek van ötlete phpbb-s gondomra szívesen várom, mert mostmár idegesít...
-
deadguy
aktív tag
Láma vagyok, ha nem mondtam volna, csak azért választottam ezt a fórum ''motort'', mert mindenhonnan azt hallottam, hogy ez szép, ez jó, ez könnyű. Oké, itt nyilván nem rám gondoltak, mint user-re, de hát ez van... szóval mit is kell benne átírnom mire, ja és mivel nyissam meg.. előre is köcce, ha kérhetem részletesen és szájbarágósan, nagyon laikus vagyok a témában. Thx.
-
Trianta
tag
-
rdi
veterán
föltettem a xampot (az jó, csak elképesztő a mérete) a Triadra van egy kis windowzos felületem, de az meg lengyel nyelvű...
olyan kéne, ami kicsi, de tartalmazza a php a webszervert, sqlt, mag phpmyadmint, okttaási célra, otthonra a tanulóknak.
Ugye az utolsó Triad 2002-ben készült és za nem tegnap volt...
Ha értenék hozzá, akkor biztos tudnám a php-ét frissíteni a Tiadon belül, nem tudom. -
Thistle
csendes tag
Sajna nincs ilyen jellegű beállitás. Valahol olvastam, hogy egy kis script-el vagy php átirással lehet megoldani. De mire átnéztem volna, megszünt az oldal. Pedig volt egy két okos dolog rajta és csak phpbb vel foglalkozott magyarul.
Nincs meg valakinek, hogy mit hol kell átirni? -
rdi
veterán
Igen ez a hiba máshol is előfordult már, az uw meg csinált is valamit az sql -el a multkor.
Itt is ezt írják:
''A másik:
Az egyik témánál ezt a hibaüzenetet kapom:
Általános hiba
Could not obtain vote data for this topic
DEBUG MODE
SQL Error : 1030 Got error 28 from table handler
SELECT vd.vote_id, vd.vote_text, vd.vote_start, vd.vote_length, vr.vote_option_id, vr.vote_option_text, vr.vote_result FROM phpbb_vote_desc vd, phpbb_vote_results vr WHERE vd.topic_id = 80 AND vr.vote_id = vd.vote_id ORDER BY vr.vote_option_id ASC
Line : 687
File : /hosting/srv.hu/s/i/sims2hunforuma/phpbb/viewtopic.php
Ez mit jelent?
Létci segítsetek.
Előre is öszi a válaszokat!
Ui: Ja a fórum phpBB 2.0.11
TLoF
2005. Jan 23., 14:00
A szolgáltatónál van gond. phpmyadminon lépj be és mondj egy optimize / repair parancsot az összes tábládra. Ha ez sem segít, akkor marad a válvonogatás, mert akkor valami komolyabban megsérült a mysql táblában, és azt már te webről nem fogod kijavítani.
Somi
2005. Jan 23., 15:19
QUOTE(TLoF @ 2005. Jan 23., 13:00)
A szolgáltatónál van gond. phpmyadminon lépj be és mondj egy optimize / repair parancsot az összes tábládra. Ha ez sem segít, akkor marad a válvonogatás, mert akkor valami komolyabban megsérült a mysql táblában, és azt már te webről nem fogod kijavítani.
Megcsináltam amit mondtál, de sajnos nem segített, azért köszi. Amúgy a fórum az a srv.hu -n van...
''
azért kipróbálni érdemes -
tibikx
csendes tag
Hello B14.
Az már meg történt mert ez egy működő forum volt!
De vajon milyen sürűn fog ez előfordulni?!
Azért láttad ez a képet mert amit irtam azt meloból irtam éjjel!
De reggel egyből újra raktam és configoltam a forumot most mukxik!
köszönöm a segitséget
apropó milyen időközönként kellene archiválni, és abból a mentésből vissza tudom állitani a forum tartalmát? -
peltar
tag
Odáig eljutottam, utána kijelöltem a topicot rákatintottam az átmozgat gombra, és nem kérdezte hova, csak egyszerűen eltüntette.
Egyszerűbb lenne ha megnéznéd, ha beregisztrálsz akkor megdoblak egy moderátori joggal.
Bővebben: link
Mod: MSN-m nincs, szóval az az út nem járható.
[Szerkesztve]
Aktív témák
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Milyen autót vegyek?
- ROG Strix G16:Tökéletes harmónia
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Linux kezdőknek
- Kerékpársportok
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Büszke apukák és anyukák topikja
- További aktív témák...
- Kezdő Gamer PC MSI RTX 2060 OC / i3-10100F / 16GB DDR4 / Új MSI ház
- Precision 5690 16" FHD+ IPS Ultra 7 165H RTX 1000 Ada 32GB 1TB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Bomba ár! HP Omen - i7-7700HQ I 16GB I 512SSD I 15,6" 4K I Nvidia GTX1050Ti 4GB I Cam I W11 I Gar!
- LG UltraWide UltraGear 38GL950G-B IPS Monitor! 3840x1600 / 175Hz / 1ms / G-Sync! BeszámítOK
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T580 - i5-8G I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I W11 I Cam I Garancia!
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook E754 - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" HD I HDMI I W10 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- LG 45GS95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- AKCIÓ! Dell Precision 5820 XL Tower PC - Xeon W-2123 112GB RAM 512GB SSD 1TB RX 580 8GB Win 11
- Hp Prodesk 600 G3/ G5/ G6 SFF-MT / i5 8-9-10 gen, Hp EliteDesk 800 G4 / Win11- Számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest