- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- weiss: Pant* rant
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Lalikiraly: Astra kalandok @Harmadik rész
- sziku69: Szólánc.
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Gurulunk, WAZE?!
Aktív témák
-
bencek
csendes tag
sziasztok!
va egy nagy prolémám amelyhez segítséget szeretnék kérni!!
Feltelepítettem otthon win xp alá az appserv 2.5.1 verzióját ami a kvetkező dolgokat telepítette:
MySQL 5.0.16-nt, szerver: localhost, felhasználó: root@localhost
php 4.4.1
apache 1.3.34
ezek futnak a c:/appserv/ knyvtárból
phpbb2.0.19 et szeretném ottho a gépre feltenni, kipróbálni beüzemelni, mert egy iskola szerveré kell ugyanezt belőnöm hamarosan..
a kicsomagolt phpbb az appserv alapértelmezett futtató-könyvtárába lett elhelyezve (C:\AppServ\www\phpBB2)
kiadom a parancsot localhost/phpbb2/ ejn installálás felület! Örülök, de miután kitöltöttem az adatokat és telepíteni akarom
a követekző hibaüzenethalmazt kapom:
Warning: mysql_connect(): Access denied for user 'ODBC'@'localhost' (using password: NO) in c:\appserv\www\phpbb2\db\mysql4.php on line 48
Warning: mysql_error(): supplied argument is not a valid MySQL-Link resource in c:\appserv\www\phpbb2\db\mysql4.php on line 330
Warning: mysql_errno(): supplied argument is not a valid MySQL-Link resource in c:\appserv\www\phpbb2\db\mysql4.php on line 331
phpBB : Critical Error
Could not connect to the database
valószinű hogy nem tudom hogyan kell adatbázist bekonfigurálni,
mit kell ott megadni és miért kellazt megadni hiszen uj telepítésnél ég nincs is adatázisom nem?
aki telepített már phpbb-t kérem segítsen........
köszönöm -
deadguy
aktív tag
válasz
Half-Life #407 üzenetére
freeweb, de most jelen pillanatban nincs fennt, mert elkezdtem az XMB-vel szenvedni. Azt sikerült felrakni, nem hiányol semmit sem, de a nyelvet hiába állítom át magyarra, mindig visszaáll angolra....valami ötlet?
[Szerkesztve]
Bocs, csak az admin felületen állítottam át magyarra, a saját profilnál nemAkkor ez megoldódott, de azért ha van ötleted a phpbb-s gondomra, akkor ne tartsd magadban. Thx.
[Szerkesztve] -
-
rdi
veterán
válasz
Half-Life #58 üzenetére
Mondjuk azért egy kis ismétlés után már jobban mennek a dolgok.
Most pl. még mindíg vannak rossz linkek a fórumoldalon.
ez az oldal megvan:
Bővebben: link -
rdi
veterán
válasz
Half-Life #35 üzenetére
OK, ez különösebben nem probléma egy picit átírtam.
De három dolgot nem tudok beállítani mert nem találom:
1) a hozzászólások sorrendjét hol rendezi ? szeretném megfordítani;
2) a kategóriákra a lenyíló menüből nem lehet átlépni, mert hibás helyre mutat;
3) hogyan lehet admin jogokat adni felhasználóknak?
ja és működik.
Különben mivel ez így adatbázist nem használ, esetleg statikus oldalon is elhelyezhető?
[Szerkesztve] -
rdi
veterán
válasz
Half-Life #21 üzenetére
Ja! Statikus oldal: web.interware.hu/erdeip
azon a ...... doxon én bemenetem a phpMyAdminba, ott létre hoztam egy erdei adatbázist és feltöltöttem a nuke -kal. Azóta kitöröltem, de maga az adatbázis név ottmaradt. Ja és nem lehet privilégiumot beállítani!!!
De localhoston se műxik.
Firefoxban az jön be amit írtam, az explorer meg el sem indul php-val...
[Szerkesztve] -
rdi
veterán
válasz
Half-Life #14 üzenetére
a doxon
És firefoxban amikor megnyitom az install.php -ét ezt látom:
'ar([_-][a-z]+)?', 'bulgarian' => 'bg', 'catalan' => 'ca', 'czech' => 'cs', 'danish' => 'da', 'german' => 'de([_-][a-z]+)?', 'english' => 'en([_-][a-z]+)?', 'estonian' => 'et', 'finnish' => 'fi', 'french' => 'fr([_-][a-z]+)?', 'greek' => 'el', 'spanish_argentina' => 'es[_-]ar', 'spanish' => 'es([_-][a-z]+)?', 'gaelic' => 'gd', 'galego' => 'gl', 'gujarati' => 'gu', 'hebrew' => 'he', 'hindi' => 'hi', 'croatian' => 'hr', 'hungarian' => 'hu', 'icelandic' => 'is', 'indonesian' => 'id([_-][a-z]+)?', 'italian' => 'it([_-][a-z]+)?', 'japanese' => 'ja([_-][a-z]+)?', 'korean' => 'ko([_-][a-z]+)?', 'latvian' => 'lv', 'lithuanian'TIONS // --------- // Begin error_reporting (E_ERROR | E_WARNING | E_PARSE); // This will NOT report uninitialized variables set_magic_quotes_runtime(0); // Disable magic_quotes_runtime // Slash data if it isn't slashed if (!get_magic_quotes_gpc()) { if (is_array($HTTP_GET_VARS)) { while (list($k, $v) = each($HTTP_GET_VARS)) { if (is_array($HTTP_GET_VARS[$k])) { while (list($k2, $v2) = each($HTTP_GET_VARS[$k])) { $HTTP_GET_VARS[$k][$k2] = addslashes($v2); } @reset($HTTP_GET_VARS[$k]); } else { $HTTP_GET_VARS[$k] = addslashes($v); } } @reset($HTTP_GET_VARS); } if (is_array($HTTP_POST_VARS)) { while (list($k, $v) = each($HTTP_POST_VARS)) { if (is_array($HTTP_POST_VARS[$k])) { while (list($k2, $v2) = each($HTTP_POST_VARS[$k])) { $HTTP_POST_VARS[$k][$k2] = addslashes($v2); } @reset($HTTP_POST_VARS[$k]); } else { $HTTP_POST_VARS[$k] = addslashes($v); } } @reset($H
És így tovább... -
rdi
veterán
Ájájájájájjjj ! Na most először is nekem a doxon van az oldalam (ami most megiont nem elérhető) és a phpmyadminon keresztül lehet az sql-ét elérni, de nem tudtam ott semmit aktiválni. Az nem baj?
Na mindegy, a hétvégén lesz egy kis időm és az UW-én is körülnézek.
Ja közben megjavult a dox.
[Szerkesztve]
illetve azt akartama írni, hogy nincs privilégiumom!!!
[Szerkesztve]
Aktív témák
- 3D nyomtatás
- Linux kezdőknek
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Akciókamerák
- Elektromos autók - motorok
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Realme GT 2 Pro - papírforma
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Bemutatkozott a Lexar legfrissebb, strapabíró memóriakártyája, a Blue Plus
- Hobby rádiós topik
- További aktív témák...
- GIGABYTE GTX 1060 Mini ITX OC 3GB videókártya
- Új ASUS VivoBook 15 X1504VA - 15,6"FHD IPS - i5-1335U - 16GB - 512GB - Win11 - 1,5 év gari - MAGYAR
- Eladó ASUS ROG Zephyrus G14 GA401Q + teljes gamer szett --csere is érdekel
- Apple iPhone 8 - 256 GB - fekete (152)
- FÉLÁRON!!!! Samsung Odyssey G3 S27AG320NU Monitor
- Apple iPhone 12 Mini 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i7 12700K 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700 XT 12GB Rampage SHIVA Enermax 750W
- Bomba ár! Dell Latitude E5450 - i5-5GEN I 8GB I 500GB I 14"FHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- DDR5 8/ 16/ 32GB 4800-5600MHz SODIMM laptop RAM, több db- számla, garancia
- BESZÁMÍTÁS! GigabyteA620M R5 7500F 32GB DDR5 500GB SSD RX6700XT 12GB Bitfenix Nova Mesh Enermax 750W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest