- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sh4d0w: Palpatine - A Terv
- weiss: Pant* rant
- N€T0X|N: SSD cserék
- bambano: Bambanő háza tája
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Aktív témák
-
Kommy
veterán
Valakinek valami ötlete, hogy hogyan lehetne megoldani, hogyha az url-ben van speciális karakter, konkrétan a : [ és ] akkor is be tudjam illeszteni az adott linket.
Eddig az egyetlen megoldásom az hogy átírtam a [ -t %5B-nek a ]-t pedig %5D-nek, de jó lenne valami egyszerűbb megoldás. -
dodopek
addikt
Sziasztok!
Phpbb fórumban van olyan lehetőség, hogy file feltöltést csináljunk, és utána adatbázis szerűen a regisztráltak le tudják tölteni?
Konkrétan a fórumot sulihoz használnánk, ahol sok pps, .doc, és egyéb fileokat osztanánk meg egymással. Megy ez a Phpbb-n belülről?Köszi!
-
"mikor beírom az url-t a böngészőbe"
Pontosan mit is írsz be?"akkor meg: az oldal tulajdonosa még nem töltötte fel a kezdőlapját."
FTP-n feltöltötted a phpbb telepítőt, ott elindítottad, minden sikeresen lezajlott, és azt követően kapod ezt az üzenetet?
Jó helyre (mappába) töltötted fel? (vannak szolgáltatók, akik megadhatnak a root-tól eltérő mappát is) -
Rayrobi
csendes tag
Na most megint lett egy probléma, ezúttal az ATW-s tárhellyel, mikor beírom az url-t a böngészőbe azt írja ki, hogy nincs jogosultság a lap megtekintéséhez, ha pedig az atw-nél megyek rá az oldalamra, akkor meg: az oldal tulajdonosa még nem töltötte fel a kezdőlapját. Üzentem az ATW-nek de nem válaszolnak.
-
Rayrobi
csendes tag
válasz
Fire/SOUL/CD #639 üzenetére
Köszönöm a videót, sokat segített.
-
Először jó, hogy nem adtad fel a küzdelmet és írtál ide. Készítettem egy videót az installálásról, ezzel kapcsolatban pár infó
# phpbb3-at telepítek
# Nem tárhelyre (XAMPP szerver)
# nem állítottam semmit, pusztán a telepítés menetét mutattam be, azokban kaphatsz itt segítségetLetöltés
jelszó: fscd
Codec (ha nem tudnád lejátszani esetleg): TSCC -
Rayrobi
csendes tag
nekem is lenne egy kérdésem, mivel a telepítésnél elakadtam. Feltöltöttem ATW tárhelyre a phpBB2-t, a telepítőnél mikor mindent beírtam, ezt írja ki:
phpBB : Critical Error
Could not connect to the database
MySQL az Ingyenweben van, a verzióját sajnos nem tudom. a kérdésem az, hogy az adatbázis típusa melyik, meg hogy mit kell írnom az adatbázis szerver host-nevéhez, az adatbázisnévhez, -felhasználónévhez valamint -jelszóhoz?
-
sptkyle
senior tag
Jár még ide valaki?
-
Snowy_owl
őstag
Sziasztok!
Nem valami látogatott a topik. De mindegy is.
Szóval annyi lenne a problémám hogy akarok adni az egyik felhasználónak admin jogot de hiába teszem nem működik.
Mit csinálok rosszul?
-
sonar
addikt
Melyik free tárhellyel érdemes próbálkozni?
-
piroskek1
csendes tag
Letöltöttem ezt a forum motort és olyan kérdésem lenne hogy a szolgáltatóm ahol vok 2 MB adatbázisszervert biztosít. Érdemes-e ilyen mérethez forumot nyitni, vagy hamar betelne ? Nem vágom ezt a dolgot nagyon, azért bizok benne nem kérdeztem hülyeséget.
-
Davey7
senior tag
hogyan lehet azt megcsinálni,hogyha egy hozzászólásba beraknak egy képet akkor az ne húzza szét az oldalt? valami beállítás ami átméretezi?
mert próbáltam az imgw -vel és nem működött... -
Davey7
senior tag
nemrég csináltam egy fórumot,de az avatarfeltöltés nem megy....se külső oldalról való linkelés...
Admin felületen beállítottam mindent,de mégsem akar menni...hülye hibákkal eldob.
Mi lehet a baja?már gugliztam,de semmi...
-
SaNyEe
aktív tag
Üdv!
Szeretnék egy fórumot indítani, de akadnak problémáim vele.
Hozzáteszem, hogy fórum téren teljesen noob vagyok. Szóval feltettem a phpbb 3.0.2-t, alapbeállításokat ugye telepítés során megkapta, s kiküldte a mailt nekem a fórum.
Utána próbáltam regelni userként a fórumba, de akkor egy hibát kaptam vissza "A megadott e-mail domainhez nem tartozik érvényes MX bejegyzés."
Mi a hézag?Üdv
Sanya -
scope2007
addikt
szevasztok!
lenne jelentkező egy phpBB fórum elészítéséhez?
jutalom nem maradna el.. pls aki keni vágja az írjon rám egy PMet -
vancha2
aktív tag
Nem túl bonyolult:
- FTP-vel létrehozol a fórumod/images/ mappában egy rangok nevű mappát
- Ide felmásolod a rangok képeit
- Belépsz a fórumod adminisztrációs részébe
- A Felhasználók --> Rangok menüpontban kattints az Új rang hozzáadására
- Beírod a rang nevét és az elérési útvonalát (pl.: images/rangok/moderator.jpg)
- Elküld és már kész is vagy -
kolnay
senior tag
Hi!
A rangot jelző fotókat hova kell feltölteni?
Köszi! -
corm
senior tag
Sziasztok!
A gondom a következő: áthelyeztem a fórumot másik tárhelyre sql export-importtal, minden szép és jó, a gond ott van, hogy bár az adatbázisban szerepelnek a topicok, a fórum oldalon nem listázza ki őket, vagyis magukat a fórumokat sem, így elérhetetlenek a topicok is.
Ötlet?
Mod: na ügyes voltam. Túl hamar járt a kezem, és lassan az eszem. A megoldás, ha esetleg valakinek jóljönne: elfelejtettema kategóriá táblát is átpakolni, ezért nem jelentek meg...
[Szerkesztve] -
vancha2
aktív tag
válasz
Angelvictory #619 üzenetére
A fórumod gyökérkönyvtárában a ''templates'' mappában hozz létre egy új mappát a sablon nevével. Ide másold be a sablon összes fájlját és mappáját. Ezután a ''Fórumadminisztráció''-nál
a bal oldali menüben lent kattints a ''Sablon''-nál a ''Hozzáadás''-ra. Itt megjelenik a sablon neve. Kattints az ''Új telepítésre''. Mostmár fel van telepítve a sablon. Ha módosítani akarod, azt a ''Sablonok'' --> ''Beállítások'' menüpontban tudod megtenni. Ha ezt a sablont szeretnéd alkalmazni a fórumodra, akkor ''Álralános'' --> ''Beállítás'' és itt a ''Kezdősablon''-nál tudod átállítani. Lépj ki a fórum kezdőlapjára és máris az új sablont láthatod. Ha kezdősablon megadása alatt átállítod a ''Felhasználó sablonjának felülírása''-t ''Igen''-re, akkor a felhasználók nem választhatnak egyéni sablont.
Remélem segítettem, és mindent jól írtam. -
vancha2
aktív tag
válasz
Angelvictory #618 üzenetére
Hello!
''yourdomain'' átírása:
''Fórumadminisztráció'' --> bal oldalon az általános menüpontban a ''Beállítások'' --> az ''Oldal neve:'' itt írd át arra amit szeretnél, veg ha nem írsz be semmit akkor eltűnik.
''A _little_ text to describe your forum'' átírása:
u.a. mint előbb csak az ''Oldal neve'' alatti 'Oldal leírása:'' -t kell átírnod.
Remélem nem írtam semmit rosszul -
Angelvictory
csendes tag
És a témákat hogy lehet megváltoztatni? Mert végül is megtaláltam hogy hol, de nem engedélyezi.. mi lehet a gond???
-
Angelvictory
csendes tag
Sziasztok! PhpBB2-es fórumom van, minden jó és szép, csak egy valamit nem tudok beállítani:
felül a fejlécnél van egy szöveg:
yourdomain.com
A _little_ text to describe your forum
Ezt hogyan lehet kivenni, vagy átírni????
Előre is köszönöm a segítségeteket!! -
adik
őstag
hogy tudok meggyőződni arról, hogy a szerveremen tud futni php?
-
Pít
tag
A probléma az, hogy a connect id, ...59-ról cserélődött 58-re.
Hol lehet a fórumban ezt átállítani? -
Pít
tag
Az Extrán átállítottam a telefonszámomat az újra...
Azóta a fórum nem képes csatlakozni...
Lehet, valamit tenni? -
Pít
tag
Most már müxik jól! Kösze!
Háttérképet hogyan állíthatok be.
Mert próbáltam a sablont szerkeszteni, ott a háttérképnek beírtam a linket, aztán mentés, exportálás, és semmi... -
lfalus
csendes tag
á
-
Pít
tag
Képet hogyan lehet megjeleniteni, a fórumban?
-
burgatshow
veterán
válasz
Slayer Valor #601 üzenetére
Nem tud csatlakozni az adatbázis szerverhez. Lehet, hogy megváltozott a szerver címe, vagy a felhasználó adatai módosultak.
Többet ne kérdezz, inkább megírom a fórumot, minthogy phpbb/innovision/smf-et használjak. Vhogy nem jönnek be...
Amiket az 1. bekezdésben írtam azoknak nézz utánna vhogy... -
Pít
tag
Avatar galériát hogyan lehet csinálni?
-
Slayer Valor
őstag
WTF Help!
4 napig tökéletesen ment a fórum, aztán mára meg kidobja ezt:
Egyszeren senki nem tud rámenni:S áááá, most mi a franc ez? ugye nem ment tönkre az egész -
Benmartin
senior tag
válasz
Slayer Valor #598 üzenetére
most látom én is. késő volt már...
-
Slayer Valor
őstag
válasz
Slayer Valor #595 üzenetére
közben eszembe jutott, megvan a hiba, de azért köszönöm midnenkinek
Az adatbázis server hostnevéhez kellett beírnom az SQL5.ULTRAWEB.HU-t, és alá forum-al, mégegyszer alá forum-alez volt a hiba...
-
Benmartin
senior tag
válasz
az az SQL5.ULTRAWEB.HU nem SQL2.ULTRAWEB.HU inkább?
-
norbiphu
őstag
válasz
próbáld meg azt, hogy MySQL 4.x-et választasz. az uw-n már az van egy jó ideje én úgy emlékszem
[Szerkesztve] -
Slayer Valor
őstag
huhh, már nagyon régen csináltam phpbb fórumot (közel egy éve), és totál elfelejtettem az egészet, vagy nemtom... de nem müxik a telepítés
minden adatot beírok, és mikor a ''Telepítés megkezdése'' gombra kattintok, kijön ez...
Vagy 20x próbáltam meg folyton, de nem müxik, pedig mindent helyesen írtam be...
[link]
[link]
Kézikönyv szerint csináltam ([link]), egy dolgot hagytam ki, azt h a config.php jogosultágait nem állítottam 666-ra, de nem is tudtam, mentem tovább, mivel a kézikönyv azt írta semmi gond, nyugodtan haladjunk tovább...
ha vki tudna segíteni, esetleg elmagyarázni mit rontottam el, esetleg feltelepíítené nekem a fórumot, azt nagyon megköszönném!
[Szerkesztve] -
Certee
senior tag
1. Nyisd meg az includes\usercp_avatar.php-t!
2. Keresd meg a következő kódot:
Kód:
switch( $type )
{
case 'jpeg':
case 'pjpeg':
case 'jpg':
return '.jpg';
break;
case 'gif':
return '.gif';
break;
case 'png':
return '.png';
break;
default:
$error = true;
$error_msg = (!empty($error_msg)) ? $error_msg . '<br />' . $lang['Avatar_filetype': $lang['Avatar_filetype'
;
break;
}
3. Cseréld ki ezzel:
Kód:
switch( $type )
{
case 'jpeg':
case 'pjpeg':
case 'image/pjpeg':
case 'jpg':
return '.jpg';
break;
case 'image/gif':
case 'gif':
return '.gif';
break;
case 'image/x-png':
case 'png':
return '.png';
break;
default:
$error = true;
$error_msg = (!empty($error_msg)) ? $error_msg . '<br />' . $lang['Avatar_filetype': $lang['Avatar_filetype'
;
break;
}
4. Mentsd el a fájlt, és töltsd fel a fórumodra.
Ha még mindig hibaüzenetet kapnál, méghozzá egy olyat, mely az avatar méretét kifogásolja, akkor még egy feladat vár rád:
Kód:
if ( $width > 0 && $height > 0 && $width <= $board_config['avatar_max_width'&& $height <= $board_config['avatar_max_height'
)
3. Cseréld ki ezzel:
Kód:
if ( $width <= $board_config['avatar_max_width'&& $height <= $board_config['avatar_max_height'
)
4. Mentsd el a fájlt, és töltsd fel a fórumodra.
Ha egy olyan hibaüzenetet kapnál, hogy ''Unable to upload file'', akkor végezd el a következő változtatásokat is.
Kód:
if ( !($imgtype = check_image_type($avatar_filetype, $error, $error_msg)) )
{
return;
}
3. Szúrd be mögé ezt:
Kód:
if (!is_dir('./images/tmp'))
{
mkdir('./images/tmp', 0777);
}
move_uploaded_file($avatar_filename, './images/tmp/'.$avatar_realname);
list ($width, $height, $type) = getimagesize ('./images/tmp/'.$avatar_realname);
4. Keresd meg ezt:
Kód:
if (!is_uploaded_file($avatar_filename))
{
message_die(GENERAL_ERROR, 'Unable to upload file', '', __LINE__, __FILE__);
}
$move_file($avatar_filename, './' . $board_config['avatar_path'. ''/$new_filename'');
5. Cseréld ki erre:
Kód:
/*if (!is_uploaded_file($avatar_filename))
{
message_die(GENERAL_ERROR, 'Unable to upload file', '', __LINE__, __FILE__);
}*/
rename('./images/tmp/'.$avatar_realname, './' . $board_config['avatar_path'. ''/$new_filename'');
6. Mentsd el, és töltsd föl a fájlt. -
Certee
senior tag
Nos ezt így nehéz megmondani mert nem látok bele a fórumba. Az adatbázishoz nem tud kapcsolódni. Ez lehet azért is mert megváltoztak a paraméterek vagy az adatok. Nekem volt már más ügyben ilyen amikor a szolgáltató frissített. Kérdezd meg őket, hogy nem csináltak e valami változtatást a szerveren. Ha van mentésed az adatbázisról akkor rakd újra a fórumot és a mentéssel állíts vissza mindent. Így rendbe jön mindened egyszerűen.
-
CineDOG
csendes tag
Ezt a fórumot te sehol sem tudod megnézni... www.warezlinks.eu/bb néven jött be, de most semmi. És igen, van mentésem a fórum tartalmáról, csak nem az szállt el, hanem maga az elérési út.
Valaki valahol valamit átírt szerintem, és azóta csak a szerveren létezik a fórum, nem weben. -
CineDOG
csendes tag
Üdv mindenkinek!
Valami jóakaró elvágta a köldökzsinort a fórum és a szerver között. (Vagy valami ilyesmi)
Van nekem cpanel, meg ftp elérés is, mit és hogy csináljak, hogy visszaállítsam a fórumomat? És utána mit mentsek el minden nap is akár, hogy ha valaki megint velem akar szórakázni, akkor gyorsan visszaállítsam?
Várom a segítő válaszokat, mert a felhsználók is nagyon nyavajognak már, meg én is frissítgetném, ha már végre ráérek.
Köszönöm! -
Pít
tag
A rangokat, hogyan lehet megjeleníteni?
Mert beállítottam párat, de a hozzászólásoknál nem jeleníti meg... -
Certee
senior tag
Pít!
Kész a tiéd is!
Regisztrálj, hogy meg tudjalak tenni adminnak. -
Certee
senior tag
Pít!
Az adatbázis jelszó is kéne. -
Certee
senior tag
válasz
_MaSTeRFoXX_ #573 üzenetére
Szívesen!
-
Certee
senior tag
válasz
_MaSTeRFoXX_ #571 üzenetére
Na most már Site Admin vagy és be tudsz lépni.
-
Certee
senior tag
válasz
_MaSTeRFoXX_ #568 üzenetére
Kész!
Azért van néhány dolog amit át kell állítani ha mindent rendesen akarsz használni de azokat megtalálod a fórum hivatalos oldalán leírva. Sok sikert. Ha elakadsz akkor kérdezz és segítek.
Ja igen! Regisztráld magad aztán megteszlek adminnak mert csak akkor férsz hozzá a fórumodhoz. Aztán meg törölj engem. -
Certee
senior tag
válasz
_MaSTeRFoXX_ #568 üzenetére
Oké csinálom.
-
Certee
senior tag
válasz
_MaSTeRFoXX_ #566 üzenetére
Kéne a fw-s hozzáférés!
-
Certee
senior tag
válasz
_MaSTeRFoXX_ #563 üzenetére
Felrakjam neked?
-
Benmartin
senior tag
válasz
_MaSTeRFoXX_ #563 üzenetére
atw, uw sokkal jobb.
-
-
Certee
senior tag
válasz
_MaSTeRFoXX_ #561 üzenetére
Szerintem az a legegyszerűbb. Ráadásul semmit nem vesz észre a használó, hogy a fórum nem ugyanazon a szerveren van.
-
Certee
senior tag
válasz
_MaSTeRFoXX_ #558 üzenetére
Úgy látom, hogy a szolgáltató nem engedi. Mert az extension.inc fájlt és az includes könyvtárat keresi. Mintha nem találná meg. Pedig ott van. Más szolgáltatónál gond nélkül működik.
Azt javaslom, hogy a fórumot tedd fel pl a freewebre és az oldaladon meg add meg neki az elérést. Így nem kell átjelentened sehol. Csak a fórum legyen a másik szolgáltatónál. Nekem is így van megoldva az egyik oldalam. -
Certee
senior tag
válasz
_MaSTeRFoXX_ #558 üzenetére
Igen látom! Még nem tudom mi a baj de rajta vagyok.
-
Certee
senior tag
válasz
_MaSTeRFoXX_ #556 üzenetére
Nézem!
Az installálást megcsináltad már vagy csak felmásoltad a tárhelyre a fájlokat? -
Certee
senior tag
válasz
_MaSTeRFoXX_ #553 üzenetére
A könyvtárszerkezet rendben van? Mert olyan mintha nem találná. Nem biztos csak egy ötlet volt.
Szerk: ha adsz egy hozzávérést akkor szívesen megnézem neked. Csináltam már egy pár ilyen fórumot.
[Szerkesztve] -
Benmartin
senior tag
válasz
_MaSTeRFoXX_ #549 üzenetére
talán$_SERVER['DOCUMENT_ROOT']
de ezt most csak úgy tesztelés nélkül mondom egy próbát megér.
[Szerkesztve] -
_MaSTeRFoXX_
csendes tag
AZ ATW jobban tetszik... nincs fájlméretkorlát
-
Certee
senior tag
válasz
_MaSTeRFoXX_ #549 üzenetére
Próbáld meg a freewebet. Nekem ott van pár fórumom és gond nélkül működnek.
-
Benmartin
senior tag
válasz
_MaSTeRFoXX_ #547 üzenetére
$phpbb_root_path-al van szerintem a probléma azért nem tud includolni.
-
_MaSTeRFoXX_
csendes tag
Sziasztok!
Felmásoltam egy TÁR.HU-s tárhelyre a phpbb fórumot, fel akartam telepíteni, de a telepítő sem jön be. Egyszer már ATW-re telepítettem ilyet, de nem tudom hogy most mit rontottam el.
Ezt kaptam eredményül:
Warning: main(): Failed opening './../extension.inc' for inclusion (include_path='.:/usr/share/php:/usr/share/pear') in /mnt/tarstore0/web/m/a/masterfoxx/install/install.php on line 314
Warning: main(): open_basedir restriction in effect. File(./../includes/constants.) is not within the allowed path(s): (.) in /mnt/tarstore0/web/m/a/masterfoxx/install/install.php on line 322
Warning: main(./../includes/constants.): failed to open stream: Operation not permitted in /mnt/tarstore0/web/m/a/masterfoxx/install/install.php on line 322
Warning: main(): Failed opening './../includes/constants.' for inclusion (include_path='.:/usr/share/php:/usr/share/pear') in /mnt/tarstore0/web/m/a/masterfoxx/install/install.php on line 322
Warning: main(): open_basedir restriction in effect. File(./../includes/functions.) is not within the allowed path(s): (.) in /mnt/tarstore0/web/m/a/masterfoxx/install/install.php on line 323
Warning: main(./../includes/functions.): failed to open stream: Operation not permitted in /mnt/tarstore0/web/m/a/masterfoxx/install/install.php on line 323
Warning: main(): Failed opening './../includes/functions.' for inclusion (include_path='.:/usr/share/php:/usr/share/pear') in /mnt/tarstore0/web/m/a/masterfoxx/install/install.php on line 323
Warning: main(): open_basedir restriction in effect. File(./../includes/sessions.) is not within the allowed path(s): (.) in /mnt/tarstore0/web/m/a/masterfoxx/install/install.php on line 324
Warning: main(./../includes/sessions.): failed to open stream: Operation not permitted in /mnt/tarstore0/web/m/a/masterfoxx/install/install.php on line 324
Warning: main(): Failed opening './../includes/sessions.' for inclusion (include_path='.:/usr/share/php:/usr/share/pear') in /mnt/tarstore0/web/m/a/masterfoxx/install/install.php on line 324
Ha tudtok, légyszi segítsetek! -
Pít
tag
Úgy adtam meg, ahogy a fórum elején leírtátok...
Telepítette ezt a motort vki extrára? -
Pít
tag
Légyszíves segítsetek, mi lehet a baj?
Talán, hogy külön mappába tettem? -
Pít
tag
De múltkor ftp-n sem hagyott csatlakozni, a szerver...
lehet, hogy most is ilyesmi van... -
Pít
tag
válasz
norbiphu #539 üzenetére
külön mappába tettem, elindul a telepítő, kitöltöm a mezőket, a localhostnál azt adom meg amit az extra megadott, aztán install gomb...
és ez jön ki...
adminisztrátornak azt adok meg amit akarok?
Amire a topik elején azt írta a tanult kolléga, hogy ne nyúljak, ahhoz nem nyúltam... -
Pít
tag
válasz
norbiphu #535 üzenetére
Köszönöm a segítséget, továbbjutottam..
de ha lenyomom az installt ezt írja ki:
Warning: main(): Unable to access ./../db/mysql4.php in /sparebig/userstore/a/r/arachnida/web/wwwroot/forum/includes/db.php on line 35
Warning: main(./../db/mysql4.php): failed to open stream: No such file or directory in /sparebig/userstore/a/r/arachnida/web/wwwroot/forum/includes/db.php on line 35
Warning: main(): Failed opening './../db/mysql4.php' for inclusion (include_path='.:') in /sparebig/userstore/a/r/arachnida/web/wwwroot/forum/includes/db.php on line 35
Fatal error: Cannot instantiate non-existent class: sql_db in /sparebig/userstore/a/r/arachnida/web/wwwroot/forum/includes/db.php on line 60
külön forum mappába tettem, az index.php-t mikor kell átnevezni forummá?
Előre is köszi! -
Pít
tag
válasz
paramparya #533 üzenetére
Ja akkor jó!
De, hogyan indítom el a telepítőt?
Mert amit letöltöttem, abban html meg php file-k vannak,
és az a kitöltögetős intalja onnan nem jelenik meg.. -
Pít
tag
Most találtam egy magyar oldalt, ahol van telepítő...
http://www.covermaker.fanklub.hu/
De innen nem engedi, próbáltam a leírtak szerint..
Ha innen nem lehet, akkor a letöltött file-ból hogyan lehet telepíteni?
Köszi! -
Pít
tag
Sziasztok!
A honlapom mellé szeretnék fórumot föltenni, ami az extrán van...
MySQL-t külön kell aktiválni, hogy feltehessem? v. akkor a honlappal gondok lesznek? (sima HTML)
Köszönöm! -
norbee3al
tag
válasz
burgatshow #519 üzenetére
mysql van, de php-t azt nem tudom
-
norbee3al
tag
válasz
burgatshow #516 üzenetére
lövésem sincs, hol tudom ezt megnézni?
-
norbee3al
tag
válasz
burgatshow #514 üzenetére
-
norbee3al
tag
válasz
Winner_hun #512 üzenetére
fennt van nem ez a gond! valamit nem szeret, csak a php kódot írja ki szövegesen, nem tudom installálni!
-
norbee3al
tag
hi!
nekem krixkraxokat ír ki ha telepíteni akarom, mi lehet a gond???? -
norbiphu
őstag
A templates mappában az adott téma könytárábán az adott témanév.css - t szerkeszd (pl (subSilver.css).
Oda van írva megjegyzésben, hogy mi micsoda, persze angolul úgyhogy egy kis angoltudás azért elkel hozzá.
Szerkesztés után meg csak fel kell tölteni értelemszerűen.
üdv
Screammm
[Szerkesztve] -
Pob20
tag
Helló!
az lenne a érdésem, hogy phpbb 2.0.19 használok és álandoan egy csomo user ki léptet a rendszer és vendégként irogat! ez mitől lehet és hogyan orvosolható!
A jelenség valamikor minden hozzászólásnál ki bobja az embert de lehet, hogy csak 2-3 hozzászólás után...
köcci! -
Underground2
tag
hello!!!
mert nem irtatok a 495-os emberkenek valaszt?
nekem is ez a gondom es nem igazan sikerul megoldani!!!
annyi,hogy en az extra.hu-ra probalom felrakni a phpBB 2.0.19-es verziot!!!
mia hiba?
koszi -
peltar
tag
Átköltöztettem a fórumom egy új helyre, és valamilyen oknál fogva nem megy az automatikus bejelentkezés. Legalábbis a felhasználók nagy részénél. Mert állítólag néhány embernél működik.
Szerver vagy user oldalon lehet a probléma?
Ja, a cím: [link]
[Szerkesztve] -
deadguy
aktív tag
Hali! Ha egy tetszőleges fórum sablonban szeretném a betűméretet átállítani, akkor (miután átállítottam) felajánlja, hogy exportáljam, utána közli hogy nem lehet írni a theme.cfg filet (annyi baj legyen, letöltöttem a file-t és utána vissza fel a helyére). És ugyanolyan méretűek maradtak a betűk.... valami ötlet?
Aktív témák
- Hegesztés topic
- Windows 10
- Házimozi haladó szinten
- Milyen TV-t vegyek?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Nintendo 3DS és DS topic
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- Nagyrobogósok baráti topikja
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- További aktív témák...
- Gigabyte B450M S2H + Ryzen 5 1400 kisebb-nagyobb hibával
- Nokia 105 4G (2023) charcoal, Nokia 110 4G (2023) midnight blue
- ASRock B550 PG Velocita + Ryzen 5 3600 + 32GB (4x8GB) DDR4 3600Mhz CL18
- Philips 58PUS8505 Smart LED Televízió,146 cm, 4K Ultra HD ,Android, Ambilight, HDR10+ KIJELZŐHIBÁSAN
- Canon EOS 250D kiegészítőkkel, táskával (CSAK 200 expoval !!! )
- ÖRÖK GARANCIÁVAL - OLCSÓ, LEGÁLIS SZOFTVEREK 0-24 KÉZBESÍTÉSSEL - Windows - Office - LicencAruhaz.hu
- Bomba ár! Dell Latitude E7250 - i7-5GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- AKCIÓ! AMD Ryzen 7 3800X 8mag 16szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Kompakt, megbízható és szuperolcsó Dell Latitude 3180!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest