- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Meggyi001: Nyilvános wc-k.....még mindig hiánypótló...
- GoodSpeed: AMD Ryzen 7 7700X vs AMD Ryzen 9 9900X Cinebench R23 & R24 Benchmarkokban mérve
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Meggyi001: RTX 5060 - Az új népkártya?
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- LordAthis: AI (és másra is használt) Cluster építése - Második Cikk
- koxx: Bloons TD5 - Tower Defense játék
Aktív témák
-
Feri1990
tag
Vki tudja hogy miért egyforma mindenki IP je a fórumon ?
-
Szabesz
őstag
Üdv!
A fórum ''beépített'' szövegeit hol lehet(?) módosítani? Pl amit most szeretnék megváltoztatni ''Ki van itt?'' link. -
bencek
csendes tag
sziasztok!
va egy nagy prolémám amelyhez segítséget szeretnék kérni!!
Feltelepítettem otthon win xp alá az appserv 2.5.1 verzióját ami a kvetkező dolgokat telepítette:
MySQL 5.0.16-nt, szerver: localhost, felhasználó: root@localhost
php 4.4.1
apache 1.3.34
ezek futnak a c:/appserv/ knyvtárból
phpbb2.0.19 et szeretném ottho a gépre feltenni, kipróbálni beüzemelni, mert egy iskola szerveré kell ugyanezt belőnöm hamarosan..
a kicsomagolt phpbb az appserv alapértelmezett futtató-könyvtárába lett elhelyezve (C:\AppServ\www\phpBB2)
kiadom a parancsot localhost/phpbb2/ ejn installálás felület! Örülök, de miután kitöltöttem az adatokat és telepíteni akarom
a követekző hibaüzenethalmazt kapom:
Warning: mysql_connect(): Access denied for user 'ODBC'@'localhost' (using password: NO) in c:\appserv\www\phpbb2\db\mysql4.php on line 48
Warning: mysql_error(): supplied argument is not a valid MySQL-Link resource in c:\appserv\www\phpbb2\db\mysql4.php on line 330
Warning: mysql_errno(): supplied argument is not a valid MySQL-Link resource in c:\appserv\www\phpbb2\db\mysql4.php on line 331
phpBB : Critical Error
Could not connect to the database
valószinű hogy nem tudom hogyan kell adatbázist bekonfigurálni,
mit kell ott megadni és miért kellazt megadni hiszen uj telepítésnél ég nincs is adatázisom nem?
aki telepített már phpbb-t kérem segítsen........
köszönöm -
bencek
csendes tag
sziasztok!
va egy nagy prolémám amelyhez segítséget szeretnék kérni!!
Feltelepítettem otthon win xp alá az appserv 2.5.1 verzióját ami a kvetkező dolgokat telepítette:
MySQL 5.0.16-nt, szerver: localhost, felhasználó: root@localhost
php 4.4.1
apache 1.3.34
ezek futnak a c:/appserv/ knyvtárból
phpbb2.0.19 et szeretném otthon a gépre feltenni, kipróbálni beüzemelni, mert egy iskola szerveré kell ugyanezt belőnöm hamarosan..
a kicsomagolt phpbb az appserv alapértelmezett futtató-könyvtárába lett elhelyezve (C:\AppServ\www\phpBB2)
kiadom a parancsot localhost/phpbb2/ ejn installálás felület! Örülök, de miután kitöltöttem az adatokat és telepíteni akarom
a követekző hibaüzenethalmazt kapom:
Warning: mysql_connect(): Access denied for user 'ODBC'@'localhost' (using password: NO) in c:\appserv\www\phpbb2\db\mysql4.php on line 48
Warning: mysql_error(): supplied argument is not a valid MySQL-Link resource in c:\appserv\www\phpbb2\db\mysql4.php on line 330
Warning: mysql_errno(): supplied argument is not a valid MySQL-Link resource in c:\appserv\www\phpbb2\db\mysql4.php on line 331
phpBB : Critical Error
Could not connect to the database
valószinű hogy nem tudom hogyan kell adatbázist bekonfigurálni,
mit kell ott megadni és miért kellazt megadni hiszen uj telepítésnél ég nincs is adatázisom nem?
aki telepített már phpbb-t kérem segítsen........
köszönöm -
<MZ/X>
őstag
Sziasztok. a phpbb-ben meg lehet csinálni azt hogy a téma címét szerkesztjük? köszi
-
norbiphu
őstag
Nem lehet hogy vmi rossz helyre illesztettél / nem illesztettél be az attachment mod telepítésnél?
Mondjuk ha igen, az rohadt idegesítő van egy - két mod (attachment nem tudom ilyen - e), aminél kell szerkeszteni 10 - 20 - 30 fájlt és egy helyen elbaltázod, utána meg keresheted hol a hiba.
-
norbiphu
őstag
Hi!
Ha beállítod a jogosultságnál az olvasást arra hogy REG akkor csak a regisztráltak látják a témákat, a többi csak ürességet lát.
A másodikat meg megoldhatod úgy, hogy ha regisztrál egy tag, akkor az admin - nak kelljen aktiválni és csak utána használhatja az accountját. Ez az általános beállításoknál, a felhasználó aktiválásánál van. Utána meg fel kell rakni egy egyszerű modot (sajna nem emlékszem a nevére, de ha kell megkeresem), amivel kilistázhatod külön az aktív és a még inaktív felhasználókat.
A harmadikat meg nem tudom
Screammm -
nofene
aktív tag
Nyah hogyaszongya... megvan ám az attachment_mod amit próbálok is telepíteni 1000-rel de nem hagyja magát a gaz. Felraktam egy szűz phpBB 2.0.19-et, aztán egyből utánna bemásoltam az attachment_mod fájljait ahogy kérte, majd szépen telepítés nem is kajabál semmiért mindent bőszen pakol.
Aztán Contrib illetve Install könyvtárakat lekaszálom, ne morogjon már mégse, hurrá repül a fórum, postolás lássuk, semmi attachment lehetőség. Naaaa... Mind1 nem esünk ám kétségbe futás admin panelra jujj dejó mi mindent odarakott biztos aktiválni kell v. vmi, igenám de akármelyik opcióra klikkelek kapok egy ilyen kis mosolygós mondatot:
Fatal error: Call to undefined function include_attach_lang() in C:\html\phpBB2\admin\admin_attach_cp.php on line 52
És minden egyes attachment_mod-hoz tartozó opcióra ezt kapom. Hát milyen dolog már ez?
[Szerkesztve] -
nofene
aktív tag
Sziasztok!
Segítségre volna szükségem, szóval: phpBB fórummotorral csinálgatok egy kis boardot és 1-2 dolgot nem tudok megoldani:
1. A fórumot csak és kizárólag regisztrált tagok láthassák. Vendégek kizárva.
2. Regisztrációt le kéne zárni, tehát ne regisztrálhasson senki, az admin panelbe már ugyan beraktam egy felhasználó hozzáadása hacket, de még jobb lenne ha meg lehetne hívni a tagokat mondjuk egy e-mail segítségével és csak azok tudnak regisztrálni akik e-mailt kaptak. Ez annyira nem fontos.
3. Attachmentek.. Ehhez kéne még vmi jó hack ha tud vki, h lehessen mellékelni képeket stb. ez viszont életbe vágó...
A válaszokat előre is köszi -
<MZ/X>
őstag
Ezer, örök há
lám Sreeammm!! -
norbiphu
őstag
Hát egy vagy egyszerűbb lépésben, illetve lépésekben semmikép sem lehet, mivel az sg nem phpbb - t használ, másodszor meg ha jól tudom az adatbázisból nem is tudsz exportálni (ez nem 100).
#454 peltarHa phpmyadmin felületről exportálod az adatbázist, akkor nem lesz ilyen probléma és később ugyanitt tudod majd helyreállítani.
#463 hnorbert
Admin menüben bemész a configuration (beállításokhoz) és ott van olyan disable board (fórum kikapcsolása) ott a nemet változtasd igenre és kész
[Szerkesztve]
[Szerkesztve] -
norbiphu
őstag
feltöltöd a témát a themes mappába (fontos hogy a mappa neved ne nevezd át mert nem fogja felismerni normálisan ha megváltoztatod)
ezután admin panelre mész, Styles Adminnál pedig az Add - ra klikk és ott telepítheted. ezután fenn lesz már csak át kell állítani a general optionsban.
#472 az meg működik ha rákattintok nálam
[Szerkesztve] -
<MZ/X>
őstag
Minden tippnke örülök!
-
<MZ/X>
őstag
Senki nem tud nekem segíteni?
-
<MZ/X>
őstag
A legnagyobb alázattal kérem a segítséget
-
<MZ/X>
őstag
Nagyon kéne a segítség
-
<MZ/X>
őstag
Esedezm a segítségért
-
<MZ/X>
őstag
És még az is baj hogy amikor rámegyek hogy több emotikion és egy smiely-ra rákattintok akor nem rakja be a hsz-be. Be kell állítani valamit?
-
<MZ/X>
őstag
Lenne egy égető kérdésem. Hol lehet beállítani a témát? met raktam fel egyet csak nem tudom beállítani...plz help
-
_XXXXX_
tag
Igazán nemtudok segíteni csak phpbb-m van nincs nuke-m de esetleg egy komplett törlés és újra felrakás segíthet. Egyébként meg úgytudom az atw-nek nem olyan jó a mysql szervere ezért nem is raktam oda a fórumot (bár lehet hogy már nem olyan rosz) de én nemsok jót hallotam róla.
-
bbking
aktív tag
help!
UP -
bbking
aktív tag
Hi all!
Nuke-ot használok ATWn és a fórummal lenne egy kis probléma. Szal frissítettem a fórumot, mert nem működött és nem tudok az admin menün belül a fórum beállításaiba menni, az alábbiakat írja:
Warning: ini_set() has been disabled for security reasons in /mainfile.php on line 20
Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /mainfile.php:20) in /includes/sessions.php on line 233
Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /mainfile.php:20) in /includes/sessions.php on line 234
Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /mainfile.php:20) in /modules/Forums/admin/index.php on line 647
Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /mainfile.php:20) in /modules/Forums/admin/index.php on line 648
Ha a fórumra nyomok simán, akkor megjelenik, hogy nincs fórum, de ott is hibaüzenetek ad:
Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /header.php:33) in /includes/sessions.php on line 233
Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /header.php:33) in /includes/sessions.php on line 234
Valaki segítsen legyen szíves, nagyon fontos lenne... Köszönöm... -
thedriver
tag
Láma kérdés: ha freeweb.hu-s oldalra akarok feltenni ilyen fórumot, akkor a freeweben mit és hogyan kell pontosan beállítanom hozzá? (SQL)
-
_XXXXX_
tag
sory kétszer ment el.
[Szerkesztve] -
_XXXXX_
tag
Nem tudom mennyire vág a témába és nem is olvastam még el az összes hozzászólást ha volt már vagy ha nem ide való akkor sory.
A probléma a következő van egy régi sg-ingyenes fórum amiből szeretnénk át menteni a hozzászólásokat egy új phpbb fórumba(sok hozzá szólás van több mint 1 év termése nem akarunk megválni tőle). Meg lehet ezt oldani valahogy?
-
hnorbert
csendes tag
Szaiasztok!
Debianos phpbb2 telepitesi problmám van, Ha valaki tud segitene az jo lenne.
felraktam a phpbb2, phpbbb2-conf-mysql, csomagolat.
A /usr/share/bb2 symlink a www-be.
A bongeszoben az alabbi uzenetet kapom ''Sorry, but this board is currently unavailable. Please try again later''
Az admin felhasznalo jelszavat atirtam mysql-be, ezutan az adim
be tudok jelentkezi, az uzenet ugyanaz nem latom meg a test forumot sem, de az admin feluletre mar be tudok lepni. (bbb2/site/admin/)
Mit kell tennem, hogy lassam a forumokat, menjen a faq, regisztracio??
(az emlegetett install.php nem talalom)
[Szerkesztve] -
b14
senior tag
válasz
Slayer Valor #460 üzenetére
Fel vagy véve
-
Slayer Valor
őstag
Valaki segíthetne hogyan kell feltolni a phpbb-t.
2.0.17 es verziót használnám. Nos feltöltöttwm mindent, egyedül egy ''.htacces'' nevű 60 bájtos fájlt nem akar felrakni... nemtudom, lehet ez a probléma, de minden ok, de nem akarja elindítani a telepítést. Lehet h rosszul írtam be a címet, de ez van a kézikönyvben is:
Hívjuk meg a fórumunk könyvtárjában lévő install/install.php-t (pl. www.oldal.hu/~felhasznalo/forum/install/install.php). Itt a következőt fogjuk látni:
Hát én ezt írtam be:
http://www.kiskocsma.uw.hu/kiskocsma/forum/install/install.php
Nemtudom, sztem tökrosszul írtam be, de ha jól, akor vki help me! MSN-en elérhető vagyok az adataimnál található e-mail címnél (2.)
Elég lol, h a sztem legegyszerübb dolgot nem bírom megcsinálni... -
~DD~
tag
Szépjónapot mindenkinek!
Lenne egy phpBB2-vel kapcsolatos kérdésem:
Amikor a fórumot egy FRAME-be linkelem be, akkor az helyesen megjelenik. Ha egy felhasználó belép a fórumba, akkor viszont felülírja a böngészőablak tartalmát, és ez nekem nem igazán tetszik. Tehát az lenne a kérdésem, hogy ez ellen mit lehet tenni, kikapcsolható-e ez? -
spezyal_
tag
üdv.
hogy tudok átnevezni egy már meglévő témát??
nekem sehogyse akar sikerülni.. pedig már találtam vmi hasonlot, de ha oda beirom az uj cimet, akkor sehol egy gomb vagy vmi, hogy mentse a beállitasokat..
thx.
szerk:
a moderálásnál találtam egy ilyet, h :
A téma új címe : ______________________________
de gombok tsak azok vannak,h :
megjelölt hozzászolások szétválasztása + szétválasztás a bejelölt hozzászólástól...
thx.nochmal..
[Szerkesztve] -
peltar
tag
Sziasztok!
Eddig az uw-n volt az oldalam, most költözöm át a dox-ra.
A kérdés: Az eddigi hozzászólásokat hogy tudom átvinni?
Találtam egy adatbázis mentése -visszaállítása menüpontot, viszont az akárhányszor próbálom, mindig 502-es hibát dob. ''A php script túllépte a futási keretet'' -
Jackjoe
csendes tag
Szevasztok!
Kérdésem a következő: hogyan tudom beállítani azt, hogy az ő és ű betűk is helyesen jelenjenek meg a téma címekben? Ugyanis a többi ékezetes betű jó, és az ő és ű is jó a hozzászólásokban, de a téma címében pl. az ő betű helyett ezt írja: & # 3 3 7 ; (A szóközöket én tettem bele, mert azok nélkül itt szépen ő-ként jelenik meg a fenti kód.)
Help!
[Szerkesztve]
[Szerkesztve] -
[pod]Diablo
őstag
nemtudja valaki hogy hogyan rakjak fel emotikonokat?
-
hz hefti
tag
válasz
[pod]Diablo #450 üzenetére
megkaptam, feltettem, megy
nincs mit -
hz hefti
tag
válasz
[pod]Diablo #446 üzenetére
ez erdekes
ha dobsz egy mailt az adatokkal (jelszo stb)
megcsinalom neked -
[pod]Diablo
őstag
nemkell valamit csiálnom hogy feltudjak lépni az uw-s oldalamra?mert már kétszer ergisztráltam és mind a 2-dzer ezt írta hogy a keresett olda nem létetezik.Azon kívül hogy feltöltöm azokat a fájlokat nem kell mást csinálni?vagy nem kell valami csináln ia total comanderbe az ftp-nél hogy rátudjak lépni az oldalamra?
amúgy mikor azt írja Half life hogy állítsam be a MyslQ-t akkor ot azt megcsináltam és azt írta ki utánna:
Esély van rá, hogy egy hibát találhattál az SQL szintaktikai elemzőben (parser). Vizsgáld meg gondosan a lekérdezésedet, ellenőrizd, hogy az idézőjelek jók és jól illeszkednek. Más lehetséges hiba oka lehet, hogy binárisan töltöttél fel egy fájlt az idézett szövegmezőn kívül. Kipróbálhatod a lekérésedet a MySQL parancssoros felületén. A MySQL szerver hibakimenete alul látható, ha van ott valami, az segíthet felderíteni a hiba okát. Ha még mindig gondjaid vannak, vagy a szintaktiaki elemző (parser) hibát jelez, ahol a parancsoros felületen végrehajtódik, redukáld a problémát okozó SQL lekérdezést egy egyszerű lekérdezéssé, és küldd el egy hibajelzésben (bug report) az alsó Kivágás részben levő adatokkal együtt:
----Kivágás Kezdete----
eNoljU1Og0AARiduTMYbdPWZNK5gOgNMteOKItYm/MnUatwYDGibjJUCNbrzCF7BE3klqX7Lly/v
hXme5gqBQOAgChMFDxKupHrR4wGlwVIrDOelQrs1ddG0VcPM+pHVq9p6g8OcUziceyMhRlyCc+UJ
JSVM9TJB+F5jSOMPfR31XiaY4HbbFZuyaErbvD7TG50j1Rb8WZgsLCzDvnm73iBO7+dR5EMyTrPY
V31nzIRdG5dmV9n+Z6V6r3TZBJdNVU31BY38ZKaw2tm77sk+o3/RvGiOB4fk56slhJL/PUw7fJ6Y
7px8HxFyNybk4BdUmUEB
----Kivágás Vége----
----Feldolgozatlan Kezdete----
ERROR: C1 C2 LEN: 4 5 35
STR:
CVS: $Id: sqlparser.lib.php,v 2.27 2004/11/05 00:41:55 lem9 Exp $
MySQL: 4.1.10-standard-log
USR OS, AGENT, VER: Win MOZILLA 5.0
PMA: 2.6.1-pl3
PHP VER,OS: 4.3.9 FreeBSD
LANG: hu-utf-8
SQL: Rar!
ijenkor mit csiáljak? -
hz hefti
tag
válasz
[pod]Diablo #443 üzenetére
regelsz uw -n es feltoltod a sok mappat meg filet. bongeszoben http://teoldaladneve.uw.hu/index.php
innentol a 9. pont -
[pod]Diablo
őstag
-
hz hefti
tag
válasz
[pod]Diablo #440 üzenetére
katt ide: => Bővebben: link
-
hz hefti
tag
válasz
Darth_Revan #439 üzenetére
adminkent kattints a topic cimere es elso hozzaszolas szerkesztesenel at tudod irni
-
[pod]Diablo
őstag
azt szeretném kérdezni hogy inen letöltöttem a zelepítőjét és hogy mit kell csinálni vele?
inene töltöttem le:
Bővebben: link -
hz hefti
tag
válasz
Darth_Revan #436 üzenetére
admin oldalon forum managelesnel lehet
-
Darth_Revan
veterán
Sziasztok!
PhpBB-hez kapcsolódóan lenen 1 kérdésem,mégpedig,hogy egy felhasználó által létrehozott fórum téma címét,hogy lehet módosítani? -
Lizzard
aktív tag
Szia Half-Life!
Nem tudom, olvasod e még mostanában is ezt a topicot, talán igen, és akkor tudsz nekem segíteni...
Látom te nagyon benne vagy a PHP fórum motorokban.Az lenne a kérdésem, hogy tudnál-e segíteni PHPbb fórumot beüzemelni? Láttam, azt írtad, hogy UW-s tárhelyre kellene feltelepíteni a fórumot, most az a helyzet, hogy igazából egy Kábelszatos (www.kabelszat2002.hu) tárhelyre lenne jobb feltenni. Szerinted megoldható ez?
Üdv: Ádám -
peltar
tag
''Miért ne olvasgathatná ? Joga van.''
Persze hogy joga van hozzá, csak azt nem értem, hogy egy kivülálónak miért érdekesek egy kissebb baráti társaság mindennapjai. Vagy csak olyan jó a viccrovatunk?
''Mondjuk érdekes, hogy mod kell hozzá, a fusionban simán van ilyen panel...''
Azon én is meglepődtem, hogy ilyen fontos információhoz mod kell, de az a lényeg hogy megoldódott. -
peltar
tag
Találtam egy modot, ami részletesebb információt ad a felhasználókról, köztük azt is amire szükségem volt, azaz hogy mikor volt utoljára bejelentkezve.
Érdekes módon találtam egy usert aki 2 hónapja regisztált, neve és email címe alapján senki sem ismeri, de rendszeresen olvassa az oldalt.Most már csak arra kellene rávenni, hogy szóljon is hozzá az oldalhoz.
Nézegetem tovább a modokat, hátha a másik problémára is van megoldás. -
rdi
veterán
Hát nem is kell nagy tudás a táblához, csak phpMyAdmin de az nagyon, válaszd a magyar nyelvet.. DEe én sem gondolm, hogy ott kéne keresgélni, csak úgy írtam, ha minden kötél szakad... mindenestre előtte csinálj biztonsági másolatot.
Azért furcsa, hogy nem jegyzi valahol a hozzászólások számát, mert szinte mindegyik forummotorban vannak rangok. A rangok kiosztásához pedig kell a hsz-ek száma... -
rdi
veterán
Csak körvonalakban tudok neked válaszolni, de általában nagyon hasonló az összes ilyen rendszerben.
Ugye az adatbázisban (MySql) található egy tábla a userek adataival (itt van pl. a jelszó) , és innen kérdeznek le a programok.
Szerintem a phpBB-ben az adminisztrátor menüben lennie kell egy userek adatai, vagy hasonló parancsnak, ahol ezt meg tudod nézni.
Ha admin vagy, akkor a felhasználók listája elérhető a számodra. ezen kívül van még egy felhasználó törlése menüpontod is.. -
peltar
tag
Üdv!
Két kérdésem lenne a szakikhoz.
Az első: azt hogy lehet megoldani, hogy minden hozzászóláshoz odaírja, hogy az hanyadik a topicban.
És a második: hogy lehet megnézni egy felhasználóról, hogy mikor járt utoljára az oldalon.
Azért kellene mert van néhány 0 hozzászólásos tagom, és ha a regisztrálás óta nem is jártak az oldalon, akkor törlöm őket, hogy hitelesebb legyen a statisztika. -
rdi
veterán
KEdves barét!
Az ilyen egyszerűen nem fog menni. Kérlek keresd meg azt a modot, ami szóról szóra a szádba rágja, hogyan teheted meg amit akarsz.
Gondolom te egy saját index oldalt szeretnél, ahonnan elérheted a fórumot, amit egy alkönyvtárba raksz.
Nos erre van mod!
(Egyébként is egészen pofás portált létre lehet hozni modokból) -
deadguy
aktív tag
Tudom, nem ide akartam, csak ha már itt kezdtem el, (meg itt lett segitség), akkor itt fejezem be, lévén kevesebb gondom és eböll adódö kérdésem van, mint a phpbb-vel kapcsolatban... ennek ellenére ha valakibek van ötlete phpbb-s gondomra szívesen várom, mert mostmár idegesít...
-
deadguy
aktív tag
Nem ez már XMB.
-
deadguy
aktív tag
És csak hogy maradjon még probléma: a személyes profilnál a képmást hiába linkelem be, nem jeleníti meg, pedig a megadott méreten belül van (100x100 pixel), és engedélyezve is vannak a képmások.
-
deadguy
aktív tag
Itt a link: Bővebben: link, az index.php- s link a fórumé, csak kezdetleges a nyitó oldal, hogy lássam mi merre...
-
deadguy
aktív tag
Az utolsó belépés időpontjánál mindig 1970 et ír ki... ezzel lehet valamit kezdeni?
-
deadguy
aktív tag
Ja és ez micsoda az általános beállításoknál: ''COPPA Teljesítés Státusza:'', meg a lábjegyzet részt se értem nagyon..
-
deadguy
aktív tag
válasz
Half-Life #407 üzenetére
freeweb, de most jelen pillanatban nincs fennt, mert elkezdtem az XMB-vel szenvedni. Azt sikerült felrakni, nem hiányol semmit sem, de a nyelvet hiába állítom át magyarra, mindig visszaáll angolra....valami ötlet?
[Szerkesztve]
Bocs, csak az admin felületen állítottam át magyarra, a saját profilnál nemAkkor ez megoldódott, de azért ha van ötleted a phpbb-s gondomra, akkor ne tartsd magadban. Thx.
[Szerkesztve] -
Half-Life
tag
Olvasd el a 9-dik hozzászolást ott mindent megtudsz a phpBB telepítéséről.
-
Half-Life
tag
Miben kéne a segíség? phpBB telepítésben?
-
deadguy
aktív tag
UP pls
Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD 1TB HDD GTX 1060 6GB Zalman N5 MF ADATA 600W
- BESZÁMÍTÁS! GigaByte H610M i5 14400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 Ti 8GB Kolink Observatory RGB 800W
- Asus ROG Strix XG32VQ Ívelt Gaming VA Monitor! 2560x1440 / 144Hz / 4ms / FreeSync
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 2000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3141, 95% Akkumulátor
- Eladó egy wittings steel hr sport hibrid okos óra dobozával töltővel
- HP EliteBook 840 G8 i5-1135G7 16GB 512GB 1 év garancia
- Samsung Galaxy A54 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest