Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ldave: New Game Blitz - 2026
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
Aktív témák
-
Ekhos
csendes tag
Ma reggel szerverszarás volt az srv-n... Amúgy nemtom hogy, de a probléma magától javult meg egy nap után, szerintem kevernek ott is mindent. Nagyon kusza szerver az tuti.
Az srv hatalmas előnye a bannermentes cucc! Csak jól kell megadni a linket az oldaladról és kész... bye! 
-
Ekhos
csendes tag
Valaki tudja azt, hogy a 1030-as hiát hogyan lehet kijavítani? Itt a szöveg amit dobott:
SQL Error : 1030 Got error 28 from table handler
SELECT u.username, u.user_id, u.user_posts, u.user_from, u.user_website, u.user_email, u.user_icq, u.user_aim, u.user_yim, u.user_regdate, u.user_msnm, u.user_viewemail, u.user_rank, u.user_sig, u.user_sig_bbcode_uid, u.user_avatar, u.user_avatar_type, u.user_allowavatar, u.user_allowsmile, p.*, pt.post_text, pt.post_subject, pt.bbcode_uid FROM phpbb_posts p, phpbb_users u, phpbb_posts_text pt WHERE p.topic_id = 5 AND pt.post_id = p.post_id AND u.user_id = p.poster_id ORDER BY p.post_time ASC LIMIT 0, 15
Line : 398
File : viewtopic.php
Nem igazán éretk ehhez de hogy ez semmi jót nem jelent az biztos...
-
Ekhos
csendes tag
Hali!
Lenne még egy kérdésem, phpBB-vel kapcs. Meg tudnátok mondani, hogy honnan lehet leszedni a gombokat magyarosítva a subblack sémához, illetve a többihez? Köszi!
-
Ekhos
csendes tag
Nah végre. Nem olyan fontos az az egy file! a .htaccess nem is kell annyira a fórumnak, legalábbis tökéletesen műxik nélküle is. Az install tanáccsal amit küldtetek, tökéletesen műxik, köszi!
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
[Szerkesztve] -
Ekhos
csendes tag
Félreértettél: az oldalon lévő installt én követni tudoom, az nem gáz, csak nem tölti föl a filet, ami viszon elengedhetetlen, ahhoz, hogy működjön... srv.hu-n mit kell csinálni, hogy fel tudjam ezt a file tölteni?

De köszi a segítséget, igaz, az eddigi tanácsokkal nem sokra mnetem....
rdi: A haveromnak a freemail címének a jeszavát nyúlták le!
Valaki kisajátította... bizonyára megtetszett neki a címe. Valami nem tetszett valakinek a fórumodban... Ezeket álatalában olyanok csinálják akik megsértődtek/unják magukat... De ha vissza tudod állítani, akkor semmi baj... az illetőt, meg hagyd a fenébe, nem éri meg ezek után járkálni...
-
Ekhos
csendes tag
Öööö, izé. Lenne még egy kérdésem az srv-t hogyan állítsam be, hogy azt a nyamvadt filet felvegye, mert az installt, már tudom követni... csak nem bírom az srv-re tölteni azt a k******tt fórumot. Próbálkozok, de nem megy és felhúzom magam rajta....
-
Ekhos
csendes tag
A file neve: ''.htaccess'' A fórumsémát a www.phpbb.com -ról töltöttem le, mert láttam, hogy ez jól néz ki és a haver is ajánlotta. Ő feltette valahogy, mondjuk ért a programozáshoz is, és átvariálta a fórum felületet, de ez az ő dolga
Köszi, a segítséget...
-
Ekhos
csendes tag
Hali, még nagyon új vok, de annyira, hogy még egy phpbb-s fóriumpt sem tudtam telepíteni az www.srv.hu ra... Az ismerősöm azt mondta, hogy wincommal, ftp-n keresztül, de egy filenál mindíg megakadt. Tudnátok segíteni??? Nagyon jó lenne...

Aktív témák
- Trollok komolyan
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Gumi és felni topik
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- Amazfit T-Rex 3 Pro – világítós dínó
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Villanyszerelés
- Milyen videókártyát?
- További aktív témák...
- EMC DataDomain DD2500 Storage System -12x3TB HDD - deduplikációs tárolórendszer - 64Gb ram
- HP EliteBook 830 G7 Üzleti laptop / i5-10210U / 16GB DDR4 / 256GB NVMe / 13,3 FHD / HUN bill
- iPhone 13 128GB gyári független gyári 94% akku számlával
- Fujitsu LifeBook E5410 üzleti laptop i5 Gen10 / 16GB RAM / 512GB SSD / Újszerű akku-szép állapot
- HPE ProLiant DL380 Gen7 --2x Intel Xeon X5650 -48GB ram -6 x 1TB HDD
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Az srv hatalmas előnye a bannermentes cucc! Csak jól kell megadni a linket az oldaladról és kész... bye! 

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)