- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- N€T0X|N: Stellar Blade után
- pr1mzejEE: Viszlát CoD2, CoD4, CS:GO!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- weiss: Pant* rant
- Bezzeg annak idején...
- leslieke: leslieke farmerzsebe
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
Aktív témák
-
peltar
tag
''Miért ne olvasgathatná ? Joga van.''
Persze hogy joga van hozzá, csak azt nem értem, hogy egy kivülálónak miért érdekesek egy kissebb baráti társaság mindennapjai. Vagy csak olyan jó a viccrovatunk?
''Mondjuk érdekes, hogy mod kell hozzá, a fusionban simán van ilyen panel...''
Azon én is meglepődtem, hogy ilyen fontos információhoz mod kell, de az a lényeg hogy megoldódott. -
peltar
tag
Találtam egy modot, ami részletesebb információt ad a felhasználókról, köztük azt is amire szükségem volt, azaz hogy mikor volt utoljára bejelentkezve.
Érdekes módon találtam egy usert aki 2 hónapja regisztált, neve és email címe alapján senki sem ismeri, de rendszeresen olvassa az oldalt.Most már csak arra kellene rávenni, hogy szóljon is hozzá az oldalhoz.
Nézegetem tovább a modokat, hátha a másik problémára is van megoldás. -
-
Kérdő
csendes tag
Hmmm! megcsináltam a repairt, de sajnos még mindig nem jó
Couldn't obtain forum list
DEBUG MODE
SQL Error : 1030 Got error 28 from table handler
SELECT f.* FROM phpbb_forums f, phpbb_categories c WHERE c.cat_id = f.cat_id ORDER BY c.cat_order ASC, f.forum_order ASC
Line : 169
File : admin_forumauth.php
---
Could not obtain list of forums for pruning
DEBUG MODE
SQL Error : 1030 Got error 28 from table handler
SELECT f.* FROM phpbb_forums f, phpbb_categories c WHERE c.cat_id = f.cat_id ORDER BY c.cat_order ASC, f.forum_order ASC
Line : 73
File : admin_forum_prune.php -
Kiskokó
veterán
de ez nem a képtár !! nekem olyan képeket nemtalál amik a stlyehoz trtoznak pedig ottvannak !! jóhelyen helyes névvel ! nemtom
meg nézd meg ezt pliz :http://fscclan.dox.hu és itt menj be a fórumba ! ott miért irja ki sorba a sok warningot ?? máshol azt irták hogy a headre elejére irjam be hogy ''ob_start();'' valami ilyesmit de ugyanugy kiirja ! help -
Kiskokó
veterán
-
Kiskokó
veterán
nemtudom de mostmár nem is annyira érdekel.
Inkább arra válaszolj hogy az miért van hogy Felraktam egy PhP Nuke-t amiben eleve van phpbb2es fórum és abba amikor visszaálitom az adatbázist MySql-ben akkor irja hogy ''siekresen elvégezve 2000 Parancs hozzáadva'' de utána amikor nézem ugyanugy üres az az adatbázis amikor meg a fórumban mentem a visszaálitásra az meg visszarakta de semi lárszata mert hiába irja hogy visszavan rakva meg minden ott is van mégis azt irja hogy nics fórum.... Pedig nem ugy lett lementve hanem pár tiz fórummal meg kb 50 regisztrált taggal ! Na az miért van hogy hiáa raktam vissza nemjó.
+ Bővebben: link Ha tudsz ilyet az is jöhet !!! -
rdi
veterán
na találtam még valamit :
1.Töröld az Install i Contrib könyvtárakat
2. Cseréld le a stilusok nevét mert lehet, hogy az srv felül írja pl nagybetűket
pl:
templates/subsilver : tamplates/subSilver - re
a subSilver könyvtárban
subsilver.cfg subSilver.cfg -ra
subsilver.css subSilver.css - re !!! -
b14
senior tag
Itt: Bővebben: link
-
Half-Life
tag
Hát így elég nehéz elmagyarázni közleményt úgy írsz hogy.be vagy jelentkezve. Kiválasztasz egy témakört ahova szeretnéd írni utánna katt az ''Új Téma'' feliratra és ott középen ott a beállítsok sorba ott vannak fel sorolva hogy ''Sima, Kiemelt, Közlemény'' ezek közül lehet választani. És ennyi. Remélem érthetően írtam le vagy még se
[Szerkesztve] -
Half-Life
tag
Hát sajnos felejt az ember
Én is amikor még az első gépem volt egy 386-os azon Win95+ Dos volt akkoriba a DOS parancsokat ha felkeltettek álmomból akkor is fújtam de most szinte ha valamit akarok parancssorba dolgozni sokat kell gondolkodnom mire az eszembe jut. Persze mert Xp alatt az ember nem gyakorolja a DOS parancsokat mert nincs rá szükség -
Half-Life
tag
Én Half-Life vagyok
Ja és még tanuló. Saját magamnak tesztelem a fórumot legelőszőr a saját weblapomra kerestem fórumot de így a keresések során meg szerettem a fórumokat és így tesztelem őket hobbyból. Természetessen ha észlelek hibát akkor a fórum fejlesztőinek írók e-mailt hogy hibát találtam de ez csak eccer fordult elő -
Half-Life
tag
A DOX-nál ha jól tudom akkor alapból aktiválva van a MySQL. Ha a DOX-ra akarod felrakni akkor a Fórum telepítésénél a Localhost-nál ezt írd be: ''sql.dox.hu'' ha így nem menne akkor ezt: ''127.0.0.1'' A kettő közül menni fog valamelyik. Mert nekem is van a DOX-nél oldalam ami MySQL saervert igényle.
Ja és a phpmyadminba nem kell be menni hogy tudjad telepíteni a fórumot. Csak néz egy kicsit feljebb hogy mit írtam aztán menni fog.
[Szerkesztve]
Aktív témák
- Vezetékes FEJhallgatók
- Honda topik
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Milyen autót vegyek?
- Cyberpunk 2077
- Autós topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Ez össze van rakva - Segway Ninebot F3 Pro
- Eredeti játékok OFF topik
- További aktív témák...
- Új Honor 400 pro + 66 wattos töltőfej
- ASUS TUF Gaming A620M-Plus + AMD Ryzen 5 8400F + 16GB 5600MHz Kingston Fury Beast + hűtő
- Eladó Erős Gamer PC - Akár Cyberpunk 2077-re Is Készen! (Ryzen 3 2200G RX 570 8GB 32GB RAM AIO
- MacBook Pro 2019 '16 2,6 Ghz 6mag Intel Core i7 16/512gb - Space Gray Touch Bar
- Xiaomi 13T 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I7 6700 / RTX 2060 6GB / 32GB DDR4 / 250SSD+500HDD
- Samsung Galaxy S21 Ultra /Kártyafüggetlen / 12/256 GB / 1Év garanciával
- Új! Targus - USB-C Dual HDMI 4K HUB - 2 HDMI-vel. Saját töltő nélkül 2 monitorral (120Hz)
- Bomba ár! Dell Latitude E5440 - i5-4GEN I 8GB I 320GB I DVDRW I 14" HD+ I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 notebook - Ultra 5 135U 16GB DDR5 512GB SSD Intel Graphics W11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest