- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sh4d0w: Netflix? Ugyan, VW előfizetés!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- LordAthis: AI (és másra is használt) Cluster építése - Második Cikk
Aktív témák
-
Kommy
veterán
Valakinek valami ötlete, hogy hogyan lehetne megoldani, hogyha az url-ben van speciális karakter, konkrétan a : [ és ] akkor is be tudjam illeszteni az adott linket.
Eddig az egyetlen megoldásom az hogy átírtam a [ -t %5B-nek a ]-t pedig %5D-nek, de jó lenne valami egyszerűbb megoldás. -
dodopek
addikt
Sziasztok!
Phpbb fórumban van olyan lehetőség, hogy file feltöltést csináljunk, és utána adatbázis szerűen a regisztráltak le tudják tölteni?
Konkrétan a fórumot sulihoz használnánk, ahol sok pps, .doc, és egyéb fileokat osztanánk meg egymással. Megy ez a Phpbb-n belülről?Köszi!
-
"mikor beírom az url-t a böngészőbe"
Pontosan mit is írsz be?"akkor meg: az oldal tulajdonosa még nem töltötte fel a kezdőlapját."
FTP-n feltöltötted a phpbb telepítőt, ott elindítottad, minden sikeresen lezajlott, és azt követően kapod ezt az üzenetet?
Jó helyre (mappába) töltötted fel? (vannak szolgáltatók, akik megadhatnak a root-tól eltérő mappát is) -
Rayrobi
csendes tag
Na most megint lett egy probléma, ezúttal az ATW-s tárhellyel, mikor beírom az url-t a böngészőbe azt írja ki, hogy nincs jogosultság a lap megtekintéséhez, ha pedig az atw-nél megyek rá az oldalamra, akkor meg: az oldal tulajdonosa még nem töltötte fel a kezdőlapját. Üzentem az ATW-nek de nem válaszolnak.
-
Rayrobi
csendes tag
válasz
Fire/SOUL/CD #639 üzenetére
Köszönöm a videót, sokat segített.
-
Először jó, hogy nem adtad fel a küzdelmet és írtál ide. Készítettem egy videót az installálásról, ezzel kapcsolatban pár infó
# phpbb3-at telepítek
# Nem tárhelyre (XAMPP szerver)
# nem állítottam semmit, pusztán a telepítés menetét mutattam be, azokban kaphatsz itt segítségetLetöltés
jelszó: fscd
Codec (ha nem tudnád lejátszani esetleg): TSCC -
Rayrobi
csendes tag
nekem is lenne egy kérdésem, mivel a telepítésnél elakadtam. Feltöltöttem ATW tárhelyre a phpBB2-t, a telepítőnél mikor mindent beírtam, ezt írja ki:
phpBB : Critical Error
Could not connect to the database
MySQL az Ingyenweben van, a verzióját sajnos nem tudom. a kérdésem az, hogy az adatbázis típusa melyik, meg hogy mit kell írnom az adatbázis szerver host-nevéhez, az adatbázisnévhez, -felhasználónévhez valamint -jelszóhoz?
-
sptkyle
senior tag
Jár még ide valaki?
-
Snowy_owl
őstag
Sziasztok!
Nem valami látogatott a topik. De mindegy is.
Szóval annyi lenne a problémám hogy akarok adni az egyik felhasználónak admin jogot de hiába teszem nem működik.
Mit csinálok rosszul?
-
sonar
addikt
Melyik free tárhellyel érdemes próbálkozni?
-
piroskek1
csendes tag
Letöltöttem ezt a forum motort és olyan kérdésem lenne hogy a szolgáltatóm ahol vok 2 MB adatbázisszervert biztosít. Érdemes-e ilyen mérethez forumot nyitni, vagy hamar betelne ? Nem vágom ezt a dolgot nagyon, azért bizok benne nem kérdeztem hülyeséget.
-
Davey7
senior tag
hogyan lehet azt megcsinálni,hogyha egy hozzászólásba beraknak egy képet akkor az ne húzza szét az oldalt? valami beállítás ami átméretezi?
mert próbáltam az imgw -vel és nem működött... -
Davey7
senior tag
nemrég csináltam egy fórumot,de az avatarfeltöltés nem megy....se külső oldalról való linkelés...
Admin felületen beállítottam mindent,de mégsem akar menni...hülye hibákkal eldob.
Mi lehet a baja?már gugliztam,de semmi...
-
SaNyEe
aktív tag
Üdv!
Szeretnék egy fórumot indítani, de akadnak problémáim vele.
Hozzáteszem, hogy fórum téren teljesen noob vagyok. Szóval feltettem a phpbb 3.0.2-t, alapbeállításokat ugye telepítés során megkapta, s kiküldte a mailt nekem a fórum.
Utána próbáltam regelni userként a fórumba, de akkor egy hibát kaptam vissza "A megadott e-mail domainhez nem tartozik érvényes MX bejegyzés."
Mi a hézag?Üdv
Sanya -
scope2007
addikt
szevasztok!
lenne jelentkező egy phpBB fórum elészítéséhez?
jutalom nem maradna el.. pls aki keni vágja az írjon rám egy PMet -
vancha2
aktív tag
Nem túl bonyolult:
- FTP-vel létrehozol a fórumod/images/ mappában egy rangok nevű mappát
- Ide felmásolod a rangok képeit
- Belépsz a fórumod adminisztrációs részébe
- A Felhasználók --> Rangok menüpontban kattints az Új rang hozzáadására
- Beírod a rang nevét és az elérési útvonalát (pl.: images/rangok/moderator.jpg)
- Elküld és már kész is vagy -
kolnay
senior tag
Hi!
A rangot jelző fotókat hova kell feltölteni?
Köszi! -
corm
senior tag
Sziasztok!
A gondom a következő: áthelyeztem a fórumot másik tárhelyre sql export-importtal, minden szép és jó, a gond ott van, hogy bár az adatbázisban szerepelnek a topicok, a fórum oldalon nem listázza ki őket, vagyis magukat a fórumokat sem, így elérhetetlenek a topicok is.
Ötlet?
Mod: na ügyes voltam. Túl hamar járt a kezem, és lassan az eszem. A megoldás, ha esetleg valakinek jóljönne: elfelejtettema kategóriá táblát is átpakolni, ezért nem jelentek meg...
[Szerkesztve] -
vancha2
aktív tag
válasz
Angelvictory #619 üzenetére
A fórumod gyökérkönyvtárában a ''templates'' mappában hozz létre egy új mappát a sablon nevével. Ide másold be a sablon összes fájlját és mappáját. Ezután a ''Fórumadminisztráció''-nál
a bal oldali menüben lent kattints a ''Sablon''-nál a ''Hozzáadás''-ra. Itt megjelenik a sablon neve. Kattints az ''Új telepítésre''. Mostmár fel van telepítve a sablon. Ha módosítani akarod, azt a ''Sablonok'' --> ''Beállítások'' menüpontban tudod megtenni. Ha ezt a sablont szeretnéd alkalmazni a fórumodra, akkor ''Álralános'' --> ''Beállítás'' és itt a ''Kezdősablon''-nál tudod átállítani. Lépj ki a fórum kezdőlapjára és máris az új sablont láthatod. Ha kezdősablon megadása alatt átállítod a ''Felhasználó sablonjának felülírása''-t ''Igen''-re, akkor a felhasználók nem választhatnak egyéni sablont.
Remélem segítettem, és mindent jól írtam. -
vancha2
aktív tag
válasz
Angelvictory #618 üzenetére
Hello!
''yourdomain'' átírása:
''Fórumadminisztráció'' --> bal oldalon az általános menüpontban a ''Beállítások'' --> az ''Oldal neve:'' itt írd át arra amit szeretnél, veg ha nem írsz be semmit akkor eltűnik.
''A _little_ text to describe your forum'' átírása:
u.a. mint előbb csak az ''Oldal neve'' alatti 'Oldal leírása:'' -t kell átírnod.
Remélem nem írtam semmit rosszul -
Angelvictory
csendes tag
És a témákat hogy lehet megváltoztatni? Mert végül is megtaláltam hogy hol, de nem engedélyezi.. mi lehet a gond???
-
Angelvictory
csendes tag
Sziasztok! PhpBB2-es fórumom van, minden jó és szép, csak egy valamit nem tudok beállítani:
felül a fejlécnél van egy szöveg:
yourdomain.com
A _little_ text to describe your forum
Ezt hogyan lehet kivenni, vagy átírni????
Előre is köszönöm a segítségeteket!! -
adik
őstag
hogy tudok meggyőződni arról, hogy a szerveremen tud futni php?
-
Pít
tag
A probléma az, hogy a connect id, ...59-ról cserélődött 58-re.
Hol lehet a fórumban ezt átállítani? -
Pít
tag
Az Extrán átállítottam a telefonszámomat az újra...
Azóta a fórum nem képes csatlakozni...
Lehet, valamit tenni? -
Pít
tag
Most már müxik jól! Kösze!
Háttérképet hogyan állíthatok be.
Mert próbáltam a sablont szerkeszteni, ott a háttérképnek beírtam a linket, aztán mentés, exportálás, és semmi... -
lfalus
csendes tag
á
-
Pít
tag
Képet hogyan lehet megjeleniteni, a fórumban?
-
burgatshow
veterán
válasz
Slayer Valor #601 üzenetére
Nem tud csatlakozni az adatbázis szerverhez. Lehet, hogy megváltozott a szerver címe, vagy a felhasználó adatai módosultak.
Többet ne kérdezz, inkább megírom a fórumot, minthogy phpbb/innovision/smf-et használjak. Vhogy nem jönnek be...
Amiket az 1. bekezdésben írtam azoknak nézz utánna vhogy... -
Pít
tag
Avatar galériát hogyan lehet csinálni?
-
Slayer Valor
őstag
WTF Help!
4 napig tökéletesen ment a fórum, aztán mára meg kidobja ezt:
phpBB : Critical Error
Could not connect to the database
Egyszeren senki nem tud rámenni:S áááá, most mi a franc ez? ugye nem ment tönkre az egész
Aktív témák
Hirdetés
- DJI AVATA 2 Fly More Combo drón - 3 akku, garancia, FPV RC 3, sok tartozék
- szinte új iPhone 16 Plus 128GB white fehér független Apple 3 év garancia ajándék
- Samsung Galaxy A32 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Újszerű Karcmentes Samsung Galaxy S24 8/128GB 2028.05.19-ig garanciával
- 16 db Intel Celeron és Celeron D processzor
- Samsung Galaxy Z Fold 4 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! HP Pavilion Gaming - i7-8750H I 16GB I 512SSD I GTX1050 I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Eladó karcmentes Apple iPhone 13 Pro Max 512GB / 12 hó jótállással
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 6/Apple Watch Series 7/Apple Watch Series 8
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest