Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- MasterDeeJay: i7 4980HQ asztali gépben (vs i7 4770)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Szólánc.
- Gurulunk, WAZE?!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Candy: Kossuth Lajos azt üzente, elfogyott a gémergépe
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Lalikiraly: A nagy ő! Stohl...
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mad_nv
csendes tag
Hello!
A napokban úgy döntöttem, hogy már nem Notepad++ -ban írom a PHP kódot, hanem Netbeans-ben (7.1.2), mert abban lehet debugolni (kiegészítővel), és egyéb kényelmi funkciókkal is rendelkezik. Feltettem hát az xDebug 2.2.0 progit, beállítotam a PHP-t is (PHP 5.3.8, XAMPP). Írtam egy rövid próba kódot, szépen megáll a breakpointoknál, sőt a változók értékeit is folyamatosan nyomon követi. Már azt hittem tökéletesen működik, de az outpot nem jelenít meg semmit egészen addig amíg véget nem ér a kód.Írtam egy példaprogramot az output tesztelésére:
echo '1';
echo '2';
echo '3';
phpinfo();
echo '4';
echo '5';Ennek az az érdekessége, hogy az echo 1-2-3-nál nem jelenik meg semmi debugolás alatt mikor odaérek(sem az output ablakban, sem a böngészőben), viszont a phpinfo() kimenete azonnal látszik, majd a 2 utána jövő echo kimenete szintén nem látszik, csak ha már véget ért a futás.
Kérdésem az lenne, hogy ez normális működés szerintetek, vagy valami bug az xdebugban?
Nem találtam választ sehol erre sajnos. Az xdebug logja nem ír semmi féle hibaüzenetet egyébként.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iPhone topik
- Trollok komolyan
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Cyberpunk 2077
- Elektromos cigaretta 🔞
- Milyen okostelefont vegyek?
- Proxmox VE
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Notebook / laptop alkatrészek cseréje (processzor, RAM, HDD)
- További aktív témák...
- ÚJ! 32GB (2x16GB) Kingston DDR5 5600MT/s RAM készlet Bontatlan
- í kilenc! AKCIÓS PRECÍZIÓS KÉSZÜLÉK! 7560 i9-11950H 64GB RAM 1TB SSD Nvidia RTX A3000 6GB 1 év gar
- Apple iPhone 15 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell Vostro 3425 6magos Ryzen 5 5625U 16GB RAM 512GB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest