Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- NvidiaRTX: Xiaomi Electric Scooter 6 Max: Az első rollerem
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Candy: AOOSTAR WTR PRO – NAS, alkoss, gyarapíts
- Gurulunk, WAZE?!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mad_nv
csendes tag
Hello!
A napokban úgy döntöttem, hogy már nem Notepad++ -ban írom a PHP kódot, hanem Netbeans-ben (7.1.2), mert abban lehet debugolni (kiegészítővel), és egyéb kényelmi funkciókkal is rendelkezik. Feltettem hát az xDebug 2.2.0 progit, beállítotam a PHP-t is (PHP 5.3.8, XAMPP). Írtam egy rövid próba kódot, szépen megáll a breakpointoknál, sőt a változók értékeit is folyamatosan nyomon követi. Már azt hittem tökéletesen működik, de az outpot nem jelenít meg semmit egészen addig amíg véget nem ér a kód.Írtam egy példaprogramot az output tesztelésére:
echo '1';
echo '2';
echo '3';
phpinfo();
echo '4';
echo '5';Ennek az az érdekessége, hogy az echo 1-2-3-nál nem jelenik meg semmi debugolás alatt mikor odaérek(sem az output ablakban, sem a böngészőben), viszont a phpinfo() kimenete azonnal látszik, majd a 2 utána jövő echo kimenete szintén nem látszik, csak ha már véget ért a futás.
Kérdésem az lenne, hogy ez normális működés szerintetek, vagy valami bug az xdebugban?
Nem találtam választ sehol erre sajnos. Az xdebug logja nem ír semmi féle hibaüzenetet egyébként.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galax Watch 8
- 15.gen! Intel Core ULTRA 9 285K (24mag!) +32GB DDR5 kit +ASROCK Z890 PRO-A! GAR/SZÁMLA (Te nevedre)!
- X13 Gen4 13.3" FHD+ IPS érintő i5-1335U 16GB 256GB NVMe magyarított (lézerezett) bill IR kam gar
- Eladó Xiaomi Redmi Buds 8 Lite!
- 337 Eladó keveset használt Xerox Versalink B7030 a képek szerinti állapotban új tonerrel
- Eladó Realme 11 5G 8/256GB arany / 12 hónap jótállás
- Beszámítás! Lenovo LOQ 17IRX10 FHD Gamer notebook - i7 13650HX 24GB DDR5 1TB SSD RTX 5050 8GB
- GAMER PC! Ryzen 3900X / RX 6800 Gaming X / 32GB DDR4 / 500GB NVMe / 850W! BeszámítOK!
- Creative Sound BlasterX G6 7.1 USB külső hangkártya
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 512GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest