- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- total90: SSD és HDD árak 2026-ban – most kell vásárolni, vagy várni 2028-ig?
- Lalikiraly: Commodore The C64, Ultimate
- Meggyi001: Hol szálljunk meg Párizsban?
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Doky586: SecureBoot kulcsok frissítése (2026 nyara)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mad_nv
csendes tag
Hello!
A napokban úgy döntöttem, hogy már nem Notepad++ -ban írom a PHP kódot, hanem Netbeans-ben (7.1.2), mert abban lehet debugolni (kiegészítővel), és egyéb kényelmi funkciókkal is rendelkezik. Feltettem hát az xDebug 2.2.0 progit, beállítotam a PHP-t is (PHP 5.3.8, XAMPP). Írtam egy rövid próba kódot, szépen megáll a breakpointoknál, sőt a változók értékeit is folyamatosan nyomon követi. Már azt hittem tökéletesen működik, de az outpot nem jelenít meg semmit egészen addig amíg véget nem ér a kód.Írtam egy példaprogramot az output tesztelésére:
echo '1';
echo '2';
echo '3';
phpinfo();
echo '4';
echo '5';Ennek az az érdekessége, hogy az echo 1-2-3-nál nem jelenik meg semmi debugolás alatt mikor odaérek(sem az output ablakban, sem a böngészőben), viszont a phpinfo() kimenete azonnal látszik, majd a 2 utána jövő echo kimenete szintén nem látszik, csak ha már véget ért a futás.
Kérdésem az lenne, hogy ez normális működés szerintetek, vagy valami bug az xdebugban?
Nem találtam választ sehol erre sajnos. Az xdebug logja nem ír semmi féle hibaüzenetet egyébként.
Új hozzászólás Aktív témák
- AKCIÓ! LENOVO ThinkPad P15 Gen 1 munkaállomás - i7 10850H 16GB DDR4 256GB SSD Quadro T2000 W11
- Samsung Gear VR: Note5, S6 (EDGE), S7 (EDGE)
- Samsung Galaxy S23 Ultra 5G 12/512GB zöld használt, megkímélt 6 hónap garancia
- iPhone 13 256GB 100% (1év Garancia)
- Számítógép - Gamer PC! Csere-Beszámítás! R5 5600G / RTX 4060 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest