Hirdetés
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
- ldave: New Game Blitz - 2026
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- MasterDeeJay: Ram gondolatok 2026 január - DDR3-as gép is lehet megoldás? Mi a minimum?
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- bitpork: Ha Isten létezik...
- Candy: Kossuth Lajos azt üzente, elfogyott a gémergépe
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Zaied: Logitech G7 Laser vitarendezés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mad_nv
csendes tag
Hello!
A napokban úgy döntöttem, hogy már nem Notepad++ -ban írom a PHP kódot, hanem Netbeans-ben (7.1.2), mert abban lehet debugolni (kiegészítővel), és egyéb kényelmi funkciókkal is rendelkezik. Feltettem hát az xDebug 2.2.0 progit, beállítotam a PHP-t is (PHP 5.3.8, XAMPP). Írtam egy rövid próba kódot, szépen megáll a breakpointoknál, sőt a változók értékeit is folyamatosan nyomon követi. Már azt hittem tökéletesen működik, de az outpot nem jelenít meg semmit egészen addig amíg véget nem ér a kód.Írtam egy példaprogramot az output tesztelésére:
echo '1';
echo '2';
echo '3';
phpinfo();
echo '4';
echo '5';Ennek az az érdekessége, hogy az echo 1-2-3-nál nem jelenik meg semmi debugolás alatt mikor odaérek(sem az output ablakban, sem a böngészőben), viszont a phpinfo() kimenete azonnal látszik, majd a 2 utána jövő echo kimenete szintén nem látszik, csak ha már véget ért a futás.
Kérdésem az lenne, hogy ez normális működés szerintetek, vagy valami bug az xdebugban?
Nem találtam választ sehol erre sajnos. Az xdebug logja nem ír semmi féle hibaüzenetet egyébként.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Nem lát hasznot az AI-ból a cégvezetők többsége
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Kell-e a korlátlan mobilnet, vagy luxusból égetjük a pénzt?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Samsung 980 Pro NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 15 128 GB Kék 12 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- DELL Precision 5540 Workstation i7-9850H Nvidia Quadro T1000 32GB 512GB 15.6" 1 év garancia
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3918
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest