Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- laskr99: Processzor és videokártya szilícium mag fotók újratöltve!
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Argos: Az vagy, amit megeszel
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- MaxxDamage: Vizes Laptop Hűtés? Lehetséges? Igen!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bencom ™
őstag
tudom, ebben a suliban teljesen mást tanulok, csak megkérdeztem az ofőt, hogy neki van e ehhez valami anyaga, és jófejségből felajánlotta, amivel rendelkezik, azt már magamtól fogom átnézni/megtanulni stb.
Igen, felfogtam hogy nem egy embernek való feladat, meg nagyon sok időt vesz igénybe, de ahogy kinéz, semmi mást nem fogok tudni magammal kezdeni ezen idő alatt, szóval akkor már inkább "hasznosan" töltsem el az időmet, mint az abszolút semmivel. Egyébként pont előtted írták, hogy a php helyett most inkább átállnak c++-ra mert hogy az mennyivel erőforrás-takarékosabb, akkor erre idővel más is rá fog jönni és inkább c++ra lesz szükség, mint egy sokkal "gazdaságtalanabb" megoldásra, nem?
Vagy akkor aki ezt mondta, az tévedett, de én nem értek hozzá, én itt csak kérdezek.
Új hozzászólás Aktív témák
- LENOVO Legion Pro 5 16IRX8 - 16" WQXGA 240Hz - i5-13500HX - 16GB - 1TB - RTX 4060 - 9 Hó garancia
- I7-11700K-Gigabyte Z590 Aorus Ultra
- Szuper áron eladó Lenovo ThinkPad T14 Gen 1 Touch /Ryzen 5 PRO 4650U/16GB/256 SSD/FHD/IPS
- Bontatlan Lenovo ThinkPad T14s Gen 4
- Samsung UE40NU7192 101 cm / 40 4K UHD Smart TV 6 hó garancia Házhozszállítás
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3362
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A16, Samsung Galaxy A26, Samsung Galaxy A36, Samsung Galaxy A56
- MacBook, Apple M1 / M2 kompatibilis dokkolók, DisplayLink 4K, USB-C, Type-C
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M R7 5700X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 4070 12GB NZXT H710I Be Quiet 650W
- Samsung Galaxy S23 Ultra 8/256 GB Fekete 1 ÉV GYÁRTÓI Garancia Beszámítás Házhozszállítás
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest