Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 3 – Paradicsomos káposzta (amit amúgy utálok)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gurulunk, WAZE?!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- GoodSpeed: Bye PET Palack, hello SodaStream
Új hozzászólás Aktív témák
-
coco2
őstag
válasz
Bencom ™ #8149 üzenetére
Nem tudom minek az iskolát túllihegni. Ha valamit meg akarsz tanulni, ne egy gagyi okj sulira nyomasd a pénzt, hanem szerezz egy normális könyvet (akár Szabó Ervin könyvtárban találsz 100 számra, és oda elég csak egyszer befizetni a tagságot egész évre), és olvasd végig, csak hogy az alapokkal tisztában legyél. Utána már a webes doksikból is folytatni lehet. De az alapokra mindenképpen normális könyveket javasolnék.
Amire készülsz, ahhoz nagyon kelleni fog a szál kezelés, a socket programozás, és el kell tudnod boldogulni a memória modell építéssel, tudnod kell bánni a dll-ekkel, és legalább egy SQL szerverrel. Bele kellene ásnod magad az adatbázis tervezésbe is a transact sql ismeretek mellett. Ezen kívül szükséged lesz a megfelelő RFC dokumentumokra is, hogy tisztában legyél a webszerverekre jellemző kommunikációval (a header elemeit tudni kell lekezelni). És persze ez mind csak a szerver oldali rész. Kliens oldalon továbbra is html + java script + action script.
Talán már írták előttem is elegen, de én is leírom. Ez nem egy embernek való feladat. Én pld biztosra veszem, hogy meg tudnék írni egy webszervert akár asm-ben, de a hajam égnek áll az ötlettől, hogy akár C++-ban nekiessek. Irgalmatlan mennyiségű jobb sorsra érdemes idő megy el vele, és lehet jobban járnál, ha valami gyakorlatiasabb dolog után néznél. Pld PHP-ban lehet nem fogod megírni álmaid alkalmazását, viszont pénzt lehet szedni belőle, míg a C++ nem tartozik a különösen keresett ismeretek közé. Létezni létezik, de a hirdetések 85%-a nem pont azzal van tele.
Új hozzászólás Aktív témák
- KÜLÖNLEGES RITKASÁG!!! VADIÚJ Surface Pro 12 12" Snapdragon X Plus 16GB 512GB LEVENDULA 686g
- Csúcskategóriás gamer fenevad: ASUS ROG Strix Scar G733QS (Ryzen 9, RTX 3080, 32gb ram/1tb ssd)
- Huawei Watch GT5 Pro 2027.04.15.-ig Garis!
- szinte új Apple Watch Ultra 2 GPS + Cellular 49 mm fekete titántok titán milánói szíj 1 év garancia
- újszerű Apple Watch Series 10 GPS 42mm kozmoszfekete alumíniumtok fekete Apple garancia
- Dell és HP szerver HDD caddy keretek, adapterek. Több száz darab készleten, szállítás akár másnapra
- Bomba ár! HP Elite X2 1012 G2 i5-7300U I 8GB I 256SSD I 12" 2K+ Touch I CAM I W11 I Gari
- Bomba ár! HP 255 G7 - AMD A4 I 4GB I 128SSD I HDMI I 15,6" FHD I Radeon I HDMI I W11 I Cam I Gari!
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3224
- BESZÁMÍTÁS! ASUS C246M i5 9400F 16GB DDR4 250GB SSD 1TB HDD GTX 1660 Super 6GB Zalman N4 Zalman 600W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest