- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- Fogkefe: elektromos vagy manuális?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- sziku69: Szólánc.
- Aggregátor gondjai, örömei, és elmélkedései
-
LOGOUT
Philips LCD és LED TV-k téma összefoglalója
Új hozzászólás Aktív témák
-
hitman,
őstag
Sziasztok
410 órája használok egy 806ot, az lenne a kérdésem hogy mikor csináljak rajta teljes pixelfrissítést?
Vagy várjam meg az itt olvasott 2000óra utáni tv által ajánlottat?Több mint 2 hónapja használom a tvt és meglepődtem hogy még csak 410 órát ír a menüje...
-
Doller
tag
A 65PUS9206 lehetne megint egy akcióban.
-
pockos13
aktív tag
Sziasztok.PUS8506/12 Egy ilyen tv vásárlásán gondolkozom, van esetleg itt valakinek tapasztalata erről a típusról? Megköszönném a segítséget.
-
rainman72
nagyúr
Kapott egy jobb árcetlit
[65PUS9435]
-
dino_m
senior tag
Arról lehet valamit tudni, hogy mi van azzal az ígérettel, hogy a 2020-as Philips TV-k is frissítve lesznek Android 10-re?
-
kisbalazs83
aktív tag
válasz
blakey #32788 üzenetére
Igen, szokott ilyen lenni, hogy az új FW tölthető a philips.hu-ról, csak nincs átírva a verziószám a weboldalon. A Felhasználói megjegyzések -nél ugye nincs mit átírni. Egyszerűen csak a tárhelyen cserélik a fájlt (55oled754_12_fus_hun.zip) amire mutat, így fordul elő ez a helyzet. Az itt elérhető 091.004.078.001 verzió ugyanaz a fájl, mint a philips.hu-ról letölthető.
-
blakey
titán
válasz
kisbalazs83 #32787 üzenetére
Maga a firmware nincs kint, manuálisan nem még mindig lehet letölteni, de a leírásban már szerepel(t).
-
kisbalazs83
aktív tag
válasz
blakey #32786 üzenetére
12-én szombaton amikor írtam, akkor még nem volt elérhető Philips oldalán, így infó se volt róla. TV találta meg keresésre. Toengel-en is csak 13-án vasárnap írták ki, hogy megjelent. Amúgy ott is írják ezt a problémát és állítólag a Philips is tud már róla és készül a javítás.
-
blakey
titán
válasz
kisbalazs83 #32747 üzenetére
Ilyenkor a felhasználói megjegyzéseket érdemes megnézni, mert általában van infó róla, még vasárnap feltettem és volt róla infó:
TPM196E_091.004.078.001– Date: 2022/02/11 - Improvements for Ambilight Hue - Improvements for not react to Alexa - Stability improvements - Many more minor improvement
Elég "érdekesre" sikerült, kikapcsolás után az ambilight néhány percig még aktív, majd kikapcsol (előtte néhány másodperc volt), azt hittem, hogy teljesen hazavágta a frissítés, de csak "félig".Annyira nem gond, de ha egyéb probléma is lesz akkor kénytelen leszek visszatenni egy korábbi firmware-t
-
chris-v
senior tag
-
chris-v
senior tag
válasz
rainman72 #32781 üzenetére
Csak amolyan feltételezés a szerviz, közel sem biztos hogy valós. Csak ilyen megérzés. De lehet hogy nem és bemesélem. De végül is mindegy, működik minden és jó minden, az a lényeg.
Az hogy a hátulja lobog nekem újdonság, a másiknak nem volt ilyen.Egyébként nincs semmi extra sérülés vagy hiba, teljesen jó vétel volt.
-
rainman72
nagyúr
válasz
chris-v #32780 üzenetére
Ez kb amit leirtam.
De bekapcs.állapotban ne nagyon tapogasd,a VA panel ilyen,villámlik mindenfele,sztem ezt láttad.
Én csaptam már le legyet is egy megfeledkezett pillanatomban,azt láttad vna
Mondjuk ebből nem tudom hogy jött le neked hogy szervizelt tv?
A hátuljuk szokott lobogni az se újdonság. -
chris-v
senior tag
válasz
chris-v #32765 üzenetére
Nos, ahogy ígértem leírom a tapasztalatom.
Tegnap elmentem az emag-hoz személyesen, megnéztem a megrendelt újra csomagolt 58pus8505 tv-t. Kibontottuk, megnéztük, minden rendben volt a tv-vel, csak maszatos volt a kijelző. Doboz sem volt annyira ramaty állapotban. Távirányító, az elemek és a tápkábel volt kibontva, talpat nem használták.
Otthon kibontottam, rá akartam rakni a fali tartót a hátuljára és a műanyag nem volt szorosan ott ahol a csavart be kell takarni, hanem elállt tőle, gyakorlatilag szabadon lobogott a hátsó műanyag. Gyakorlatilag a fali tartó nyomta le rá vissza ahogy rácsavaroztam.
Felraktam a falra minden rendben, de ahogy néztem oldalról láttam egy kis foltot, mondom letörlöm, de éppen hogy csak hozzá értem az lcd panelhez és egyből úgy foltosodott mintha kb teljes erőmből nyomnám be. Persze ne nyomogassam, de azért érdekes.
Kicsit olyan érzésem van, mintha nem egy visszahozott, hanem egy szervizelt tv lenne.Ettől függetlenül minden rendben, fent van a falon factory reset után (ami egy kicsit beragadt) beállítottam és minden tökéletesen működik.
-
chris-v
senior tag
Sziasztok!
58pus8505-ön mennyi ideig tart egy factory reset?
Már kb fél órája csak a logót nézem. -
Kroni1
veterán
válasz
bnorci71 #32774 üzenetére
Nekem akkor veszett el a pozitiv vélemény, mikor több hónap értetlen levelezgetés után végre nekem is elküldték ezt a módszert, és mikor visszaküldtem akkor a naplófájlból kiolvasták, h a chromecast wowlan funkció miatt kapcsolgat be a tévé magától, holott a funkció a korábbi kérésüknek megfelelően a csatornafrissitéssel, stb-vel együtt mind ki volt kapcsolva.
Volt olyasmi probléma egyszer a 8303-al hogy bekapcs után felállt a rendszer, majd azonnal ujraindulgatott, rövidebb áramtalanítás se segitett, csak egy hosszabb. Ezt is elküldtem nekik naplózva kb két éve, na erre már nem is válaszoltak.
-
erdey_a
addikt
De úgy már olcsó (2590 Ft), hogy a mostani kábeltévé 4400 Ft, és itt is csak 12 csatorna HD.
Nálunk úgy került képbe a dolog, hogy "hagyományos tévét" csak a gyerekek néznek. Reggel Spongyabob a comedy centralon, aztán délután/estefelé m2/nickelodeon/nicktooons, ha nincs kedvük HBO Go-zni.
A mi tévénézésünk meg a NatGeo-ra szorítkozik elalvási céllal -
rainman72
nagyúr
válasz
Bigmasterl #32764 üzenetére
Küld vissza.
De ez se jellemző,akár lehet panel hibás is ami most jött ki.
Nálam sose volt ilyen gond,persze lehet szerencse,de kétlem -
rainman72
nagyúr
válasz
chris-v #32762 üzenetére
Az ilyenek nem szoktak össze karcolva lenni,tapasztalat.
A szállitás során megsérült a dobozra vonatkozik nem a tvre.
Kibontották a távot,meg a kábelt,na és te is ki fogod,nem
Ha nem tetszik ne vedd meg,de ugy húzod le a témát hogy nem is próbáltad
Van akinek 10-20ezer is sokat jelent,a 30 meg még többet.A másik meg az,ha tényleg gond van vele akár aznap vissza is küldheted.Nem beszélve arró hogy van olyan péntek amikor van rájuk 10százalék kupon is.Illetve akár 3 év gari is,ott is ahol csak 2 év járna.Szóval ha figyelsz csak nyerhetsz vele. -
chris-v
senior tag
válasz
Alien! #32759 üzenetére
Vagy valakinek nem lépi át az ingerküszöbét és elfogadja úgy ahogy van.
Sokan észre sem vennék egyébként.
És még azt mondom alapvetően ezzel sem lenne baj, csak akkor olyan áron legyen feltéve újracsomagoltként. De pár ezer Ft-al olcsóbbak csak, kb nem is éri meg.Most is van emag-on 58PUS8505:
"Használat apró jelei a terméken, sérült csomagolás, apró karcolások a tv keretén, bontott kiegészítő szett, bontott használati utasítás szett, szállítás során megsérült, jelek a csomagoláson.
ÚJ: 219.990 Ft
188.900 Ft
Különbség: 31.090 Ft"Gyakorlatilag karcos, minden ki van bontva, szállítás során még meg is sérült. 31 ezerrel olcsóbb, tök megéri, ja nem!
-
bnorci71
addikt
Ajánljatok nekem egy szerver alkalmazást a HTPC-re amivel a Tv beépített lejátszója látja a tartalmakat és nem kel informatikai felsőfokú végzetség.
A péntek délutánom ráment de nem boldogultam vele. Illetve valamit felraktam ,de egy évszázad mire beolvassa a mappákat a Tv.
-
Alien!
senior tag
válasz
Bigmasterl #32753 üzenetére
szép is az, amikor a javítandó tévét újracsomagolják, hátha valaki nem veszi észre a problémát...
-
Kbali
nagyúr
válasz
erdey_a #32757 üzenetére
Csatornakiosztással voltak bajaim, asszem, mert nem volt meg minden olyan csatorna, mint amiket szoktam nézni, plusz ha jól értelemzem, HD adás csak boxszal, arra nem elég az app.
-
Ryoo
senior tag
Sziasztok! Tudnátok ajánlani olyan appot philips Android tv-re, amivel tv adást lehet felvenni?
-
Bigmasterl
tag
Majdnem egy hónapja írtam hogy sikerült nagyon jó áron hozzájutnom egy újracsomagolt 58Pus8605 höz. Örültem is neki hogy sehol karc vagy képhiba csak a csomagolás volt kissé viseltes. A napokban vettem észre hogy a kép tetején középen egy félkörívben valami nem stimmel. Világos kép esetén látszik egy homályos folt mintha valaki benyomta volna a kijelzőt. Ez idáig nem tűnt fel jobban mondva azt gondoltam hogy a játékban van amivel játszom az xboxon. Még van 4 napom a 30 napos elállásig így hát kénytelen vagyok visszaküldeni. Ha valaki az emag újracsomagoltakat nézi, mert gondolom ha visszaveszik akkor újra kikerül, akkor ezt ne vegye meg.
-
Kroni1
veterán
Sziasztok! Azt tudja esetleg valaki h az android tvre van-e már vodafone tv apk? 8505re szeretném feltenni..
-
hitman,
őstag
Sziasztok
Ma olyat csinált a 48"os 806om, hogy kikapcsoltam elmentem zuhanyozni, fogatmosni kb 20perc és mikor kapcsoltam volna be semmi, a távirányító világított és a tv visszajelző is jelezte hogy megnyomtam a gombot de semmi, 3 szor nyomtam rá és semmi.
Az áramtalanítás után simán bekapcsolt.Frissítés nem volt a tvn mostanában.
Tegnap este küldött egy üzenetet hogy maradékképet törölne ami 10perc lehet akkor rányomtam de csak ma reggel kapcsoltam be újra a tvt és működött.Amúgy 388 üzemóra van benne.
-
kisbalazs83
aktív tag
Új TPM196_91.004.078.001
SAPHI OLED754, 6814, 6804, 6754, 6724, 6704, 6554, 6504
Info még nincs róla. -
chris-v
senior tag
válasz
szaszaddd15 #32745 üzenetére
Köszi a tippeket.
A másodikból lehet be is vásárolok.
Nagy különbség úgy sincs ez és a 8506-os között.... -
bnorci71
addikt
válasz
Pancsermeste #32742 üzenetére
itt én a Tv modulba gyanítok hibát
lassan 6 órája nyúzom
Hol Kodi játszik le hol a saját lejátszó USB-ről, majd váltok HDMI bemenetre a HTPC képre, léptetem sorba a DTS HD-Master Audio anyagokat szóval kap rendesen szerencsétlen de meg se reccen.
Ami főleg érdekes a gyári lejátszó reccenés mentesen viszi ezeket a DTS HD Master audio anyagokat pedig itt egy 3-5perces -m2ts fájl 1Gb is megvan. A Kodi szenved vele akadozik a beletekeréskor szaggat a hang indításkor is késik szaggat a hang sokszor. -
blakey
titán
válasz
Pancsermeste #32742 üzenetére
Szerencsére oleden nincs ilyen, napi 4-6 óra használat mellett, 0 fagyás, stabil működés, megjelenítőnek, HDMI-ről filmnézés, Netflix, Youtube és TV-zésre használom. Lassan 2 éves és tényleg stabilan működik, egy rossz szavam nem lehet a SAPHI-ra, úh. nem általános a hibás működés.
-
Pancsermeste
őstag
-
alaves
addikt
válasz
bnorci71 #32738 üzenetére
Ha nem bírod tovább, kérd meg a Philips ügyf.szolg.-ot, hogy csereutalvánnyal visszakaphasd a pénzed, mivel megrendült a bizalmad a TV-ben. A Szerviz Kft. futárt küld érte (kb. 2-3 hétig vizsgálják a jelenséget). Ennyi idő alatt náluk is produkálni fogja a hibát, nyilván. Mivel ezidáig nem javították az fw-t, csereutalványt fogsz kapni.
Nem tudok jobbat. -
bnorci71
addikt
válasz
alaves #32737 üzenetére
nézd, szarakodott írtam a supportnak
leírtak egy folyamatot, álljak vissza régi fw-re megtettem ők 48 órát mondtak de mivel nem voltunk otthon én 4 nap után válaszoltam OK, 1hétig talán hibamentes volt a tv. Ok akkor frissítettem ahogy leírták USB-re általuk linkelt fw került fel a tv-re alapra állítva ahogy írták 3-4nap és kezdte megint. A linkelt fw nagyobb mint ami a támogatás oldalról elérhető pl.
Amikor megfagy nincs mese ki kel húzni a konnektorból, amikor nem kapcsol be akkor is ez a módszer van csak, ergo 2-3 naponta áramtalanítva van. Lassan kikopik a hátsó csatlakozó.
Nekem meg az idegeim.5 naponta meg had ne hangoljam már teljesen újra a tv-t, nincs teledobálva az android alkalmazásokkal, normálisan
használjukhasználnánk -
alaves
addikt
válasz
bnorci71 #32736 üzenetére
Ez biztos, hogy szoftveres probléma.
1. Kikényszerített újraindítás: TV adás közben kihúzod az áramból 2 percre, aztán vissza.
2. 'TV újrahangolás' opció elvégzése.
Szerintem, ha régebbi fw van fennt, az biztos nem lesz jobb, OLED754-en is volt régi fw-ken ilyen hiba, de javították az újakban. -
bnorci71
addikt
válasz
Alien! #32735 üzenetére
sajna igen és mivel más nem panaszkodik a dologra így én is arra hajlok itt valami HW gond van/lehet,
A gondom csak az ha bekapcsolják és otthagyják nem fog előjönni a szervizbe, használni kel hozzá.
A visszaállítás/frissítéstől ritkult a probléma, de nejem már így is utálja 1 hónap után a tv-tMeg hátha így a supporton keresztül esetleg a szerviz rögtön utasítást kap mit csináljon 'mittudom' én alaplap csere, nem nekem kel ott is újra megküzdeni meg engedélyekre várni vagy nem tudom, hogy megy ez Philipséknél.
-
bnorci71
addikt
ma reggel megint nem lehetett bakapcsolni a 706-t
nejem másodszor mondja mióta frissítettem az fw-t nekem is volt fagyás 1-2 az 1 hét alatt. Írok újra a supportnak ezt nem tartom normálisnak. -
kchris78
veterán
emagra azért erdemes odafigyelni. mi szaritogepet vettunk 1 hete és mukodik de a jobb oldala "serult" volt , ez az jelentette hogy a tetejen erdekes modon valami pozdorja lehet az megrepedt (lerepedt a sarka), és az oldalro lemez boritas felul eldeformalodott valami felulrol megnyomta, nem eshetett fejre szerintem az csak nem de valami ra esett eleg kemenyen. valamennyire hozzaertokent azt mondom hogy van annyi ter belul hogy valoszinu semmi jelentosege de anyos ki volt akadva hogy vissza kell vitetni stbstb.. TVnel azert mas kategoria a panel miatt jobban oda kell figyelni nehogy megrepedjen kesobb. (bar en is anno hozza nem ertokent FEKVE vitettem haza a 65"TVt, hat szerencsem volt hogy valami huppanon nem repedt el, szerencsere parszaz m volt a tavolsag ahova vinni kellett a mammutbol.
-
nagyfejü
őstag
Sziasztok!
Philips 70pus8535 ez lett végül. Tök laikusként mire figyeljek , mit hova állitsak , mit kapcsoljak ki hogy tv és filmnézéshez jó legyen?
üdv -
bnorci71
addikt
válasz
rainman72 #32727 üzenetére
lehet lefüstöltek a banki szerverek annyi pénz megy át.
Varga Mihály: a kormány 561 milliárd forintot utal a családoknak csütörtökön -
Hegepapa
csendes tag
Most az euronics 330-ert adja az 55oled705 én egy hete vettem 339-ért...
-
-
chris-v
senior tag
Szerintetek lesz valami akció mostanában, hogy jönnek az új szériák?
A nappaliban van egy 58pus8505 de a hálóban egy réig Samsung van. Le kellene cserélnem valami újabb 4K képes tv-re, gondoltam megint veszek egy Philips-et, akár egy ugyan olyant ami van is.
Csak azt 2020 év végi akcióban 185-ért vettem, most pedig még az újra csomagolt karcos is 200 ezer felett van az emag-on.
Érdemes lehet várni vajon? -
Bogyi007
veterán
válasz
rainman72 #32710 üzenetére
Vannak érdekességek a linken. Rákattintottam a Philips PUS7607-re ami egyedül marad Saphi rendszerrel és az applikációk felsorolásában az alábbiakra lettem figyelmes:
Amazon Prime Video, Disney+, HBO Max, Hulu, Netflix, YouTube mellett mind van pipa egyedül az Apple Tv mellett nincs.
A tévé valamilyen szinten a PUS6504-es széria utóda is ha jól sejtem. Lehet hogy ezen appok még arra is kifognak jönni?!
-
bnorci71
addikt
706-n az EPG-ből a Tudta? okosságokat hogy lehet eltüntetni?
Nem találok rá menübe semmit -
minilego
senior tag
7805-on lehetséges olyat beallitani, hogy amikor a tv-t bekapcsoljak kérjen egy kódot?
-
Bigmasterl
tag
Segítség/Heeelp !!!!!
Pus8506 optikai kábelen JBL bar 5.1 el. Bekapcsolom a tv- t majd a soundbart és nincs hang. A tv menüben tv hangszóró ki opció. Nincs hang. Kikapcsolom bekapcsolom a soundbart. Nincs hang. Tv kikapcs majd vissza , van hang. MI miatt produkálja ezt?
Hdmin is próbáltam arc hdmi vel, akkor működik csak a tv kikapcsolása után a soundbar magától bekapcsolódik és úgy marad.Ha valaki tud megoldást kérem segítsen
-
Philips 2022 LCD TV line-up to include 55" miniLED, 86" 'The One'
No, így már világosabb az elgondolás, az a 86PUS8807 nagyot üthet.
Viszont jól látom, hogy az 58 és 70 inch-es modellek gyak. kikopnak a kínálatból, ill. a belépő kategória olcsó-mozi-TV-i lesznek? Kár értük. -
rainman72
nagyúr
Philips 2022 line-up,8807 az új One,és lesz 55" mini led is [link]
-
Alien!
senior tag
válasz
kchris78 #32704 üzenetére
igen, a DV valóban szebb/modernebb mint a HDR10. Nekem nagyon tetszik Netflix alatt, viszont nagyon túlbonyolították, ami a fájlok esetében nemkevés problémát okoz. Inkább az zavar, hogy a gyártók egyik-másik mellé teszik a voksukat... Szerencsénk, hogy a Philips próbál mindent (is) támogatni.
-
kajti86
csendes tag
Sziasztok!
PUS8506/12-nél a direkt képernyőtükrözés nem megy valamiért (csak közvetlen bizonyos alkalmazásokból a chromecaston kersztül pl. Youtube, Fotók, stb.). Én szeretném pl. a WIN10-es képernyőmet vezeték nélkül a TV-n látni. Nem tudja ez a modell vagy csak én nem tudom megoldani? -
blakey
titán
válasz
kchris78 #32704 üzenetére
A Dolby Vision HDR formátum, a h265 meg kodek más néven HEVC, minden Dolby Vision HEVC de nem minden HEVC Dolby Vision. Kodi viszi a Dolby Visiont is, de nem minden eszközön, ahhoz először optimalizálni kéne, Nvidia Shield-en, Fire TV Stick-en megy a DV Kodi alatt. Többnyire a sok DV formátumot kéne "rövidebbre" venni, túl sok.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- Gyúrósok ide!
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Kazy Computers - Fehérvár - Megbízható?
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Google Pixel topik
- Házimozi belépő szinten
- Amazfit Balance - ár-érték egyensúly
- További aktív témák...
- ÁRCSÖKKENTÉS Panasonic Viera 37" TH-37PV8P plazma TV eladó (2 HDMI)
- Lenovo ThinkCentre M910q Mini PC / i7 7gen/8GB RAM/240GB M2 SSD/12 hónap jótállással
- ASUS Radeon RX 7600 V2 Dual OC 8Gb - Aqua gari 26.12.12 ig
- billentyűzetek - kiárusítás - Logitech, Corsair, ASUS
- Bomba ár! Dell Latitude E7440 MAGYAR - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest