- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Meggyi001: Nyilvános wc-k.....még mindig hiánypótló...
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- hcl: Döglött tabletből wifis kijelző kókány
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Gurulunk, WAZE?!
- Rap, Hip-hop 90'
- sziku69: Szólánc.
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
LOGOUT
Philips LCD és LED TV-k téma összefoglalója
Új hozzászólás Aktív témák
-
kchris78
veterán
sajnos csak most olvasom hozzaszolasod. En 320korul vettem 3 eve kb egy szinten 65-os de quatum dotos keszuleket. Az eredeti ara 800-nak volt beallitva ami irrealisan magas volt akkor is, nem veletlenul nem vitte el senki, mondjuk nem amoled de ahhoz kepest jo oarameterei voltak. Azota rendben teszi a dolgat, nem volt vele semmilyen problema. Szinten media (mammut).
-
kchris78
veterán
nekem a Kodi lilás (vagy zöldes?) képet ad... Dolby Visionre. Ez azt jelenti hogy valami másik profilt lejátszana akár? Vagy maradjak a HDR10/H.265-nél?
-
kchris78
veterán
-
kchris78
veterán
nem tv de philips.
szerintetek?
[link] -
kchris78
veterán
emagra azért erdemes odafigyelni. mi szaritogepet vettunk 1 hete és mukodik de a jobb oldala "serult" volt , ez az jelentette hogy a tetejen erdekes modon valami pozdorja lehet az megrepedt (lerepedt a sarka), és az oldalro lemez boritas felul eldeformalodott valami felulrol megnyomta, nem eshetett fejre szerintem az csak nem de valami ra esett eleg kemenyen. valamennyire hozzaertokent azt mondom hogy van annyi ter belul hogy valoszinu semmi jelentosege de anyos ki volt akadva hogy vissza kell vitetni stbstb.. TVnel azert mas kategoria a panel miatt jobban oda kell figyelni nehogy megrepedjen kesobb. (bar en is anno hozza nem ertokent FEKVE vitettem haza a 65"TVt, hat szerencsem volt hogy valami huppanon nem repedt el, szerencsere parszaz m volt a tavolsag ahova vinni kellett a mammutbol.
-
kchris78
veterán
én nem értem ezt amúgy. megjelent a jó pár kiadó saját streaming szolgáltatása pl disney etcetc és nyilván visszavették a jogokat ha jól tudom. így ha az ember film szerint szeretne gondolkodni nem kiadó szerint (igazából az kit érdekel??) akkor fizethet elő több helyre, mindegyik a saját szemétdombján akar kakaskodni. úgyhogy én maradok a tudjukhol ahol minden IS elérhető.
-
kchris78
veterán
hogy kellene egy ssdt leformaznom? fat32t látja exfatot nem .. igy hogy lehet lejátszani egy filmet...
-
kchris78
veterán
válasz
koppasz1986 #29636 üzenetére
az igazi inkabb a qled szerintem nem a sima va.. nem tudom mi most a felar vagy mostanaban van e qled panelje a philipsnek..
-
kchris78
veterán
válasz
rainman72 #28774 üzenetére
de ott az elmondás szerint olyan mintha elrepedt volna a kijelző a sarkán... nem akkor üzemelte be először a TV-t, ez a sztori lényege.. gondolom ilyenre gari nincs. Kértem fotót hogy legalább azt küldjön mert ez így nekem sötétben tapogatózás azért írtam ide hogy volt e hasonló eset esetleg. (De eléggé ki volt akadva)
-
kchris78
veterán
Kolléga most hívott hogy 55" új TV VESA illesztés miatt le fel lett rakva és felemelés két oldalról két emberrel történt az egyik sarkán mégis valami elszineződés történt... Ez a WTF kategória, nem lett se megnyomva se semmi hogy másképp hogy lehetett volna feltenni egy TVt... Szerintetek? Én nem nagyon bíztattam - ha bármi feszültség lett volna is benne amit ez előhozott bizonyítani akkor se igazán lehet semmit...
-
-
kchris78
veterán
válasz
ZoltayA #28642 üzenetére
miaz hogy leharcolt szart? mediaban is volt samu qled 210-ert 55-os. Szerintem a legrosszabb samu qled is jobb mint egy sima VA panel mar csak a betekintes es szinter lefedettseg miatt... medias sajnos visszament 240-re, de pclandnal meg mindig 210... kollega vett pont ilyet a napokban megkerdem melyik modell is pontosan. kikerestem:
[link] ehhez kepest mit tud a VA? egyszeruen arrol van szo hogy nagy kell es olcso minoseg mindegy, aki meg dragabbat is venne annak oled, nagyon vekony a kozep... igy ezek a modellek nemigen fogynak... sokat jaratni jok oledhez kepest. -
kchris78
veterán
válasz
tomboy0013 #28635 üzenetére
210 koruli osszegert inkabb 55-os qledet vennek. beallitassal utana lehet menni hogy ne follyon ki az ember szeme... illetve forrastol is fugg azert.
-
kchris78
veterán
-
kchris78
veterán
válasz
dino_m #28535 üzenetére
igen, igazad van, én azt vettem HDR előnynek a hozzászólásomban hogy
8 bit esetén a gyertyaláng is RGB végig 256,256,256 fényességű meg egy nap is, amitől mesterséges érzete van a filmnek. HDRnél el lehet azt játszani hogy 10 bit esetén ahol a maximum 1024 ott elég a részletesség hogy a gyertyánál ne koppanjon ki 1024-ig a fényesség.. És ezt amatt lehet megtenni amit írtál mert elég részletesség marad a sötétebb tartományokban is.. Viszont amit tapasztaltam hogy demók esetében egy gyertya is 1024. -
kchris78
veterán
válasz
dino_m #28533 üzenetére
plusz szerintem a hdr demo az egy olyan allatfaj ahol a muvik dinamikatartomanya mestersegesen van szethuzva es biztositva hogy a sotet es az irrealisan vilagos egyszerre szerepeljenek. mondok egy peldat. Egy demoban ott van a sotet es mellette egy gyertyafeny ami brutalisan vilagos, a hdr fenyessegenek a teteje... es ez a demonal elmegy mert ninds mas rajta... de egy film? ahol megjelenik adott esetben a NAP is 10 perc mulva? ott nem lehet sz.rra fenyesiteni egy _gyertyat_. Aztan persze hogy azt mondja az ember ez szar ez nem is hdr... mint ahogy a demok sok eseteben a szinek is abszolut tul vannak szaturalva. Volt egy haborus hdr film, vegig sotet volt, vegen volt vilagosabb.
plusz, az mpeg zaj amit a tomorites okoz a dinamikatartomanyt azert nem nyomja ossze a reszletesseget veszi el inkabb. -
-
kchris78
veterán
válasz
rainman72 #28398 üzenetére
minden gyartonal? en most nem teljesen a philipsre gondoltam..
. De ott meg szidhato a fakosag es a szuk betekintesi szogtartomany.. Tudtommal tapasztalazom szerint a qled kb osszesiti a ket fajta elonyt de az olcsositas helyett eltunt philipstol biztosan nem tudom hogy all vele a tobbi.
-
kchris78
veterán
szerintem el kell fogadni hogy ki mitol esik hasra minoseg eseten... ismeros kollega vett 65"-t akciosan 200ezerert... inkabb nem is mondtam semmit, hasra vannak esve miert rontsam el a jokedvuket, plusz tobbet ugyse szantak volna tvre.
Regen nem volt oled annyiert mint most, csinaltak premiumot is lcdbol (meg qled...) kihoztak amit lehetett belole, hat ma mar nem. ott van az oled ha minoseg kell. A mai 60-70" LCD IPS tvktol foleg akkora aron mint amennyiert kaphatoak szerintem kar barmilyen nagyobb minoseget elvarni adott esetben visszakuldozgetni (hacsak nem tenyleg valami hiba van).. En most vennek akkor kineznek valami nem tul regi még garis Samu vagy Sony etc QLED-et, jo a minoseg ezekhez az lcdkhez kepest es nem kell felni hogy az elozo tulaj mit hogy nezett vele..
(biztos ami biztos oledhez kepest)
Szerintem 200 korul biztos vannak ilyenek. -
kchris78
veterán
válasz
Digitalis #28001 üzenetére
jó oké én is olvastam a szem tudásáról főleg ha a pupillát belevesszük a számításba de azért vannak fokozatok
. De igazából talán a HDR lényege a 10bit a 8 helyett, így jobban le lehet írni egy napsütést egy lámpa helyett - ezért amelyik TVnek nincs nagy fényereje a lámpa halovány lesz.
-
kchris78
veterán
válasz
alaves #27996 üzenetére
ez teljesen igaz mondjuk, de én azt gondolom hogy a HDR demok esetében van azért utómunka eléggé hogy a jelenetek kihasználják a teljes fényerő-tartományt. illetve mesterségesen vannak kialakítva erősen megvilágított - sötétben maradt részek... ilyen egy HDR film esetén azért ritkán van. Példának okáért: ha a TV max fényereje mondjuk 700cd akkor ha sötetétben van valami fény azt nem tolhatja fel szerintem 700-ra mert hogy jelenítsen meg mondjuk egy napsütést akkor ami mondjuk percekkel később jön? Itt jön ki hogy egyszerűen egy 1:1000-1500 kontraszt nem elégséges a HDR-hez.(a 700-al meg erőteljesen túloztam)
-
kchris78
veterán
"brutális minőségű tévék és monitorok" Csak az nem egy alap sima tv.. Egy alap tvnek nincs szintere egy alap tv IPS panellel szerelt 1:1000-1500 kontrasztaranyu, es a fenyereje sem tul nagy.. Ezeken azert egy itthoni mozi is tullep szerintem. Ha meg ezektol jobb tvre gondolunk az még nem sima tv, az meg a felaras kategoria. (merettol fuggoen persze)
-
kchris78
veterán
"@kchris78
"hiszen mi az ami fizikailag egy panelt 120Hzessé tesz? hát a válaszidő..."
Nem, a válaszidő és a refresh rate két egymástól merőben eltérő dolog, egymást kiegészítik de egyik nem sokat ér a másik nélkül. Ez egy elég jó kis összefoglaló: [link]"
Igen kevertem egy kicsit. De azt tartom hogy ha a válaszidő olyan lassú mert lassúak a fizikai folyamatok a panelben akkor fölösleges megtolni gyors refresh rate-el.Azzal meg abszolút egyetértek hogy drága TVt nem a képfeldololgozás miatt kell venni hanem mert eleve jobb képet ad: színtér lefedettség, kontrasztarány fényerő és minden ami ELEVE jobb képet ad..
Vannak olyan mozgások amiket jól ki lehet egészíteni interpolációval vannak amiket nemigen lehet és soap effektet ad.. Hitvita, kinek hogy van az ízlése. -
kchris78
veterán
válasz
Wade0303 #27933 üzenetére
bocs de én úgy vettem a dolgot hogy ha a kontent mondjuk 60fps akkor elég 60hz panel ugyanaz lesz mint egy 120hz-es panelen. ez az ami nincs így szerintem. hiszen mi az ami fizikailag egy panelt 120Hzessé tesz? hát a válaszidő... ha a pixelek baromi gyorsan be tudnak állni a vezérlésnek megfelelően az új frame színére akkor lehet magasabb frekivel meghajtani tehát nagyobb frekis lesz a panel... (nyilván a válaszidő a vezérlés és a fizikai folyamatok összege kb)
A másik meg hogy egy 24fps videó 60Hz - 120Hz kijelzőn ugyanúgy néz ki. Ha elfogadjuk azt hogy a BFI szükséges ahhoz hogy ne legyen mozgáselmosódás (emiatt: [link] ) akkor igenis egy 24fps anyag is megjelenítve egy jó rolling BFI-vel simán túlléphet a 60Hz-en. Nekem ilyen TVm van, amikor régebben olvasgattam ezekről (hogy miért is kell ez mert amúgy nem szeretem a PWM-et leginkább) akkor mértem telefon 10x lassítással és a 60fps-en túl van a megjelenített frame rate amiatt hogy bevonul egy fekete függőleges csík majd kimegy frame-enként.
Gondolom jóval drágább egy ilyen gyors panel mert annakidején is ritkább volt most meg méginkább, szinte alig van 120Hz-es LCD modell a philipsnél. -
kchris78
veterán
válasz
Wade0303 #27931 üzenetére
Ebben igazad van.. Egy nagyobb bitrátájú HD film kb olyan mint egy youtube-os 4k film annyira kijön a torzítás ami az alacsony bitrátából következik.
Viszont:
"A linkelt cikkben a szerző pont azt fejti ki, hogy a különféle frame interpolációs eljárások mind borzalmasak és számára elviselhetetlenek és még az egyetlen viszonylag tűrhetőt is kikapcsolta pár hónap után"
Én nem is az interpolációra gondoltam hanem a BFI-re. VALAMI kell ha rendes éles nem elmosódott képeket akar látni az ember akkor ha mozog valami.. akkor is ha az alapanyag 24fps.. Ráadásul még akkor is lehet előnyét élvezni ha gyorsabb a panel ha csak simán 24hz-el hajtjuk meg.. mert sokkal kisebb a reagálási ideje a pixeleknek, a színek frame-ről frame-re ugyanazt a pixelt tekintve sokkal gyorsabban átállnak, ezért kisebb az elmosódottság érzet..
Nyilván kevésbé észrevehető mint annak idején a legelső generációs színes notebookoknál ahol az egérmozgatás csíkot húzott maga után de az effekt ugyanaz. -
kchris78
veterán
Az egyetlen Gemini Man 59.94fps tehát még ennek is pont elég a 60Hz. 60Hz fölötti képfrissítésnek csakis játéknál van jelentősége, persze ott is csak PC esetén mert a legújabb (jelenleg beszerezhetetlen) csoda konzolok jó ha alulról súrolják a 60fps-t újabb játékoknál, a régebbiek meg hoznak kb 20-30fps-t.
Más okok miatt vannak nagyobb frissítésű panelek.. Talán inkább okkal mint ok nélkül. [link]
-
kchris78
veterán
régen a nagy tvk is meg jó képet adó tvk is drágák voltak... ma már a nagy tvk olcsóbbak. de attól még mert egy TV nagy nem lesz feltétlen jó a képe (sokan ezt gondolják szerintem). Kérdés ki mit akar. lehet egy kicsit jobb minőseget venni ha a méretből visszaveszünk.
-
kchris78
veterán
válasz
kircsi21 #27895 üzenetére
Nekem 65"-os QLED philipsem van és azon azért közel sem ennyire feltuno a bevilagitas... (ne az abszolut erteket figyeljetek hanem a hatter - felirat aranyat az telefon független)
mozi vs otthon: moziban megjelenített képeknek azért a színtere szerintem azért elég nagy kell legyen.. míg egy otthoni TV esetében azért nem triviális hogy a DCI-P3 lefedettség meglegyen akár csak közelítő mértékben...(kivéve OLED talán)
-
kchris78
veterán
válasz
kory24 #24276 üzenetére
lan/wifi? en dlna-t engedelyeztem win10-en (beepitve, nem kell semmit se telepiteni) es mukodik frankon, 5GHzes wifi a notinak lan a tvnek es igy nincs gond semmivel se. egy wifin logo szerver/kliens(tv) nagyon bizonytalan mert ezt hatekonyan csak egy draga AP tudja kezelni...
-
kchris78
veterán
válasz
kisbalazs83 #24161 üzenetére
ez biztosan mpeg zaj. igy mukodik a tomorites. az eltero szinu pacnik a jatekosok a homogen zolden kis anomaliat okoznak maguk korul. ez van!
[link]
itt ni. be lehet kapcsolni az mpeg zajcsokkentest de az a kepelesseg rovasara fog menni. ezek a filterek mindig ugy javitanak valamit hogy kozben masvalamit rontanak. -
kchris78
veterán
válasz
blakey #24132 üzenetére
Azert azt megjegyeznem halkan hogy nappali hasznalat eseteben azert jobban fel kell huzni a fenyerot egy OLEDen... Lehet a dinamikaja a fekete miatt qrvajo egy OLEDnek de alapvetoen a fenyereje nincs a topon... A qLED-es panel fenyereje specifikacio szerint 1000nit korul van (vagyis fenysuruseg) ami gyakorlatban inkabb 7-900.. Egy OLED-e mennyi? Amit ki is lehet hajtani, nem pedig ugy hogy rovid idore kis teruleten HDR modban kihajt a panelbol az aramkor hogy meglegyen a HDR élmény... A beeges, es ezt olvastam OLED hatranynak. Erre lenne megoldas a mikroled a szerves alap helyet...
-
kchris78
veterán
válasz
blakey #24132 üzenetére
plusz ott van az hogy a mindenféle szincsatornak ereje is nem egyenletesen megy el ami miatt a feheregyensuly is elmaszik...
Ami miatt szamit talan ez hogy ha par ev utan mar ha erzekelhetoek ezek akkor nem kepvisel akkora erteket (hasznalati erteket) mint egy LCD... Egy 6eves LCD-met ugy adtam oda tesomnak hogy kb erzekelhetetlen volt az elhasznalodas (nyilvan eletronikai alkatresz elszallhat) ez OLED eseteben mar nem lenne ennyire egyertelmu... -
kchris78
veterán
Ha valakit erdekel: vegre sikerult megoldanom hogy a tv egy subnet legyen a wifivel, igy:
AirPlay-t inditottam a tvn, de csak hanglejatszasra.. Kepernyo kikapcs igy zenere also hangon tokeletes. A tvben van csipogo es soundbar kb 30-50W RMS, igy egy also-kozep hangszorot ki tud valtani ha kell. Akartam volna venni valami jobb aktiv hangszorot de atmeneti megoldaskent most jo lesz ez is... -
kchris78
veterán
dehogy ON is legyek: használtok app-ot távkapcsolónak? ha igen melyiket?
-
kchris78
veterán
"A VA feketeje is szürke, aki mást állít, az hazudik. Tedd oda egy plazma vagy Oled mellé látni fogod. A VA feketéje nem fekete!"
ez milyen duma már... télen lecseréltem a 105 LE-s autómat egy 184LE-sre. Megy mint állat normál vezetésre több mint elég szerintem. Aztán jön valaki hogy milyen szar lassú már tedd oda egy 270LE-s mellé rögtön kijön hogy milyen rohadt lassú.. Persze. -
kchris78
veterán
válasz
Mezcal #23944 üzenetére
vagy meg kell nézni a displayspecifications vagy hasonló oldalon az ADOTT panel hogy teljesít DCI-P3 színtér tekintetében. IPS bol is van nagyon nagyon sok olcsó szar panel ami 90-95%-ot hoz illetve van pl az újabb macbook pro panelja ami lefedi a 98+%-ot. Úgyhogy nem tudom mire megy itt a nagy istenítése az IPS színeknek (úgy általában).
-
kchris78
veterán
szerintem a többségnek nem a színhelyesseg számít meg a dci-p3 színtér hanem a színek harsánysága és akkor már fasza szép képe van... az hogy szürke a fekete a feltolt fenyero miatt ami amúgy is csak 3-400 nit az már mellékes... ja, meg legyen 75" olcsón.. pár éve meg a nagyobb méret szerintem inkább egyet jelentett a jobb minőséggel. mostmár gyártják az alja minőségből is a nagy paneleket.
-
kchris78
veterán
válasz
slászló65 #23890 üzenetére
haaat nem tudom. Nekem Quantum Dot panel van amire a displayspeci weboldal azt írja hogy VA panel. Na ennek olyan színvilága van amit a legtöbb ips sem hoz (színtér) és invertalodas sincsen. Nem tudom mennyit turtak bele a VA alapba de ebből nekem az jön le hogy nem szabad általánosítani. Van szar IPS panel jó IPS panel és ugyanez megvan VA esetében is.
-
kchris78
veterán
válasz
Joe_Muad_Dib #23754 üzenetére
szerintem megkapta. csak kitették a gyartosorra a friss swt...
-
kchris78
veterán
válasz
Kashim #23576 üzenetére
mennyi? azért nesze neked fejlődés: FRCs szín, 400cd fény.. 90% DCI-P3, persze ha jó áron van az más. (nem véletlen hogy az emberek az oled telefonjaikat bámulják YT nezesre... még ezeknél a paramétereknel is többet tud már egy sima oledes telefon is... na kipuffogtam magam
)
-
kchris78
veterán
válasz
nightmare13 #23474 üzenetére
valoszinu nem. kifut egy model kesz vege.
-
kchris78
veterán
tudtok jó kép nezegetőt? kodi nem viszi belső meg mindig felteszi a csíkot leptetesnel... ami zavaró..
-
kchris78
veterán
no azért csak számít a kontraszt 3000:1, dci-p3 színtér... asszonyt úgy kellett meggyőzni hogy tv-n nézzük az elmúlt időszak fotóit.. Aztán mondogatta hogy küldjem el mert wallpaper. Aztán mondta hogy nem rakja ki mert nem adta vissza azt a hangulatot
. (pl az az igazi türkizkék tenger, etc)
-
-
kchris78
veterán
Akkor volt egészségtelen mikor a CRT TV-ket néztük közelről.. De az teljesen más sztori, a sugárzás miatt volt... Nem egészségtelenebb egy nagy tévét nézni 2-3m ről mint bambulni a sok 3-7" telefont 30cmről... Minden fárasztja a szemet ezért kell szünetet tartani és nem egész nap azt tenni (mint ahogy zenehallgatás is fárasztja a fület, azt se jó egész nap). Plusz ha ilyen anomáliákat tapasztal az ember elmenni egy _jó_ optikushoz/szemorvoshoz aki belövi az embernek azt a szemüveget amire ténylegesen szüksége van - nem pedig használni azt ami "kábé jó"... Abban tényleg vannak extra kockázatok. De nem feltétlenül a TV-re fogni a dolgot. (plusz van egy 65+ TVnek egy mozi fílingje amit nem egy híradónál akar élvezni de ez már inkább érzelmi dolog) Szerintem.
-
kchris78
veterán
nekem is működik a YT HDR! 65PUS8602
-
kchris78
veterán
értem hogy az egyik felbontás a másik frissítés de a helyzet tök analóg.. nekem is hasonló volt: a képernyőn 720p-s panellel kiírta hogy 1080p vagy 1080i a felbontás
. Persze mert ott a HDMI-n keresztül kapott jel felbontását/frissítését írja ki. Talán egy 240 fps lassított felvétellel ami elérhető egy telefonon, azt elemezve ki lehet mérni hogy a megjelenített kép akkor most milyen frekvenciájú ha ráküldesz valami 120fps teszt-videót.
-
kchris78
veterán
válasz
Kroni1 #23306 üzenetére
igen ez így van. Amiket a marketing anyagokban megadnak azok kis pontszerű fehérek mérése esetén jön ki... Plusz az ilyen fehér load-ok gondolom elég szépen öregítik is azokat a pixeleket. Telefonok esetén pl nem véletlenül lehet mondjuk 700nitig felhúzni kézzel a fényerőt és csak napon jön elő vagy HDR tartalom esetén a tényleges 1000-1100nites csúcsérték.
-
kchris78
veterán
displayspeci szerint hozza egy általános IPS panel paramétereit:
1200:1 static contrast, 90% DCI-P3 színtér... 30bit szín FRC-vel. Szerintem a nit-je is valahol 300-500 között lehet.. kevesebb nem hiszem mert nem kapna HDR minősítést, többet meg fizikailag nem hiszem hogy van értelme alátenni ilyen static contrast-tal. -
kchris78
veterán
a BFI miatt én általánosan bekapcsoltam a 24-25Hz rol 50Hz- re való "finomítást" nem durván csak közepes szinten és teljesen hozza lehet szokni... egy idő után ez tűnik természetesebbnek mint a 24Hz ahol nagyon durván látszanak az egyes képkockák visszakapcsolva összehasonlításképpen. Tom Cruise meg elmehet a p-ba 😂. Mellesleg a CRT esetében is simább a kép az kepcso bevonatának után világítása miatt.
-
kchris78
veterán
120Hz-es téma margójára: mondjuk azért a rolling BFI-nek van jótékony hatása.. áttettem 60Hz-re (mondjuk sokan értékrendi alapelvek miatt biztos nem tennék meg ezt
) a videót, és nagyon éles marad a kép.. semmi utánhúzás vagy bármi, sima és éles marad a kép, nem az van hogy ha mozog valami objektum akkor megállás után élesedik ki, a 4k-s részletek mozgás közben is kivehetők (HDR,4k, 50GB film), nyilván nem túl gyors mozgások esetén.
-
kchris78
veterán
válasz
androklész #23252 üzenetére
azért azt számold bele hogy ott kellene élőben megnézni hogy mi látható abból saját szemmel, amit esetleg felerősíthet a fotózás.
Új hozzászólás Aktív témák
- Elite: Dangerous
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Kínai kézbe kerül a MediaMarkt áruházak tulajdonosa
- Háztartási gépek
- PlayStation 5
- Hobby elektronika
- További aktív témák...
- Dixit 4 Eredet (bontatlan, fóliás kártyacsomag)
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 5 Pro, Samsung Galaxy Watch 6 Classic
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Telefon Felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Ventillátorok és tápkábel modding kitűnő árakon! Most extra 10% kedvezmény!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest