- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- sziku69: Szólánc.
- Aggregátor gondjai, örömei, és elmélkedései
- Chosen: Canon 5D II - portrézás 2025-ben
-
LOGOUT
Philips LCD és LED TV-k téma összefoglalója
Új hozzászólás Aktív témák
-
-szabi-
addikt
válasz
rainman72 #40098 üzenetére
Philips Oled TV lista a gyártó honlapja szerint.
959, 910, 909
889, 859, 849, 819, 810, 809
770, 769, 760, 759Titan nem zavar de 759 a legkisebb sorszámú, ezért gondolom a legkisebb tudású.
Próbáltam összehasonlítgatni mi egyébben látnám hátrányát, hogy a legolcsóbbat választom. -
rainman72
nagyúr
-
-szabi-
addikt
Mi a vélemény az oled759 szériáról?
-
maddoc14
csendes tag
válasz
rainman72 #40095 üzenetére
Ok, akkor 55"re tolva a méretet, az 55pus8919 ips és a 55pml9008 ips miniled kb egy árban van 230 körül, és a pml az olcsóbb, talán a proci miatt, vagy mert tavalyi, meg játékban 120Hz-t tud, nem 144-t mint a pus, ha ez számít ezen a szinten.
A miniled felé húzok, mégha tavalyi is (az idei 300k), csak ha az ips+ miniled annyira nyerő, akkor miért nem látom mindenhol azt? -
maddoc14
csendes tag
Szervusztok!
Tanácsért kuncsurgok, mert nem nagyon látok boltban kirakva ilyen tv-ket, csak tcl, samu, lg.
48-50" -es ambilight-os tv-t keresek bő betekintési szöggel, főleg streamre (yt,netflix,disney), némi sportra, meg persze ps5 játékra.
10+ éves 32" Philips-t használunk, de készül meghalni. Nem tudunk elhelyezni olyat, ami csak szemből jó, szóval a betekintés mindent visz nálunk, 45° simán kell, vagy több. Van ilyen oled nélküli?
Oled kizárva, mert kb ösztönösen nyírnák ki, nálunk ehhez minden negatív gyakorlat adott.
Meg a keret max 300k, kevesebb jobb.
A TitanOS nekem szimpatikus, talán azt nem rombolják le.A fentiek miatt főleg sima lcd-t kerestem, titannal. Az 50pus8919, 50pus8909 jó lehet, vagy eltévedtem?
Esetleg valamelyik pml miniledes is szóba jöhet, ha betekintésben tudják a tutit.
Köszi -
baandii
senior tag
ti minden napi tv-s filmnézésre melyik módot használjátok? házimozi vagy filmmaker mode?
-
válasz
peestike #40084 üzenetére
Nem tűnt fel, de jobban megnézve (FlatpanelsHD, Displayspec) egyedül a PUS9000-es "The One" modell kapja meg idén a DV-t, persze MLED-eken és OLED-eken kívül.
Oh well, még egy érv a TCL mellett.+ Fun fact: Amazon dettó saját (Vega) OS-el bénázik.
-
Philips TV 2025: Die Serie PUS8100 mit Google TV, Ambilight 3 und Pixel Precise Ultra HD
Mégis jön GoogleTV, már csak a panel a kérdés, de valszeg' 43-50" VA, 55-65" IPS.
-
chris-v
senior tag
Sziasztok!
Van valami trükk a titán os-re apk telepítésre, vagy egy skyshowtime appra?
-
peestike
senior tag
válasz
Kroni1 #40070 üzenetére
Köszi szépen a felvilágosítást! Elég szomorú a helyzet, ha kell a google tv, akkor zsebbenyúlós a dolog. Igazából csak a méret miatt gondoltam, hogy cserélni kellene, az 50-es még pont elférne. Néha csinál már olyan, hogy bekapcsolás után nincs hang, amíg hozzá nem nyúlunk a távirányítóhoz, fel vagy le hangerő, aztán feltámad. Csatorna számot hiába írjuk be nem akar váltani csak nagyon sokára.
-
Kroni1
veterán
válasz
peestike #40069 üzenetére
Hát én azon a véleményen vagyok, hogy új philips LCD tv-vel nem tudsz csak visszalépni a 7304-ről, mert a google tv rendszert kiszedték a platform alól, már csak az OLED-ekben van ilyen tudtommal.. Az az új Titan OS amit betettek helyette, meg korántsem olyan sokoldalú, rengeteg dolog hiányzik belőle, és tudtommal apk-t se lehet úgy rátenni mint az android tv / google tv rendszerű tévékre..
Mire használnád amugy? Ha film akkor nagyon a VRR-nek sincs létjogosultsága, kb. ezzel tudnak többet az újak mint a 7304-es. Az egy nagyon jó tévé, tudása majdhogynem a 8505-el megegyező, nekem vannak ilyenek a családban, és nagyon örülök is neki. Méret miatt váltanál főként? Ha esetleg használt is szóba jöhet akkor 2023 vagy előtti, pl. egy pus8505/8506/8507/8508 amit ajánlok, azt még android tv-vel adták ki, de nagy előrelépés az se lesz, csak méretben. Ha nagyobb kell és el is fér, akkor 50 vagy 58" vegyél, azok elvileg MVA panelesek.
-
peestike
senior tag
Sziasztok! Egy 43PUS7304/12 után kellene szintet lépni, ennek kellene valami utód. Ami kellene, az 50 coll, qled, dolby vision-t tudja lejátszani. A mostanin tetszik a google tv rendszer, meg a kodinerds, nem lenne baj, ha tudná a tv. Köszönöm szépen!
-
First look: 2025 Philips TVs including 4-stack OLED
Már csak a TitanOS maradt... -
Gabor970
addikt
válasz
Tomasz94 #40058 üzenetére
tuti klassz!
Mi 2008-ban újítottuk fel a családi házat, akkor egy 10x6 cm-es kábelcsatornát véstem be a falba, azon akkoriban még a scart csatis kábel is átfért. Ma már nincs ilyenem (sikerült vennem egy panasonic HDMI kimenetes VHS-DVD-R kombót hazavinni három gombóc fagyi árán a bolháról) kényelmesen elférnek benn a kábelek. Amúgy meglepő, hogy egy oled tv mit képes kihozni még VHS szintű "minőségből" is. LCD-n nézhetetlen. Régi családi videók kerültek át DVD lemezre a fagyigombócos eszközzel.
Mondjuk ennyire filigrán tartóra nem mertem rábízni a 27 kilós tévét, egy duplakarosat mertem csak "alá" rakni.
-
rainman72
nagyúr
Teljesen jó ára van az 55PML8709 mini lednek [180e]
-
Tomasz94
csendes tag
Köszönöm Uraim
rainman72: 2510 nél járok most
Gabor970: Köszi! Pont kapóra jött a lehetőség , kellet pár plusz konnektor mikor beköltöztünk, aztán jött az ötlet hogy szállodákban sok helyen így van megoldva, és így tényleg nagyon letisztult a látvány.Vettem 2x3m 2.1 es HDMI-t talán egy ideig jövőbiztos lesz a dolog.
-
Tomasz94
csendes tag
Meg is lett a 806
Maximálisan meg vagyok vele elégedve , a 720/1080p TV adást nagyon szépen felskálázza a 8303 hoz képest , azért látszik elég sokat fejlődött a processzor képfeldolgozása az évek alatt. Mozgásban én szerettem a régin is a szabványos beállítást, itt szinte sose törik meg a kép , még tökéletesebb lett számomra. A fekete meg hát tényleg fekete
-
Gabor970
addikt
Sziasztok!
2022-es 806-os oled philipsem van, az istennek nem találom meg, hogy kell a tv csatornákat törölni, amiket nem nézek. Régen valahogy megtaláltam, csak ideje volt a one szolgáltató csatornáit újra keresni. (nem boxot használok, hanem a tv-ben van a pcmcia kártya)
Valakinek meg van, hogy jutok el a csatornák szerkesztése menübe? Köszönöm! -
Alien!
senior tag
Srácok! Érkezett frissítés old805-re. Valaki feltette már? Nem nyírja ki a Ambi + Hue opciót?
Köszi!
-
Tomasz94
csendes tag
48 colos 806 os Oledet érdemes még venni ? Mik a tapasztalatok , gyors a rendszer a mai napig? Találtam itt hardverapron egy használt de még garisat 220 ér. Tetszik hogy ez még 4 ambis volt
-
Tomasz94
csendes tag
Na helyzetjelentés , 180 ezer forintot kapok a régi tv-m ért (amennyiért vettem) szóval elég jól hangzik , viszont a csavar hogy Euronics utalványba fogom kapni. Szóval most megy a fejvakarás mi legyen. Pont van egy leárazott Philips Oled , ami persze tőlem oda vissza cirka 460km Budapest Köki, beszéltem az ügyfélszolgálattal , nem hozzak le a közeli Szhelyi üzletbe
Talán jövő heten fel tudnék érte menni de tartogatni meg úgyse fog egy bolt se terméket, szóval addig 110% hogy elfogy
-
baandii
senior tag
a tv egy 65OLED769/12, hogy ez a figyelmeztetés mikor jelenik meg mi befolyásolja? (mondjuk mindig akkor általában amikor filmet nézek és a legjobb rész van és 10 perc szünet🫤)
-
rainman72
nagyúr
Eddigi legjobb ár szerintem
-
Tomasz94
csendes tag
válasz
Alien! #40029 üzenetére
Batár nagy egy holmi az a távirányító az biztos, gondolom anno a qwerty billentyűzethez lett tervezve a méret
Ahogy néztem a mostaniak már kicsit kompaktabb méretűek lettek. 4K chromecast-on én is gondolkodtam már , másik tv nél gyorsabban használható a yettel app is, itt azért már van mikor döcögős a történet.
-
Alien!
senior tag
válasz
Tomasz94 #40028 üzenetére
hát igen, biztos ment nem keveset.
nálam egy oled mellett is helyt tud állni, szóval jó kis modell volt ez. Igaz talán a világ egyik legrosszabb távirányítójával adták, plusz nemrég egy firestickkel hoztam használható szintre, mert az atv 8 már nem fürge rajta (viszont cserébe máig működik rajta minden app).
-
Tomasz94
csendes tag
-
Alien!
senior tag
-
Tomasz94
csendes tag
válasz
Alien! #40025 üzenetére
Több helyen is elkezdett furcsán világítani a panel széle, főleg ha világosabb volt a tartalom. Volt még vissza 1 hónap az 5 éves kiterjesztett unionos garibol, írtam nekik , meg küldtem ezeket a képeket, másnap már jött is a telefon hogy küldik a futárt
kiváncsi leszek mi lesz a végeredmény
-
Tomasz94
csendes tag
válasz
rainman72 #40019 üzenetére
Köszi a választ!
Az imént találtam egy oldalt ahol ha jól értelmezem az 50' es változat még VA panel. [link]
Az még 2,5-3 méter távolságból talán élvezhető lenne ahogy olvastam róla.
Viszont a Yettel app jobban aggaszt mivel itton mindent vezetékmentesen használunk (Otthon Net) és a tv adást is azon keresztül nézzük. Kicsit vicces lenne egy 200k+ árazású tv hez vennem kéne egy külső eszközt amivel tudnám használni az alkalmazást. -
rainman72
nagyúr
válasz
Tomasz94 #40018 üzenetére
Papiron igen az lenne a mini led mivel magasabb hdr fényerőt tud,sokkal több a ledek száma,van local dimming,magasabb a szintér lefedettsége talán.
Viszont videókon nem teljesen jó,a fényerő az meg van de blooming kezelés ezáltal feketéje nem meggyőző.A PUS8919nél se lesz igazán jó fekete az ips panel miatt a többi nagyjából rendbe lesz.
Az is meg lehet hogy a 8303 talán még jobb is volt fekete terén kiindulva abból amilyen képeket láttam itt a topikban régen.
Egy kicsit lutri megpróbálnám meg van 14 napod online vásárlás esetén eldönteni milyen,de igazából egy oled lenne az előrelépés,led-ben nincs nagy választás. -
Tomasz94
csendes tag
Sziasztok!
Érdeklődnék, valaki nézte már hogy yettel tv alkalmazás elérhető a Titan OS tv-k en? Héten viszik az 5 éve vásárolt Pus8303 készülékem kiterjesztett garanciás szervizbe, és ha azt mondjak készülék csere vagy kifizetés , akkor kénytelen leszek nézni egy újat. Ugye az még android tv volt , meg elég rövid életű szériát megélt edge lites nano ips panel van benne.
Ezt a kettőt néztem eddig :
55PUS8919/12 [link]
55PML9008/12 [link]Így olvasgatva a fórumot látom mindkettő ips panel, a miniled jobb választás lenne ezek közül ?
-
Voice24
őstag
Hali!
Elég régóta megelégedéssel használtam a 7502-es androidos tévémen a Smarttube alkalmazást. Viszont a tegnapi naptól roh@dtul behalkult, kb. az eddigi normál hangerő felére, harmadára esett vissza. A beállításaiban a hangerő 100%-on van, ahhoz eleve nem is szoktam hozzányúlni. Minden más alkalmazás maradt a normál hangerején, csak ez az egy produkálja ezt.
Tudom, hogy nem tévéprobléma a történet, de nem találtam erre való másik topikot, hátha tud valaki valamit mondani rá. -
Laonda
csendes tag
Sziasztok!
Van egy 58PUS7505/12 tv a családban és ilyet produkál!
Csatorna váltásnál kifagy a kép, de a hangon hallom, hogy váltott csatornát!
Érdemes vele foglalkozni vagy inkább csere?
Előre is köszönöm a segítséget! -
E300TD
tag
Sziasztok,
Eddig Saphi-s tv-ket használtunk, most bekerült egy androidos "csoda" a nappaliba - 65PUS8007/12
A műsorújságból hiányzik az "emlékeztető beállítása" funkció, ami a régebbi tévéken mindegyiken volt. Ez androidos sajátosság, vagy csak én bénázok?
-
prtvlogan
aktív tag
Ja, értem, köszi mindkettőtöknek!
Őszintén nem bánom a váltást, mert a régebbi ( 6 éves) tv-n úgy belassult az android, hogy öröm nézni, viszont kín csatornát váltani, vagy netflixet kapcsolni.
Remélem ez a Titan jobb lesz, vagy legalább a tv csatorna váltást veszi delay nélkül...
Azok, amiket használnék alapból egyébként gyárilag fel vannak telepítve, csak egy steam linket szerettem volna kipróbálni, amíg nincs bekábelezve a hálózat.
Egyébként egyik tv rendszer se különb a többitől, remélem erre is jön egy egységes EU szabályozás a közeljövőben....
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen autót vegyek?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Egy szenzor, két zoomkamera: újraírta a Huawei a mobilfotózás történetét
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Amazfit Balance - ár-érték egyensúly
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Nintendo Switch 2
- Telekom mobilszolgáltatások
- További aktív témák...
- BLUESUMMERS NVMe SSD adapter
- Dell Latitude 8-11. gen i5, i7, 2-in-1 szinte minden típus csalódásmentes, jó ár, garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- 122 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged