- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- sziku69: Szólánc.
- Aggregátor gondjai, örömei, és elmélkedései
- Chosen: Canon 5D II - portrézás 2025-ben
-
LOGOUT
Philips LCD és LED TV-k téma összefoglalója
Új hozzászólás Aktív témák
-
hunaqua
addikt
Az Ali-n van 43PUS7906/12 távirányító 19usd áron. Ez vajon jó lehet az 58pus8506 cucchoz?
Kinézetre hasonlít
-
F.B.I.
veterán
-
alaves
addikt
válasz
#42308056 #33386 üzenetére
Jó sok értékes filmről lemaradtam a tanulás, munka, gyerek, egyéb elfoglaltságok miatt. 56 évesen azt gondolom, hogy majd a jövőben jut rá több idő, hogy bepótoljak dolgokat (amit lehet). Ezek között nagyon sok olyan film van, amely streaming szolgáltatóknál nem is elérhető.
-
rainman72
nagyúr
válasz
F.B.I. #33385 üzenetére
Ebben az ársávban,méretben képminőségben sztem nem igazán találsz jobbat.
Multkor volt egy napra 300e a Sony 65X85J például,az jó deal volt.
A fényerő is szintén 3-400nit környékén mozog a legtöbb tv-nél.Ami már egy magasabb kategória,nagyobb nit számmal az 65C825 TCL(1000) vagy a Sony 65X90J(700) ahol az első most 450e (C822) a 2. meg 420e. -
F.B.I.
veterán
válasz
AxBattler #33364 üzenetére
Most egyelőre kifogy a keret, ehhez a súlyhoz, nem 10K egy fali állvány.
Eggyel nem vagyok még képben: mennyi nitet tud? Elég lesz HDR mellé, mert ugye főleg Netflix fog menni?
Esetleg lenne más akár 65-ben, ami jobb vétel lehet és nagyobb fényerőt tud, vagy bőven elég lesz? -
bnorci71
addikt
válasz
alaves #33372 üzenetére
az Oled-ig engem se hozott lázba aztán most rákattantunk, Na meg egy sorozat 4K DV-be nem kis mennyiség és ég és föld a minőség pl. A Térség. amit ugye vissza is kellene tölteni már kezd szűk lenni a 4tb hdd
Prime 899Huf 2 gombóc fagyi....
Netflix 4490 gyerek fizeti 3-an használjuk
HBO-n gondolkodok bár 20éve volt utoljára előfizetésem, a Disney is birizgál a Star Wars miatt
Az gond összeadva már sok azért havi szinten. -
rainman72
nagyúr
Sztem igen,de itt az én szavam nem annyira mérvadó abban hogy milyen készüléket fog ki az ember.
Utána meg lehet engem szidni a Philips helyett
Hiba bármikor előforduhat,van 14 nap elállás ha nem tetszik.
Én is igy vásárolok.Kb 15 tv-ből eddig 2 ment vissza,ez az arány jó sztem. -
süti5
őstag
Sziasztok,
mi most a best buy 65-ös méretben, három vagy négyoldali ambilighttal max. 300 ezerig?
Nekem már ambis tv-m van hosszú évek óta és cimborám is hajlik rá, hogy vegyen egy ilyetKöszi előre is.
-
-
F.B.I.
veterán
Üdv újra!
Most már ki van nézve a konkrét példány de talptól félek, 80 cm széles a szekrény teteje amin lesz de ezen a méreten nem megyek el (gyári oldaláról):
Állvány szélessége: 807,6/1349,6 mm.157 cm széles a készülék. Most akkor milyen széles az állvány?
-
rainman72
nagyúr
-
Alien!
senior tag
-
rainman72
nagyúr
válasz
Alien! #33353 üzenetére
Elnézve a alap model 7506 képminőségét egyáltalán nincs szégyenkezni valója a régebbi
P5-nek se.A 9206 meg 120ezerrel több mint a 65PUS8506,az 58"-tól meg 170ezerrel.Semmiképp nem éri meg ezt a felárat,ugy hogy 8506 jobb model mint a 7506,képileg a wide color gamut miatt.
Sony-val szemben sem lesz nézhetetlen képe. -
rainman72
nagyúr
válasz
jlaci74 #33351 üzenetére
Nincs FALD csak a mini ledek.
Az "a" lehetőség jó megoldás.
Az 58" VA mint a Sony,de csak direct led nincs LD,a 65" is viszont IPS panellel.
Az újabb 8506 inkább,frissebb droid.
Hálóba inkább a VA főleg ha full sötétben nézed ha nem,illetve ott az ambi is akkor jó az IPS is. -
jlaci74
senior tag
Üdv. Srácok!
Segítsetek eligazodni picit.
Szemezek a PUS85XX szériával , ezek local dimminges tv-k?
Mennyire ajánlott hálószobába, esti tv-zéshez? Jól gondolom hogy az Ambilight itt pont előny lenne?
Most a nappaliba egy Sony 55XH90 van ami viszonylag erős tv a nem OLED készülékek között,
A., vigyem át ezt a hálóba és a nappaliba egy 58 vagy 65PUS85xx ,
B., a Sony marad a helyén és a hálóba egy 50-55PUS85xx ,
C., ajánljatok valamit tapasztalat alapján.
Köszönöm -
Friczi
csendes tag
válasz
Doller #33312 üzenetére
Szia! Én védelemmel ellátott zavarszűrős kapcsolós elosztót használok, TV, avr erősítő, szubláda, stb benne. Mikor befejeztem a TV-zést, tv kikapcs távirányítóval, erősítőt is kikapcsolja (CEC), Ambi kialszik, és aljzat kikapcs. Tűtvédelmi szempontból is így kellene. (So k ház leégett már TV zárlat miatt) Ráadásul a tv android is újra tisztázza magát a következő bekapcsoláskor.
Neked is volt a képernyőre ragasztva matrica, hogy a matt fóliát NE szedd le???
-
rainman72
nagyúr
válasz
AxBattler #33337 üzenetére
7506
Nem tudom papiron direct led,de ahogy bevilágít felőlem lehetne edge is
Én nem értem hogy nem tudják ezt a backlight bleeding problémát orvosolni,ennyire nehéz lenne
Ha még felhős is,meg van glow mivel ips,legalább bevil.ne lenne.És azt veszem észre hogy évről évre rosszabb a helyzet.
Pofás tv lenne a 7506, külsőre meg képminőségre is,táv és a Saphi is kötelezőt,hibái ellenére is. -
rainman72
nagyúr
válasz
AxBattler #33335 üzenetére
Nem edge hanem direct.
A 8505-re volt a kérdés?
A 70-s nem volt teljesen homogén de melyik az.Bevilágitàs nem volt.
Vagy az 55PUS7506?
Ott leírtam mi a helyzet,és direct ledes,a 7906 az edge.Minden oldalon van fényszivárgás.
Nem igazán homogén,de még nem láttam full sötétben.Tv adàshoz tökéletes. -
F.B.I.
veterán
Köszönöm mindenkinek a válaszokat!
-
rainman72
nagyúr
válasz
F.B.I. #33318 üzenetére
Nem tudom a külső mennyire számít de a 8506 káva mentes kialakítása sokkal jobban mutat.Volt nálam 70PUS8505. A számozással ellentétben nem sokkal jobb rajta a kép mint a most érkezett
7506-on,mind2 P5 engine-nel van.Ha nincs igény az eArc,meg a VRR-ra ami amugy se teljes mivel nem 120hz-s a panel,akkor jó lehet a 8505 is,de én inkább a 8506-t vinném igy is.
DV jól fog mutatni mindegyik Philipsen.
A TCL talán a qled miatt picivel jobb de sztem nem szembetűnő a hasonló fényerő miatt,mindkét márka wide color gamut panelt használ.
Amugy értelme a 2.hdmi+VRR kombónak majd az idei PUS8807-nél lesz értelme 120hz-s panellel. -
rainman72
nagyúr
Megjött tegnap a Philips 55PUS7506.
IPS panel.
Itt már van fényérzékelő is a
Saphi-n,hirtelen ez volt ami újnak tünt.
150-ért nagyon jó sokkal többet nem ér sztem.
Eléggé bevilágítós,de nem foglalkozok vele ennyit tudnak a gyártók ezek szerint,nincs értelme ennyiért küldözgetni.
Majd a fénnyel játszok egy kicsit ha lesz kedvem
Viszont amit szeretek benne hogy out of the box tökéletes.
Be dugod lehet nézni nem kell piszkálni semmit,a gyári képmód is megfelelő.
Kábelen megy,a csatorna váltás lassúbb lett kicsit.
Idén már ezek is vékony kávások végre, jól mutat.Táv is megújult az előző évhez,nagyobb lett.
HDR megjelenítés problema nincs.
Nekem még mindig jobban bejön a hibái ellenére is mint egy alap nanocell.
. -
F.B.I.
veterán
Üdv!
Netflixre vásárolnék egy 65PUS8506-ot, egy 48"-os 1080p VA paneles 2016-os Sony-t váltana.
Jól gondolom, hogy jó választás egy TCL 65C728-al versenyben? Van megfelelő fényerő a HDR-hez, illetve jó rajta a Dolby Vision? Szinte csak este (vagy sötétített) fényviszonyok mellett lesz használva, 3 méterről. -
bdani94
tag
Sziasztok!
nekem mostanság azt csinálja hogy távirányitóval nem kapcsol be a tv… csak hatul a gombbal…
a piros led villog hogy érzékel de kb ennyi..
mitől lehet? Elemet cseréltem, újra párosítottam a távirányítót.. szoftverfrissítettem.. mostmár odáig jutottam hogy kiirja hogy tele a tarhely..ja es a tipus: Philips 49PUs7503
-
Doller
tag
Sziasztok ismét!
65PUS9206
Megvan 12 napja.
Kb most csinálja ötödször, hogy a tv ki van kapcsolva, de gondol egyet és akkor a képernyő "bekapcsol". A legfeketébbnél egy kicsit világosabb a kép, nappal szinte észre sem lehet venni, viszont éjjel k.rva jó volt kétszer is erre kelni, hogy világos van.
Ami legjobb, hogy nem lehet ilyenkor csinálni semmit, mert olyan, mintha le is fagyna. A távirányítót hiába nyomkodom (a jelet megkapja a tv, a piros led felvillan, mint amikor minden ok), nem reagál semmire. Az egyetlen megoldás, hogy konnektorból kihúzom és visszadugom.
Ezt mi a franctól csinálhatja?
Köszönöm! -
rainman72
nagyúr
-
temppro
tag
philips 65pus9206/12 ez milyen?
elvileg VA panel de nem minin led.
teszteket nem találtam.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- EAFC 25
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- EA Sports WRC '23
- Okos Otthon / Smart Home
- PlayStation 5
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Sorozatok
- Milyen légkondit a lakásba?
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Telefon felvásárlás!! Honor 200 Lite, Honor 200, Honor 200 Pro, Honor 200 Smart
- Honor 90 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Billentyűzet magyarosítás magyarítás lézerrel is! 10-15ezer közötti áron! Óriási betűkészeletünk van
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest