- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Tonnara di Scopello
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- crok: Android ADB, TWRP, ROM, GApps, MicroG, Shizuku, APK és egyéb segédeszközök
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- sziku69: Szólánc.
-
LOGOUT
Philips LCD és LED TV-k téma összefoglalója
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vérboci
addikt
válasz
RVR400
üzenetére
ha újraindítod a filmet? nem. de több lehetőség is van:
1. a soundbar távirányítóján megnyomni a bekapcs gombot (de ezért kár a távirányítót használni, én is kiveszem belőle az elemet és elrakom)
2. a soundbaron megnyomni a bekapcs gombot (nyilván oda kell sétálni, de ha úgyis kimentem a szobából 15 percre, akkor ez a kitérő belefér)
3. tévét ki és be kapcsolni (amúgy sem túl bolygóbarát 15 percig bekapcsolva hagyni a tévét úgy, hogy nem nézzük
)
4. az ultimatív megoldás, amit én csinálok ilyenkor: a tv menüjében 3 gombnyomással kiválasztani újra a kívánt audiokimenetet. -
Vérboci
addikt
sziasztok, a 65pus8505 tud 5 Ghz wifit?
-
Vérboci
addikt
válasz
Hrabovszki
üzenetére
miért kellene kijelentkezni?
-
Vérboci
addikt
De úgy már olcsó (2590 Ft), hogy a mostani kábeltévé 4400 Ft, és itt is csak 12 csatorna HD.
Nálunk úgy került képbe a dolog, hogy "hagyományos tévét" csak a gyerekek néznek. Reggel Spongyabob a comedy centralon, aztán délután/estefelé m2/nickelodeon/nicktooons, ha nincs kedvük HBO Go-zni.
A mi tévénézésünk meg a NatGeo-ra szorítkozik elalvási céllal
-
Vérboci
addikt
válasz
Pancsermeste
üzenetére
természetesen szabályozza a tv távirányító a hangerőt, csak nem a tv-n, hanem a soundbaron.
pont úgy, mintha a soundbar saját távirányítóját használnám -
Vérboci
addikt
válasz
Pancsermeste
üzenetére
de ha szabályzott a kimenő hang, akkor miért a soundbart vezérlem? miért nem a kimenő hangot?
-
Vérboci
addikt
válasz
Pancsermeste
üzenetére
hát ez ilyen first world problem. én ha hangos leveszem, ha halk, felnyomom. csúszka ide vagy oda... amúgy is van, hogy az egyik tv csatorna mondjuk 20-ason jó, a másik meg ugyanennyin bömböl.
lényeg a lényeg, hogy hdmi-n nincs csúszka, mert ugye azon egy "alap hang" megy ki és a külső eszköz hangerejét szabályozod. sajna ez van. -
Vérboci
addikt
válasz
Pancsermeste
üzenetére
de miért olyan fontos a hangerő csúszka?
engem inkább az zavar, hogy a tv finomabban szabályozható és jóval halkabbra is vehető mint a soundbarom. azon este néha már az "egyes" hangerő is sok. -
Vérboci
addikt
válasz
Pancsermeste
üzenetére
nem, olyankor nincs a tévén csúszka. a soundbar ledjei mutatják nálam a hangerőt
-
Vérboci
addikt
válasz
Tomirallye
üzenetére
65pus8505 van, a leírtak közül talán az fordul elő, hogy a csatornaváltás után 2 másodperccel jön meg a hang (nem minden esetben), de csúszni nem csúszik. a csatornaváltás és úgy az egész android gördülékeny.
(az hbo go lehetne fürgébb, de az egyértelműen az app és nem a tv hibája)korábban előfordult, hogy a soundbar és a tv egyszerre adott hangot és csúszott, visszhangzott, de ezt egy frissítés már javította.
-
Vérboci
addikt
válasz
Samanbacsii
üzenetére
persze, azt a tévé intézi. ahogy a hangot is a tévé távirányítóval fogod ezután is állítani.
-
Vérboci
addikt
válasz
j.bravo
üzenetére
én hdmi-re kötött hangprojektort használok. időnként (kb. 2 hetente, ismeretlen okból) előfordul, hogy a tv (65pus8505) is szól és a hangprojektor is. ilyenkor "visszhangos" lesz a dolog, csúszás van.
tévé vagy hangrendszer kikapcs sem mindig segít, a tévé "androidos újraindítása" oldja csak meg a gondot.
zavaró a dolog... -
Vérboci
addikt
válasz
Rebelf
üzenetére
azért ennyi sületlenséget nem kellene összehordani.
folyamatosan garanciát, meg javítást emlegetsz (pixelhiba javítás LOL).
14 napon belül - az euronics saját vállalása alapján 30 napon belül - indok nélkül elállhatsz.
akkor is elállás a jogi forma, ha hibás a termék. mert pont a hiba az elállás oka.
a webshopok nem cserélnek semmit.
elállás és, új rendelés kell.a helyes eljárás jelen esetben, hogy a pixelhibára hivatkozva a vásárlástól írásban el kell állni (erre általában a webshop felületén vagy emailben van mód)
jön a futár, elviszi és 14 napon belül jön a lóvé.
közben meg kell rendelni ugyaninnen, vagy inkább máshonnan.szóval nem, nem garancia, nem javíttatunk, nem cseréltetünk, hanem !!elállunk!!
az évszám 2021, szomorú hogy ezeket még mindig el kell mondani -
Vérboci
addikt
válasz
stefi68
üzenetére
65pus8505 tévét vettünk nemrég. Első philips tévénk samsungok után. Nem jobb, nem rosszabb, de én koca tévés vagyok. Az android jól működik, egy áldás, hogy nem kell külön box hogy a gyerekek nézhessék a bogyó és babócát.
Az ambilight viszont szó szerint új színt visz a tévézésbe, mi imádjuk.
A csatorna lista rendezése nem bonyolult a tévén, egy kedvencek listába sorolod ami kell, és ott olyan sorszámúra teszed, amire akarod. Onnantól ez a lista lesz az alapértelmezett, tehát nem kell váltogatni, bekapcsolásnál az lesz az egyes, amit beállítottál.
Külső eszközös lista rendezés nem tudom van-e, mivel tényleg rém egyszerű a tévén, nem is kerestem ilyet. A samsungot korábban viszont csak úgy tudtam rendezni, mert amúgy nagyon fejfájdító volt.
Automatikus csatornafrissítés kikapcsolható. -
Vérboci
addikt
válasz
koppasz1986
üzenetére
egy normális film nézéshez minimum 5.1 kell
5.1 a minimum. aha...
de az is aranykábellel és gyémántcsatlakozóval.
bírom az ilyen kinyilatkoztatásokat... -
Vérboci
addikt
letelt a 45 nap is. pénz sehol. újabb levélre újabb sablon válasz...
nevetséges...Köszönjük érdeklődését,
Biztosítjuk, hogy a megállapodásunknak megfelelően mindent megteszünk annak érdekében, hogy a kifizetést véglegesítsük.
Erre vonatkozó megértését köszönjük.
ezek se fizetnek, az államkincstár se fizet (otthonfelújítási támogatás), de ha én késnék 1 napot a villanyszámlával... na hagyjuk is.
-
Vérboci
addikt
válasz
Lootolok
üzenetére
1. töltsd le egy számítógépen a smart tube next nevű alkalmazás telepítőjét (apk fájl) és másold egy pendrivra. [link]
2. telepítsd a tv-re a play áruházból a solid explorer nevű fájlkezelő programot.
3. dugd be a pendriveot, majd az imént telepített fájlkezelővel nyisd meg a smart tube next apk fájlját. a "tévé" közölni fogja, hogy nincs engedélyezve a külső forrásból való telepítés, ezt engedélyezni kell a fájlkezelőnek, aztán mehet is a móka -
Vérboci
addikt
válasz
Hege1234
üzenetére
majd áruld el, hogy külső forrásból hogyan tudtál apk-t telepíteni, mert letölteni a TV nem enged, usb-ről nem látja a fájlt, és úgy egyáltalán nem is engedi, hogy a külső forrás opciót bekapcsoljam (pus8505).
reklámmentes youtube-ot akartam egyébként varázsolni. ha erre tudtok valamit, az jó lenne
-
Vérboci
addikt
-
Vérboci
addikt
válasz
Lootolok
üzenetére
hogy mi hol van? a youtube? hát "átnyomod androidra", aztán annyi appot telepítesz, amennyit akarsz. De a youtube fent van nyilván alapból is.
házikó gombot még sosem nyomtad meg?azt, hogy melyik csatornalista legyen az alapértelmezett, szintén ki kell választani, be kell állítani.
bluetooth: akkor nem a tv kékfoga csúszik, hanem a rendszeredé...
-
Vérboci
addikt
válasz
Lootolok
üzenetére
a televízió súgója mindent is leír, illetve még youtube videót is elindít, ami szájbarágósan megmutatja, mit merre hogyan.
ha csinálsz kedvencek listát (akár az összes csatornát bele rakhatod), akkor utána a + gombbal tudod kiválasztani az eszközök menüben a csatornák rendezését.
röviden: ok gomb, kedvencek lista kiválasztása, aztán + gomb, aztán "csatornák újrarendezése", aztán ok gombbal tudod mozgatni amit akarsz
a minden beállítás \ hang \ javított menü alatt pedig ott a digitális kimenet késleltetés beállítása
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Yettel topik
- Mobil flották
- Assetto Corsa Rally
- Futás, futópályák
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- További aktív témák...
- Honor Magic V2 / 16/ 512GB / Kártyafügetlen / 12Hó Garancia
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H610M i5 12400F 16GB DDR4 1TB SSD RTX 3050 6GB Endorfy Signum 300 TG MSI 650W
- 27% - ASUS VY279HGR IPS Monitor! 1920x1080 / 120Hz / 1ms / FreeSync
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4662, 90% AKKSI
- Eredeti Lenovo 135W töltők (sárga téglalap)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
)