- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gurulunk, WAZE?!
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Meggyi001: Nyilvános wc-k.....még mindig hiánypótló...
- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
LOGOUT
Philips LCD és LED TV-k téma összefoglalója
Új hozzászólás Aktív témák
-
speedyo
csendes tag
válasz
Tomirallye #31859 üzenetére
Nekem 65pus8505 van. Abszolút gördülékeny az egész Android rendszer. Gyorsan reagál mindenre. Kivéve a csatorna váltást azt nem tudom, thome boxom van. Van még egy 55os LG, és egy Samsung is, no azok lassúak ehhez képest.
-
speedyo
csendes tag
Hát én ezt már tényleg nem értem. Kb. 2 hónapja (amióta megvettem) A Chrome cast nem műxik, akármit csináltam, a telefonok nem látják a TV-t 65pus8505, csak a számítógépek. Még pár napja mikor volt a TV-n frissítés, akkor sem ment.
Erre ma reggel mit látok Facebook videó közben? Megjelent a kivetítes ikon. És lám, a Google homba is megjelent a Tv. 😃 -
speedyo
csendes tag
válasz
leroyclub #31452 üzenetére
Alkalmazás amik szerintem elég jók:
Button mapper - távirányítón gombokat tudod atvarialni, hosszú és dupla nyomás is programozható
Solid Explorer - fájlkezelőnek
Emby - otthoni média szervernek (szerintem jobb mint a Plex)
Kodi - én szinkronos online filmekhez használom inkább, de jó pár magyar tv adó is behozható vele
Air console - ha van kisgyerek, jó kis multi játékokat tudtok játszani együtt
Stadia - ez pedig a kicsit komolyabb játékokhoz (bár itt már fizetni sem árt) -
speedyo
csendes tag
válasz
erdey_a #31210 üzenetére
Sajnos nekem Google home, sem a YouTube nem látják. Másik két telefonnal ugyanez a helyzet. Miközben 2 másik TV-t (Samsung, LG), meg simán látnak. De a számítógép meg látja a TV-t, kivetít rá Chrome böngészőből. Minden 1 wifi hálózaton van, 2 GHz. Nem tudom hol lehet a hiba...
-
speedyo
csendes tag
Abban tudnátok segíteni, hogy ezzel a Chrome cast-al (8505ön) hogy működik a képernyő tükrözés pl.? Számítógépről tükrözi simán, viszont telefonok (3 féle) egyik sem látja a TV-t. Google home app sem látja. Még a youtube is csak kóddal megy át.
Van még egy LG és egy Samsung, azokkal simán mennek a telefonok is.
Új hozzászólás Aktív témák
- Horgász topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Motorola Edge 50 Fusion - jó fogás
- Lexus, Toyota topik
- További aktív témák...
- ASUS X540SA-XX004D Notebook - 4 napot használt
- Apple iPhone 14Pro 128GB Kártyafüggetlen, 1 év garancia
- Bomba ár! HP Pro X360 11 G1 - Intel N4200 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD Touch I Cam I W10 I Gari
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A13/Samsung Galaxy A33/Samsung Galaxy A53