- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Meggyi001: Nyilvános wc-k.....még mindig hiánypótló...
- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- KRTLPC: Ki és hogyan élt túl? Volt ám fennakadás
- Rap, Hip-hop 90'
- Gurulunk, WAZE?!
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
LOGOUT
Philips LCD és LED TV-k téma összefoglalója
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
peestike #40084 üzenetére
Nem tűnt fel, de jobban megnézve (FlatpanelsHD, Displayspec) egyedül a PUS9000-es "The One" modell kapja meg idén a DV-t, persze MLED-eken és OLED-eken kívül.
Oh well, még egy érv a TCL mellett.+ Fun fact: Amazon dettó saját (Vega) OS-el bénázik.
-
Philips TV 2025: Die Serie PUS8100 mit Google TV, Ambilight 3 und Pixel Precise Ultra HD
Mégis jön GoogleTV, már csak a panel a kérdés, de valszeg' 43-50" VA, 55-65" IPS.
-
First look: 2025 Philips TVs including 4-stack OLED
Már csak a TitanOS maradt... -
válasz
Kroni1 #39977 üzenetére
Pont ezt akartam írni én is, mióta az IPS-es tévéimet VA paneles, Ambis tévékre cseréltem azóta én teljesen elégedett vagyok a fényerővel, a sötétebb jelenetek láthatóságával, a fekete szintjével, a felhősödés hiányával, úghogy nem is igazán érzem szükségét MiniLED-et, OLED-et vagy bármi mást venni.
+1Ha eltekintünk "a titan gyorsabb" bullshit-tól akkor nekem nem is lenne bajom feltétlenül a Titan OS-el, ha letölthető lenne rá minden szükséges progi, de ez sajna nagyon nincs így.
Streaming appok, Kodi + Plex + egyéb lejátszó, és esetleg gaming appok... ezek nélkül nincs releváns TV OS.#39978 rainman72
Ja, vagy legalább a PUS8500-asoknak, ti. P5 Engine mellett a 60Hz sem bántó.
Ráadásul 85" méretben VA paneles kellene, hogy legyen. -
Néhány érdekes morzsa a Titan OS-ről:
The models with Titan OS, including the more affordable OLED760, will be faster and include a new Game Bar 2.0...
The Titan OS models use a Novatek chipset, while the Google TV models are built on a MediaTek chipset. The Novatek solution includes four HDMI 2.1-bandwidth ports, whereas the Google TV models still have only two HDMI 2.1 ports...
Sajnos a jobb OLED-eken kívül mindegyik modell Titan OS-t fog kapni.
OLED810-et egész erős BB ajánlatnak érzem felsőbb kategóriában, egy 42-48"-ost szívesen kipróbálnék mindenes használatra.
Persze nekem a sima LED TV-k az érdekesek: már a PUS9000-es modellek is tökéletesnek tűnnek 144Hz képernyőfrissítéssel, P5 Engine-el, 40W 4.0-ás hangrendszerrel (75"-tól 50W), VRR támogatással. Utóbbi mondjuk már az alap PUS7000-es TV-kben rendelkezésre áll. -
válasz
Kroni1 #39963 üzenetére
PHILIPS 43PUS8848/12 - Google TV-s, és erősen megkérik az árát (ennyiért miniLED-es TCL-t kapsz), bár sima VA LED-ben ez lehet a csúcs: refresh rate 120Hz, WCG-Panel 90% DCI/P3, P5 Gen7 + Mediatek Pentonic 1000, VRR 40-120Hz, stb.
-
Jó kis belépő gamer tévék, akár monitor helyett: VA panel, 120Hz, Freesync Premium, HDR10+HLG+DV, átlagosan 320nit. Ilyet bármikor elfogadnék konzolhoz, budget gaming sarokba, vagy akár asztali felhasználásra, akármelyik olcsóbb TCL QLED helyett.
Ugyan hiányzik az Ambilight, de azért hozhatnák Jurópba.
-
PUS8500 (2025) 4K QLED TVs - DisplaySpec, Toengels Blog
Érdekes fejlesztési irány: pozitív a QLED panel, és az új távirányító, negatív viszont a TitanOS, és a 3db HDMI csatlakozó.#39865 rainman72
Kellene már otthonra 1 olcsóbb 85"-os tv.
Mármint Neked? És a Samsung? 400k HUF... -
Streaming-Anbieter Max jetzt auf Titan OS verfügbar
Akkor már csak a Skyshowtime hiányzik... és ha tartósan támogatottak is maradnak, akkor tkp. egy egész szimpatikus rendszer, ha nem akar valaki a teljesen átlagos felhasználástól elszakadni.
Beépített lejátszó képességeire még kíváncsi lennék. -
válasz
rainman72 #39528 üzenetére
Ha ez a 120Hz-es wide color gamut-os panel, akkor jó ár. Kár, hogy TitanOS.
PML8709-re leszek még kíváncsi: árazásban elvileg ugyanez a kategória, 60Hz QD-MiniLED, és GoogleTV... bár valahol azt írják, Ambilight nélkül.
#39530 rainman72
Remélem Ambis lesz, akkor nekem kb. megvan a kövi TV-m.
TitanOS-el teljesen jól ellennék, ha a streaming platformokat maradéktalanul támogatná... de sajna nem ugorják ezt meg. Ami mostanában megy az egyedi rendszerekkel (RokuTV, Vidaa, stb.), az engem inkább a GoogleTV felé terel. -
-
Apple Home & AirPlay support for the first time in 2024 Philips OLED TVs
Végre.#39235 rainman72
Oké, bár az már nem a The One árkategóriája. -
válasz
rainman72 #39229 üzenetére
Régebbi, 2-3 éves modellek esetében ugyanígy igaz lenne?
#39230rainman72
Igazából én a Saphival is el voltam...
Simán ellennék vele, mint egy ROKU-val, de amiből nem adok alább...
- fullos stream támogatás: MAX, Netflix, Disney, Skyshowtime, Prime, Hulu, stb.;
- YT, KODI, böngésző (tényleg, böngészőből nem megy a MAX?);
- VRR.Disney már van akinek fontos,MAX nélkül el lehet lehet lenni,ha fontos akkor ott egy stick,a Hisensek se jobbak ilyen szempontból.
Kinek mi, nekem a MAX fontosabb, stick-hez nem kérek még egy távirányítót, abból már rengeteg lenne külön: stick, TV, hangfal, Telekom box, Xbox/PS, stb.
Nem is veszek Hisense-t, kollégám évek óta szív a Vidaa miatt.! -
Philips PUS8909: a 2024-es The One LCD TV-k (Frissítve)
Új Game Bar van, HUE és MAX támogatás nincsen az új TitanOS-ben... lehet, inkább az aprót fogom túrni régebbi, garis Philips tévék után. Vagy TCL.
Tényleg, a VA paneles The One készülékek (PUS85XY) képe hogyan viszonyul a belépő TCL QLED-ekéhez (C645)? Látványos a különbség a QLED javára? És DV, HDR alatt?
Felskálázásban tuti a Philips a jobb, P5 Engine hozadék, a TCL ebben gyengélkedik. -
-
Hmm... most megvariáltam a csatikat, és úgy tűnik: vagy rossz volt a HDMI kábel, vagy rossz az aljzat (pedig displayspec a HDMI 1-2-re írja a VRR-t).
-
válasz
AxBattler #39052 üzenetére
Ahogy nézem, a 2012. decemberi firmware az utolsó, ami elérhető, és ez tölthető a hivatalos support-ról is: TPM215E_101.000.198.106
Jó lesz, bár a 2023 áprilisi talán jobb lett volna... csak azt nem értem, itt a PKG Loader-es megoldásnál hol kell a firmware fájlt felmásolni?
Illetve az Upgrade Loadert itt csak egy korábbi verzióhoz írja:
TPM215E_001.001.168.014 – Date: 2022/4/30 (Upgrade_Loader) -
First look: Philips 2024 OLED TVs and Ambilight Plus
Nem rossz az új Ambi, de hogy csak az OLED-eken fusson GoogleTV...
__________Más: korábban örömmel jeleztem, hogy az alap 43PUS7956 készülékem tud mindenféle syncet. Most esett le, hogy néhány TV rendszer (és Radeon driver) frissítés óta már nem dobja fel ezt az üzenetet a rendszer, és az AMD Adrenaline felületen sem tudom bekapcsolni, mert a driver szerint nem képes rá a TV (Not supported). De a színformátumot sem tudom átállítani Full RGB-re, csak 4:2:0 választható, holott korábban lehetett.
Nem hiszem, hogy AMD oldaláról szúrtak volna el valamit, inkább a TV-ből vehette ki a gyártó... jól gondolom?
Ilyenkor működhet a rollback korábbi illesztőprogramra?
Szorgosan frissítek, de igazából nem tapasztaltam semmilyen fejlesztést... -
Ez egyre rosszabbnak tűnik...
Apps werden nicht lokal gespeichert, sondern in einer Cloud-Infrastruktursomit wird immer die neueste App-Version beim Start geladen. -
Bizti nem pixelhiba...
-
Most nézem, PUS85x8, azaz "The One" alatt minden idei TV már az új Philips Smart TV rendszerrel jön, sehol egy Android/Google TV?
-
válasz
Sántha Lajos #38447 üzenetére
43PUS8506/12 - ez VA paneles lesz, a fórumos tapasztalatok alapján is.
-
válasz
Sántha Lajos #38444 üzenetére
Igen, eltérő méretű készülékekbe eltérő típusú panelt szerelnek, ezért nem mindegy, mekkora a tiéd.
-
32PFS6906/12 annyira rosszul sikerült, hogy három szeköndhend darabot hirdetnek eMAG-on? Mi lehet vele a gond?
Pixeles TFT panelre, vagy lassú szoftverre gyanakszom... -
válasz
rainman72 #38188 üzenetére
Szupi, akkor megint egy nagyon korrekt IPS LED képernyőt kaptál! Grats!
Ja, a MediaTek Pentonic 1000 SoC-ról elég jó kritikák születtek, ez valóban előrelépés.Remélem a Dolby Vision, HDR10+ tartalmak itt már mindig jól jelennek meg, ez volt a korábbi Philips LED TV-k achilles ina.
Nekem valszeg' az 55"-os lesz a befutó, ha VA paneles... egyébként meg az 50"-os.
-
-
2023 Philips TVs no longer have Hue integration with Ambilight
"Both products are known as Philips but Hue is actually produced under license by a company called Signify while the TVs are produced by TP Vision."Valszeg' lejárt, vagy megdrágult a licensz szerződés... 2022-es modellekre kell még rácsapni!
-
-
-
Kapcsolódj netre a TV-vel (lehetőleg UTP), aztán indítsd el a szoftverfrissítés keresését.
Egyébként szerintem ez az első lépés a 11-es upgrade-re, utána jöhet a "tovább frissítés" az általad linkeltre:
Erste 2019/2020 TVs erhalten Android TV 11 (TPM191E_R201.000.215.200) -
Valaki felrakta már ezt az új frissítést? Tapasztalatok esetleg?
Neue Firmware für 2021/2022er TVs mit Android TV 11 R (TPM215E: 101.0.198.123) -
Philips TV 2023: Die PUS8108/PUS8118 Serie
Jó látni, hogy a Philips nem csak a HDMI-ket nem spórolja le a belépő készülékeiről, de még VRR-t, és egyéb extrákat is ad. -
válasz
Kroni1 #37593 üzenetére
Felhősödést, bevilágítást, fakulást én sem tapasztalok, feketék szépek, színek dettó, válaszidő is korrekt. Freesync Premium, Gsync Compatible megy, más nem is kell.
Menü picit lassú, de simán megszokható. Egyedül ez a furcsaság, amit nem tudok hová tenni, szerintem szoftveres gond lehet.
Valszeg' le fogom dobni idősebb családtagnak, én meg beruházok majd egy 8507-esre.
-
válasz
Kroni1 #37589 üzenetére
43PUS7906-on bármit változtatok a képbeállításoknál, az egész képernyő kap egy enyhe kékes árnyalatot (sárgákból zöldek lehetnek pl. itt szúr szemet).
Egyébként a Film mód pl. tökéletes lenne, csak a fényerőt csökkenteném néha, ha már monitornak használom. A szoftver a legújabb...Nálad is ez a helyzet?
Új hozzászólás Aktív témák
- Kezünkben a Honor Magic V5
- Milyen processzort vegyek?
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Haladó fájlrendszerek, de mire jók? Ext4 vs Btrfs vs ZFS vs APFS
- Milyen notebookot vegyek?
- Házimozi haladó szinten
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Star Trek
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Borotva, szakállnyíró, szakállvágó topic
- További aktív témák...
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Surface Laptop 7 Business edition - Intel Core ultra 5 236V energiahatékonyabb az intelnél! -olvass
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B550M R9 5900X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 3080TI 12GB ZALMAN I3 NEO GIGABYTE 850W
- Újszerű Asus ROG Strix G16 G614 -16" WUXGA 165Hz - i5-13450HX - 16GB - 512GB -RTX 4050 -1,5 év gari
- Gamer egerek és billentyűzetek kitűnő árakon! Most extra 10% kedvezmény!