- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- user2: Kia Ceed Gold 160 1.5 T-GDI MY2024
- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- Kempingezés és sátrazás
- gerner1
- sziku69: Szólánc.
- Chosen: Canon 5D II - portrézás 2025-ben
-
LOGOUT
Philips LCD és LED TV-k téma összefoglalója
Új hozzászólás Aktív témák
-
Per Degaton
tag
válasz
blakey #30194 üzenetére
Köszi mindenkinek a válaszokat
A Philips felé húz a szívem, meg az eszem is azt hiszem. Igazság szerint lehet csak ez a nagy LG marketing nehezíti meg a döntést amit az évek alatt elértek, hogy OLED=LG és, hogy játékra az a legjobb tv és talán ezért beszélem rá nehezen magam, hogy ne LG legyen. HDMI 2.1 PC-n és PS5-ön is jól tud jönni, bár utóbbin még nem annyira, de talán a jövőben majd.
Alien!
Android poziív nálam is, de amit eddig láttam WebOS-ból az is kifejezetten tetszett, szóval nem ez dönt nálam. Gondolom a beállítási lehetőségek mindkettőnél megvannak, csak maximum máshogy hívják őket.AxBattler
- Mindenképp jópár évre tervezem. Jó áron van a 806 a telekomnál, de az Alzás 706 még jobb, főleg, hogy szinte most jelent meg. (55-ösnél nem veszek nagyobbat mert viszonylag közelről lesz nézve, mivel részben monitor is lesz.)
- Nextgen konzol egyelőre csak PS5, Xbox talán majd egyszer ha továbbra is aranyáron lesznek a VGA kártyák. Viszont a PC miatt is jó a 2.1, hogy ki lehessen használni, hogy 120Hz-et tud a tv.alaves
Azt nem tudod esetleg, hogy pontosan mi a különbség a 706 és a 806 között?
Amit tudok az, hogy a 806-nél 4 oldalas az ambilight, prémiumabb a távirányító (világítás, hangvezérlés, bőrborítás) és elvileg 100 nittel nagyobb a csúcsfény, de ez nem tudom igaz-e. Illetve nagyon picit más a talpuk. Vajon van más is? Pl a beégés elleni idei új védelem amit reklámoztak vajon mindkettőben benne van?
Jöhetne már valami részletes külföldi teszt mindkettőről, hogy megkönnyítse a döntést. -
alaves
addikt
válasz
Per Degaton #30193 üzenetére
Nem egyszerű a választás. Nálam napi 14-16 üzemóra (7500-on túl) PC monitor+ film+ PC játék + TV. A fórumtársak ajánlását megerősítem, szerintem jelenleg a Philips OLED706 a legjobb vétel.
Egyértelműsíteni nem lehet, mert pl. azt sem tudhatjuk, hogy melyik gyártó milyen tervezett elavulási idejű alkatrészeket épít be. -
bandi20
aktív tag
Sziasztok! Holnap belépek a klubba , a telekomtól megrendeltem egy 58pus8505 /12 es tv-t ! Sokat agyaltunk rajta a feleségemmel , de ár értek arányban elég jónak találtuk !
majd jövök kérdezgetni ha már itt lesz a tv !
Elsőnek annyi , én falra fogom rakni , mennyi a minimum amire érdemes rakni a faltól , mert nálunk nem nagy a hely kb 10 cm re lesz a faltól a tv hátulja ! Annyi elég ?
köszi Andris -
válasz
Ha hosszú távra tervezel, akkor helyedben a 806-osra rárepülnék, 55"-os méretben már Telekom is listázza:
- Ambilight egy nagy plusz élmény + DTS, ha kell neked az eredeti hangsáv.
- Magic Remote + webOS elég jó kombó, de ha kellene egy plusz alkalmazás, akkor vehetsz hozzá GoogleTV dunglit... vagy lehet hogy már Telekom is Android-os boxot ad.
- HDMI 2.1 igazából 4K@120Hz-hez kell, az meg csak a nextgen konzolok esetében számít, gondolom ilyenből nem tervezel otthonra 2db-nál többet. -
Alien!
senior tag
válasz
nálam +1 még az android tv. mindenki ajnározza a webos-t és valóban jól is van felépítve, de nagyítóval kell keresni az itthon is hasznos appokat. Itthon van mindkettő, de az Android tv-n szinte korlátlan lehetőségek vannak. Illetve ahogy Blakey is írta a DTS hiánya LG-n fájó pont.
-
blakey
titán
válasz
Vedd a Philipset. 1 percig nem gondolkodnék. A korai LG OLEd-ek jobbak voltak, nem akkora tömegtermék volt, mint mostanában. LG pl. nem tudja a DTS-t, ha ez szempont és még sorolni lehet, hogy egyik, másik mit nem tud. Válaszd a Philipset, reménykedj, hogy hibátlant kapsz és évekig kiszolgál, szerintem jobban jársz. A HDMI 2.1 előnyeit továbbra sem látom, de ez én vagyok.
-
Per Degaton
tag
Sziasztok!
Tudom, hogy nem OLED topic, viszont Philips, szóval légyszi beszéljetek rá a 706/806-os Philips oledre, mert egyszerűen nem tudok dönteni köztük és az LG CX/C1 tévéi között
Mivel most kb mindegyik akciós ezért árat figyelmen kívül hagyva ti melyiket választanátok ha a felhasználási terület kb 50% játék és 50% egyéb? (Az egyéb monitorként böngészés, munka és gyakran film és sorozat nézés, tévét nem néznék rajta.)
Szimpatikus a Philips, a mostani tévém és monitorom is az, nagyon bírom az ambilightot és a 706/806 képe is talán szebb valamivel az LG-knél raádásul magasabb fényerővel.
Viszont az LG-ken négy db HDMI 2.1 port van ami időtállóbb, tömve van minden játékos feature-rel és a tapasztalatok alapján jobb a szervízes hozzáállásuk mint a Philipsnek és bárki másnak. Nem beszélve arról, hogy százszor annyi embernek van LG-je mint ahánynak Philips ezért sokkal több a tapasztalat arról mit hogyan kell beállítani, mit hogy lehet megoldani stb.Nagyon vennék már egy oledet, de egyelőre nem bírom eldönteni
-
rainman72
nagyúr
OFF
Samsung QD-Oled [link]
Nem ide szántam -
gunner93
csendes tag
válasz
rainman72 #30187 üzenetére
Úristen, én! Köszi! Ráadásul nem is akármilyen áron.
Philips 55OLED806/12 Android Smart Ambilight UHD OLED TV ezüst színben Készülék ár 423 280 Ft
Ez a listaár, ami (ha minden igaz) azt jelenti, hogy bárki, aki betéved hozzájuk, megkapja ennyiért. Ez jóval olcsóbb, mint az emag ára, ráadásul előfizetőknek még szépen tud leesni belőle összeg.
Meg is rendelem szerintem, ha tudom.
Szerk: oké, nincs készleten, de ~ 330 ezres áron, ha minden igaz, el tudom majd hozni, egyelőre készletértesítést lehetett beállítani rá.
-
Eliott
tag
-
Csabi1984
addikt
Sziasztok! Ti is szembesültetek olyannal, hogy manuálisan kellett beállítani a HDMI szabványt? Eleinte nagyon megszívatott a Tv mert az X96 MAX+ készülék menüje látszódott de elindítottam egy filmet "ellenőrizze a forrást - Nincs jel, de hang viszont volt a háttérben"
Mire rájöttem, hogy manuálisan kell beállítani a HDMI-t, hogy szabványos illetve UHD képes lejátszót akarsz használni -
rainman72
nagyúr
Már nem emlékszem hogy ki várta itt azt,legyen Philips oled a Tkomnál
Kérdése meghallgatattot oda fönt -
SingleFrench
csendes tag
OOoooo b... ma már nem kuponos a 65" 8505 Emagon? Láttam tegnap, de nem voltam gépnél és most akartam megrendelni..
-
MaddeNNNN
addikt
válasz
dvogabi #30184 üzenetére
70pus8505-ös. Hát én nem mérlegeltem, de így működik. Régebben próbáltam ipadrol YouTubeot castolni tvre de ugyan ezt csinálta. Tv-t látja, rakattintok és nem történik semmi. Ma kiprobaltam androidos telefonnal ott kiirta hogy biztonsági okok miatt nem lehet castolni, ha lehet frissitsem a tv-t. Frissítés után szó nélkül működik androiddal és iPadrol is.
-
rainman72
nagyúr
válasz
alaves #30180 üzenetére
Ésszerű sztem hogy az idei modelekre nem jár a kedv.
Mini led vezérlés miért jobb a Philips mindenkitől,ezt nem értem?!Teszt?
Az Auchan-ban ki van téve a TCL C825 de nincs bekapcs?Amugy külsöre egy nagyon jó tv alul soundbar hátul meg egy jó nagy sub.
Samunál müxik,Lg-nél meg a Philipsnél semmi?TCL-nél se amugy.
Habár én nem olvasok külföldi forumokat -
kisbalazs83
aktív tag
válasz
alaves #30180 üzenetére
Kupon nélkül alzán 65OLED706 465.890Ft
-
MaddeNNNN
addikt
válasz
MaddeNNNN #30178 üzenetére
update: működik!
csak le kellett frissíteni a tv szoftverét. pedig amikor megvettem rögtön frissítettem. ezek szerint azóta vagy jött ki rá újabb, vagy akkor nem voltam figyelmes hogy van még egy frissítés. lényeg a lényeg hogy működik a youtube is meg a digionline is.
boldogság -
MaddeNNNN
addikt
digi online telefonos appból való TV-re vetítéséhez mi kell? valamit kell állítani a tv-n, mert a digi online appban látja a TV-t de rányomok és nem történik semmi
-
Hege1234
addikt
válasz
rainman72 #30169 üzenetére
MaddeNNNN
rainman72
köszi ezek hasznos infók voltak!utánvéttel 244981ft lett végül
igy mennyi gari lesz?
36 hónap garit írtak így is+
szerintetek lehet tőlük vagy bármelyik netes webshopot arra kérni, hogy küldés előtt ellenőrizzék a HDR funkciót, felhősödést vagy bármi hasonlót?
-
MaddeNNNN
addikt
EMAG-on nyár végi kiárúsítás van, 1-2 tv-t elég jó áron lehet kifogni.
70PUS8505 247500Ft kuponnal 3 év garanciával
OLED-ek is akciózva vannak és azokra is van kupon -
No, kiderült hogy hosszú távra az 50PUS7304 mégis túl nagy lesz monitornak, szóval le kell cserélnem még a gariidő lejárata előtt.
Ha valaki Bp-en elcserélné - értékegyeztetéssel - a 32", vagy 43" Ambilight-os modelljét, az írjon rám nyugodtan!
-
D3LL
csendes tag
Valaki, akinek 8505 (lehetőleg 65" méretben) van ÉS alatta fekete állvány (plusz esetleg fehér fal), tudna róla mutatni egy képet (Ambilighttal)?
Új albiba költöztünk és hoznék ide egy új TV-t is. Egy ilyen minimal fekete állványt néztünk ki (nem akarom a falra rakni). Egyrészt jó, mert barátnőm rám bízta a TV dolgot (neki pedig maradt a hűtő és a többi..). A "rossz", hogy ő fekete / sötétszürke mániás, ezért próbáljuk így összeválogatni a használati tárgyakat.
Eddig csak fekete keretes TV-nk volt és őszintén most sem tetszik ez a szürke.. viszont az Ambilighthoz meg ragaszkodnék (viszont az Androidhoz is, ezért a Saphi kiesik).
-
Hege1234
addikt
megy le a 70PUS8505 ára is
érdeklődnék, hogy panel, hdr hibásat küldött e valaki
mostanában vissza vagy lecsaphatok rá? -
gunner93
csendes tag
Alzán elég jó áron az 55OLED706 , most ment le 371-re. Sajnos a 806 ára még mozdulatlan.
-
Kroni1
veterán
válasz
Alien! #30132 üzenetére
Elvileg másnál is jelen van a probléma android tv fronton, shield-en is tapasztalták, valamiért a mi boxon nálam mégis megy csak a tévéken nem...
-
Kroni1
veterán
válasz
Totta92 #30146 üzenetére
Van rá berhelős megoldás is, de én mégis inkább egy jó szobaantennát javasolnék. Vannak aktívak, azok se túl drágán és szerintem az a legkényelmesebb és minőségben is talán a legjobb megoldás. Nálam a tetőtérben van egy 6e Ft-os passzív antenna a cseréptető alatt, 3 tévén tökéletes a mindigtv képe ezzel. Egy aktív szobainak kell hasonlót tudnia szerintem.
-
Totta92
tag
Szasztok!
Adott egy Philips 43PUS7363/12 típusú androidos tv.
Hogyan tudnék RTL-t és TV2-őt nézni android kihasználásával?
2 csatornáért nem szeretnék semmilyen tv csomagra előfizetni, és antennát sem nagyon szeretnék szerkesztgetni kültérit nincs hova rakni szoba antennával meg nem fogok semmit…
Kodi van a tv-n online tudok nézni tv csatornákat de van hogy elég gyatra a stream és nem is teljes képernyős.
Tv Go-m az lenne de ha jól tudom nincs megfelelő app?!
Tudtok valami megoldást? -
Lootolok
tag
válasz
Kroni1 #30137 üzenetére
Ja okés. De ha a felvétel olyan, amilyen, akkor a tv azon, hogy tud esetleg javítani? Vagy ha joca felvétel, akkor meg úgy is lejátssza, nem?
Mondjuk ilyeneket külön nem nézek, néha tv, Forma 1, meg PC-röl HDMI-n átlőtt film nézés van nálam. Se netflix, se hasonlóak nincsenek. -
Kroni1
veterán
válasz
Lootolok #30136 üzenetére
Az nem kapcsolható, hanem olyan anyag kell hozzá. HDR tartalmat játssz le pl. netflixről.
Nem akarok én lenni a kötözködő, és nem csesztetésből mondom, viszont sztem egy kicsit olvass utána a google-n az ilyen dolgoknak hogy youtube, hdr, és szerintem nagyobb örömmel fog eltölteni ha magad megleled a válaszokat. De persze szívesen segítünk mi is.
-
Kroni1
veterán
válasz
Alien! #30132 üzenetére
Köszi!
Arra rájöttem már, hogy mindkét tévén elcseszi az addig jól működő screensavert, ha a google home appban bekacsolom az ambient módot. Pedig ott még google fotóimat is tudnám használni, de sajnos egy futás után nem triggereli a többet a screensavert, külföldi fórumokon is olvastam panaszokat erre.
TOZ: Nekem a dobozában volt egy mérőszallag, ott azt irja 10-20cm közt ajánlják, tehát a 13 az teljesen jó minilego-nak sztem is.
-
Hege1234
addikt
mkv fájlokból csak a shield tv és a pro változata tud Kodi alól dolby vision-t megjeleníteni?
-
Kroni1
veterán
PLEX saját lejátszó alkalmazását használja valaki androidos philips tévén?
Nálam a Mi Box-on (9-es droid) szépen megy a sorozatok folytatólagos lejátszása, de a PUS8303-ason (8-as droid) és a 8505-ösön (9-es) is azt csinálja, hogy az első megnézett sorozatrész után csak homokórázik, és nem indul el a következő.. Jött rá sztem valamikor egy frissités és azóta van ez. (Kodi plex pluginnel jó, de a gyári appot használnám)
Más is tapasztalta esetleg, vagy nálam van csak valami gubanc?
-
minilego
senior tag
Nekem 13 cm-re van a falra furva a 7805.akkor az kevés tavolsag?
-
Djatis
senior tag
Köszönöm a segítségeteket! A telefon kérés/kérdés nélkül átváltott 2,4ghz-re 5 helyett. Most már párosítva van!
Egyébként telefononnal nem sok mindent lehet állítani konkrétan csak a hangerőt?!
Google home mini kikapcsolni nem tudja de be se tudta azt mondta nem elérhető.
Bocs a sok béna kérdésért ez az első Androidos tv-m csak poénból vettem a nappaliba kíváncsi voltam mit tudKroni1: Köszönöm közbe sikerült
-
pjen
félisten
Szevasztok.Ha megállítom a nézett müsort, aztán megint elindítom, kint marad a vezérlő sáv.Hogy lehet eltűntetni?
-
Kroni1
veterán
Köszi a véleményeket!
-
TOZ
addikt
válasz
Kroni1 #30108 üzenetére
Elotte nekunk volt egy melynyomo nelkuli BlitzWolf BW-SDB1.
A tevevel lett egy TAB6305/12. [link]
A sugarzo resze szerintem a Blitzwolfnak jobb volt (amennyiebe az kerult - emlekeimszerinnt 16k volt valami kuponos okossaggal - ahhoz kepest meg aztan vegkepp zsenialis cucc, de a Philips 2.1es rendszere a melynyomoval osszessegeben jobb. Lehetne szélesebb a Philips sugarzo, talan ezt tudom, mint "hiba" felhozni.Hozzateszem, hogy mindezek mellett es ellenere gyakori, hogy inkabb a ket Homepod minit hasznaljuk sztereo modban (nyilvan, amikor ATV-ről nézünk filmet), mert valahogy az termesztesebben szol.
-
Kroni1
veterán
Aki vett az akciós időszakban 65" tévét soundbar-al azok közül esetleg van aki ki is próbálta a cuccot vagy mindenki eladta/eladja? Érdekelne hogy milyen a hangja annak amit adtak mellő, mert én is valami soundbar-os hangrendszeren gondolkodom..
-
Kroni1
veterán
válasz
Djatis #30096 üzenetére
Hát én a tévével ugyanarra a wifire csatlakozom mint a telefon, ugyanazzal a google accountal jelentkezem be mindkettőre, és a telón a homa app-ban már ott is van alul a tv az others-nél az eszközlistában, csak bemozgatom a kellő szobába. Ami még érdekesség, hogy angol rendszernyelven használom a telómat is és a tévét is, mert így veszi a hangutasításokat, magyarul meg nem, de elvileg magyar nyelven is megtalálja.
50"-osat vettél itt a hardveraprón?
-
Alien!
senior tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Építő/felújító topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- E-roller topik
- Bundle topik
- Egy szenzor, két zoomkamera: újraírta a Huawei a mobilfotózás történetét
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- Mikrotik routerek
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Bluetooth hangszórók
- További aktív témák...
- LG 45GS95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 48C2 - 48" OLED EVO - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen5 CPU
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged