Hirdetés
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Szólánc.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- GoodSpeed: SAMSUNG WW80CGC04DABLE EcoBubble™ technológiával 8 kg mosógép - tapasztalatok
- Gurulunk, WAZE?!
- LordAthis: Mission: Imposible? - Együtt 1333 és 1600 MHz, ECC/Non-ECC
-
LOGOUT
Philips LCD és LED TV-k téma összefoglalója
Új hozzászólás Aktív témák
-
rainman72
nagyúr
válasz
Vérboci
üzenetére
Nekem tetszik

Nem volt még ilyenem,így azt se tudom hogy bug vagy...
Szóval sztem megérte,tv adás sokkal jobb,mondjuk ez nem annyira fontos.
De streamekhez meg zenélni megérte.
Nem tudom am mire gondolt,a beltéri távval kikapcsolom a beltérit,utána a tv-t.
Után ugyan igy vissza és müködik minden,ahogy a sb jelet kap,sleep-ből átvált hangra.A sb hangerejét meg a magic remote szabályozza. -
Kbali
nagyúr
válasz
Vérboci
üzenetére
Csatornakiosztással voltak bajaim, asszem, mert nem volt meg minden olyan csatorna, mint amiket szoktam nézni, plusz ha jól értelemzem, HD adás csak boxszal, arra nem elég az app.
-
j.bravo
addikt
válasz
Vérboci
üzenetére
November óta, mióta megvan a 8505, nem frissítettem (nem mertem
Persze meg kene nézni hogy a háttérben automatikusan nem csinál-e ilyesmit), és azóta ez a helyzet. Telefonról (alma SE, a régi, asszonyé alma 7, helyzet ugyanaz) YT vagy akár FB appról mint a kisangyal, de az airplay nem megy (ha nem is kellene külön app nélkül, akkor mea culpa)Ha nem frissítettem, nincs mit törölni, ugye?
-
Pancsermeste
őstag
válasz
Vérboci
üzenetére
Öööö... nem egészen.
HDMI ARC-on szabályozott a kimenő hang szintje. (Éppen ezért vettem az ARC-os extractort és nem optikásat, hogy ne kelljen az erősítő távjával is vacakolni)
Nyilván, konstans szintnél nem is lenne értelme, de mivel szabályozott a kimenete, ezért kellene hangerő csúszkának is lennie.
Amúgy teljesen igazad van, ez legyen a legnagyobb gondom, ám azért bosszantó, na.
-
Pancsermeste
őstag
válasz
Vérboci
üzenetére
Mert enélkül nehezebb kontrollálni, hogy mennyire (lehet) hangos. Jelenleg megszoktuk, hogy pl. max. 30-asra állítjuk, akkor a leghangosabb jeleneteknél sem olyan gáz még a hangerő - a szomszédokra való tekintettel (panel lakás).
Van amikor egy halkabb jelenetre állítom be fülre, aztán később jóval hangosabb lesz.
Én még együtt tudnék ezzel élni, de amikor párom észrevette, hogy eltűnt a csúszka, egyből reklamált, hogy állítsam vissza.
-
koko00869
tag
válasz
Vérboci
üzenetére
Alaves hozzászólását másolom az oled topicból. 5. oldalon vannak ezek az adatok az információs képernyőn
OH home: otthoni üzemmódban üzemóra
-OH shop: bolti üzemmódban üzemóra- OLED DOH: összes üzemóra
- OLED OFFRS Time: az automata 4 órás pixelfrissítő legutóbbi lefutása óta eltelt idő
- OLED JB Time: a maradékkép törlése opció legutóbbi lefutása óta eltelt idő (1500 v. 2000 üzemóra után automatikusan lefut, illetve kézzel indítható tetszőleges időnként, napi üzemóra és statikus tartalom mennyiség függvényében)
- OLED OFFRS Count: automata 4 órás pixelfrissítő ennyiszer futott
- OLED JB Count: a maradékkép törlése ennyiszer futott -
speedyo
csendes tag
válasz
Vérboci
üzenetére
Sajnos nekem Google home, sem a YouTube nem látják. Másik két telefonnal ugyanez a helyzet. Miközben 2 másik TV-t (Samsung, LG), meg simán látnak. De a számítógép meg látja a TV-t, kivetít rá Chrome böngészőből. Minden 1 wifi hálózaton van, 2 GHz. Nem tudom hol lehet a hiba...
-
Rebelf
aktív tag
válasz
Vérboci
üzenetére
Persze elállhat, de mint mondtam a hibát jelezni kell, mert amit leírtál csak papírforma , a valóság kicsit más , attól függ honnan lett véve és milyen kedvükbe vannak. Szabályokat ,jogokat se veszik sok helyen figyelembe ám, aztán nem tudsz mit csinálni , csak várni .. békéltető testület se csinál semmit jóformán a fogyasztóvédelemnél.. mire azok lépnek valamit, már rég lezajlott az ügyfél és eladó között a probléma.akinek nem voltak élesben ilyen problémái úgy is csak a papirformára tud hagyatkozni mint te is amit írtál regimentet. Csak a valóságban ez sokszor elüt tőle .A lényeg , korrektnek kell lenni, jelezni a hibát , annál korrektebben kezelik az ügyet . Ennyit javasoltam a “károsultnak”. Nyilván meg lesz oldva a gond bármilyen formában is, de nem ez volt a lényeg eddig se, hanem a megközelítése.
-
-
kacsyx
aktív tag
válasz
Vérboci
üzenetére
Megrendeltem a 8505-öt. Itthoni körülmények között szerintem egészen más lesz a kijelző. Legalábbis remélem

Kicsit még gondolkodok rajta, hogy esetleg megrendelem mellé a másik kettőt is és összevetem, de annyira sok kedvem nincs utána visszaküldözgetni a tévéket.
Köszi a segítséget és a sok türelmet
-
kacsyx
aktív tag
válasz
Vérboci
üzenetére
Youtube-hoz.
Ki kellene derítenem a képminőség kérdést valahogy, mert egyébként a Philips miatt mentem és B verzió volt az LG, de ott helyben a Pana nagyon meggyőző volt. Itt Pécs környékén viszont egyik típusból sem bővelkednek az üzletek. Vagy megrendelem valahonnan egyszerre a hármat
-
kacsyx
aktív tag
válasz
Vérboci
üzenetére
Én is mondtam az eladónak, hogy a Philips felett van pont a lámpa, meg lehet eltér a kijelző anyaga és egyik jobban tükröződik mint a másik, nincs jól beállítva, etc., de gyakorlatilag akkor két TV-t akarnak csak eladni, a régi Sonyt 140-ért meg a Panát 180-ért? A többi drágább vagy ugyanennyibe kerülőt nem?
-
stefi68
addikt
válasz
Vérboci
üzenetére
Teljes fekete képernyőn, teljes fényerőnél, minél sötétebb helyen.

Azért teljes fényerőn sosem használjuk a készüléket, úgyhogy ez kissé elferdíti a valóságot.
De hát ez egy teszt...
Engem is érdekel a végeredmény.
Köszönöm a többieknek a 8505-tel kapcsolatos hozzászólásokat!
-
rainman72
nagyúr
válasz
Vérboci
üzenetére
Van rá teszt a yt-on backlight bleeding.
De szélesvásznu filmnél full sötétben látszania kell,ambit is ki lehet addig kapcsolni.
Vagy üres hdmi-n vagy csatorna váltáskor is látszik szintén sötétben.
Vagy Netflix kezdőképernyő.
Én ki szoktam kapcsolni a beltérit ugy nézem meg.
Lényeg hogy teljes sötét legyen.
De ha van utána mindig azt fogod vizslatni

-
Kroni1
veterán
válasz
Vérboci
üzenetére
Szerintem felesleges várni, de te tudod. Ha tul vannak a 30 napon én akkor azonnal küldenék mindent a fogyvédelemnek, főleg ha mindig csak sablonüzenettel válaszolnak. Ez tényleg szégyen amúgy..
MÁS: Apple TV előfizut használ valaki philips tévén? Én most az ingyenesen nézhető epizódokat csekkoltam, tényleg szép a kép, de a hangot feliratot nem lehet változtatni, csak a program nyelvét, és gondolom mivel angol nyelven van a tévém, ezért minden angol.
Ha jól sejtem ez csak a próba funkcióban van így, az ingyenes 7 nap és az előfizetés esetén már gondolom lehet magyar nyelvet is választani.. Vagy itt inkább csak feliratos tartalmak vannak, és kevés a szinkronos?! -
Kroni1
veterán
válasz
Vérboci
üzenetére
Nekem fiatal koromban a tévéhez (Kenwood) és a PC-hez (Logitech) is volt 5.1 rendszerem, de őszintén szólva nem hiányzik, jelenleg egy sztereo erősítővel és egy JBL hangfalpárral is elvagyok, sőt, az esztétika miatt nagyon agyalok egy Soundbar cserén, mert szebb szerintem. Mondjuk most hogy 3 gyerekkel meg a korán elalvó feleséggel lakom együtt nekem speciel egy jó surround füles lenne az igazi, de azért szoktuk közösen is filmezni zenézni, úgyhogy sztem lesz mindkettő..
-
Lootolok
tag
-
Lootolok
tag
válasz
Vérboci
üzenetére
Az jó hír. En csak azt találtam meg, hogy listát bepakolom, de abban a sorrendben marad, ahogy létrehoztam. Utólagos mozgatás lehetőséget nem láttam. A használati utasítás pedig jelzés értékű csak...
BT egyéb beállítást sem láttam. És most reggel megnéztem, újra csatlakozni kell a cucchoz, nem automatikus. Nem tudom, miért? Minden bekapcsolásnál ezt el kell játszani....?
Hogy jót is mondjak
A képe tetszik. Jó a fénye, a kontraszt és a fekete szürke átmenet is. HDMI-ről néztem gyorsan egy filmet, teljesen rendben volt. As a TV adások is kiválóak. Ambilight látványos. Bár még nem tudom, hogy jó e...
Volt szó itt a HDR-ről. Azt, hol lehet kapcsolgatni, tesztelni?
-
Lootolok
tag
-
Lootolok
tag
válasz
Vérboci
üzenetére
Hali.
És külön számlát kaptál te is előre?
Én még mindig várom, most beszéltem velük, hogy mi van már (8-án rendeltem). Valamit elkavarhattak. Mondtam ügyintézőnek, hgy a héten kell mindkettő, mert 14 napon belül kell ugye regisztrálni július 11-hez képest.
Remélem nem kell visszamondanom a soubdbart, ha azzal megcsúsznának... -
Lootolok
tag
válasz
Vérboci
üzenetére
Kell a termék gyári száma is hozzá, ugye?
Mert én még várom a vasakat. Számla megjott róla. De két számlát kaptam az edigitalnal, mert csak így tudják megoldani. Philips ügyfélszolgálattal beszéltem, azt mondták, más is jelezte már ezt. Felirták a mail címemet, hogy ne legyen gond belőle. Remélem nem is lesz.
Másnak is volt ilyen?
Új hozzászólás Aktív témák
- ÚJ, BONTATLAN Samsung Neo QLED 4K Smart TV-k 2025 - GYÁRTÓI garanciával, AJÁNDÉKKAL
- Samsung UE55TU7102KXXH 139 cm / 55 4K UHD Smart TV 6 hó garancia Házhozszállítás
- LG 50QNED85T3A / QNED / 50" - 127 cm / 4K UHD / 120Hz / HDR Dolby Vision / FreeSync Premium / VRR
- Philips 20PF4110/01 LCD TV monitor 20"
- Új Bontatlan dobozos Horizon 4K Qled 139cm 55" Tv Wi-Fi,Netflix,Youtube, HDR stb
- LG 65C4 - 65" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - 1000 Nits
- Új és régi konzolok Okosítása és Szoftveres szintű javítása - MÁR 12.52 FW-s PS4-ek IS !
- 134 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX8H) - Intel Core i9-13900HX, RTX 4090 - 3 év garancia
- DELL Thunderbolt TB16 Dock (ELKELT)
- AKCIÓ! LG 24GM79G-B 24 144Hz FHD TN 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi

És akkor már nem is olyan olcsó, hogy most a T-nél Magentában 4e Ft a Szuper Családi csomagom