- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: MacBook egy kis gikszerrel.
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- creation: Elég lett abból, hogy a nagy gépeim nem képesek behúzni a filamentet
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
-
Frissítve: 2015-08-12 16:10 Téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
AxBattler
félisten
Durván jó ár, de sajna' már nincs készleten.
-
rainman72
nagyúr
-
Alien!
senior tag
-
ftc
nagyúr
-
AxBattler
félisten
-
AxBattler
félisten
Faja, akkor inkább lépek a külső megoldásokra, pl. Spacetronic.
Pedig az idei The Xtra jónak tűnik: 85MLED981 RGB MiniLED -
oszy
veterán
-
Fleed
aktív tag
-
süti5
őstag
-
süti5
őstag
-
k.soma
senior tag
-
Luck Dragon
támogató
-
Luck Dragon
támogató
-
Luck Dragon
támogató
-
oszy
veterán
-
Luck Dragon
támogató
-
Luck Dragon
támogató
-
Badboys
őstag
-
oszy
veterán
-
umek
tag
-
Luck Dragon
támogató
-
Azur76
tag
-
MaddeNNNN
addikt
-
RVR400
veterán
-
umek
tag
Nagyon jó ez a videó, nem ismertem. Számomra meglepően jó a fekete, előzetesen nem számítottam erre. A fenyforrasok körül sem látok problémát, hogy pl ott világosabb lenne. Gyonyoru, tenyleg melyfekete. Megprobaltam telefonnal lefotozni, de tok felesleges, mert nem adja vissza. Nem tudom hogyan tudnám megmutatni
Na annyi kiegészítés, hogy az ambi kikapcsolasaval azért valamennyire láthatóvá vált a technológia sajátja, tehát látszik a fenyforras körül valamennyire hogy ott nem tökéletesen fekete, de ambival észre sem vettem.
-
Badboys
őstag
Köszönöm a segítséget. Az MM ben rendeltem meg. Szerintem ha az eddigi megfelelt ezzel sem lesz gond. Az MM ben akciós volt. Ami nem ok, hogy nincs az MM ben raktáron majd valamikor márciusban lesz. Itt Baján a boltos akivel beszéltem azt mondta, hogy mindenképpen azt ajánlja, hogy neten rendeljem még ha most maga ellen beszél is. Így esett rájuk a választás. Csodát nem várok, de remélem jól fog szolgálni. Nem akartam magasabb árkategóriában gondolkodni.Biztosan van jobb, de 14 napelállás megoldja a problémát, ha lesz.
rainman72:
Köszönöm neked is a le írást és a linket. Végül is remélem hozza az elvárt szintet. A régivel is meg voltam elégedve. Ez volt a régi Philips 43PUS6401/12 ez még eredeti Holland gyártmány. -
süti5
őstag
-
rainman72
nagyúr
-
Luck Dragon
támogató
-
Luck Dragon
támogató
Szerintem ez teljesen elképzelhető. Egy ekkora méretű kijelzőnél könnyen lehet, hogy komolyabb merevítést alkalmaztak a panel csavarodásának megelőzésére.
Az is előfordulhat, hogy a talpak más, masszívabb anyagból készültek a nagyobb stabilitás érdekében.
Érdemes lehet Philips oldalán a típus PDF fájlok között megnézni a súlyát.
-
Gubu0101
veterán
-
Gubu0101
veterán
-
RVR400
veterán
-
RVR400
veterán
-
oszy
veterán
-
ftc
nagyúr
-
AxBattler
félisten
-
Kbali
nagyúr
-
baandii
senior tag
-
F.tibooo
aktív tag
Pluszban a Samsung könnyen eladható. 77" - ban, 375- ért ajándék. Ugyanez Philipsben 800 ezer. Csak kicsit több.....Philips- Ambilight fan vagyok, de azért na...Azok az óriás TLC, Hisense, de akár Philips mini LED, vagy sima LED tévék nem érnek az Oled nyomába. De semmilyen más típusú panel sem.

-
belashx
senior tag
-
MaddeNNNN
addikt
-
F.tibooo
aktív tag
-
F.tibooo
aktív tag
-
F.tibooo
aktív tag
-
F.tibooo
aktív tag
-
MaddeNNNN
addikt
-
MaddeNNNN
addikt
-
AxBattler
félisten
-
oszy
veterán
-
F.tibooo
aktív tag
-
AxBattler
félisten
-
F.tibooo
aktív tag
-
oszy
veterán
-
F.tibooo
aktív tag
-
F.tibooo
aktív tag
-
F.tibooo
aktív tag
-
F.tibooo
aktív tag
-
F.tibooo
aktív tag
-
F.tibooo
aktív tag
-
F.tibooo
aktív tag
-
FireKeeper
nagyúr
-
Luck Dragon
támogató
-
Luck Dragon
támogató
-
FireKeeper
nagyúr
-
FireKeeper
nagyúr
-
FireKeeper
nagyúr
ezek szerint az általad ajánlott mini ledes is VA, vagy ez nem hihető forrás?
minimális előrelépést azért nem szeretnék, ezért gondoltam hogy a local dimming jó lenne, csak nem tudtam hogy ennyire borsos az ára.
-
FireKeeper
nagyúr
-
ftc
nagyúr
-
FireKeeper
nagyúr
-
Luck Dragon
támogató
-
Luck Dragon
támogató
-
frankdelgado
őstag
-
belashx
senior tag
-
Luck Dragon
támogató
A 8209 és a 8309 volt a kiindulópontom, de hol elérhetők voltak, hol nem, és az árak is állandóan változtak. Alapvetően egy egyszerűbb, háromoldalas Ambilight modellt kerestem 50" alatti méretben.
Végül az újabb 8510-es bukkant fel kedvező áron, majd a te bejegyzésednek köszönhetően még olcsóbban sikerült megszereznem a 9010-et. Bevallom, kisebb hullámvasút lett a modellválasztás, de alternatívából nem volt hiány. Végső soron mindenkinek más szempontok a fontosak.
-
Luck Dragon
támogató
-
Luck Dragon
támogató
-
Luck Dragon
támogató
-
ftc
nagyúr
-
ftc
nagyúr
-
ftc
nagyúr
-
tlaci72
tag
-
ftc
nagyúr
-
ftc
nagyúr
-
tlaci72
tag
-
tlaci72
tag
-
ftc
nagyúr
-
ftc
nagyúr
-
AxBattler
félisten
-
-
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
- Witcher topik
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- One mobilszolgáltatások
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Eladhatatlannak ítélt CPU-k eladásával javult az Intel node-ok kihozatala
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Lian Li akkordokat pendít meg az ASUS új, TUF szériás géplakja
- Autós topik
- Megújult mobilos felület, fórumos ráncfelvarrás a PROHARDVER! lapcsaládon
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- További aktív témák...
- Honor 400 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Playstation VR2 3 hónap garancia, számlával!
- Bomba ár! HP EliteBook 8440P - i5-520M I 4GB I 250GB I DVDRW I 14" HD I Cam I Garancia!
- HPE ProLiant ML350 Gen9 Hot Plug 8SFF Rack Szerver! x2 XEON + HDD + 16GB
- 4K Gamer PC //Számítógép // Ryzen 7 9850X3D // 5070Ti // Számla + Több év garancia //
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

De nincs tervbe uj vasarlasa