Hirdetés

2024. június 16., vasárnap

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2015-08-12 16:10:56

LOGOUT.hu

Philips LCD és LED TV-k téma összefoglalója

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#25451) dino_m


dino_m
senior tag

Volt már valakinek dolga a Szerviz Kft.-vel? Mennyire megbízhatóak?

[ Szerkesztve ]

Egy férfi sosem nő fel, csak drágábbak a játékai.

(#25452) TIT válasza dino_m (#25451) üzenetére


TIT
veterán

Nekem lg házimozival volt,azt írták 14 nap utáni érdeklődésre,hogy várják az alkatrészt,másnap már nem javítható volt,amúgy nem tudsz mit tenni,ez a gyári szerviz.
Állítólag profik és modern berendezéseik vannak,a net szerint.

(#25453) Alien! válasza dino_m (#25451) üzenetére


Alien!
senior tag

nekem jelenleg folyamatban lévő szoftveres problémám van, ultrakorrektek, voltam bent a szervízben is.

(#25454) dino_m válasza TIT (#25452) üzenetére


dino_m
senior tag

Nekem azt monták, hogy max két hét. Én is kivártam a két hetet... Azt mondták, hogy panelt rendeltek... meg is jött, de valami baj volt vele... rendeltek másikat... és e hét eleje közepe, kész lesz. Ma egész nap senki se vette fel a telefont és az email-re se válaszoltak... még.
Elkezdtem aggódni.

Egy férfi sosem nő fel, csak drágábbak a játékai.

(#25455) dino_m válasza Alien! (#25453) üzenetére


dino_m
senior tag

Remélem a te példádat követik velem is. Már három hete ülnek a tévémen.

Egy férfi sosem nő fel, csak drágábbak a játékai.

(#25456) vasii válasza nightmare13 (#25438) üzenetére


vasii
senior tag

& #25439rainman72
Köszi, valóban, a natural motion kikapcsolásával megszünt a rendellenes mozgás.

A képjavítás az Ultra Resolution és a Zavarelnyomás lenne, előbbivel nem látok az ég világon semmi változást, utóbbi tényleg javít valamit. SD adás sajna továbbra is necces.

[ Szerkesztve ]

(#25457) Gergol2


Gergol2
lelkes újonc

Sziasztok!

Segítségere, tanácsra volna szükségem.
Van egy 42PFL6198k/12 -es tv-m, még 2013-ból.
Szeretjük imádjuk. Sajnos a múltkor csinált egy olyat, hogy függőlegesen becsíkozódott a kép fekete fehérben, azután kikapcsolt. Utána nem kapcsolt be, még a stby led sem világított.
Elvittem a székesfehérvári szervízbe, ahol megnézték.
Ma felhívtak, hogy alaplap hibás ( ezt jelzi valami villogással) sajnos alkatrész nincs hozzá. Valami helyettesítő alkatrészt tudnak bele szerelni kb 100ezerért. Azt mondtam átgondolom :Y

Mit gondoltok erről? Illetve van esetleg valakinek hasonló tapasztalata?

Nem követem a TV-k fejlődését mostanában. Melyik az a típus amit érdemes megvenni, ha ez végleg meghal. Hasonló képességekkel?

Előre is köszönöm
Gergol2

(#25458) TIT válasza Gergol2 (#25457) üzenetére


TIT
veterán

Szia!
Meg se lepődök,a philips úgy látszik csak alaplaphibás tv-ket képes gyártani.
Enyémhez lenne az 2014-es 6509.
Nem mondták,hogy nem gazdaságos? Főleg,hogy csak helyettesítő alkatrész.
Hát 100-ért biztos nem csináltatnám meg,annyiért 43-as tv-t kapsz.

(#25459) Alien! válasza Gergol2 (#25457) üzenetére


Alien!
senior tag

Sajnos a 2013-as széria tömegesen hullott el az akkori tervezési hibák miatt. Szinte az összes tönkrement/tönkre fog menni. Anno én is próbáltam megmenteni a 7008k-t, esélytelen volt. Amúgy a felújító szett egy androidos (Nougat) SSB, ami mai szintre hozza és stabillá teszi ezeket a tévéket. Nekem simán megért volna ennyit egy ilyen 3D tévé, de nagy bravúrral pont ezt nyírja ki (3D támogatás) illetve a képjavítás sem Pixel Precise HD hanem csak Pixel Plus HD lesz vele... :F kár érte, kihagyott ziccernek érzem...

Az mondjuk elkeserítő, hogy anno már a 6-os széria is 100hz-es volt, ma meg...

[ Szerkesztve ]

(#25460) HF77


HF77
őstag

szemeztem pár napja még egy 50-es 7805 modellel, de aztán a media markt-os emberke annyira lefikázta magát a philips márkát mikor ott jártam, hogy teljesen kiábrándultam belőle(pedig tetszett maga a tévé ott a helyszínen...)
mi okból húzhatta le de nagyon!?(mert igen csak lefikázta....hogy azt semmiképp ne, gyorsan felejtsem el azt a márkát, stb..)

[ Szerkesztve ]

xiaomi, tcl...csakis eredeti kínait

(#25461) blakey válasza HF77 (#25460) üzenetére


blakey
titán

Nem Philips póló volt rajta, ezért fikázta.

*** "Ne kérdezz többet, mint amennyi a hasznodra válik." - Dante *** "Csak akkor tehetsz meg mindent, ha már semmid sincs." - Harcosok klubja ***

(#25462) HF77 válasza blakey (#25461) üzenetére


HF77
őstag

szimpla eladó volt...(nem a sony vagy a samsung promoteres eladója mondta)
mondjuk az sem jó ha valaki csak egy márkát istenít mert őt arra szerződtették, lássuk be!!
több márka, típus is szóba került, de csak a philipsre mondta hogy NE!!! persze ha egy LG ingbe feszített volna akkor megértem hogy ezt mondja, ezért volt meglepő számomra!

[ Szerkesztve ]

xiaomi, tcl...csakis eredeti kínait

(#25463) Kroni1 válasza HF77 (#25460) üzenetére


Kroni1
veterán

Mondjuk, hogy személyes meggyőződése.

De az is lehet h pl. a samsungtól vagy egy másik konkurens márkától kap jutalákot minden eladás után.. MM-ben durva dolgok mennek, mi kiszemelt LG mosógépet akartunk venni, az "eladó" meg jött a bullshittel, hogy a Samsung sokkal jobb és olcsóbb, LG-nél 10-ből 4 tönkremegy meg hasonló marhaságok. Másik vevőt szintén másik tipusról ugyanúgy a Samsung felé kezdte terelni. Olyan átlátszó volt, hogy nem igaz... És nem egy márka csinálja ezt. De haverom is mondta, hogy mikor a kiszemelt tévéért ment, arról le akarták beszélni, nagyon határozottnak kell lenni, de aki MM-ben vásárol személyesen azoknak 90%-a nem épp határozott, hisz ott akar tájékozódni.

Szóval személyes érdeklődésnél mindig szkeptikusan kell hozzáálni az eladóhoz. A sima MM póló nem jelenti azt, hogy nem kap jutalékot valakitól, lehet már szofisztikáltabban csinálják, ám amikor már valamelyik gyártó logójával ellátott pólója van, akkor biztos lehetsz benne, hogy nem a te érdekeidet fogja nézni.

[ Szerkesztve ]

(#25464) Kroni1 válasza Alien! (#25459) üzenetére


Kroni1
veterán

Azt jól olvasom a linkeden, hogy nemcsak a 13-as, de a 14-15-ös évjáratúak is hullottak?! :Y Nem semmi, akár ez is állhat a hátterében, hogy az eladók nem merik a philips-et ajánlani.. Szerencsére édesanyámnak 6561-es UHD-t vettünk, azzal remélem nem lesz gondja, eddig lekopogom szépen muzsikál.

A 100Hz valóban érdekesen kihalt az LCD sorozatból, talán az OLED-re terelés miatt? Az én 2011-es LG 3D tévém is 100Hz-es volt, pedig nem csúcskészülék volt, érdekes. Mindenesetre több fronton is tettenérhető hogy vesznek vissza a gyártók..

(#25465) HF77 válasza Kroni1 (#25463) üzenetére


HF77
őstag

de mint ahogy írtam, szóba került 3-4 márka, egyiket sem húzta le és mondta hogy ne, kizárólag csak a Philipset!!! ez volt furcsa!!
na mindegy, lehet neki az valamiért nem ok!!

xiaomi, tcl...csakis eredeti kínait

(#25466) Monya78


Monya78
veterán

Sziasztok!

Nekem is megjött a 50PUS7805-ös tv, így a meglévő, de mostanába resetelő 7éves 42pfl7008k-val összevetettem. Igazából minden úgy lett ahogy várható volt :B

Anyagminőségen (és az árán is) látszik hogy anno a 7xxx széria nem alapmodell volt, távirányító minősége is ég és föld...itt bőven nyert a régi Tv.

Hangban egyértelműen jobb a régi, abban volt gyári mélynyomó is. Mivel van rákötve normális hangrendszer úgyhogy ha minőségi hang kell, eddig is azt indítottam be.

Kép: új tv-t #25247-ben leírtak szerint lőttem be, ezúttal is köszönöm Digitális tagunknak :R ízlés szerint majd kicsit személyre szabom.

Feketébb feketére vágytam ezért is vettem az új tv-t, ezt meg is kaptam :D
Két tv: [kép] [kép]

Betekintési szög, gyakrolatban szemből nézzük az ágybón, így az IPS-hez képest ez a valós hátrány nem érint. Oldalról kicsit beszürkül a VA panel.

Smart rész nem izgat, a régi tv a másik szinten több fallal elválasztott routerhez nem bírt csatlakozni, az új igen de gyenge térerő miatt, meg-meg döccent a youtube.

Ambilight, kicsit máshogy helyezkednek el a ledek, fali konzolon van a tv, most valamiért a plafont is bevilágítja, a régi csak a tv mögötti 40-70cm-n világított, ezt még nem döntöttem el hogy hátrány vagy nem :B

Ambimusic: jobbat vártam :( kevés beállítás, vagy túl harsány ami egy házibulihoz elmenne, vagy nagyon szerény egyszínű fehér, kis mozgásokkal.

Külső Hdd-ről nézegünk mindent, a új néha sokáig töltöget :((( pl. rámentem egy 100fotót tartalmazó mappára. Videó formátumban eddig mindent megevett az új.

a régi 100hz és az új 50hz-s különbsége miatti hátrányt, szerencsére még nem érzékeltem.

Még ismerkedem...de eddig úgy tűnik megérte a 120k-s árat. ;)

[ Szerkesztve ]

(#25467) blakey válasza HF77 (#25462) üzenetére


blakey
titán

A mai világban nincs olyan TV amire azt mondhatnánk, hogy egyértelműen jobb, mindegyik ugyanolyan sz@r vagy jó, főleg ha a nagyobb márkák azonos kategóriáját nézzük. Mennyivel jobb egy LG OLED amit megveszel örülsz, majd néhány nap vagy hét múlva hibák jelennek meg a kijelzőn? Ez nem egyedi, itt a fórumon is elég gyakori jelenség. Azért az sem egy qrva jó dolog, hogy veszel egy 1,5M-os TV-t majd 3 hónap múlva hibás lesz a kijelzőt amit garanciáztatnod kell. Persze ez máshol is előfordulhat de az LG-nél újabban majdnem minden 3-ik tulaj garanciáztat.
Furcsaságok mindig vannak egy ilyen áruházban, de manapság nem "csak" szakirányú eladók vannak, értsd, nincs konkrét tapasztalata, eladó és az a dolga, hogy valamit eladjon, ha előtte azt mondják neki, hogy ebből a termékből +20% jutalékot kap akkor azt fogja jónak minősíteni. Egy boltban mindig az a jó amit el akarnak adni. Olyan is előfordul, hogy egy márka egyáltalán nem akar jutalékot adni míg a többi igen, ilyen esetben is az az ellenség amelyik nem fizet.
15 év után vettem megint Philips TV-t, azóta csak figyeltem, olvastam, eleinte, az átállás után azért voltak hibás termékek de véleményem szerint az elmúlt 3 évben nem lett rosszabb a többi márkához képest, szépen "felfejlődött" és nem tartom rosszabbnak, sőt, bizonyos szempontból talán még jobb is. Amikor vásárolni megyek akkor már tudom, hogy mit veszek, de úgy megyek, hogy érdeklődöm és kíváncsi vagyok a dolgokra, voltam olyan boltba ahol ugyanúgy lehordták mindennek a Philipset és inkább ne, de helyette ott a Samsung meg az LG. Tovább mentem, egy másik boltban egyáltalán nem hordták le, nézzem meg, nyomogassam, hasonlítsam össze a többivel, stb. Szerintük jó TV-k, és így tovább. Természetesen én tudtam, hogy mit veszek, de ilyenkor adni kell a hozzá nem értőt és kíváncsiskodni, hogy mi sül ki belőle.

*** "Ne kérdezz többet, mint amennyi a hasznodra válik." - Dante *** "Csak akkor tehetsz meg mindent, ha már semmid sincs." - Harcosok klubja ***

(#25468) Dißnäëß válasza blakey (#25467) üzenetére


Dißnäëß
veterán

Magyarul ha az LG OLED ilyen, akkor az összes.. is.

POKE 16017,44 ..... SYS 2077

(#25469) blakey válasza Dißnäëß (#25468) üzenetére


blakey
titán

Magyarul ha az LG OLED ilyen, akkor az összes.. is. - Nem, az LG Display és az LG TV-s üzletága két különböző dolog, míg az LG TV kb. minden panelt megvesz (és az elektronika meg eltérő) addig a többi gyártó az LG Display-től "állítólag" rendelésre kapja a paneleket, ennek köszönhető, hogy pl. a Philipsnek is más a panelje.

*** "Ne kérdezz többet, mint amennyi a hasznodra válik." - Dante *** "Csak akkor tehetsz meg mindent, ha már semmid sincs." - Harcosok klubja ***

(#25470) zsuri0 válasza HF77 (#25460) üzenetére


zsuri0
csendes tag

Az MM-es "tanácsadókkal" ne foglalkozz, főleg ha a pólójukon egy adott márka logója van. Persze meg lehet őket hallgatni, de az ilyen "gagyi márka" stb. megjegyzésekkel nem kell foglalkozni. A budaörsi MM-ben pl. a Hisense márkára fújnak, mivel mást nem tudnak kitalálni azt mondják hardveresen jó (mást nem mondhatnak, annyira szép a komolyabb készülékek képe) de szoftveresen megbízhatatlan.

Én az Euronics-ban találtam egy korrekt eladót: azt mondta ő ajánl nekem 2 modellt (Philips + LG), de amúgy 300e forint környékén már nem lehet komolyan mellényúlni, úgyhogy vegyem azt ami megtetszik :-)

(#25471) rainman72 válasza HF77 (#25460) üzenetére


rainman72
nagyúr

Vegyél egy Philips 50PUS7505-t,ambi nélkül,VA panel,sztem nem lesz csalódás :N [link]

TCL TS-8132 Philips 65PUS8518 Samsung 85CU8002 Lg 65UR73003 Fire tv 4K MAX

(#25472) oszy válasza rainman72 (#25471) üzenetére


oszy
veterán

Én soha nem ajánlanék ambi nélküli Philipset. :D

Szinte ÚJ Xiaomi légmosó E L A D Ó!

(#25473) HF77 válasza rainman72 (#25471) üzenetére


HF77
őstag

holnaptól állítólag akció lesz az MM-ban...kíváncsi leszek mit dobnak piacra!!
egy két kiszemelt már van!! :K

[ Szerkesztve ]

xiaomi, tcl...csakis eredeti kínait

(#25474) rainman72 válasza HF77 (#25473) üzenetére


rainman72
nagyúr

Vegyél valamit ;]

TCL TS-8132 Philips 65PUS8518 Samsung 85CU8002 Lg 65UR73003 Fire tv 4K MAX

(#25475) Dißnäëß válasza blakey (#25469) üzenetére


Dißnäëß
veterán

Ok, ez jó hír, ha jól értelmezem a helyzetet (?).. OLED-en kattogok, de ilyen rossz "elromlási arány" mellett áhh... :N Ha jól értem ,megnyugodhatok, Philips fronton legalábbis.

POKE 16017,44 ..... SYS 2077

(#25476) blakey válasza Dißnäëß (#25475) üzenetére


blakey
titán

Ha jól értem ,megnyugodhatok, Philips fronton legalábbis. - erre nem tudok írni semmit, akkor nyugodhatsz meg ha használtad legalább 5 évig mindenféle gond nélkül. Én is olvasom minden topikban a panaszokat, nyilván többnyire azok írnak akiknek van valamilyen gondjuk viszont az OLED topiban az újonnan vásárolt TV-k garanciáztatása egy picit engem is elbizonytalanít de arra is van esély, hogy hibátlant tudjak venni. Szomorú, hogy az újonnan vásárolt cuccnál is arra kell gondolnod, hogy lehet, hogy 1-2 hónap és szervizeltetni kell. Ez nem OLED és nem LG specifikus, bár tény, hogy OLED-nél az LG-k elég sűrűn "látogatják a szervizt" illetve a szervizes jön panelt cserélni.

*** "Ne kérdezz többet, mint amennyi a hasznodra válik." - Dante *** "Csak akkor tehetsz meg mindent, ha már semmid sincs." - Harcosok klubja ***

(#25477) Dißnäëß válasza blakey (#25476) üzenetére


Dißnäëß
veterán

Értem. Hát okosabbak akkor nem vagyunk, cserébe érdemes olyan helyről venni, ami nem cicózik a garival. Sőt, legjobb dolog online venni és nyúzni, hátha 30 napon belül kijön valami.. (sovány vigasz, de ez esetben ez sem lehet rossz lépés).

POKE 16017,44 ..... SYS 2077

(#25478) blakey válasza Dißnäëß (#25477) üzenetére


blakey
titán

Panasonic és Philips esetében több helyen is olvastam, hogy válogatott, rendelésre készült paneleket kapnak, így az esély kisebb a hibára illetve talán jobban odafigyelnek minőségellenőrzésnél is, az elektronika is más. Sonynál nem olvastam ilyenről, de lehet, hogy náluk is válogatott panelek vannak viszont ott nincs HDR10+ és a Dolby Vision is butított. Én belevágnék egy Philips vagy Panasonic OLED-be aztán lesz ami lesz.

*** "Ne kérdezz többet, mint amennyi a hasznodra válik." - Dante *** "Csak akkor tehetsz meg mindent, ha már semmid sincs." - Harcosok klubja ***

(#25479) Dißnäëß válasza blakey (#25478) üzenetére


Dißnäëß
veterán

Érdekes volt ezeket olvasni, köszi. Még kivárok, de tavasszal esélyes. Lehet nevetni fogtok, de Ambilight nélkül nem TV a TV :)

POKE 16017,44 ..... SYS 2077

(#25480) ozakila válasza rainman72 (#25402) üzenetére


ozakila
tag

Igen,de a lényeg a Bridge,és tudsz használni Ikea Tradfri izzókat is,napokban vettem tökéletesen működik a Hue bridge-el. Az ára pedig csak 6990.-.

(#25481) rainman72 válasza ozakila (#25480) üzenetére


rainman72
nagyúr

Ahhh köszi,rákeresek :C
Legalább kihasználom hogy nálunk falun is van már Ikea csom.pont :D

TCL TS-8132 Philips 65PUS8518 Samsung 85CU8002 Lg 65UR73003 Fire tv 4K MAX

(#25482) rainman72 válasza ozakila (#25480) üzenetére


rainman72
nagyúr

Akkor egy bridge meg 2 Ikeás izzó plus a tv ambija és meg van az öröm?
:DD
Vagyis igy már meglesz az összhang,és leköveti a tv ambilight fényét?

[ Szerkesztve ]

TCL TS-8132 Philips 65PUS8518 Samsung 85CU8002 Lg 65UR73003 Fire tv 4K MAX

(#25483) oszy válasza Dißnäëß (#25479) üzenetére


oszy
veterán

Én nem nevetek! :) Nekem is fontos az ambilight. ;)

Szinte ÚJ Xiaomi légmosó E L A D Ó!

(#25484) Alien! válasza Monya78 (#25466) üzenetére


Alien!
senior tag

azért az összehasonlítás úgy lett volna korrekt, ha nem döntöd meg a 7008k-t, az IPS glow nagyban függ a nézési pozíciótól. Amúgy nagy részével egyetértek, de azért valljuk be 7 év különbséget nem tükröz a 2 tévé képminősége. Nekem a 100hz vs 60hz azonnal feltűnő volt.

Egyébként ezekből a mai Philips LCD-kből simán kikényszeríthető a 100hz-es mozgás, ha natív 1080p-s eszközzel vannak meghajtva. Tehát PC, tv box-> kényszerített 1080p-s lejátszással (4K leskálázással). Durva boostot kap a mozgás!

(#25485) gyugyo79 válasza Alien! (#25484) üzenetére


gyugyo79
addikt

Ha pc a forrás akkor 120Hz is beállítható és működik is:

(#25486) Gergol2 válasza Alien! (#25459) üzenetére


Gergol2
lelkes újonc

Sziasztok!

Nem tudom a 100-at én is sokallom. Futok még egy kört másik szervízzel, hátha ők javítanak nem csak cserélnek.
Félek az lesz a vége, hogy kell vennem egy másik Tv-t, ezt meg félreteszem és figyelem az ebay-t hátha felbukkan egy alaplap. Arról tudtok esetleg hogy az azonos típusú különböző méretű tv-k alaplapja azonos?

Melyik típust érdemes most megvenni, ha a pfl6198- hoz hasonlót vagy jobbat szeretnék?

Előre is köszönöm a tippeket!

Gergol2

(#25487) Alien! válasza Gergol2 (#25486) üzenetére


Alien!
senior tag

nem éri meg sajnos, a használt alaplap kb 50e, stabil marad kb 6 hónapig, tudom mert 3x cserélték. Az ebayes lapok sz*rok, felújítottak és tönkremennek gyorsan. inkább vegyél újat.

(#25488) TIT válasza Alien! (#25487) üzenetére


TIT
veterán

Na neee,50 az új és 20 a bontott fél év garral legalábbis a 32pfk 6509-hez.
Bakker akkor 20-ért se éri meg megcsináltatni?
75-ért meg sok az fhd és 57 is sok a hd-hoz,elég baj,hogy ilyen szutykkat még gyártanak.
Mondjuk Axelt már 1 hónapja várom.
Marad a már 25 restart,mint 50 évvel ezelőtt amikor 5 perc volt míg bemelegedett,amúgy a philips 2008-ban is vacak volt,szegény 9603 2év után betojt,azóta is megy csak valamikor nincs kép.

[ Szerkesztve ]

(#25489) dvogabi válasza TIT (#25488) üzenetére


dvogabi
tag

Akkor eléggé ingadozhat a Philips minősége, de én 2009-ben kezdtem egy 32pfl7404-el, azóta is remekül ketyeg muternál és ámulunk az fhd adásnál.(Székesfehérvári összeszerelés)

(#25490) dvogabi


dvogabi
tag

Sose nézegettem plázákba boltokban a képét "rátok" fórumozókra hagyatkoztam, és nem bántam meg.Most egy 50pfs8505-öst hajtok, és meg vagyok vele el (nem vagyok vájt szemű)sőt a bal szememre nem látok csak foltokat)De pont ezért a véleményem irreveláns.

(#25491) Gergol2 válasza TIT (#25488) üzenetére


Gergol2
lelkes újonc

Szia!

Hol szereltetted?

Létezik valami forrás ahol áttekinthető az egyes típusok közti különbség?
PUS 78XX, 85XX
Nézem nézem, de nem igazodok ki :(
Pl a 8545 és a 8505 közt van 65000Ft különbség vajon mivel tud többet?
Hamár újat kell vennem jót szeretnék . Egy médiabox (GT KIng) ill Digi tv a forrás.

Tanácsokat örömmel fogadok!

Gergol2

(#25492) TIT válasza Gergol2 (#25491) üzenetére


TIT
veterán

Szia!
Még sehol Axel innen szerzett alaplapot felújítottat de még nem jött,meg kell találnia,úgy látszik ennyi tv alaplaphibás.

(#25493) Gergol2 válasza TIT (#25492) üzenetére


Gergol2
lelkes újonc

Őszinte leszek. Nem teljesen tudom dekódolni amit írtál.. :B

(#25494) TIT válasza Gergol2 (#25493) üzenetére


TIT
veterán

Miért? Én se nagyon értem nyugi de várok.
A lényeg,hogy még nincs megcsinálva.

(#25495) Alien! válasza TIT (#25488) üzenetére


Alien!
senior tag

pfl szériához nem gyárt a philips már lapot, ami "új" az valszeg felújított. a márkaszervízben direkt rákérdeztem és hivatalosan már csak androidos javítószett létezik hozzájuk, amit fentebb linkeltem. 20-ért megérheti, ha megáll össz. annyiból, valami hűtőt még rakjatok a lap fölé aztán hátha megy még valameddig. én a 3D miatt küzdöttem a 7esért, egy vagyonba volt sajnos.

a 2013-as széria a tpvision fúzió utáni széria, hardverileg pocsék, zérő alkatrészpótlással. kár, mert parádés tévék voltak.

(#25496) Gergol2 válasza Alien! (#25495) üzenetére


Gergol2
lelkes újonc

Sziasztok!

Ma beszéltem egy szakibácsival, aki azt mondta az okozza az alaplap halálát, hogy valami olyan műanyaggal rögzítettek alkatrészeket ami idővel szétmarja az alkatrészt is alaplapot is.
Szomorú 😔

(#25497) ozakila válasza rainman72 (#25482) üzenetére


ozakila
tag

Igen,annyi észrevételel még,hogy az Ikeás izzót nehezebben ismerte fel a bridge mint a Hue izzót,kellett vele szórakozni egy ideig,de egyszer csak felismerte és jó lett. Utána a Tv Ambilight menüjében kell mindent beállítani.

(#25498) blg válasza ozakila (#25497) üzenetére


blg
senior tag

az ikeás TRÅDFRI színes égő ugyanolyan jó, mint egy HUE színes égő? Tud annyi színt, mint a HUE?

(#25499) Kingcold


Kingcold
aktív tag

Sziasztok!

Használt Philips TV t vennék, 200.000Ft alatt.
50-55" között. Főleg játékra (PS4Pro) használnám. Ha a hangzása jobb minőségű, az nem lenne gond. :) Meliyk típust ajánlanátok?

Köszönöm előre is!

(#25500) anrab válasza Kingcold (#25499) üzenetére


anrab
addikt

hát ha már ide írtál, nézd meg a hírdetésem a hardveraprón.

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.