Hirdetés

2024. június 25., kedd

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2015-08-12 16:10:56

LOGOUT.hu

Philips LCD és LED TV-k téma összefoglalója

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#25466) Monya78


Monya78
veterán

Sziasztok!

Nekem is megjött a 50PUS7805-ös tv, így a meglévő, de mostanába resetelő 7éves 42pfl7008k-val összevetettem. Igazából minden úgy lett ahogy várható volt :B

Anyagminőségen (és az árán is) látszik hogy anno a 7xxx széria nem alapmodell volt, távirányító minősége is ég és föld...itt bőven nyert a régi Tv.

Hangban egyértelműen jobb a régi, abban volt gyári mélynyomó is. Mivel van rákötve normális hangrendszer úgyhogy ha minőségi hang kell, eddig is azt indítottam be.

Kép: új tv-t #25247-ben leírtak szerint lőttem be, ezúttal is köszönöm Digitális tagunknak :R ízlés szerint majd kicsit személyre szabom.

Feketébb feketére vágytam ezért is vettem az új tv-t, ezt meg is kaptam :D
Két tv: [kép] [kép]

Betekintési szög, gyakrolatban szemből nézzük az ágybón, így az IPS-hez képest ez a valós hátrány nem érint. Oldalról kicsit beszürkül a VA panel.

Smart rész nem izgat, a régi tv a másik szinten több fallal elválasztott routerhez nem bírt csatlakozni, az új igen de gyenge térerő miatt, meg-meg döccent a youtube.

Ambilight, kicsit máshogy helyezkednek el a ledek, fali konzolon van a tv, most valamiért a plafont is bevilágítja, a régi csak a tv mögötti 40-70cm-n világított, ezt még nem döntöttem el hogy hátrány vagy nem :B

Ambimusic: jobbat vártam :( kevés beállítás, vagy túl harsány ami egy házibulihoz elmenne, vagy nagyon szerény egyszínű fehér, kis mozgásokkal.

Külső Hdd-ről nézegünk mindent, a új néha sokáig töltöget :((( pl. rámentem egy 100fotót tartalmazó mappára. Videó formátumban eddig mindent megevett az új.

a régi 100hz és az új 50hz-s különbsége miatti hátrányt, szerencsére még nem érzékeltem.

Még ismerkedem...de eddig úgy tűnik megérte a 120k-s árat. ;)

[ Szerkesztve ]

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.