Hirdetés
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
- hcl: Amúgy mi a terv?
- Bestx: Budget DIY eGPU USB4/Thunderbolt csatlakozással – egy mining VGA új élete.
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
Új hozzászólás Aktív témák
-
regent
aktív tag
válasz
üzenetére
Igen, igazad van, mindenki úgy játszik, ahogyan az neki a legjobban fekszik. Nem is kárhoztatlak a játékod miatt (mire fel is tenném), mindössze jeleztem, hogy szerintem nem volt helyes bemenned. Az, hogy nem jött be mögötted senki, feljött egy A a flopra, a JJ pedig gyengeséget mutatott (tényleg egy betpot kellett volna, már csak az esetleges flöshúzó miatt is) viszont lehetöövé tette neked, hogy egy jó blöffel elvidd a potot.
De ha ezt a fajta játékot játszod, akkor szoktál-e elöörööl is 56s-el 4BB-t emelni? Mert ugye ez mindezek alapján logikus lenne. Hiszen valószinüüleg csak egy (max 2, de minél több annál jobb) magas pár fogja adni, azt meg könnyen elintézed, hiszen a te lapod a favorit. Nem rosszból kérdezem, tényleg kíváncsi vagyok.
Új hozzászólás Aktív témák
- Dell Latitude 5430 - i5-1245U, 16GB RAM, 512GB SSD, jó akku számla, garancia
- Bialetti kézi kávéőrlő
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4248,100% Akksi
- Bomba ár! HP ProBook 430 G6 - i5-8265U I 8GB I 128SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W10 I Gari!
- LG 27GS60QC-B - 27" Ívelt - 2560x1440 - 180Hz 1ms - AMD FreeSync - Bontatlan - 2 Év Gyári Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest