Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• viharhozo

addikt

válasz #16741888 #650 üzenetére

A tornakat teljesen sablonosan jatszom, a vege fele esetleg lehet vmit alkotni. A lentiek az ipokeres tornakra vonatkoznak, bar a tobbi site-on is kb. ugyanez van.

Freezeout: az elejen szupertight, viszont poziciobol minden ertelmes lappal megprobalok flopot nezni. Az elso oraban kiesik a nepek 60-65%-a, a masodik ora vegen pedig mar fizetos helyert megy a meccs, tehat szarozni nincs ido. Ha semmi nem jon be, akkor az ora vegen mindenkeppen allin megyek. Ha sikerul, akkor jo, ha nem, akkor nem huzom az idot. A masodik ora nagyon necces, mivel a SS-ek allinhaboruba fognak, en meg nem szeretek itt coinflipezni. Ettol fuggetlenul neha muszaj. En itt is tight vagyok, neha megprobalok lopni, de nagy a veszelye egy visszakezbol kapott allinnek. A fizetos helyektol a FT-ig gyakorlatilag alig van jatek, jonnek az idohuzok. Itt a fizetesi strukturahoz szoktam alkalmazkodni. Ha van eselyem elerni a kovetkezo szintet, kivarok, ha nincs, allin, es legyen meg isten akaratja.

Rebuy: ritkan jatszom ilyet, hosszu, nem szeretek rebuyolni, nem is nagyon szoktam, viszont erdemes lazabban jatszani, mert tenyleg barmivel barmit megadnak. Ha negyen allinre mennek, egy jo kis sc-vel azt is siman lehet adni, a bankesely imegvan. Az addont mindig megveszem, ha ertelmes pozicioban erek oda.

Cashgame nem az en mufajom, nagyon nehez megfeleloen muvelni, viszont ha tenyleg pokerezni akarsz, ott a helyed. Sztem NL50 alatt felesleges kinlodni, viszont a szoras miatt a nyugodt jatekhoz legalabb 50 beulo kell, ami 2500 dodo. Ha ez megvan, izzitod a Poker Trackert, es agressziv jatekkal siman nyero lehetsz. SH-n mindent meg kell tamadni, a emel, raemelsz, ez kikesziti a tight jatekosokat.

[Szerkesztve]

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés