Hirdetés
- hcl: GPT diszk kisebbre klónozása
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Lalikiraly: Macbook NEO 2
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
adalbert1
veterán
Ez cash game volt vagy tour?
A flop előtt emelt vki?
A flop rainbow volt (3 különböző színű)?
Mert ha nem volt preflop emelés, akkor ennyi limpelőnél nagy esélyel kizárható az AK a játékból, tehát a K9-nek máris nut sora van.
Neki max. attól kellett félnie, hogy lejön a maradék 3 K valamelyike, és ezzel egy A valami veri, de erre kis esély volt, vagy hogy lejön egy backdoor flush (jó, még fullja is lehetne vkinek vagy pókere, de ezek most szélsőséges esetek)
Ha riverre egy negyedik szín jött esetleg, akkor neki az teljesen ideális volt, így még itt is nyugodtan checkelhetett, hátha beesik vkinek az alja, vagy talán egy 2 pár, amivel be tudja rántani.
A megadás már húzósabb kérdés, sokszor csak egyszerűen ki akarnak blöffölni miközben ugyanaz van mindkettőtöknek. De ezzel általában nagyon be is lehet rántani embereket, az egész szerintem read függő, azaz mi lehet nála?
Tegyük fel a board: 56789, a szituáció hasonló, a nálad lévő két lapnak köze sincs ehez, de végülis lent van egy sor, megadnád?
Vagy tegyük fel ugyanezt, csak van nálad egy T. Megadnád, esetleg te hívnád rá? A TJ még mindig ver. (persze ez csak akkor, ha nincs flush lehetőség).
Szerintem az olyanokat, ahol max. 1-2 vaknyi pénzzel vagy bent, és nem a legerősebb handed van, akkor értelmetlen megadni, nagy a bukás veszélye, de ez csak az én véleményem, ennyi erővel lehetett volna a K9 helyett 88 is a kezében, de arra meg csak egy hülye mondana all-in-t ennél a boardnál.
Új hozzászólás Aktív témák
- Eredeti Lenovo 300W töltők - ADL300SDC3A
- Lenovo T480S i5 8350U, 16GB RAM, 256GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- KIÁRUSÍTÁS - HP Elite / ZBook Thunderbolt 3 Dock (akár 2x4K felbontás)
- Motorola Edge 50 Neo 256GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- HP EliteOne 800 G6 All-in-One i5-10500 32GB 1000GB 24" Érintőkijelző!! 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest