Hirdetés
- eldiablo: 30 év után szakítottunk, de azért még beszélünk...
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- mefistofeles: Érdekes történések a hardveraprón...2.
- Meggyi001: Amire figyelned kell Párizsban is...
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- joghurt: Megtarthatod a jogsid?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Most értem haza az évedzáró tornáról, megőrülök, basszus ilyen gyerekek a világon nincs! Egyszerűen hihetetlen.
Végig tight játék, 4 óra alatt 2 szer volt 99em meg 1 A-10 ennél jobb lapom nem volt, 4szer volt eggyáltalán A nálam kis kickerrel. 2 figurás lap nuku, suited connector nuku! Szünetig 1600am volt, szünet után 5 emberes asztalnál bedurvultam, csak lopkodással összeszedtem 300ezret, elsődleges agresszor voltam.
Tényleg ebben a periodusban lap nélkül is kurvajól játszottam. Aztán beütött a krach.
Valószínüleg emiatt még aludni se fogok tudni, nagyon gáz, 6-7 nálam, mindenki fold, sb ből 600as emelés, (150-300as vakoknál) magába hiba volt, de ez még nem lenne gáz, ez indokolható hiba, ha csak ennyi lenne akkor nem lenne gáz. Flop: A-A-7 és itt a nagy hiba
, 1000et havytam és visszakaptam egy all int amit megadtam
, A drill természetesen. Maga a játék jólett volna mármint az 1000es hívás ha 10k nyi zsetonom van, 2/3potnyi folytatólagos hívás, tökéletes. De ha 2000em van akkor nem lehet 1000et hívni mert potcommited leszek és vége a dalnak.
áááá looooser.
Egész este jól játszottam, a gyakorlatlanságnak tudom be az egészet, nem működik ez így hogy nem játszok csak olvasok, igenis sokat kéne játszani.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Braun Silk-expert Pro 5 IPL A Szőr-Terminátor keresi bátor új gazdáját!
- DJI Mavic Air 2 Fly More Combo drón szett (FMC) +szűrők +gyorstöltő
- DIY Autodarts 3D nyomtatott automata számláló rendszer PC-vel, monitorral, játékra készen
- HDZero goggle + dronok
- DJI Mini 4 pro - Fly More Combo - RC2 drón szett - ÚJ állapot - Care Refresh
- Apple Watch Series 11 46mm Jet Black BONTATLAN
- LG 27GX790A - 27" OLED evo / 2K QHD / 480Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync / DP 2.1 / 1300 Nits
- Dell Precision 7560 Workstation i7-11850H 32GB RAM 512GB SSD Nvidia RTX A3000 6GB 1 év garancia
- iPhone 16 Pro 128GB Desert Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4161, 91% Akksi
- BESZÁMÍTÁS! Asus Z390 i7 8700K 16GB DDR4 512GB SSD RX 7600 8GB Rampage SHIVA Corsair 550W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Tényleg ebben a periodusban lap nélkül is kurvajól játszottam. Aztán beütött a krach.
Valószínüleg emiatt még aludni se fogok tudni, nagyon gáz, 6-7 nálam, mindenki fold, sb ből 600as emelés, (150-300as vakoknál) magába hiba volt, de ez még nem lenne gáz, ez indokolható hiba, ha csak ennyi lenne akkor nem lenne gáz. Flop: A-A-7 és itt a nagy hiba