Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

törölt tag

Most értem haza az évedzáró tornáról, megőrülök, basszus ilyen gyerekek a világon nincs! Egyszerűen hihetetlen.
    Végig tight játék, 4 óra alatt 2 szer volt 99em meg 1 A-10 ennél jobb lapom nem volt, 4szer volt eggyáltalán A nálam kis kickerrel. 2 figurás lap nuku, suited connector nuku! Szünetig 1600am volt, szünet után 5 emberes asztalnál bedurvultam, csak lopkodással összeszedtem 300ezret, elsődleges agresszor voltam.:( Tényleg ebben a periodusban lap nélkül is kurvajól játszottam. Aztán beütött a krach.:((( Valószínüleg emiatt még aludni se fogok tudni, nagyon gáz, 6-7 nálam, mindenki fold, sb ből 600as emelés, (150-300as vakoknál) magába hiba volt, de ez még nem lenne gáz, ez indokolható hiba, ha csak ennyi lenne akkor nem lenne gáz. Flop: A-A-7 és itt a nagy hiba:(, 1000et havytam és visszakaptam egy all int amit megadtam:(, A drill természetesen. Maga a játék jólett volna mármint az 1000es hívás ha 10k nyi zsetonom van, 2/3potnyi folytatólagos hívás, tökéletes. De ha 2000em van akkor nem lehet 1000et hívni mert potcommited leszek és vége a dalnak.:((( áááá looooser.
    Egész este jól játszottam, a gyakorlatlanságnak tudom be az egészet, nem működik ez így hogy nem játszok csak olvasok, igenis sokat kéne játszani.:(

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés