Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• adalbert1

veterán

Mivel a pénteken nem mentem haza, így hogy meglegyen a szokásos pókeradagom beültem egy 50 euros free-re, ahol sikerült másodiknak lennem. :) Persze a heads up-ot úgy vesztettem el, hogy flopra mindkettőnknek 2 pár, csak neki az alacsonyabb nagyobb... Na mind1 van ilyen.

Utána ezt a kemény 8 euro-t sikerült 20-ig feltornázi, na majd másnap folytatom...
    Természetesen másnap kőkemény bad beat, előszőr csak a sit 'n' go-król estem ki vagy 15-ről zsinorban, kb. kétszer sikerült másodiknak lennem... Közben futott 2 cash game asztal, így szerencsére a sit 'n' go-zást megúztam 2-3 euro minusszal, itt elgondolkoztam, hogy valszeg. egy darabig csak cash game, na akkor gyerünk...
    De itt meg egyszerűen képtelen voltam bármivel is nyerni... Ha már volt egy asztalnál 1 beülő pluszom és nem ültem ki, biztos hogy jött vki. aki lehúzott mákkal...
    Szvsz. már egy beülő minusszal ki kellett volna szálnom, de nem volt kedvem, na meg nyerni akartam (a legnagyobb hiba amit elkövettem)...

Az utolsó leosztás amit játszottam (persze itt már az össze ellen feszes játékos volt):

Players:
    adalbert1 (EUR 3,63 in seat 2)
    seven (EUR 5,05 in seat 4)
    Rapido (EUR 5,33 in seat 5)
    leijona75 (EUR 5,84 in seat 6)

Dealer: leijona75
    Small Blind: adalbert1 (0,02)
    Big Blind: seven (0,04)

adalbert1 was dealt: 4h - 4c

Rapido Fold
    leijona75 Call (0,04)
    adalbert1 Call (0,02)
    seven Check

Flop 8s - 3h - 4d

adalbert1 Check
    seven Check
    leijona75 Bet (0,07)
    adalbert1 Raise (0,19)
    seven Raise (0,31)
    leijona75 Fold
    adalbert1 Call (0,12)

Turn 8s - 3h - 4d - 8d

adalbert1 Bet (0,26)
    seven Raise (0,52)
    adalbert1 All-In (3,02)
    seven Call (2,76)

River 8s - 3h - 4d - 8d - Ac

adalbert1 shows: 4h - 4c (a full house, fours full of eights)
    seven shows: As - Ah (a full house, aces full of eights)

seven wins: EUR 7,02 (with a full house, aces full of eights)
    Rake: EUR 0,35

És utána chatben egy másik játékos beírja, hogy both played well... Na persze... Azt nem értem, hogy az AA miért nyomott call-t mikor szinte biztos lehetett benne, hogy verve van?
    Jó, tudom, hogy micro limit, na meg hogy pár euro nem számít szinte senkinek sem, de szerintem abszolute szar játék.

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés