Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• adalbert1

veterán

válasz #16741888 #330 üzenetére

Mondjuk mostanában semenyit nem játszottam online, de azért van 1-2 elképzelésem, ha hülyeség, majd vmi. okosabb kijavít... :)
    Szóval nagyon fontos az indulók száma, az hogy hanyadik helyről jutsz tovább (tehát hogy egyértelműen az első helyre kell hajtani, vagy elég a 20. is), a kezdő vakok a kezdő stackekhez viszonyítva, a vakok emelkedése.
    Szerintem az elején mindenféleképpen kerülni kell az értelmetlen pre-flop all-in szitúációkat rossz lapokkal, főleg ha final table-ig így is eljutottál (azt ugye előre nem lehet tudni, hogy most 10 handen keresztül lesznek rossz lapjaid, vagy 200-on).
    Gondolom ez fizetős tournament volt, és így az ellen nagy része is komolyabban játszik mint egy free-n, ezért hátsó pozícióból biztos hogy jobban lehet vakokat is lopkodni. Egyelőre ennyi jut eszembe, remélem tudtam vmi. újat is mondani vele.

Engem az érdekelne, hogy élőben mekkora hívás kell ahoz, hogy az ellen dobjon? Leírok egy konkrét szitut 2 héttel ezelőttről:
    Szokásos péntek esti póker, utolsó leosztás (ennek gondolom katalizátor szerepe van a többiek nagy részénél, akikkel játszom).
    Dealer előtti pozícióban ülök, pikk AK-t kapva. A vakok 25/50, cash game, 5 fős asztal.
    Mindenki csak call, emelek 250-ig ( 5 BB-ot). Ezt mindenki adja, flop: Király-valami-valami (a valami-valami 2 tíz alatti lap, talán egy inside straightre lennének jók, már nem emlékszem), ebből a király és egy másik lap káró. Itt mindenki passz, én emelek 500-at (10 BB), ezt a kisvak és egy másik srác adja. A turn káróQ, itt kisvak all-in kb. 2500-al, a másik srác aki adta, boldogan call, én dobok. A kisvaknak K magas flush, a másik srácnak A magas flush... Mennyit kellett volna emelni turnnél, hogy ne adják? Lehet, hogy ott all in-t kellett volna mondanom?

Új hozzászólás Aktív témák