Hirdetés
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonnyolcadik rész - Az újrakezdés
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- sziku69: Szólánc.
- bambano: Bambanő háza tája
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kajesz No. 1
csendes tag
Huu... én beleestem a kezdők ''mohóságába'' és egyre több oldalon reggeltem.
Először én is a pacific-en reggeltem ami most is a favoritok között van, utánna jött a
bwinpoker;sportingbetpoker;expertpoker;partypoker;pokerchamps;
pokerhost;pokerstars;williamhillpoker; ...
Van 1-2 ami tényleg gagyinak tünik, de sok sokmindenben hasonlit, csak a külleme más.
Nekem már sikerült 1-2-szer freeroll-os versenyen fizetős helyen végeznem, de amit nyertem ugy 2 és fél órás játékon, azt 2 és fél perc alatt elbuktam a real pénzes asztalnál.
Így nekem is még sokat kell tanulni a játékról, de az regeteg időn, és sok szerencsén múlik, amiből most egyik sincs!
Az előző hozzásolásodhoz még annyit, hogy én is jártam már így, és én csak arra tudok tippelni, hogy ez azért történhetett meg veld is, hogy későn kapcsolódtál a játékhoz, és olyan asztálhoz rakott a játék, ahol csak sit out-os emberkék voltak, mert megesik, hogy sokszor az ember bereggelik magukat a játékra és elfelejtenek játszani. (mert mondjuk még 3 -4 versenyen már órák óta játszik) És akkor így ''védekezik'' a játék/program, hogy az ilyen játékosokat 1 asztalhoz teszi be. Ezért tünt neked az hogy bot-ok ellen játszol.
[Szerkesztve]
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2022 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4535, 100% AKKSI
- Samsung Galaxy A25 5G 128GB/6GB/Számlával!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3293
- Keresünk iPhone 12/ 12 Mini/ 12 Pro/12 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest