Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Kajesz No. 1

csendes tag

válasz userZ #277 üzenetére

Huu... én beleestem a kezdők ''mohóságába'' és egyre több oldalon reggeltem.
    Először én is a pacific-en reggeltem ami most is a favoritok között van, utánna jött a
    bwinpoker;sportingbetpoker;expertpoker;partypoker;pokerchamps;
    pokerhost;pokerstars;williamhillpoker; ...

Van 1-2 ami tényleg gagyinak tünik, de sok sokmindenben hasonlit, csak a külleme más.

Nekem már sikerült 1-2-szer freeroll-os versenyen fizetős helyen végeznem, de amit nyertem ugy 2 és fél órás játékon, azt 2 és fél perc alatt elbuktam a real pénzes asztalnál. :DDD
    Így nekem is még sokat kell tanulni a játékról, de az regeteg időn, és sok szerencsén múlik, amiből most egyik sincs! :)

Az előző hozzásolásodhoz még annyit, hogy én is jártam már így, és én csak arra tudok tippelni, hogy ez azért történhetett meg veld is, hogy későn kapcsolódtál a játékhoz, és olyan asztálhoz rakott a játék, ahol csak sit out-os emberkék voltak, mert megesik, hogy sokszor az ember bereggelik magukat a játékra és elfelejtenek játszani. (mert mondjuk még 3 -4 versenyen már órák óta játszik) És akkor így ''védekezik'' a játék/program, hogy az ilyen játékosokat 1 asztalhoz teszi be. Ezért tünt neked az hogy bot-ok ellen játszol.

[Szerkesztve]

[Szerkesztve]

Új hozzászólás Aktív témák