Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- MasterDeeJay: Intel Optane M10: mire lehet használni?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Lalikiraly: Commodore The C64, Ultimate
- Luck Dragon: Óraátállítás
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
bazzeg, kb most olyan állapotban vagyok hogy leszívom magam keresztbe.
Játszottunk haveri körben, volt egy ismerős, ha láttatok igazi barmot, hatalmas szerencsével.
Riverre egymás után egymás után jött be a belső sorhúzólapja, meg riverre kétpár, full, flöss, stb stb, flopra emelek, 50szeresnyi nagyvakot, megadjaaaaa, persze, turnre ugyanez, riverre jön a lap, hihetetlen, egészen hihetetlen, basszátok meg ilyen nincs.
Flop A-9-K haver Apárrral kurvanagyot emel, adjaaa, persze, turn A haver all in, megadja, kidobják a lapokat, Q-10 volt nála, kitaláljátok mi jött riverre? J persze.
Nekem flopra 2 párom volt A-4 turnre jött egy 6 os, riverre egy 5ös, riverre gyakorlatilag all innél voltunk kidobjuk, 2-3 vol nála és sora lett, ismétlem flopra 3 lapja volt a sorhoz hiányosan, 1000et emeltem flopra, mert tudtam hogy életveszélyes az ajándék, turnre is emeltem, mindent adott, és riverre jött a közbelső 5ös, a vicc az az egészben hogy tudom mennyi az esély rá, és nekem ménem jön be? Mert nem játszok ennyire hülyén, persze, hogy jöjjön be, na de ez akkor is.
ÁÁ nekem ilyen mákom lenne, már házam lenne.
Szájbavert kupakosmunkával megkétszerezem a chipjeimet, aztán egy ilyennel elvesztek mindent, áá. És a tetejébe még nagyképű is, pff bazzeg. Jóhogy 1000ft, nem pénz, 4 dollár, nem erről van szó, de a mód idegesít egy kicsit, felküzdöm magam lap nélkül, és akkor belefutok ilyenekbe, és nem egyszer, nagy kassza kihúzás nélkül felértem 4500ra, aztán konstansan lefele 1500ig, majd vissza megint 3000re, majd le 500ra majd vissza 2500ba aztán 0 ba...
Mindegy.
Új hozzászólás Aktív témák
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Tőzsde és gazdaság
- Google Pixel Watch 4 – Hé, Google, mennyi az idő?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- A nagy Szóda, Szódakészítés topic - legyen egy kis fröccs is! :-)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Spórolós topik
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- További aktív témák...
- DJI Goggles N3 drónszemüveg és DJI Motion Controller 3 mozgásvezérlő
- POTENSIC ATOM SE 4K ÚJ Drón
- Venusaur, Charizard és Blastoise 72153 + 40892 Kanto régiói jelvény gyűjtemény
- Edox Grand Ocean Automatic Chronograph, dobozában
- Káprázatos 18 karátos fehérarany gyémánt gyűrű szett (Eljegyzési és Kísérőgyűrű) Eladó
- Otthoni AI Workstation (E5-2697 v3, 32GB RAM + 2x RTX 3060 12+12GB VRAM)
- Új 27% - ASUS TUF Gaming TF120 ARGB 3-pack FEKETE (90DA0030-B09030)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 256GB White Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4694
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Dell XPS 13 9300 i7-1065G7 8GB 512GB FHD+ 500nit! 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

ÁÁ nekem ilyen mákom lenne, már házam lenne.
Szájbavert kupakosmunkával megkétszerezem a chipjeimet, aztán egy ilyennel elvesztek mindent, áá. És a tetejébe még nagyképű is, pff bazzeg. Jóhogy 1000ft, nem pénz, 4 dollár, nem erről van szó, de a mód idegesít egy kicsit, felküzdöm magam lap nélkül, és akkor belefutok ilyenekbe, és nem egyszer, nagy kassza kihúzás nélkül felértem 4500ra, aztán konstansan lefele 1500ig, majd vissza megint 3000re, majd le 500ra majd vissza 2500ba aztán 0 ba...